راههای مراقبت از ناخن ها

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با بهداشت به بحث بپردازيد.

مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
Major I
Major I
پست: 5234
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه 25 خرداد 1385, 2:47 pm
سپاس‌های ارسالی: 1747 بار
سپاس‌های دریافتی: 4178 بار
تماس:

راههای مراقبت از ناخن ها

پست توسط ganjineh »

ناخن نیز مانند هر عضو دیگری احتیاج به مراقبت و تغذیه دارد، مخصوصا که ناخن دست و پا
مسئولیت مراقبت از نوک انگشتان ما را دارند و زمانی که ما ناخن های مقاومو سالمی داشته باشیم، بهتر و راحت تر می توانیم کارهایمان را انجام دهیم.
به علاوه داشتن ناخن های مقاوم و سالم به زیبایی انگشتان ما به خصوصدست، کمک می کند و داشتن نوع مقاوم آن به خصوص برای کسانی که به کارهاییبا ظرافتی خاص، مشغول هستند بسیار ارزشمند می باشد.
در این میان ، نقش ویتامین ها در سلامت این عضو، بسیار مهم می باشد وویتامین های A,B,D از جمله این ویتامین ها بوده، کلسیم ، ید و پتاسیم نیزاز املاح مورد نیاز ناخن ها هست که باید در برنامه غذایی به این مواد توجهلازم بشود.
راه هایی که برای درمان بیماری ناخن و تقویت آن می توانیم پیشنهاد کنیم از قرار زیرند:
دانه های بلال به علت داشتن گوگرد، سیلیس، آهن، کلسیم و به علت سرشار بودناز ویتامین “B” ، برای ناخن بسیار مفید می باشد. بنابراین استفاده از آنچه به صورت خوراکی و چه به صورت ژله مفید است. برای درست کردن ژله ی دانههای بلال ، آنها را از میوه شان جدا کرده و سپس خوب له می کنید و مقدارکمی شیر به آن اضافه کرده و می گذارید تا حدود ۱ ساعت بماند و بعد آنرا بافشار، از صافی رد کرده ، ژله بدست آمده را بر روی ناخن ها می مالید. اینژله از ترکیدن و گوشه کردن ناخن ها نیز جلوگیری کرده و باعث تقویت آنها میشود.
شنبلیله را ریز نموده و خوب آنرا له کنید. آب این سبزی باعث میشود تا ناخن های شما کج نشوند.استفاده از مشتقات جو ، برای تقویت ناخنهابسیار مفید می باشد. برای این کار بهتر است جو را خیس کرده و حدود ۲۰دقیقه در آب بجوشانید و بعد ناخن را با آن شست و شو دهید.
خوابانیدن ناخن در آبلیمو از شکنندگی ناخن و پوسته پوسته شدن کناره آنجلوگیری می کند. مالیدن زرده تخم مرغ روی ناخن ها باعث تقویت آنها وجلوگیری از شکسته شدن و بریدگی های کنار آن می شود.
اگر به درد ناخنمبتلا شده اید، یک پیاز سفید را در خاکستر داغ آتش بگذارید تا خوب پختهشود، سپس آنرا از وسط دو نیم کنید و انگشت خود را وسط آن بگذارید.
اگر هر روز ، روزی ۲ بار این عمل را تکرار کنید به زودی ناخن درد شما برطرف می شود.
به علت این که سوژا یا لوبیای ژاپنی، حاوی ویتامین A می باشد، خوردن آب این میوه برای ناخن بسیار مفید است.
جوشانده یک مشت برگ باقلا، در ۵۰۰ گرم آب، جهت درمان در نوک انگشت و ناخنبه صورت قرار دادن انگشت در جوشانده گرم آن به مدت ۲ ساعت اثر شفابخشدارد. ضماد گرد فلفل سیاه با زفت، برای رفع برص ناخن مفید است.
برایتورم چرکی ریشه ناخن، چنانچه شیره تره را در آرد ، مخلوط نموده و به صورتخمیری درآورید و یا شیره را با قسمت نرم درون نان، مالش داده و بر رویناحیه متورم قرار دهید، باعث رسیدن و گشوده شدن کانون چرک دمل می شود.
هر گاه ناخن، خشک و پوسیده شود و پوسته هایی از آن جدا شود به خصوص از بیخآن، روزی چند بار مغز قلم گاو، یا پیه مرغ یا موم را که در روغن کنجد ذوبکرده اید را بر روی آن بمالید.
برای رفع درد ناخن، برگ گل سرخ، با برگسرو را کوبیده با سرکه، خمیر کرده، ضماد به دست آمده را بر روی ناخن هابمالید. اگر رنگ ناخن زرد شده باشد ، تخم تره تیزک را کوبیده با سرکه خمیرکرده بر روی ناخن بگذارید.
برای رفع لک های سفید روی ناخن ، زفت را گرم کرده و بر روی آن بگذاریدیا زرنیخ و سرکه را خمیر نموده و بر روی ناخن بمالید و یا شنبلیله و تخمکتان کوبیده را با سرکه به صورت خمیر درآورده و روی ناخن بگذارید. اگر اینکار را موقع شب که می خوابید ، انجام دهید و ببندید و صبح بشویید، بهتراست.
برای درمان ورم و چرک گوشه یا بیخ ناخن، در ابتدا که هنوز چرکنکرده ، باید انگشت را در برف یا آب بسیار سرد که مانند برف باشد قرارداده؛ اگر دو سه روز بر او گذشته باشد، باید مازو را کوبیده با زنگ آهن وسرکه بگذارید.
اگر هنوز تحلیل نرفته باشد، باید روغن زیتون را خوب گرم کنید و انگشترا در آن بگذارید و مدتی نگه دارید تا رفع شود. هرگاه چرک کرده باشد، تخمکتان و تخم سرو را کوبیده ،با آب گرم خمیر کرده و ضماد اندازید تا سربازکند.
ضماد فلفل سیاه نیز، برطرف کننده اختلالات ناخن می باشد. ضمادسیب زمینی، باعث می شود تا گوشه کردن ناخن درمان شود. سیب، تقویت کنندهپوست مخاط ها و ناخن می باشد. ضماد مغز هسته زیتون ، ناهنجاری های ناخن رابرطرف می سازد. خرما برای تقویت ناخن مناسب می باشد.
ضماد آب تره توام با آرد گندم، عفونت های اطراف ناخن را برطرف می سازد.مالیدن روغن بنفشه، برای بهداشت و سلامتی ناخن مفید می باشد. برای این کهناخن ها سالم و مرتب باشند و فوری شکسته نشوند، باید روزی ۵ دقیقه ناخن هارا در روغن زیتون گرم و سرکه قرار داد تا مقاوم شوند.
برای دوام بخشیدن به ناخن ها می توان از مخلوط زیر استفاده کرد:
به مقدار مساوی عسل، روغن بادام ، زرده تخم مرغ و نمک دریا را مخلوط کنید و ناخن ها را به مدت نیم ساعت در آن قرار دهید.
راه دیگر مستحکم نمودن ناخن ها استفاده از مخلوط زیر می باشد:
دو قاشق سوپخوری آب آناناس تازه را با دو قاشق غذاخوری زرده تخم مرغ ونصف قاشق چایخوری سرکه انگور ، مخلوط کنید و به مدت نیم ساعت ناخن ها رادر آن قرار دهید.

نسیم وحی
مرکز انجمنهای تخصصی گنجینه دانش
[External Link Removed for Guests]
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی
[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “بهداشت عمومي”