مقیاس‌ هایی که دانستنش لازم می شود

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

ارسال پست
Major I
Major I
پست: 5234
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه 25 خرداد 1385, 2:47 pm
سپاس‌های ارسالی: 1747 بار
سپاس‌های دریافتی: 4178 بار
تماس:

مقیاس‌ هایی که دانستنش لازم می شود

پست توسط ganjineh »

طباخی از جمله هنرهائی است که قدمت طولانی دارد و همچنین از ملل مختلفبرگرفته شده لذا بر این اساس در آن واحدهای قدیمی و نامتعارف بسیاریوجوددارد، برای اینکه شما سر در گم نشوید در زیر جدول تیدیل مقیاس‌هاراآورده‌ایم:
۱. هر ۱ کیلو گرم معادل ۱۰۰۰ گرم
۲. هر ۱ سیر معادل ۷۵ گرم
۳. هر ۱ مثقال معادل ۴.۷ گرم
۳. هر ۱ گالن معادل ۴ لیتر
۴. هر ۱ لیتر معادل ۴ فنجان اندازه گیری
۵. هر ۱ فنجان اندازه گیری معادل ۱۶ قاشق سوپ‌خوری
۶. هر ۱ قاشق سوپخوری معادل ۳ قاشق مربا خوری
۷. هر ۱ پانیت معادل ۲ فنجان اندازه گیری
۸. هر ۱ پاند معادل ۴۵۶ گرم
۹. هر ۱ اونس معادل ۲۸۳ گرم
۱۰. هر ۱ پاند معادل ۱۶ اونس
۱۱. درجه جوش آب ۱۰۰ درجه سانتی‌گراد یا ۲۱۲ فارنهایت
۱۲. درجه بدن ۳۷ درجه سانتی‌گراد یا ۹۸.۶ فارنهایت
۱۳. درجه انجماد صفر درجه سانتی‌گراد یا ۳۲ فارنهایت
۱۴. برای تبدیل درجه سانتی‌گراد به فارنهایت، درجه سانتی‌گراد را در نه پنجم ضرب می‌کنیم و با ۳۲ جمع می‌کنیم.
۱۵. برای تبدیل درجه فارنهایت به درجه سانتی‌گراد، ۳۲ را در پنج نهم ضرب نموده و فارنهایت را از آن کسر می‌کنیم.



گنجينه دانش
مرکز انجمنهای تخصصی گنجینه دانش
[External Link Removed for Guests]
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی
[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”