آنچه پزشکان به شما نمی گویند

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث پزشکي و بهداشت به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
Novice Poster
Novice Poster
پست: 73
تاریخ عضویت: یک‌شنبه 9 اردیبهشت 1386, 11:23 pm
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 197 بار
تماس:

آنچه پزشکان به شما نمی گویند

پست توسط ramtin7777 »

ماده مخدر شكر

سرطان بیماری عجیبی نیست وقتی به زندگی روزمره و تنش های عصبی که همه ما به اجبار دچار آن هستیم نگاه کنیم و بعد به لیست غذاهایی که در روز مصرف می کنیم توجه کنیم گرفتن سرطان امری بدیهی است.
نکته تاسف آور این است که مردم کاملا فراموش کرده اند که سرطان بیماری جدیدی است که بر اثر مصرف میوه هایی که دستکاری ژنتیکی شده اند- غذاهای مسموم و پر از مواد مضر و زندگیهای پر خطر و آشفته به وجود آمده است.
اما این البته از جمله چیزهایی است که هیچ دکتر و یا داروسازی نمی خواهد شما بدانید (و احتمالا خودش هم نمی داند چون پزشکی مدرن به دلیل بیماری فکر نمی کند بلکه فقط آن را به زور داروهای شیمیایی غلط سرکوب می کند و این سرکوبی دوام چندانی نخواهد داشت و سرطان سرانجام پیروز می شود).
تحقیقات دانشمندان مستقل در آمریکا و اروپا تایید می کند که سرطان و بیماریهای قلبی برای اولین بار در قرن بیستم دیده شده و ثبت شده اند. هیچ نوع بیماری که نشانه های آن حتی ذره ای شبیه سرطان باشد تا پیش از سال ۱۹۰۰ میلادی ثبت نشده بوده و جای تاسف دارد که کسی به دلیل افزایش این بیماری در قرن اخیر توجه نمی کند.
در زیر به اختصار عواملی را که سرطان را در بدن آغاز می کنند و عواملی که آن را تشدید می کند ذکر خواهم کرد. سپس به داروهای ساده و طبیعی که به راحتی و بدون زجر شیمی درمانی سرطان را نابود می کنند اشاره خواهم کرد. این مطالب کاملا علمی هستند و بر اساس جدید ترین تحقیقات در موسسات علمی مستقل آمریکا ترجمه شده اند. از این جهت می گویم "مستقل" زیرا که موسساتی که زیر یوغ دولت آمریکا هستند چیزی به جز اخبار غلط پخش نمی کنند تا بتوانند پولهای کلان دریافت کنند و کار خود را ادامه دهند.
چیزهایی که می خورید سرطان را در بدن آغاز می کنند :
شکر سفید و/یا قهوه ای :
---------------------------
اعتیاد به شکر از بزرگترین خطراتی است که مردم جوامع را تهدید می کند. شاید دقت نکرده باشید ولی اگر پیش یا بعد از خواب میل به خوردن چیزی شیرین دارید و اگر بی جهت عصبی می شوید و پرخاش می کنید- اگر افسرده هستید و حوصله و توان ورزش کردن ندارید - شما معتاد به شکر هستید. جدیدترین تحقیقات مستقل به صورت برنامه ای جذاب در مورد اعتیاد نسل بشر به این ماده مخدر شیرین در شبکه KBS کره جنوبی پخش شد و تماشای این برنامه من را به سوی تحقیقات بیشتر روی شکر و اثرات آن روی مغز بشر ترغیب کرد.
اثرات خطرناک شکر روی بدن انسان بسیار زیاد هستند که کم کم اشاره خواهم کرد اما پیش از هر چیز به سرطان می پردازیم:
بررسی رفتار سلولهای سرطانی در طول دهه های متمادی نشان داده است که سلولهای تومور و سرطانی برای ادامه حیات به شکر نیاز دارند ! بله کاملا درست است. در هیچ بیمارستانی هیچ دکتری به بیماران سرطانی نمی گوید که چنانچه مصرف شکر خود را قطع کند سرطان خود را متوقف کرده است ! در نهایت با یک رژیم دقیق و درست چنانچه شکر به بدن نرسد سلولهای تومور پژمرده شده و خواهند مرد. در حالیکه سلولهای سالم و غیر سرطانی نیاری به شکر برای ادامه حیات ندارند و بر عکس چنانچه شکر به آنها نرسد فعالیتشان بهتر خواهد شد.
شکر به صورتهای گوناگونی از جمله گلوکز- ساکروز (قند حبه ای) - دکستروز (قند موجود در بلال)و فروکتوز در میوه ها و سبزیجات حضور دارد اما کدام شکر است که سبب افزایش سلولهای سرطانی و یا تشکیل سرطان در بدن می شود؟
شکر سفید تصفیه شده و همچنین شکر قهوه ای و همچنین عسل و هر نوع غذا یا ماده ای که حاوی این موارد بالا باشد سرطان را تشدید و یا شروع می کنند.
بسیاری از پزشکان به دروغ می گویند که عسل قندی طبیعی است که بیماران می توانند مصرف کنند غافل از اینکه عسلی که امروز در شهرها به فروش می رسد کاملا مصنوعی و محصولی تجاری است. متاسفانه ۹۶٪ از شیرینی عسل به خاطر وجود شکر (گلوکز- فروکتوز و ساکروز) است که بسیار برای بدن مضر می باشند مخصوصا بدن بیمار مبتلا به سرطان.
از جمله محصولاتی که بالاترین میزان شکر را در خود دارند و سبب اعتیاد شدید می شوند می توان به انواع نوشابه ( مخصوصا نوشابه های رژیمی) - انواع بستنی- انواع سس کچاب و مایونز (سس پیتزا و ماکارونی و...) - کره بادام زمینی - نانهای فانتزی و نانهای باگت و فرانسوی - انواع کیک و شیرینی و شکلات - انواع مربا و برشتوکهای صبحانه...اشاره کرد. در این میان برشتوک که به عنوان صبحانه با شیر خورده می شود بیشترین مقدار شکر را دارد یعنی تقریبا نیمی از بسته را باید شکر خالص فرض کرد. بعد از آن سسهاس کچاب و بعد از آن نوشابه و بستنی قرار دارند. به یاد داشته باشید که یک سوم هر شیشه کچاب و یک چهارم هر شیشه نوشابه شکر است .
علاوه بر اینها بسیاری از خوراکیها که طعم شیرین هم ندارند حاوی شکر هستند مانند نانهای ساندویچ و باگت و یا خمیرهای پیتزا و فتیرهای محلی و...
همچنین شکر بدون دلیل به بسیاری از محصولات اضافه می شود مانند آبمیوه های قوطی ای و آدامس.
متاسفانه بسیاری از بیماران سرطانی و یا دیابتی محصولاتی را می خرند که روی آنها نوشته شده " رژیمی" یا " بدون قند ". فکر می کنم مشکل مردم این است که بیش از اندازه به شرکتهایی تجاری اعتماد می کنند و سلامت و حیات خود را به دست آنها می سپارند. محصولات رژیمی و بدون قند کاملا قلابی هستند و حاوی مقدار شکر بیشتری نسبت به محصول غیر رژیمی می باشند. برای مثال قند نوشابه رژیمی نه تنها بیشتر از نوشابه معمولی است بلکه ضررهای بیشتری از جمله تشدید پوکی استخوان را ایجاد می کند. همچنین آبمیوه هایی که روی آنها نوشته شده "طبیعی" یا "بدون قند" منظورشان این است که قند غیر طبیعی به آب میوه اضافه نشده است نه اینکه اصلا قند ندارد!
چگونه شکر سبب سرطان می شود ؟
در نظر اول و ساده انگارانه شاید برخی تصور کنند که هیچ ارتباطی بین شکر و سرطان وجود ندارد و یا شاید متوجه نباشند که شکر چطور ممکن است سلولهای سالم را تبدیل به تومور کند؟!
شکر ساختار DNA یا همان کدهای ژنتیکی سلول را می شکند و تبدیل به کدهای دیگری می کند. این فقط مربوط به سرطان نیست بلکه در کل هر بیماری بر اثر اختلالات در سلول و ملکول ایجاد می شود و شکر عامل این اختلال است. شکر ساختمان DNA را ناقص می کند و آن را عوض می کند به طوریکه دیگر سلول نمی داند چه باید بکند و در نهایت سرطانی می شود.
علاوه بر این شکر باعث تولید "رادیکالهای آزاد" در خون می شود که به نوبه خود رادیکال آزاد سبب سرطان می گردد.
شکر در کار هورمونهای بدن اختلال ایجاد می کند به طوریکه هورمونها قادر نیستند هدف خود را اجرا کنند که در بسیاری موارد منجر به سرطان می گردد.
شکر باعث تقسیم شدن سلولهای جگر (کبد) می شود و این تقسیم آنقدر ادامه می یابد تا جگر بیش از اندازه بزرگ شود و جای کافی برای آن در شکم وجود نداشته باشد.
شکر ساختار پروتئین در بدن را تغییر می دهد و در نتیجه پروتئین توسط بدن جذب نمی شود که خود سبب بیماریهای زیادی از جمله سرطان است.
شکر اندازه کلیه ها را افزایش می دهد و همچنین عامل اصلی سنگ کلیه و سنگ مثانه است. از هر پنج آمریکایی یک نفر مبتلا به سنگ کلیه است!
شکر باعث رشد باکتریها و عفونت در کلون (بخش انتهایی روده) می شود که منجر به سرطان کلون و رکتوم خواهد شد.
طبق آمار اصلی ترین دلیل سرطان سینه - پروستات- کلون- رکتوم و کبد مصرف بیش از اندازه شکر است.
مخدر شیرین
شکر توسط محققان به عنوان " ماده مخدر" شناسایی شده است. همه ما از کودکی تا کنون معتاد به این مخدر شیرین بوده ایم بدون آنکه متوجه باشیم که فقط مرگ خود را سرعت می بخشیم و آن هم مرگی زجر آور و پرخرج. ترک اعتیاد شکر کاری وقت گیر است مخصوصا برای کسانی که بیرون از خانه غذا می خورند.
دلیل مخدر بودن شکر همین است که ما قادر نیستیم مصرف آن را کم و یا قطع کنیم. حتما باید کیک یا شیرینی و یا نان ساندویچ و نوشابه در رژیم روزانه غذایی خود داشته باشیم و چنانچه نتوانیم میزان شکر لازم را به بدن برسانیم دچار بد خلقی- لرزش عضلات- سردرد- خستگی و افسردگی می شویم. بعضی افراد که اعتیاد شدیدی به شکر دارند دچار سرگیجه می شوند و یا چشمشان سیاهی می رود و یا به قدری کنترل اعصاب خود را از دست می دهند که ممکن است اشیاء خانه را بشکنند و دیگران را ضرب و شتم کنند. ۹۰٪ از زندانیان آمریکایی که به جرم قتل دستگیر شده اند معتاد به شکر و غذاهای شیرین طعم هستند.
شکر مخدری خطرناک (بر خلاف ظاهر و طعمش) است. در سال ۱۸۹۰ هر نفر فقط ۵/۲ کیلوگرم شکر در سال مصرف می کرد. در سال ۲۰۰۰ هر نفر ۱۳۵ کیلوگرم شکر در سال مصرف می کند! این در حالی است که جمعیت زمین به شش و نیم میلیارد رسیده است و قاعدتا باید سهم مصرف شکر به دلیل افزایش زیاد جمعیت کاهش می یافت اما از آنجا که اعتیاد به مخدر به مرور زمان افزایش می یابد مقدار شکر مصرفی افراد به شکل وحشتناکی افزایش یافته است. این مقدار در افراد مرفه و چاق بسیار بیشتر است.
چنانچه بیمار سرطانی در منزل دارید و یا افرادی را می شناسید که دچار آن هستند لطفا سعی کنید آنها را خطرات این ماده شیرین و مخدر آگاه کنید. مطمئن باشید اگر شکر را حذف کنید نیازی به داروهای بی اثر شیمیایی برای درمان سرطان نخواهد بود.
پس چرا ؟
در این شرایط ممکن است این سوال در ذهن شما به وجود بیاید که پس چرا شکر سفید و کلا این محصولات خطرناک در شرکتها تولید و در بازارهای دنیا به فروش می رسند ؟
به همان دلیل که بیمارستانهای آمریکا سالانه بیش از پنجاه و چهار میلیارد دلار از بیماران سرطانی و ...پول می گیرند !
مردم سالانه بیش از پنجاه میلیارد دلار به دندانپزشکان می پردازند تا دندانهای بیمار خود را علاج کنند!
مردم فقط در آمریکا سالانه چهل میلیارد دلار برای خرید شکلات خرج می کنند که این پول به جیبهای گشاد دولت می رود!
پس چرا که نه ؟ اعتیاد میلیاردها انسان به این مخدر شیرین نه تنها اقتصاد دولتهای دنیا را می چرخاند بلکه آنها را کاملارام و آرام می کند چرا که همه معتادان برای رسیدن به مواد هر دستوری را مطیعانه می پذیرند و ذره ای مخالفت نمیکنند. پس چرا که نه !
آیا اخیرا حواس پرت شده اید و چیزهای ساده را از یاد می برید ؟ یا نمره های درسی تان پایین آمده ؟ یا تمرکز فکر خود را از دست داده اید ؟ اگر چنین است پس شما به جرگه عظیم هیپنوتیزم شدگان جهان پیوسته اید چون با مصرف موادی همچون شکر کنترل جسم و فکرتان از دست شما خارج می شود و بر عکس به پیامهایی که از رسانه ها می شنوید وابسته هستید.
جایگزین های شکر :
در حال حاضر تنها جایگزین طبیعی و بی خطر برای شکر نوعی قند طبیعی به نام "استیویا" Stevia که از برگ یک درخت خاص در ژاپن گرفته می شود. این قند طبیعی است و هیچ نوع کالری هم ندارد اما به دلایلی که در بالا ذکر کردیم تولید و فروش استیویا در اروپا و آمریکا ممنوع و یا محدود است!
آسپارتام و اسپلندا:
برخی ممکن است تصور کنند که آسپارتام یا اسپلندا جایگزین خوبی برای قند و شکر هستند. آسپارتام دهه های متمادی به عنوان شیرین کننده مصنوعی نزد بیماران دیابتی شناخته شده است. متاسفانه آسپارتام ماده ای شیمیایی و بسیار بسیار خطرناک برای مغز و قلب است. چنانچه آسپارتام مصرف می کنید آن را قطع کنید چون ضرر آسپارتام از شکر سفید نیز بیشتر است و منحجر به مرگ سریع و ناگهانی در افراد می گردد.
در کمال تعجب FDA تولید و مصرف آسپارتام را ممنوع نکرده است در حالیکه کاملا اثبات شده است که این ماده خطرناک آمار مرگ و میر را در بیماران دیابتی افزایش داده است.
آسپارتام و اسپلندا تحت نامهای تجاری گوناگونی در بازار به فروش می رسند از جمله :
Aspartam
Saccharin
Splenda
Sweet N now
Natura Sweet
Sweet N Healthy
Zero
Refresh
Equal
آسپارتام به هیچ عنوان نباید توسط زنان مصرف شود مخصوصا زنانی که مشکلات عصبی دارند.
آسپارتام سبب جمع شدن فرمال دی هاید در مغز می شود و در نهایت به دستگاه عصبی لطمه شدید می زند. همچنین سیستم ایمنی بدن را از کار می اندازد که منجر به مبتلا شدن به بیماریهای عجیب خواهد شد. آسپارتام هم ساختار ژنتیکی DNA را عوض می کند و سبب اتفاقات هولناک در بدن می شود.
اگرچه FDA همه این موارد را قبول دارد اما باز مجوز برای ساخت و توزیع این داروی مرگ آور می دهد.
آسپارتام سبب بیماریهای زیر است :
ام اس M.S - جذام - بی نظمی های عصبی - میگرن- حمله عصبی - افسردگی و ناباروری
تمام شیرین کننده های مصنوعی "توکسین" یا " سمی" هستند که سبب مسمویت شدید نیز می شوند. این سموم در بافتهای بدن باقی می مانند و سبب بیماری می شوند.
برخی "سوربیتول" Sorbitol را به عنوان جایگزین شکر انتخاب می کنند اما اگرچه سوربیتول تقریبا طبیعی است اما حاوی الکل است همچنین به شدن اسهال آور و تحریک کننده روده است.
ژاپن تنها کشوری است که به وفور از Stevia به جای شکر استفاده می کند.
برای تایید مطالب بالا به وب سایتهای زیر مراجعه کنید:
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]

آنچه پزشکان به شما نمی گویند 2

می دانم که هیچ یک از اطلاعات داده شده در زمینه سلامتی مورد علاقه و توجه خواننده ها نیست. می دانم که برای خیلی ها اصلا اهمیت ندارد چه می خورند تا جایی که هر نوع سم را چنانچه لذیذ باشد با ولع خواهند خورد و وقتی هم برای خواندن این تحقیقات نخواهند گذاشت. من هم اهمیتی نمی دهم که شما چه می خورید و چه بیماری می گیرید و می میرید..قصدم از نوشتن این نکات مهم فقط رفع وظیفه و آسایش وجدانم است که آنچه را می دانم علنا اظهار کنم تا مسئولیت آن روی دوشم نباشد و اگر کسی واقعا نیاز داشته باشد استفاده کند.
در مبحث قبل گفتیم که شکر چگونه باعث سرطان می شود و گفتیم که کسانی که سرطان دارند با قطع کردن شکر از لیست خوراکیهای روزانه می توانند شفا پیدا کنند البته اگر خیلی شکمو نباشند.
در زیر به اختصار سایر مشکلاتی را که شکر برای بدن انسان ایجاد می کند می نویسم:
۱- شکر سیستم ایمنی بدن را از کار می اندازد. پس از هر بار مصرف محصولات شکردار گلوبولهای سفید بدن (نوتروفیلها) از کار می افتند و تا ۲ الی ۵ ساعت بدن کاملا آماده آلوده شدن به هر نوع ویروس یا باکتری خواهد بود. طبق تحقیقات پس از هر بار خوردن چیزی شیرین سیستم ایمنی بدن تا ۷۵٪ کارایی خود را از دست می دهد و این دقیقا بهترین زمان برای فعال شدن میکروبها و ویروسها است.
۲-شکر تعادل مواد معدنی بدن را بر هم می ریزد. چرا ؟ شکر ماده ای است فاقد ویتامین- فاقد مواد معدنی و فاقد فیبر. شکر ماده ای زائد است که بدن انسان قادر به هضم و جذب آن نیست از این رو برای اینکه ساختار ملکولی شکر شکسته شود بدن مجبور است از مواد معدنی محلول در بدن مصرف کند تا بتواند شکر را هضم کند . در نتیجه تعادل عناصر معدنی مثل کلسیم- منیزیوم و پتاسیم و سدیم و...بر هم می ریزد.
۳-شکر سبب ترشح بیش از اندازه هورمون آدرنالین در بدن می شود. احساس اضطراب بیش از اندازه - آشفتگی و بد خلقی از نتایج آن هستند.
۴-شکر سبب بی حوصلگی است و کسانی که شکر مصرف می کند به هیچ عنوان میلی به ورزش کردن و فعالیت های بدنی ندارند.
۵-شکر در کودکان سبب کاهش هوش و پایین آمدن نمره های درسی است.
۶-برخلاف آنچه پزشکان به شما می گویند خوردن چیزهای چرب تری گلیسیرید را بالا نمی برد بلکه این خوردن شکر است که نری گلیسیرید را بالا می برد !
۷-شکر باعث ضعف سیستم دفاعی بدن در برابر کلیه بیماریها میگردد.
۸-شکر به کلیه ها آسیب می زند. عامل اصلی ایجاد سنگ کلیه مصرف شکر است.
۹- عامل اصلی سنگ مثانه مصرف شکر است.
۱۰-بر خلاف تصور همگان این شکر است که کلسترول بد خون LDL را به شدت بالا می برد و کلسترول خوب را پایین می آورد و در کل سبب بالا رفتن کلسترول می شود. این روغن حیوانی نیست که کلسترول را بالا می برد.
۱۱-شکر مقدار عناصر کروم و مس بدن را کاهش می دهد.
۱۲-شکر در جذب شدن کلسیم و منیزیوم اختلال ایجاد می کند. یعنی اگر لیوان شیر خود را با کیک یا شکلات میل می کنید هیچ کلسیمی در استخوانهای شما ذخیره نخواهد شد!
۱۳-شکر عامل اصلی سرطان از جمله سرطانهای سینه و پروستات و کلون و رکتوم است.
۱۴-شکر مقدار گلوکز خون را بی جهت افزایش می دهد.
۱۵-شکر باعث ضعیف شدن بینایی است.
۱۶-شکر باعث باریک شدن رگهای خونی و در نهایت سکته می شود.
۱۷- شکر باعث ترش کردن معده است. برخلاف تصور عامه که وقتی ترش می کنند چیزی شیرین می خورند تا آن را رفع کند!
۱۸- شکر ریسک مبتلا شدن به بیماریهای قلبی را زیاد می کند.
۱۹- پیر شدن زود هنگام بدن - سفید شدن موها و چین و چروک پوست به دلیل مصرف خوراکیهای شیرین است نه مصرف گوشت و پروتئین!
۲۰-شکر سرعت اعتیاد به الکل و میل به اعتیاد به مواد مخدر را زیاد می کند.
۲۱-شکر تنها عامل پوسیده شدن دندانهاست یعنی اگر شکر مصرف نشود کسی به دندانپزشک نیاز نخواهد داشت.
۲۲-شکر عامل اصلی چاق شدن است.
۲۳- شکر عامل آرتروز مفاصل است. کسانی که آرتروز دارند و مواد شیرین زیاد می خورند روز به روز بدتر می شوند.
۲۴-یکی از عوامل اصلی بیماری آسم مصرف شکر است.
۲۵-شکر باعث آپاندیسیت می شود.
۲۶-شکر عامل اصلی پوکی استخوان است. چگونه؟ شکر ماده ای زائد است که فاقد هر گونه ویتامین یا مواد معدنی است و بدن قادر به هضم و جذب آن نیست. از این رو سلولها مجبور هستند برای شکستن ملکولهای شکر از املاح کلسیم و منیزیوم ذخیره در استخوانها استفاده کنند. هر چه بیشتر چیزهای شیرین مصرف شود کلسیم بیشتری از استخوانها خارج شده و در فرایند هضم شکر مصرف می شود. در نهایت استخوانها بعد از چند سال پوک می شوند. دلیل اصلی خرابی دندانها نیز همین است. کلسیم از دندانها استخراج شده و دندان به مرور پوسیده و خراب می شود. مصرف شیر در این هنگام سودی ندارد مخصوصا اگر همراه کیک و شیرینی باشد.
۲۷- شکر آب بذاق دهان را اسیدی می کند که برای دندانها ضرر دارد.
۲۸-شکر میزان ترشح هورمون رشد را کم می کند. جوانان کوتاه قد نتیجه مصرف شکر هستند.
۲۹- شکر عامل اصلی بالا رفتن فشار خون است.
۳۰-شکر ساختار پروتئین ها را به هم می ریزد در نتیجه بدن قادر به جذب آنها نخواهد بود.
۳۱- آلرژی به غذاهای گوناگون نتیجه مصرف شکر است.
۳۲- ایجاد اگزما در کودکان از عواقب مصرف شکر است.
۳۳- آب مروارید بر اثر مصرف شکر به وجود می آید.
۳۴- بزرگترین خطری شکر این است که ساختمان DNA را می شکند و آن را تغییر می دهد که در نتیجه سلولها سرطانی می شوند.
۳۵-شکر سبب تولید رادیکالهای آزاد در خون و افزایش ریسک سرطان است.
۳۶- شکر فعالیت هورمونها را بر هم میزند.
۳۷-مصرف شکر انعطاف پذیری ماهیچه ها و اندام بدن را کم می کند به طوریکه با کوچکترین حرکت ورزشی عضلات منقبض می شوند و درد می گیرند.
۳۸- شکر سبب افزایش تقسیم سلولهای کبد و سرطان کبد می شود.
۳۹-شکر مقدار چربی کبد را زیاد می کند.
۴۰- شکر اندازه کلیه ها را بزرگ می کند.
۴۱-اختلال در کار پانکراس از اثرات شکر است.
۴۲- عامل یبوست و خشکی روده شکر است.
۴۳- سردردهای بی موقع و بی دلیل و میگرن بر اثر مصرف چیزهای شیرین است.
۴۴-شکر امواج مغزی دلتا- آلفا و تتا را زیاد می کند که در نتیجه این افزایش قدرت تمرکز و تصمیم گیری در انسان از بین می رود.
۴۵- عامل اصلی افسردگی شکر است. مردم عامی تصور می کنند با خوردن چیزی شیرین روحیه شان شاد خواهد شد در حالیکه کاملا بر عکس است. شادی حاصل از خوردن شیرینی به خاطر اعتیادی است که به آن دارید و با خوردن آن آرامش می یابید اما در روحیه و امواج مغزی شما اثر متضاد دارد.
۴۶- شکر ریسک بسته شدن رگهای خونی را زیاد می کند.
۴۷-وحشتناکترین بیماری قرن یعنی آلزایمر که با حواس پرتی های کوچک شروع می شود بر اثر مصرف شکر به وجود می آید. این به آن معناست که تا ۲۵ سال دیگر نیمی از جمعیت میانسال کره زمین آلزایمر خواهند داشت و مرگ زجرآوری در انتظارشان است.

بدن انسان سالم از هر جواهری گرانبها تر است- تسونگ کاپا
Novice Poster
Novice Poster
پست: 73
تاریخ عضویت: یک‌شنبه 9 اردیبهشت 1386, 11:23 pm
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 197 بار
تماس:

Re: آنچه پزشکان به شما نمی گویند

پست توسط ramtin7777 »

آنچه پزشکان به شما نمی گویند ۴:



درمانها و پیشگیری سرطان
همانطور که پیشتر ذکر شد سرطان بیماری است که تحت تاثیر خوراکیها و آشامیدنی های آلوده در بدن آغاز می شود. بعد از شروع سرطان و پیشروی آن در بدن راههایی برای متوقف کردن آن وجود دارد.

شیمی درمانی غلطترین و خطرناکترین راهی است که پزشکان می توانند به بیماران سرطانی پیشنهاد کنند و همه بیماران در نهایت وسوسه می شوند که داروهای شیمیایی اثر بهتری نسبت به گیاهان دارند. اگر داروی گیاهی برای بیماری مصرف کرده اید و نتیجه نگرفته اید به دلیل آن است که داروی غلط و گیاه غلط یا کهنه و مقدار غلط توسط افراد بی صلاحیت به شما تجویز شده است.

سریعترین درمانگر سرطان "سویای تخمیر شده " است.

سویای تخمیر شده با سویای معمولی فرق دارد و چنانچه مرتب خورده شود در مدت ۴ هفته هر نوع سرطانی را به کلی در بدن از بین می برد.

NATTO

هر ساله در ژاپن هزاران بیمار سرطانی که از نتایج شیمی درمانی نا امید شده اند رو به خوردن سویای تخمیر شده می آورند و در نهایت تعجب در مدت کوتاهی سلولهای سرطانی آنها ناپدید می گردند.

لوبیای سویا چنانچه پخته شود و در میان شاخه های برنج بسته بندی و نگه داری شود ظرف ۱۰ روز تبدیل به سویای تخمیر شده می شود که به آن " ناتو" می گویند.

موسسات تحقیقاتی در کره و ژاپن تحقیقات زیادی روی این مخمر انجام دادند و هیچ شکی نیست که مخمر سویا ظرف یک ماه می تواند سرطان را نابود کند چرا که در فرایند تخمیر در سویا نوعی باکتری به وجود می آید که برای بدن بسیار مفید است و علاوه بر این سلولهای سرطانی را می خورد و نابود می کند اما به سلولهای سالم کاری ندارد. علاوه بر سرطان میزان چربی و قند بدن را نیز کاهش می دهد.

چنانچه سویا در دسترس نباشد می توان از غذای لذیذ دیگری به نام " گیمچی " که در کره مصرف می شود استفاده کرد.

گیمچی نوعی کاهوی چینی است که همراه به انواع ادویه و فلفل تخمیر شده است. این کاهوی تخمیر شده نیز سرطان را از بین می برد.

در صورت نبودن کاهوی چینی می توان از معادل آلمانی آن یعنی " سائرکرات " استفاده کرد. سائر کرات همان کلم تخمیر شده است همراه با نمک و بسیار ساده تهیه می شود.

در روستاهای دورافتاده در کره و چین و ژاپن مردم از روشهای باستانی و بسیار موثر برای تخمیر کردن مواد غذایی استفاده می کنند که آنها را قادر می کند حیوانات را درسته در خمره های بزرگ تخمیر کنند. گوشتها و سبزیجات تخمیر شده نه تنها سرطان را می کشند بلکه هیچ نوع چربی و کلسترول نیز ندارند و می توان آنها را تا ۵۰ سال بدون نیاز به یخچال نگهداری کرد.

بله..اینها چیزهایی است که پزشکان به شما نمی گویند. که راه فرار از سرطان و یا آلزایمر در خوراک شماست و اینکه چه چیزهایی در دنیا وجود دارد که می تواند بدون نیاز به شیمی درمانی سرطان را متوقف کند.

در زیر چند روش ساده برای تهیه گیمچی و سائر کرات را برایتان ترجمه کرده ام که می توانید تهیه کرده و همراه غذا به جای ترشی و دسر استفاده کنید:

طرز تهیه کاهوی تخمیر شده " گیمچی"

-------------------------------------------

موادی که لازم دارید :

-۳ قاشق غذاخوری نمک

- ۶ فنجان آب (ترجیحا آب بدون فلوراید!)

- نیم کیلو کاهوی چینی خرد شده

- ۶ عدد پیازچه نصف شده

- یک و نیم قاشق غذاخوری زنجبیل تازه خرد شده یا چرخ شده

- ۲ قاشق غذاخوری فلفل قرمز خشک شده یا پودر فلفل قرمز

۳ قاشق نمک را در ۶ فنجان آب حل کنید . کاهوی خرد شده را در ظرفی (ترجیحا ظرف سفالی لعابدار) بریزید و آب نمک را روی آن خالی کنید تا ۱۲ ساعت بماند. بعد کاهو را از آب در آورید و بقیه مواد را داخل آب نمک بریزید. سپس کاهوها را در ظرفی خمره مانند یا شیشه ای قرار دهید و از محلول نمک روی آن بریزید تا روی کاهو را بپوشاند بعد یک کیسه فریزر را در دهانه بطری فرو کنید و آب باقی ماحنده را نیز روی آن بریزید و در بطری را محکم ببندید و در یخچال یا جای خنک به مدت ۳ تا ۶ روز نگه دارید.

گیمچی تمام مواد زائد و مسموم بدن را دفع می کند و هماطور که گفته شد ضد سزطان است.



طرز تهیه سائر کرات یا کلم تخمیر شده :

-----------------------------------------------

موادی که لازم دارید :

- دو و نیم کیلو کلم خرد شده

- ۳ قاشق غذاخوری نمک

- یک حوله بزرگ

- یک سطل بزرگ پر از آب

- یک سطل سرامیکی یا پلاستیکی که سفید باشد.



کلم ها را خرد کنید. می توانید کلم قرمز و سفید هر دو را استفاده کنید.

کلم های خرد شده را در کاسه بزرگی بریزید و نمک بپاشید. نمک از طریق خاصیت اسمزی آب داخل کلم را بیرون می کشد و این آب کلم برای تخمیر کلم استفاده می شود. اگر دوست دارید سبزیجات دیگر مثل هویج خرد شده - پیاز - سیر - جوانه - شلغم - ترب سفید - یا میوه هایی مثل سیب و گیاهانی مثل برگ بو - دانه شوید و دانه بذر کرفس هم می توانید خرد کنید و به کلم اضافه کنید اما کلم خالی نوع اصلی و سنتی سائرکرات است.

همه اینها را مخلوط کنید و داخل طرف مورد نظر ( سطل پلاستیکی یا سرامیکی ) بریزید . با مشت فشار دهید تا به هم فشرده شود. همینطور که با مشت فشار می دهید آب بیشتری از کلم بیرون می آید . سپس روی کلم ها را با در مسطحی که داخل سطل فرو رود بپوشانید و یک سطل بزرگ پر از آب را روی آن قرار دهید. وزن شطل آب کلم ها را فشار می دهد و آب بیشتری از آن خارج می شود به طوریکه از زیر در هم بیرون آمده سطح ظرف را آب کلم می پوشاند.

کلم داخل سطل قرار می گیرد و روی آن دری گذاشته می شود. روی در بطری بزرگ پر از آبی می گذاریم تا وزن آن آب را از کلم خارج کند و روی سطح کلم را بپوشاند.

می توانید هر روز مقدار وزن بیشتری روی در کلمها بگذارید تا آب بیشتری خارج شود

حوله ای بزرگ را روی کل این سطلها بگذارید تا گرد و غبار وارد آن نشود و در گوشه ای که سرراه نباشد به مدت ۴ هفته نگه دارید. بعد از مدتی روی آب کلم کپک ظاهر می شود که می توانید کپکها را آهسته از روی آب بردارید ولی اگر کاملا نتوانستید کپکها را خارج کنید ایرادی ندارد.

وقتی کلم را بیرون می آورید در داخل بطری گذاشته در یخچال نگه دارید و با هر غذا میل کنید.
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه در مورد پزشکي”