طرزتهیه شاتو بريان

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
نمایه کاربر
پست: 9
تاریخ عضویت: سه‌شنبه 26 بهمن 1389, 6:43 am
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 35 بار
تماس:

طرزتهیه شاتو بريان

پست توسط P a R y A »

طرزتهیه شاتو بريان [HR]<!-- / icon and title --><!-- message -->
<!-- google_ad_section_start --> تصویر 

مواد لازم جهت استيك:

گوشت گوساله ( مخصوص استيك)
يك تكه به اندازه كف دست
پياز رنده شده
يك عددپودر سير - زرچوبه- نمك- فلفل سياه و قرمز- ادويه گوشت - پاپريكا(در صورت وجود عطر بسيار خوبي به غذا ميدهد)به ميزان لازمروغن
مقداري





مواد لازم جهت سس سفيد :

قارچ برش خورده5 عدد
آرد گندم
يك قاشق مربا خوري
كره50 گرم
آب گوشت
2 قاشق غذا خوري( در صورت نداشتن آب گوشت از 1/4 عصاره گوشت در مقداري آب استفاده كنيد )
خامه4 قاشق غذا خوري





طرز تهيه:
استيك كوبيده شده را با پياز رنده شده خوب ورز مي دهيم .سپس ادويه ها را مخلوط كرده و گوشت را با آنها نيز ورز داده تا به خورد آن برود . روغن را در ماهي تابه ريخته و سپس استيكها را با حرارت كم سرخ ميكنيم . حرارت را كم كرده تا هم سرخ و هم پخته شود . ( حدود 40 دقيقه). كساني كه استيك را آب دار دوست دارند زمان را كمتر كنند.

براي تهيه سس ابتدا روي حرارت كم كره را آب كرده سپس آرد را در آن ميريزيم و مخلوط مي كنيم . سپس آب گوشت و قارچ ها را اضافه كرده وپس از مخلوط كردن چند دقيقه روي آن سر مي گزاريم تا با حرارت كم قارچها بپزد. كمي نمك به آن اضافه كرده و سپس چند دقيقه مانده به سرو كردن غذا خامه را درون آن ميريزيم . دقت شود خامه فقط چند دقيقه حرارت ببيند .در نهايت آن را روي استيك ريخته و سرو ميكنيم / اگر سس را رقيق تر دوست داريم كمي آب گوشت و اگر غليظ تر دوست داريد كمي آرد را اضافه تر كنيد .

سپس مي توان آن را با چيبس تزئين نماييد
 [FONT=Times New Roman]   تصویر 
ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”