تن ماهی جایگزین مناسبی برای فست‌فود است

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث پزشکي و بهداشت به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
پست: 1885
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه 23 مهر 1388, 6:31 pm
سپاس‌های ارسالی: 588 بار
سپاس‌های دریافتی: 2859 بار

تن ماهی جایگزین مناسبی برای فست‌فود است

پست توسط misam5526 »

عضوهیات علمی دانشگاه شهید بهشتی تهران گفت:«تن ماهی به دلیل داشتن پروتیین واسیدهای چرب امگا 3 می‌تواند جایگزین مناسبی برای فست‌فودها باشد.»



دکترمسعود کیمیاگر در گفتگو با خبرنگار سامانه خبری «سلامت‌نیوز»، اظهارداشت:«بخش اعظمی از کلسیم مورد نیاز بدن از طریق مصرف ماهی برطرف می‌شودکه متاسفانه سرانه مصرف این ماده غذایی در کشور بسیار پایین‌تر ازاستاندارد جهانی است.»

وی افزود:«همچنین ماهی سرشار از پروتیین و اسیدهای چرب امگا 3 است که می‌تواند از بسیاری از بیماری‌ها پیشگیری کند.»

این متخصص تغذیه تصریح کرد:«رابطه معکوسی بین مصرف ماهی و بیماری‌های قلبی و عروقی وجود دارد.»

ویادامه داد:«طبق بررسی های انجام شده، در کشورهایی که مصرف ماهی بیشتر استمیزان بیماری‌های قلبی و عروقی نیز کمتر است، ماهی‌های کوچک نظیر کیلکا کههنگام پخت استخوان‌هایشان ذوب می‌شود منبع خوبی از کلسیم است و برای کسانیکه نمی‌توانند شیر و فرآورده های لبنی استفاده کنند یک الگوی غذایی مناسببه شمار می‌رود.»

کیمیاگر تصریح کرد:«البته باید توجه کرد استفادهاز نمک و سرخ کردن زیاد، اسیدهای چرب امگا 3 را خنثی می‌کند و برای بدنارزش غذایی زیادی نخواهد داشت و به همین دلیل ماهی باید با ادویه‌هایمعطر، لیمو ترش و نارنج طعم‌دار شود تا بتوانیم به صورت بخارپز و آب‌پزاستفاده کنیم.»

وی همچنین گفت:«ماهی‌های شمال و جنوب کشور از لحاظغذایی تفاوتی با هم ندارند و می‌تواند منبع غذایی مفیدی برای بدن باشد،مصرف 2 بار در هفته ماهی،نیاز بدن را به مصرف گوشت های قرمز پر چرب برطرفمی‌کند و می‌طلبد مسئولان این ماده غذایی را در سبد غذایی خانواده قراردهند.»

این استاد دانشگاه افزود:«ماهی یک منبع غذایی ظریف است وبعضی از افراد به دلایل مختلف نمی‌توانند آن را استفاده کنند و به همیندلیل باید کلسیم و اسیدهای چرب امگا 3 را از منابع غذایی دیگر به دستآورند.»

این متخصص تغذیه تصریح کرد:«گردو و روغن‌های حاوی اسیدهای چرب امگا 3 جایگزین مناسبی برای ماهی محسوب می‌شود.»

دکترکیمیاگر، تن ماهی را جایگزین مناسبی برای فست‌فودها عنوان کرد و اظهارداشت:«تن ماهی تا حدود زیادی نیاز بدن به اسیدهای چرب امگا 3 و پروتیین‌هابرطرف می‌کند و می‌توان هفته‌ای یکبار تن ماهی و خود ماهی را مصرف کرد.»

اینمتخصص تغذیه خاطر نشان کرد:«با توجه به شیوه زندگی و مشغله افراد، استفادهاز غذاهای آماده اجتناب ناپذیر است و استفاده از تن ماهی جایگزین مناسبیبرای فست فودها به شمار می‌رود.»
[img]http://www.beiragh.com/images/1006.jpg[/img]
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه در مورد پزشکي”