ashkansamie نوشته شده:ایسوس بگیر خودتو راحت کن دیگه.این همه تعریف.فقط یه نکته یادت باشه.ب DVD رایتر اکتفا نکن.تا چند سال دیگه همه دیسک ها میشه blue-ray.
SHAHRAM نوشته شده: ,
در بهترین کانفیگ قطعات،دل از performance بالاتری برخورداره(به دلیل استفاده از sandy bridge،گرافیک سری 540،اسکرین فول اچ دی)...اما این به این معنی نیست که ایسوس ضعیف هست..
باید دید چقدر احتیاج به قدرت گرافیکی دارید؟
قرار هست بازی های روز دنیا رو با نوت بوکتون بازی کنید یا ترجیح می دید در دانشگاه(یا محیط کار)تا 10 ساعت از باطری نوت بوکتون استفاده کنید؟
این ها سوالاتی که شما رو به نتیجه می رسونه..
اگر گرافیک قوی تر و به طور کلی نوت بوک بسیار قوی لازم دارید، دل رو انتخاب کنید.
اگر طراحی ظریف تر و سبک تر ،باتری با طول عمر بالاتر و قدرت قابل رقابت(در تناسب با دل) بهتره ایسوس رو انتخاب کنید.
اشکان جان شک نکن که حتما blue-ray رو ملاک قرار دادم.
ولی آقا شهرام، شما خودت قضاوت کن، من واسه اولین باره میخوام این تصمیمو بگیرم، نمیخوام ضرر کنم، نمیخوام بعد از خریدش رو دلم وایسه و دلمو بزنه، پس یکم وسواس دارم، من استفاده اصلیم اینترنت و بازیه، ولی روزایی هم هست که تو دانشگاه ۴ساعت بیکار میشم، خب میخوام بازی کنم یا به هر حال وقتمو باهاش پر کنم، پس کیفیت و قدرت باطری خیلی بیشتر از هر چیز واسم مهمه،
بذار تهشو بهتون بگم، دو دلی من اینه که به عنوان مثال بازی پرگرافیکی مثل nfs shift روی Asus bamboo U53jc کم میاره یا نه، گه مطمئن میشدم لپ تاپ Asus با مشخصات مشابه این مدل این قدرت رو در قیاس با dell داره با سر Asus میگرفتم،
اینم رو هم نمیدونم که آیا lED 15.6 inch در مورد بازی لذت مشابه با یه LED 17 رو داره یا نه !! ولی اینم فکر کنم که ۱۷ یکم بزرگه.
با این وجود درصد خریدم بیشتر به سمت Asus هست تا Dell،
Dell XPS L502-A
Cpu Ci7
Ram 4G
Graphic 2G
Asus Bamboo U53jc
Cpu Ci7
Ram 4G
Graphic 1G
فکر نکنم 1G گرافیک توفیقی بکنه، فقط آقا شهرام، شما این لطف رو در حق من کامل کنید ببینید کدوم مدل باطریش بهتره،
باطری dell طبق این لینک
([External Link Removed for Guests]) .
نه۹ سلولی 2800mAh Lithium-Ion battery هست(یعنی چند ساعت استفاده معمولی؟ آیا همون کیفیت Asus رو داره؟) ولی راجع به این مدل Asus نمیدونم، اگه میتونین یه اطلاعی بدین در این خصوص.
یک سوال دیگه هم داشتم خدمتتون، اگه لپ تاپی Blue-Ray نداشت میشه روش گذاشت، اگه میشه چقدر تقریباً هزینه بر میداره!!
خیلی ممنونم واقعاً...!!