قهوه ترک

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
پست: 1885
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه 23 مهر 1388, 6:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 588 بار
سپاس‌های دریافتی: 2859 بار

قهوه ترک

پست توسط misam5526 »

مواد لازم:قهوه:1قاشق مرباخوري
شکر:1.5قاشق مرباخوري
آب:1فنجان

نکته:
تهيه قهوه ترک شايد کار ساده اي باشد ولي براي بهتر شدن آن بايددقت بيشتري به کار برد.براي هر نفر 1قاشق مربا خوري قهوه و1.5 قاشق مربا خوري شکر و1فنجان سرخالي قهوه خوري آب سرد در نظر مي گيريم.ممکن است به جاي آب شير مصرف کنيم بديهي است که قهوه با شير خوشمزه تر مي شود.

طرز تهيه:
قهوه و شکر و آب را در ظرف قهوه جوش مي ريزيم و خوب مخلوط مي کنيم قهوه جوش را روي حرارت ملايم مي گذاريم تا جوش آمده و کف آن بالا بيايد.نکته حساس بموقع برداشتن قهوه از روي آتش است.يعني بايد به محض اينکه کف قهوه بالا آمد قبل از اينکه چند جوش بزند قهوه را از روي آتش برداشته و اول کف قهوه را که به خامه قهوه معروف است به تساوي در فنجان ها ريخت و بعد فنجان ها را با قهوه پرنمود.
[img]http://www.beiragh.com/images/1006.jpg[/img]
ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”