سلام دوست عزیز. هارد اکسترنال به جز ظرفیتش قابلیت خاص دیگه ای نداره.جز اینکه هارد های بالای 1 ترا بایت با استفاده از تکنولوژی RAID به این ظرفیت رسیدند.مثلا یک هارد 2 ترا بایت با اتصال دو هارد یک ترا بایتی از روش RAID تولید میشه. ظاهر هم یک چیز کاملا سلیقه ای هست. هارد های اکسترنال در دو اندازه portable و Desktop عرضه میشه که خود پرتابل به دو نوع معمولی و پاسپورت دسته بندی میشه.دو نوع دسکتاپ و پرتابل معمولی تا حجم 1 ترابایت به فروش میرسه "نوع دکستاپ چون محدودیتی از نظر اندازه نداره تا حجم 4 ترا بایت هم عرضه میشه" و نوع پاسپورت تا جداکثر 500 گیگ عرضه میشه. مارک هایی که معروف هست و امتحان هم پس داده seagate , Western Digital هستند.البته transcend هم مارک خوبیه. حالا اگر میخواهید اطلاعاتتون رو جابجا کنید مدل پرتابل مناسب شماست در غیر این صورت مدل دسکتاپ. با این قیمت هم میتونید مدل هایی با حجم 2 ترابایت هم خریداری کنید. برای اطلاعات در مورد قیمت هم میتونید به [External Link Removed for Guests] مراجعه کنید. سوالی بود در خدمتیم.
سلام.خواهش میکنم. انتخاب خوبیه.فقط تفاوت قیمت مدل 640 گیگ با این مدل فقط 10.000 تومانه.اگر توانایی پرداخت این ماب التفاوت رو دارید به نظر من بهتره 640 گیگ رو خریداری کنید."البته این یک نظر بر پایه مسئله قیمت هست و اگر میبینید برای شما 500 گیگ کافی هست همون مدل 500 رو خریداری کنید."
بنده در حال استفاده WD 500 GIG PASSPORT هستم و بسیار راضی هستم.... من کلا WD رو توصیه می کنم اگر هم می تونید رو میزی WD رو بگیرید 1 ترا تقریبا 100 تومان
[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]