سلام دوست من
دیروز بابت یک سری مسائل چند پست احساسی دادم در حال که نباید این کار رو می کردم
از دو پست قبلی کوتاه میام ترجیع می دم پاسخ به سوالات مطرح کردید رو بدم
[FONT=Times New Roman][COLOR=#323d4f][FONT=Tahoma,Tahoma,Tahoma,Tahoma,Tahoma]ولا ! سی پی یو 7500 اینتل گرونه !!! با همون پول و کمتر ! یعنی 100 تومن میشه سی پی یو 4 هسته ای و قدرتمندتر AMD Athlon II X4 620 رو خرید ! پس به یاد داشته باشین این که به کسی پیشنهاد داد باید دارای تخصص بالایی در سخت افزار داشته باشید !
دوما ! با توجه به قیمت بالای رم معرفی شده خرید اون DDR 2 به هیچ وجه خرید اون توصیه نمیشه ! رم خریداری شده باید DDR3 باشه !
دوست من اگر خوب توجه کنید من دو سیستم به دوست عزیزمون معرفی کردم
یکی برپاینه تکنولوژی جدید سوکت ها 1156 اینتل بود و دومی فناوری قدیمی p45 بود
در رابطه با سی پی یو e7500 باید بگم به نظر من تویه نوع خودش بی نظیر است
چند ماه پیش یک سایت یک تستی ببین سی پی یو e7400 ( سرعت هسته ها e7400 با اورکلاک به اندازه e8400 رسونده بودن یعنی به سرعت 3گیگ) و e8400 جالبه ، بدونید تقریبآ کارایشون تویه نرم افزار ها و بازی ها اندازه هم بود
و با وجود اختلاف قیمتی که ببین e8400 و e7400 گزینه خوبی می تونه باشه برای خرید
البته من تویه پستم اول نمونه 7500 رو پیشنهاد دادم که بالاتر از e7400 است
نکته* e7400 سرعتش 2.8 ، با مقدار 3 مگ کش ، e7500 با2.93 سرعت و مقدار 3 مگ کش ، e8400 با سرعت 3 وبا 6 مگ کش
[FONT=Times New Roman][COLOR=#323d4f][FONT=Tahoma,Tahoma,Tahoma,Tahoma,Tahoma] [COLOR=#000002]یعنی 100 تومن میشه سی پی یو 4 هسته ای و قدرتمندتر AMD Athlon II X4 620 رو خرید !
دوست من شما الان برید از بهترین متخصصان کامپیوتر بپرسید سی پی یو اینتل بهتر است یا ای ام دی به شما پاسخ اینتل رو می دن
می تونید از متخصصان فرم پسی ورد سوال کنید .
کلآ تعداد کسانی که سراغ ای ام دی میرن کمتر از کسانی هست که سراغ شرکت اینتل میرن
درسته که قیمت سی پی یو اینتل بالاست و ولی کیفیت و قدرت خوبی دارن
[FONT=Times New Roman][COLOR=#323d4f][FONT=Tahoma,Tahoma,Tahoma,Tahoma,Tahoma] ! با توجه به قیمت بالای رم معرفی شده خرید اون DDR 2 به هیچ وجه خرید اون توصیه نمیشه ! رم خریداری شده باید DDR3 باشه
تویه پست دوم که سیستم بر پاییه سوکت 1156 ، رم 2 گیگ ddr3 معرفی کردم می تونید اونجا ببیند
هارد مکستور پیشنهاد نمیشه وسترن دیجیتال هیتاچی و سامسونگ با ظرفیت 500
این به من ثابت شده هارد هارد هست چندان فرقی باهم ندارن (بدون در نظر گرفتن سرعت)
من خودم یک هارد 320 گیگ هیتاچی داشتم بعد از حدود 3 سال خراب شد
هارد مکستور هم زیاد سوزندم ولی الان از یک 500 گیگ استفاده می کنم که خیلی راضی هستم ازش
گرافیک 4970 با یک گیگ حافظه از شرکت سافایر حدود 80 تا 85
گرافیک ها سری ای تی ای معروفن به اینکه تویه رندر خوب عمل می کنند ( البته قیمت خیلی مناسبی دارن)
البته دوست عزیزمون بعد از اینکه من پست دادم گفتن که چه نوع سیستم مورد نیازشون هست
ولی دوست من ایا این کارت که در بالا ذکر کردید در ایران یافت میشه ؟
بردآنبرد اگر مصرف گیم دارن توصیه نمیشه هر چند گرافیک آنبرد هم خیلی پیشرفت کرده تو این چند سال و خیلی قوی شدن .
اون مادربرد که به دوستمون معرفی کردم قابلیت وصل کردن گرافیک جداگانه هم داره
در کل مادربرد خوبی به نظر میرسه و با وجود قیمتی پایینی که داره از سی پی یو که به دوستمون پیشنهاد دادم پشتبانی می کنه (i3)
پیشنهاد سیستم مخصوص رندر و بازی در پست بعدیم
باتشکر