طرز تهییه پنیر خامه ای

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
پست: 1
تاریخ عضویت: جمعه 24 دی 1389, 5:07 pm

طرز تهییه پنیر خامه ای

پست توسط سلیمی »

 [SIZE=150]

طرز تهییه پنیر خامه ای

 

[COLOR=#ff00ff][SIZE=150]
مواد مورد نیاز :
  

1- شیر پر چرب 3 لیتر (پاستوریزه و هموژنیزه )
2- خامه پاستوریزه یک بسته
3- دوغ تازه یا خامه ترش 3/4 فنجان
4- قرص پنیر یک عدد

[COLOR=#ff00ff][SIZE=150]
طرز تهییه :
  

  شیر و خامه ودوغ را داخل یک ظرف ریخته و بخوبی با هم مخلوط می کنیم.سپس ظرف را روی حرارت کم گذاشته تا دمای ان به
  34 درجه برسد حالا قرص پنیر را داخل نصف لیوان اب سرد حل کرده و به شیر اضافه میکنیم و به مدت 4 دقیقه به ارامی هم میزنیم. (نکته مهم اینکه دمای شیر از 34 درجه بیشتر نشود )


بعد از هم زدن شیر را به حال خود میگزاریم تا مدت یک ساعت بماند.بعد از گذشت یک ساعت دلمه پنیر تشکیل شده را با چاقو به انداز های 2 سانتی متری در می اوریم و میگذاریم به مدت 10 دقیقه دیگر بماند
.


حالا پنیرها را داخل کیسه پارچه ای ریخته و برای ابگیری به مدت 15 ساعت اویزان میکنیم تا خوب اب خود را از دست بدهد.

اکنون پنیر را از داخل کیسه به یک ظرف در دار منتقل میکنیم و اگر میل داشتید میتوانید به ان یک قاشق چای خوری نمک اضافه کنید.پنیر را به مدت یک ساعت داخل یخجال
بگذارید و بعد از ان استفاده کنید.
 
 
ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”