محمدجواد لاريجاني ضمن اينكه گرايش اصلاحات را كج راهه بزرگ سياسي در كشورمان خواند، گفت: فتنهاي كه سال گذشته پشت سر گذاشتيم از جنگ تحميلي عظيمتر و پيچيدهتر بود.
به گزارش ایسنا محمدجواد لاريجاني در نهمين كنگره جامعه اسلامي مهندسين كه صبح امروز- پنجشنبه - در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي برگزار شد، حق و مفهوم آن را مورد توجه قرار داد و گفت: امروز مفهوم حق، مركز تهاجمات سكولار قرار گرفته است.
وي با اشاره به اينکه امروز ادبيات بسيار خطرناکي در کشور ما رايج است، افزود: ادبياتي که روشنفکران ما مدعي آنند به ادبيات سکولار و مبارزه با مفهوم حق آلوده است.
اين استاد دانشگاه با بيان اينكه در دنياي امروز عقلانيت ليبرال كه مبتني بر تفكر مادي است ادعاي جهانگشايي دارد، گفت: عقلانيت ليبرال وسيعترين شبكه تاثيرگذاري را دارد و در اين راستا دست ماركسيستها را هم بسته است. بنابراين لازم است تا ما چنين روندي را بشناسيم و آنچه بايد را در فعاليتهاي جمعي و زندگي سياسيمان بكار گيريم.
وي با بيان اينكه ما بايد توجه كنيم كه مارگزيده هستيم، اظهار كرد: زماني ماركسيستها، مجاهدين خلق و منافقين مدهوش عقلانيت رايج آن زمان ماركسيست شدند و كارشان به نفاق كشيد و در مقابل امام(ره) ايستادند. در سال گذشته نيز در جريان انتخابات غافلگير و دوباره از همين روزنه غافلگير شديم كه اين مساله بسيار مهمي است.
مشاور رئيس قوه قضاييه افزود: در اين راستا ماها هم خراب شديم، حال اين خرابي از كره مريخ نيامد. بلكه از همين سلك سياسيون و جناحهاي سياسي انحراف پيدا شد. بايد ديد چه شد، جمعي كه خود را پيروان راه امام ميدانستند آرام آرام به تفكر ليبرال گرايش پيدا كردند.
لاريجاني همچنين گرايش اصلاحات را كج راهه بزرگ سياسي در كشورمان خواند و خاطرنشان كرد: عنوان مهم نيست معنا مهم است. انحراف اين جريان از جايي بود كه گفت اسلام و دين امر خصوصي است و زندگي جمعي بايد برمبناي سكولار تنظيم شود. اين در حالي است كه چنين نگاهي با عقلانيت اسلام در تضاد است.
وي اضافه كرد: اين كجراهه آرام آرام رشد كرد و رسيد به جايي كه مصمم شد تا نظام را هر طور كه هست به دست بگيرد.
وي با بيان اين كه در جريان انتخابات گذشته نفاق به اوج خود رسيد اظهار كرد: حال بايد پرسيد كه آيا ما در مقابل چنين صدمهاي ديگر بيمه و واكسينه شدهايم؟ پاسخ اين است كه نه چنين چيزي نيست. چرا كه ما در مقابل آزمايشات ديگري هستيم. اين فتنه را كج راهه اصلاحات به ما نشان داد و ما بايد با ملاك عمل كنيم تا شانس در امان بودنمان بالا رود.
وي توجه به عقلانيت اسلامي را در اين راستا ضروري دانست و تصريح كرد: اگر چه دستاوردهايي مثل انرژي هستهيي و ساخت موشكها داشتهايم اما بايد بدانيم كه اينها تنها دستاوردهاي انقلاب ما نيستند. ويژگي و دستاورد بزرگ انقلاب ما اين است كه ما نظامي مدني و سياسي را براساس تفكرات اسلامي بنا كرديم كه اين در دنيا وجود ندارد و غرب با آن مشكل دارد.
لاريجاني در ادامه با بيان اينكه ما در فهم بناي يك زندگي و نظام مدني و اسلامي، همچنين در شكوفايي آن تعلل كردهايم، اظهار كرد: نظام اسلامي ما بايد كارآمد باشد. حال ما چقدر دغدغه كارآمدي داريم؟ تشكلهاي سياسي ما بايد كارآمد باشند، در حال حاضر چقدر اين امر تحقق يافته است و چقدر به اين قضيه توجه كردهايم؟
وي خودمحوري ، لذتگرايي و قرار دادن چارچوبها و فرمهاي رفتاري را سه محور عقلانيت ليبرال عنوان و در مقابل آن مساله بيداري، استقلال و حق مداري را سه محور اساسي در عقلانيت اسلامي عنوان كرد.
وي گفت: مسلمان بيدار در طراز حكومت اسلامي مسلماني نيست كه راجع به فضاي هستياش بيتفاوت باشد و در واقع اگر هستي بيمعنا شد، معنويت تنها يك كاريكاتور است.
به گزارش ايسنا، وي با بيان اينكه امروز نياز ما براي كشف حقيقت بيشتر از ديروز احساس ميشود، گفت: اگر ديروز تنها مشكل دسترسي وجود داشت امروز مشكل ابرهاي متراكم شبهه، تزوير و اغوا وجود دارد.
مشاور رئيس قوه قضاييه ادامه داد: آنهايي که فکر ميکنند با دسترسي به اطلاعات در فضاي اينترنتي توانستهاند مستقل فکر کنند اشتباه فکر ميکنند، چرا که استقلالي که در عقلانيت اسلامي است خيره سري نيست.
لاريجاني درهمين راستا افزود: در جريان فتنهي پس از انتخابات به سراغ يكي از دوستان عزيز خودمان رفتم و به او گفتم كه از حق دفاع كن. او مطالبي گفت، من به او گفتم اين مطالب را از كجا آوردي كه او به من گفت شما مگر از سايتها خبر نداريد. من به او گفتم مگر ميشود من خبر نداشته باشم. اصلا من اينترنت را خودم به اين كشور آوردم. اين سايتها گولزنك است.
وي با بيان اينكه استقلال ما براساس بصيرت بايد مورد توجه قرار بگيرد و راه اسلام نيز همين است، در بحث حقمداري حق ولايت را بالاترين حقوق عنوان و تاكيد كرد: عدم رعايت حق ولايت انحراف از حقمداري قلمداد ميشود.
وي همچنين اسلام را داراي فضاي عقلانيت خواند و گفت: عقلانيت اسلامي هم فعاليت سياستمداران و احزاب و هم فعاليت انسان را در زندگي شهرياش پوشش ميدهد و اين دقيقا در مقابل تفكري است كه ميگويد اسلام فقط در حوزه خصوصي قرار دارد.
لاريجاني در ادامه با طرح اين سوال كه چرا مهم است روي چنين طرازهايي تعمق داشته باشيم گفت: ضرورت توجه به اين طرازها زماني معلوم ميشود كه ما در معرض فتنه قرار ميگيريم، بايد دانست كه يك سر فتنه عامل مثبت و سر ديگر آن عوامل آن هستند. حال سوي مثبت ميدان امتحان است. همچنين سياست آزمايش سابقهدار است تا طي آن معلوم شود چه كسي صادق و چه كسي غير از اين شناخته ميشود.
وي در ادامه با بيان اينكه ما در دوراني كه امروز در آن هستيم بايد وضعيت خود را به خوبي بشناسيم، گفت: زمان جنگ تحميلي تجمع عظيمي عليه ما بود، جنگ كه تمام شد غرب اين برداشت را داشت كه ايران اسلامي مخروبهاي به تمام معنا خواهد شد اما بعد از مدت كوتاهي ديدند كه ما قويترين نيروي دفاعي در منطقه و پيشرفتهترين كشور در علم و فناوري هستيم.
مشاور رئيس قوه قضاييه در ادامه ضمن اينكه جنگ را يك فتنه خواند گفت: فتنهاي كه سال گذشته پشت سر گذاشتيم از جنگ عظيمتر و پيچيدهتر بود و حتي ميتوان گفت از لحاظ به كارگيري نيروها و امكانات با جنگ قابل مقايسه نبود. اين فتنه آنقدر تو در تو بود كه بزرگان نظام متوجه نشدند و اگر خداوند متعال لطفش نصيب حال ما نشده بود و يك سيد با دانش و فرزانه جليل القدر همچون مقام معظم رهبري نبود همه ما لغزيده بوديم. آن كسي كه پرده برداشت و براي بصيرت و روشن كردن اوضاع كمك و فتنه را ناكام كرد(مقام معظم رهبري) بود.
لاريجاني در ادامه گفت: حال بعد از اين فتنه بايد از يك ايران قدرتمند درنظام مدني كه براي كل جهان اسلام به عنوان الگو و امالقرا است پردهبرداري شود.
وي گفت: بايد ديد آنها چرا انتخابات ما را هدف قرار دادند، اين به اين علت است كه انتخابات پرجاذبهترين بخش تجربه مدني اسلامي ما است. كشورهاي غربي در تمام پروژههاي تحميل دموكراسي ليبرال در جهان اسلام بدون استثنا شكست خوردهاند كه مفتضحترين آن در تركيه رخ داد. امروز دولتمردان اسلام گراي تركيه از سرمايهي عرق ديني مردم استفاده ميكنند. در اين راستا ايران هم ميگويد احكام شرع را انجام ميدهيم حال حقوق بشر جيغ بزند يا نه، ايران ميگويد ما به اين احكام شرعمان افتخار ميكنيم.
لاريجاني با بيان اينكه بناي 30 ساله ما دشمنان ما را به هراس انداخته است، گفت: حال غربيها مدتهاست كه روي اسلام كار ميكنند و به خاطر همين اسلام طالباني درست كردهاند و طالبان اصلا پروژه CIA است تا رقيب اسلام ناب حضرت امام و اسلام ناب محمدي شوند.
اين استاد دانشگاه گفت: اينكه درخيابانهاي قاهره مردم عنوان ميكنند احمدينژاد را دوست دارند به خاطر تجربه بزرگي است كه در ايران پشت سر گذاشتيم، حال خاك بر سر روشنفكران ما كه مدعيان روشنفكرياند ولي اين سرمايه عظيم را رها كردهاند، و نشخوار هزار بار جويده غربي را به عنوان ژست روشنفكري براي خود لباس كردهاند.
وي با مورد توجه قرار دادن بحث ولايتمداري گفت: ولايتمداري يعني اينكه هرجا ولي امر لازم ديد همه فرياد بكشند و هر جا كه ايشان به مصلحت نميبينند همه ساكت باشند.
لاريجاني همچنين گفت: به خدا قسم امروز براي دشمنان ما هيچ چيزي شيرينتراز اين نيست كه ما اصولگرايان در داخل بر سر و كله هم بزنيم. البته من طرفدار ان شاءالله اين طرفي و ما شاءالله آن طرفي نيستم چرا كه اصلا راه اسلام ان شاءالله و ما شاءالله نيست. راه ولايت بسيار روشن است و ما بايد حول آن متحد باشيم. حال وقت اين است كه نشان دهيم نظام مدني ما چه عظمتي دارد. بايد بدانيم نظام مدني ما بهترين تصميمات را ميگيرد و بهترين مجراي مصلحتانديشي و حساب و كتاب را دارد.
وي همچنين گفت: بايد بدانيم كارهاي ما در تهران مثل كارهاي هر كسي در هر پايتختي نيست. كوچكترين كار ما ميتواند انعكاس وسيع داشته باشد و اصلا ام القرا بودن يعني همين. يعني اينكه تمام حركات و سكنات شما معيار ميشود و شكست شما شكست اسلام و پيروزي اسلام پيروزي اسلام خواهد بود.
لاريجاني همچنين افزود كه ما در فتنهاي پيروز شديم كه اين پيروزي براي اسلام نيز يك پيروزي به حساب ميآيد.
جوادلاريجانی: من اينترنت را به كشور آوردم
در اين بخش ميتوانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد
مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت
- پست: 1929
- تاریخ عضویت: سهشنبه 24 فروردین 1389, 9:01 pm
- محل اقامت: IRAN
- سپاسهای ارسالی: 2144 بار
- سپاسهای دریافتی: 7627 بار
- تماس:
جوادلاريجانی: من اينترنت را به كشور آوردم
بزرگ ترين گناه ترس است .
امام علي (عليه السلام)
________________________
امام علي (عليه السلام)
________________________
پرش به
- بخشهاي داخلي
- ↲ اخبار و قوانين سايت
- ↲ سوالات، پيشنهادات و انتقادات
- ↲ مرکز جوامع مجازي - CentralClubs Network
- ↲ سرويس ميزباني وب - CentralClubs Hosting
- ↲ مجله الکترونيکي مرکز انجمنهاي تخصصي
- بخش تلفن همراه
- ↲ نرم افزار تلفن همراه
- ↲ Symbian App
- ↲ Android App
- ↲ Windown Phone App
- ↲ iOS App
- ↲ JAVA Mobile App
- ↲ بازيهاي تلفن همراه
- ↲ Symbian Games
- ↲ Android Games
- ↲ iOS Games
- ↲ Windows Phone Games
- ↲ JAVA Mobile Games
- ↲ گوشيهاي تلفن همراه
- ↲ Sony
- ↲ Samsung
- ↲ GLX
- ↲ Dimo
- ↲ Huawei
- ↲ Motorola
- ↲ Nokia
- ↲ گوشيهاي متفرقه
- ↲ سرگرميهاي تلفن همراه
- ↲ خدمات و سرويسهاي مخابراتي
- ↲ تازه ها و اخبار تلفن همراه
- ↲ مطالب كاربردي تلفن همراه
- ↲ متفرقه در مورد تلفن همراه
- ↲ سوالات و اشکالات تلفن همراه
- بخش كامپيوتر
- ↲ نرم افزار كامپيوتر
- ↲ گرافيک و طراحي کامپيوتري
- ↲ طراحي صفحات اينترنتي
- ↲ سوالات و اشکالات نرم افزاري
- ↲ برنامه نويسي
- ↲ C Base Programming
- ↲ Dot Net Programming
- ↲ Web Programming
- ↲ Other Programming
- ↲ Software Engineering
- ↲ Java Programming
- ↲ Database Programming
- ↲ سخت افزار كامپيوتر
- ↲ امنيت و شبكه
- ↲ امنيت
- ↲ شبکه
- ↲ تازه ها و اخبار دنياي کامپيوتر
- ↲ مطالب كاربردي كامپيوتر
- ↲ متفرقه در مورد کامپيوتر
- بخش هوا فضا
- ↲ نيروي هوايي ايران
- ↲ متفرقه درباره نیروی هوایی
- ↲ نیروی هوایی و سازندگی
- ↲ حماسه و حماسه آفرینان نيروي هوايي
- ↲ تیزپروازان در بند
- ↲ شهدا و جانباختگان نیروی هوایی
- ↲ عملیاتهاي نيروي هوايي
- ↲ دستاوردها و اخبار نيروي هوايي
- ↲ تاریخچه نیروی هوایی در ایران
- ↲ هوانيروز ايران
- ↲ حماسه و حماسه آفرينان هوانيروز
- ↲ شهدا و جانباختگان هوانيروز
- ↲ دستاوردها و اخبار هوانيروز
- ↲ هواپيماها
- ↲ هواپيماهاي نظامي
- ↲ هواپيماهاي غير نظامي
- ↲ هواپيماهاي بدون سرنشين
- ↲ بالگردها
- ↲ بالگردهاي نظامي
- ↲ بالگردهاي غير نظامي
- ↲ بالگردهاي بدون سرنشين
- ↲ اخبار بالگردها
- ↲ تسليحات هوايي
- ↲ موشكهاي هوا به هوا
- ↲ موشكهاي هوا به زمين
- ↲ موشکهاي دريايي
- ↲ موشکهاي زمين به هوا
- ↲ موشکهاي زمين به زمين
- ↲ ديگر مباحث هوانوردي
- ↲ الکترونيک هواپيمايي
- ↲ موتورهاي هوايي
- ↲ شبيه سازهاي پرواز
- ↲ گالري تصاوير هوافضا
- ↲ تصاوير هواپيماهاي جنگنده
- ↲ کليپهاي هوايي
- ↲ تصاوير هواپيماهاي بمب افکن
- ↲ تصاوير هواپيماهاي ترابري
- ↲ تصاوير هواپيماهاي مسافربري
- ↲ تصاوير هواپيماهاي شناسايي
- ↲ تصاوير بالگردهاي نظامي
- ↲ تصاوير بالگردهاي غير نظامي
- ↲ تصاوير نمايشگاههاي هوايي
- ↲ تصاوير متفرقه هوايي
- ↲ انجمن نجوم
- ↲ منظومه شمسي
- ↲ كيهانشناسي
- ↲ گالري تصاوير نجوم
- ↲ اخبار نجوم
- ↲ اخبار هوافضا و هوانوردي
- ↲ مدرسه هوانوردي
- ↲ كتابخانهي هوا فضا
- ↲ متفرقه در مورد هوا فضا
- بخش جنگ افزار
- ↲ ادوات زميني
- ↲ ادوات زرهي
- ↲ تجهيزات انفرادي
- ↲ تسليحات سنگين و توپخانهاي
- ↲ خودروهاي نظامي
- ↲ تسليحات ضد زره
- ↲ ادوات دريايي
- ↲ ناوهاي هواپيمابر
- ↲ ناوشکنها
- ↲ رزم ناوها
- ↲ ناوچهها
- ↲ زيردرياييها
- ↲ تجهيزات و تسليحات دريايي
- ↲ ساير ادوات دريايي
- ↲ گالري تجهيزات و ادوات دريايي
- ↲ اخبار ادوات دريايي
- ↲ اخبار نظامي
- ↲ گالري نظامي
- ↲ متفرقه در مورد جنگ افزار
- بخش دفاع مقدس
- ↲ حماسه دفاع مقدس
- ↲ تخريب و خنثي سازي
- بخش خودرو و وسايل نقليه
- ↲ مباحث فنی و تخصصی خودرو
- ↲ معرفي خودرو
- ↲ تازهها و اخبار خودرويي
- ↲ گالري خودرو
- ↲ متفرقه وسايل نقليه
- بخش پزشکي
- ↲ پزشكي و درمان
- ↲ پزشکي
- ↲ سوال پزشکي
- ↲ بهداشت
- ↲ بهداشت عمومي
- ↲ بهداشت مواد غذايي
- ↲ لوازم آرايشي و بهداشتي
- ↲ متفرقه در مورد پزشکي
- ↲ روانشناسي و روان پزشكي
- بخش فرهنگ، تمدن و هنر
- ↲ فرهنگي هنري
- ↲ شعر و ادبيات
- ↲ فيلم و سينما
- ↲ هنرهاي نمايشي
- ↲ فرهنگ هنرهاي نمايشي
- ↲ موسيقي
- ↲ عكس و نقاشي
- ↲ تاريخ، فرهنگ و تمدن
- ↲ تاريخ ايران
- ↲ تاريخ جهان
- ↲ فلسفه
- ↲ زبانهاي خارجي
- ↲ زبان انگليسي
- ↲ زبان اسپانيايي
- ↲ هنر آشپزي
- بخش علم، فناوري و آموزش
- ↲ انجمن علم و فناوري
- ↲ انجمن آموزش
- ↲ کتاب و فرهنگ مطالعه
- ↲ دانش عمومی
- ↲ کنکور و دانشگاه
- ↲ جامعه شناسي
- ↲ خانواده
- ↲ متفرقه جامعه شناسي
- ↲ حقوق و قضا
- ↲ علوم
- ↲ فيزيک
- ↲ شيمي
- ↲ رياضي
- ↲ متالورژي
- ↲ پليمر
- ↲ علوم کشاورزي
- ↲ گياهان زراعي و باغي
- ↲ گياهان دارويي
- ↲ طبیعت و محیط زیست
- ↲ زيست شناسي
- ↲ عمران
- ↲ بتن و سازههاي بتني
- ↲ معماري و شهرسازي
- ↲ سبکها و مشاهير معماري
- ↲ شهرسازي
- ↲ معماري داخلي
- ↲ معماري منظر
- بخش الکترونيک و رباتیک
- ↲ مفاهیم اولیه و پایه در الکترونیک
- ↲ نرم افزارهای کمکی الکترونیک
- ↲ مدارهای مجتمع
- ↲ سوالات و پرسشهای مفاهیم پایه
- ↲ مدارات ساده و آسان
- ↲ مدارهای آنالوگ و دیجیتال
- ↲ شبیه ساز و طراحی مدار
- ↲ مدارات صوتی
- ↲ مدارات، منابع تغذیه سویچینگ و اینورتوری
- ↲ مدارات مخابراتی
- ↲ میکروکنترلرهای AVR
- ↲ آموزش و مثالها AVR
- ↲ طرح آماده و کامل شده AVR
- ↲ میکروکنترلرهای ARM
- ↲ سایر میکروکنترولرها و پردازندهها
- ↲ سایر میکروکنترلرها
- ↲ مدار مجتمع برنامه پذیر FPGA
- ↲ رباتیک
- ↲ اخبار و مصاحبه ها در رباتیک
- ↲ آموزش و مقالات رباتیک
- ↲ پروژهها تکمیل شده رباتیک
- ↲ مدارها و مکانیک در رباتیک
- ↲ رباتهای پرنده
- ↲ برق و الکترونیک عمومی
- ↲ تعمیر لوازم برقی
- ↲ اخبار برق و الکترونیک
- بخش بازيهاي رايانهاي
- ↲ بازيهاي رايانهاي
- ↲ كنسولهاي بازي
- ↲ PSP
- ↲ اخبار بازيها
- بخش تجاري اقتصادي
- ↲ بخش اقتصادی و مالی
- ↲ تجارت آنلاين
- ↲ بورس
- ↲ تحلیل و سیگنال روز
- ↲ کار آفرینی
- بخشهاي متفرقه
- ↲ بخش ويژه
- ↲ ساير گفتگوها
- ↲ صندلي داغ
- ↲ اخبار و حوادث
- ↲ انجمن ورزش
- ↲ آکواريوم و ماهيهاي زينتي
- ↲ معرفي سايتها و وبلاگها