تهدید به تخریب مقبره استر در ایران

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
سپاس‌های ارسالی: 1224 بار
سپاس‌های دریافتی: 1160 بار
تماس:

Re: تهدید به تخریب مقبره استر در ایران

پست توسط big-man »

ali1371 نوشته شده:یک تار موی هموطنان یهودیمان به هزار سگ اسراییلی می ارزه چرا مسائل رو باقاطی میکنید درجنگ ایران وعراق هم هموطنان بهودیمان هم پای سایر اقشار جامعه به مبارزه علیه دشمنان پرداختند چون که دولت صهیونیست بامسلمانان بدرفتاری می کنه مابیام مکان های هموطنان یهودی مان را خراب کنیم درزمان امام علی یک یهودی با یک مسلمان درکشور اسلامی برابر بوده حالا ما چکاره ایم؟

ali1371 شما اهل كجاييد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما معلوم نيست يهودي هستيد ايراني هستيد؟؟؟؟؟

بكار بردن واژه هموطن يهودي به نظر من خيانت به ايران است.

دوستان به شما توصيه ميكنم سري به اين تاپيك بزنيد براي شناسايي دشمن ايران

http://www.centralclubs.com/topic-t43821.html
خدایا ...!

نیازی به زمین لرزه نیست ...!

کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: باختران
سپاس‌های ارسالی: 309 بار
سپاس‌های دریافتی: 2025 بار
تماس:

پست توسط ali1371 »

جناب اقای big-man باعرض سلام خدمت شما به من میگین یهودی خداراشکر که اسمم علی رضا هست وفکرنکنم تو قوم یهود علی ورضا داشته باشند ودوم انکه انگ غیرایرانی بودن هم خوردیم ممنون از این همه لطف درانجمن که بعضی ها به مانسبت میدهند توتاپیک یارانه ها که شدیم دشمن ملت ودروغگو وضدانقلاب وچیزهای دیگر تو این تاپیک هم که غیرایرانی ویهودی شدیم انشاالله تویک موضوع دیگر هم میشم کافر ملحد به برکت بعضی از دوستان :razz:
  که ارتش ایران درجنگ کرد حماسه نبود معجزه بود
یاسرعرفات

وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 425 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار

پست توسط Hashashin »

آقای   , شما در حدی نیستی که کسی رو ایرانی بدونی و یا ایرانی ندونی 50 ساله دارم در ایران زندگی می کنم به عنوان یک ایرانی مسیحی هرگز چنین توهینی را به بخشی از جامعه ی ایران ندیده بودم واقعا که .... !
همین حرفا را میزنید اسراییل را کوک می کنید که بگوید فلان تعداد یهودی در ایران را به اسراییل منتقل می کنیم !!!!!!!!!!!!
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران، از خلیج همیشه فارس تا دریای خزر
سپاس‌های ارسالی: 3381 بار
سپاس‌های دریافتی: 1794 بار

پست توسط hermes_PERSIAN »

با سلام به همه دوستان
دوستان گرامي در قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران كه ثمره خون شهيدان است، حقوق اديان بزرگ آسماني مانند زرتشتي، مسيحي و يهودي به رسميت شناخته شده است و اين بزرگواران در مجلس شوراي اسلامي داراي نماينده هستند. پس همگي بايد حقوق اين هموطنان گرامي رابه رسميت شناخته و به آنان احترام بگذاريم همانگونه كه قانون اساسي ما اين حقوق را به رسميت شناخته است.
من بعنوان يك ايراني مسلمان از هموطن مسيحي خودم بابت ناراحتي ايشان عذرخواهي مي‌نمايم.
خليج فارس = الخليج الفارسي = Persian Gulf = Persischer Golf = golfe Persique = Περσικός κόλπος = Перси́дский зали́в = الخلیج الفارسی الی الابد
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی
Major
Major
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط ali1371 »

بعضی ها که عقل کل تشریف دارن خواهشا اصل 19و 23 قانون اساسی ایران را مطالعه کنند و انقدر جانماز اب نکشند
به گفته اقایی درهمین تاپیک {اصولا تندروی در هر دین و هر مکتبی باید محکوم شود چه تندروی دینی در اسلام همچون طالبان،تندروی های عده ای در داخل و چه تندروی های خاخام های صهیونیست و امثال پاپ و ...
اسلام دین ازادی و ازادگیست اگر قرار به ویران کردن نماد ها بود که لشکر اسلام و... اجازه سالم بودن هیچ کدام از اثار تاریخی باستانی و ... رو نمیدادن.}حالا اقای big man شما که کلیمیان ایرانی رو ایرانی نمیدانید پس چه می نامید شمر یاابن زیاد ............کدام؟ خیانت به ایران این است که بعضی ها تعصب خاصی داشته باشند وگرنه کلیمیان تاحالا به ما اسیبی رساندند ایانماینده تومجلس ندارند
یاسرعرفات

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1197 بار
سپاس‌های دریافتی: 2065 بار
تماس:

پست توسط N@VID »

يهوديان از قديم دشمن نژاد آريايي بودند و هميشه دنبال راهي براي خوار و ساكت كردن آنها بودن.
انسان آريايي هم از ديرباز دشمن قسم خورده ي نژاد سامي بوده اما نميدونم چرا بعضيا اينا رو نميدونند.

این عبارات مصداق کامل نژادپرستی است. دشمنی با یک جامعه صرفا به خاطر نژاد یا دین و مذهب اونها کاملا نژاد پرستی به حساب میاد.
فراموش نکنید هم وطنان یهودی هم جز پیروان ادیان الهی هستند و قابل احترامند. این رو هم قانون اساسی و هم شرع اسلام میگه. اگه خیلی وطن پرست هستید باید برای هم وطنانتون احترام قائل بشید و اگر هم خیلی ادعای مسلمان بودن دارید باید به دستورات اسلام پایبند باشید. خوب و بد در هر جامعه ای هست و هیچ ارتباطی با نژاد و دین نداره. اگه یهودی ها گروهی به نام صهیونیست دارن ما مسلمانان هم گروه هایی مثل القاعده و طالبان و وهابی ها داریم. پس یعنی اسلام دین بدیه؟ یا مسلمانان افراد بدی هستن؟
نژادپرستی در تمام دنیا منفوره.
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 425 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار

پست توسط Hashashin »

مگه قاتل پیامبر شما چه ملتی بودند

آقای big-man
همان پیامبر ما هم گفته اگر کسی زد زیر گوشت بگذار اون سمت صورتت هم یک سیلی بزنه بخشش در خون ماست همینطور مهر و محبت ما ایرانی ها هرگز ملتی خون خوار نبودیم و نیستیم !
البته شما هنوز جوان هستی و این به قول جوان ها گفتنی جو و حال جنگی و بلوغ هنوز در شما هست امیدوارم به زودی این بلوغ را بگذرانید و تفکراتتون کمی پخته تر شود !
Major
Major
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط ali1371 »

جناب اقای big man ممنون از رفع ابهامی که برای من ایجاد شده بود واگر درنوشته های من توهینی به شما شده من را حلال کنید
یاسرعرفات

Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران، از خلیج همیشه فارس تا دریای خزر
سپاس‌های ارسالی: 3381 بار
سپاس‌های دریافتی: 1794 بار

پست توسط hermes_PERSIAN »

دوستان عزيز:
بهتر نيست به جاي تاكيد بر اختلافات به اشتراكات خود فكر كنيم؟
همه ساكنان در كشور ايران و هر كسي كه داراي تابعيت كشور عزيز ما هستند داراي حقوقي هستند كه رعايت آنها برعهده تمامي ايرانيان است. در شهرهاي بسياري از ايران اقوام و اديان مختلف سالها در كمال آرامش در كنار هم زندگي كرده‌اند.
يكي از بزرگترين افتخارات ما اينست كه كشور ما به تمامي اديان الهي كمك كرده است.
دين زرتشت كه در ايران ظهور يافت و بزرگترين زيارتگاه زرتشتيان در كشور ما واقع است.
دين يهود كه مقابر پيامبران بني اسرائيل مانند حضرت دانيال (كه اميرالمومنين علي (ع) در باب او فرموده‌اند: هركس برادرم دانيال را زيارت كند مرا زيارت نموده‌است) و حضرت يوشع بيانگر ارتباطي ديرين است.
نخستين پناهگاه مسيحيان در جهان و مزار حواري حضرت عيسي بنام تاتائوس مقدس كه مزار ايشان در قره كليسا است. قديمي‌ترين كليساي جهان كه زيارتگاه ارامنه است.
خدمات متقابل اسلام و ايران هم كه بسيار بوده، در اين باب كتاب استاد شهيد مرتضي مطهري يكي از منابع مهم مي‌باشد.
خليج فارس = الخليج الفارسي = Persian Gulf = Persischer Golf = golfe Persique = Περσικός κόλπος = Перси́дский зали́в = الخلیج الفارسی الی الابد
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

متاسفانه دوستان تا یه حدی بحث رو منحرف می کنند که ادم شاخ در می اره !!!

مطلب اصلی جهت یاداوری به دوستان : ایا تهدید به تخریب گور ایستر و مرخای دو کسی که با دوز و کلک ده ها هزار نفر از قبایل مختلف ایران رو اعم از زن و بچه بی گناه رو قتل و عام کردند و بعدها به دست قاتلینی مثل خود به کتاب های مقدس یهود (که اگر بقیه کتاب ها رو هم از همین دست بگیریم بهتره بگیم صهیونیستها) راه یافته ند و مقدس خوانده شدند در مواجهه با تهدید به تخریب یکی از مقدس ترین مکان های مذهبی مسلمانان مسیحیان و یهودیان صحیح است ؟ :shock:
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6699 بار
سپاس‌های دریافتی: 12095 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

, به نکته بسیار جالبی اشاره کردی ! ایران پناهگاه یهودیان و مسیحیان بوده و امیدوارم همیشه همینطور بمونه ! بسیاری از مسیحیان روم در اثر سخت گیری شکنجه و ظلمی که بهشون میشد به ایران پناهنده میشدن و در ایران اگر صنعتگر بودن به اونها کار داده میشد و اگر کشاورز بودن زمین برای کشاورزی و مانند شهروندان ایرانی میشدند و همینطور یهودی ها که خودتون میدونید خود اسراییلی ها هم کوروش رو به خاطر نجات هزاران یهودی چقدر قبول دارن !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: zigomigota@gmail.com
سپاس‌های ارسالی: 415 بار
سپاس‌های دریافتی: 411 بار
تماس:

پست توسط saeed_saba »

مقبره استر و مردخای جز تاریخ چند هزار ساله ی ایران محسوب میشه . هر نوع دست اندازی بر اون محکومه . از بین بردن همچنین آثار با ارزشی مثل تغییر نام خیلج فارس میمونه .
متاسفانه افراطیون بیشتر از متفکران قدرت دارن و تا عاقلان بیان ببینن چه اتفاقی افتاده دیوانگان کارشون رو می کنن و می رن .
از این که بعضی از افراطیون شهروند درجه یک / دو / سه درست می کنند واقعا متاسفم . همه ی ما با هر عقیده و دینی ایرانی هستیم ( یهودی_ مسیحی_ زردشتی_ مسلمان و سایر مذاهب )
یهودیان ایرانی هستند حتی اگر بعضی از آقایان دوست نداشته باشند
ما براي رفتن آمديم نه براي ماندن

[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”