ماشين من مدل 87 ايران خودرو هست ولي نواقصي داره كه مي خوام بدونم ال 90 پارس خودرو هم داره يا نه؟
چراغ مه شكن عقب، آلارم سرعت بالاي 120، قفل اتوماتيك دربها در سرعت 7 كيلومتر، دريچه تهويه كولر سرنشين عقب
تفاوت ال 90 ايران خودرو و پارس خودرو
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, RAHVAR, Mohsen1001, شوراي نظارت
- محل اقامت: باختران
- سپاسهای ارسالی: 309 بار
- سپاسهای دریافتی: 2025 بار
- تماس:
Re: تفاوت ال 90 ايران خودرو و پارس خودرو
فکر نکنم فرقی بکنه چون این دوتا تحت نظر رنو پارس می سازند
که ارتش ایران درجنگ کرد حماسه نبود معجزه بود
یاسرعرفات
وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
یاسرعرفات
وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
- محل اقامت: روبروی شما
- سپاسهای ارسالی: 2234 بار
- سپاسهای دریافتی: 14097 بار
تندر پارس خودرو 2 لیتر کمتر از تندر ايران خودرو میسوزاند
تندر پارس خودرو کیفیت بهتری داره دلیلش هم این هست که ایران خودرو همون سالن تولید پیکان را با ایجاد تغییراتی تبدیل به سالن تولید تندر کرده و ضمنا 80-90% عملیات تولید بدست عوامل انسانی انجام میشه که همین باعث افت کیفیت میشه . در پارس خودرو تا اونجایی که من می دونم یک سالن روباتیک جدید در خط تولید تندر وجود داره
تندر پارس خودرو کیفیت بهتری داره دلیلش هم این هست که ایران خودرو همون سالن تولید پیکان را با ایجاد تغییراتی تبدیل به سالن تولید تندر کرده و ضمنا 80-90% عملیات تولید بدست عوامل انسانی انجام میشه که همین باعث افت کیفیت میشه . در پارس خودرو تا اونجایی که من می دونم یک سالن روباتیک جدید در خط تولید تندر وجود داره

- سپاسهای ارسالی: 284 بار
- سپاسهای دریافتی: 488 بار
saeed614 نوشته شده:ماشين من مدل 87 ايران خودرو هست ولي نواقصي داره كه مي خوام بدونم ال 90 پارس خودرو هم داره يا نه؟
چراغ مه شكن عقب، آلارم سرعت بالاي 120، قفل اتوماتيك دربها در سرعت 7 كيلومتر، دريچه تهويه كولر سرنشين عقب
دوست عزیز تا جایی که میدونم هیچ کدام از ال نود ها این قابلیت ها رو به غیر از آلارم سرعت بالاي 120 را ندارند
هیچ چیز واقعا خراب نیست ، حتی ساعتی كه از كار افتاده است ، دو بار در روز زمان را درست نشان می دهد ...توماس ادیسون
- محل اقامت: www.ir-dl.ir
- سپاسهای ارسالی: 2151 بار
- سپاسهای دریافتی: 1069 بار
- تماس:
حرف , با وجود اینکه ماشین ما هم از پارس خودرو هست تایید میشود
شاد باشید
شاد باشید
سلام ممنون از شما كه پاسخ دادين ولي اگه يه نگاهي به دفترچه راهنما بيندازين اين امكانات رو مي بينيد البته من دفترچه ايران خودرو رو با يه دفترچه كه از اينترنت گرفتم مقايسه كردم كه اين تفاوتها رو ديدم براي همين هم خواستم ببينم دفترچهاي كه گرفتم مال پارس خودرو بوده يا نه چون هردو يه شكل هستن ولي ايران خودروييه بعضي از صفحات( قفل اتوماتيك دربها و قسمتي از عكس دريچه هاي كولر مربوط به سرنشين عقب و...) رو حذف كرده بود.
متاسفانه در تندر 90 ایران، این امکانات حذف شده است ولی میتوان با اضافه کردن یک برد الکترونیک که از سیم شماره 22 کیلومتر فرمان میگیره قفل اتوماتیک و هشدار سرعت بالای 120 را اضافه کرد.
سلام دوستان . من یکی از کارمندان خط بازرسی کیفی پارس خودرو در استان خراسان هستم . مواردی که دوستان برای تفاوت
تولید پارس خودرو و ایران خودرو گفتند صحت ندارد از جمله مصرف سوخت و غیره.. همان قطعاتی که پارس خودرو جهت مونتاژ در اختیار
دارد ایران خودرو هم دارد .پس تفاوت چیست ؟ تنها تفاوت این است که خطوط رنگ آمیزی اتاق پارس خودرو کاملا روباتیک است ولی
ایران خودرو به صورت دستی و سنتی انجام میشود و فقط از نظر درجه کیفی رنگ با هم تفاوت دارند... موفق باشید
تولید پارس خودرو و ایران خودرو گفتند صحت ندارد از جمله مصرف سوخت و غیره.. همان قطعاتی که پارس خودرو جهت مونتاژ در اختیار
دارد ایران خودرو هم دارد .پس تفاوت چیست ؟ تنها تفاوت این است که خطوط رنگ آمیزی اتاق پارس خودرو کاملا روباتیک است ولی
ایران خودرو به صورت دستی و سنتی انجام میشود و فقط از نظر درجه کیفی رنگ با هم تفاوت دارند... موفق باشید