سلام دوستان
من تازه یک وبکم گرفتم که تو my computer تصاویر را نشان می دهد اما توی یاهو مسنجر سیاه نشون میده هر که علتش رو می دونه منو راهنمایی کنه ممنون میشم
چرا وبكم من سياه نشون ميده؟؟؟
مدیران انجمن: MASTER, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 946 بار
- سپاسهای دریافتی: 2887 بار
Re: چرا وبكم من سياه نشون ميده؟؟؟
, دوست عزیز متاسفانه من خیلی وقته با یاهو کار نکردم!
اما با توجه به صحبت شما باید تنظیمات نرم افزاری شما مشکل داشته باشه.....در قسمت Messenger," "Preferences
واردweb cam بشید...ائن جا تنظیمات زیادی وجود داره که شما میتونید کیفیت تصویر و تعیین سرعت اتصال شما و....تغییر بدید.....با تغییر بعضی از پارامتر ها مثلluminosity یا brightness ویا کلماتی هم معنی با این کلمات باید مشکلتون حل بشه
در ضمن به طور کلی کیفیت تصویر به سه فاکتور بستگی داره:
1-کیفیت خود وبکم
2-نور موجود در محیط
3-پهنای باتد ارتباط شما

واردweb cam بشید...ائن جا تنظیمات زیادی وجود داره که شما میتونید کیفیت تصویر و تعیین سرعت اتصال شما و....تغییر بدید.....با تغییر بعضی از پارامتر ها مثلluminosity یا brightness ویا کلماتی هم معنی با این کلمات باید مشکلتون حل بشه

در ضمن به طور کلی کیفیت تصویر به سه فاکتور بستگی داره:
1-کیفیت خود وبکم
2-نور موجود در محیط
3-پهنای باتد ارتباط شما

"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
-
Re: چرا وبكم من سياه نشون ميده؟؟؟
دوست خوبم منم قبلا این مشکل داشتم ولی راه حلش هم پیدا کردم
این مشکل میتونه از usbباشه شما وقتی سیاه میشه جای ورودی پورت عوض کنید درست میشه و یادتون باشه که یکبار ریست کنید
بعدنشون میده
البته حتما چک کنید که نرم افزار خوده وبکم هم خوب و کامل نصب کرده باشید
این مشکل میتونه از usbباشه شما وقتی سیاه میشه جای ورودی پورت عوض کنید درست میشه و یادتون باشه که یکبار ریست کنید
بعدنشون میده
البته حتما چک کنید که نرم افزار خوده وبکم هم خوب و کامل نصب کرده باشید