چگونه امنیت کامپیوتر را بالا ببرم؟
مدیران انجمن: MASTER, شوراي نظارت
- محل اقامت: Hell
- سپاسهای ارسالی: 1631 بار
- سپاسهای دریافتی: 1526 بار
Re: چگونه امنیت کامپیوتر را بالا ببرم؟
نه دوست عزیز. و خداوند کرکر ها را آفرید!!!
اطلاعات کامل، برای دانلود، کرک، آپدیت و... [External Link Removed for Guests].
اطلاعات کامل، برای دانلود، کرک، آپدیت و... [External Link Removed for Guests].
...Death to All who Oppose the Horde, We Shall NOT be Destroyed. Shall NOT نقطه. سر خط.... !...We'll Charge when Satan Laughs
-
- محل اقامت: کرمان
- سپاسهای ارسالی: 63 بار
- سپاسهای دریافتی: 17 بار
مرسی از کمکتون
اگه میشه یه نگاه به موضوع جدیدی که درباره oovooپرسیدم بندازین و اگه چیزی مدونین راهنمایی کنید. ممنون

اگه میشه یه نگاه به موضوع جدیدی که درباره oovooپرسیدم بندازین و اگه چیزی مدونین راهنمایی کنید. ممنون

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6689 بار
- سپاسهای دریافتی: 12079 بار
- تماس:
melika.b نوشته شده:خوب چه آنتی ویروسی استفاده کنم خوبه؟
پیشنهاد من نورتون اینترنت سیکیوریتی 2011 هست که اصلا شما احساس نمی کنی روی سیستمت ضد ویروس نصبه !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون
سلام...
البته همونطور که همه میدونن جدیدا انتی ویروس ها رو سرعت سیستم تاثیری ندارن.(داشتن که دارن، اما خیلی کم. به حدی که تقریبا محسوس نیستن...
البته همونطور که همه میدونن جدیدا انتی ویروس ها رو سرعت سیستم تاثیری ندارن.(داشتن که دارن، اما خیلی کم. به حدی که تقریبا محسوس نیستن...
...Death to All who Oppose the Horde, We Shall NOT be Destroyed. Shall NOT نقطه. سر خط.... !...We'll Charge when Satan Laughs
- محل اقامت: سرزمین تاریکی ها
- سپاسهای ارسالی: 1082 بار
- سپاسهای دریافتی: 869 بار
- تماس:
من نورتون رو 100% قبول دارم.عالیه.اما اگه نمیخواین درگیر کرک کردن بشین(با اینکه خیلی راحته برای نورتون) یا حتی نمیخواین این محصول رو بخرین
من ترکیب آنتی ویروس Avira AntiVir Personal با فایروال Outpost Firewall Free پیشنهاد میکنم.
لینک دانلود این دو برنامه:
[External Link Removed for Guests]

من ترکیب آنتی ویروس Avira AntiVir Personal با فایروال Outpost Firewall Free پیشنهاد میکنم.
لینک دانلود این دو برنامه:

- سپاسهای ارسالی: 3023 بار
- سپاسهای دریافتی: 4754 بار
. , سلام.
در مورد آنتی ویروس شما سه راه دارید.
1.اگر حوصله پیدا کردن سریال جدید برای آنتی ویروس دارید میتونید مثلا کاسپرسکی و یا بیت دفندر Bit Defender رو از اینترنت دانلود کنید "کرک شده" و پس از اینکه سریال از کار افتاد سریال جدید براش پیدا کنید.
2. نسخه اصل همین آنتی ویروس ها رو خریداری کنید.با قیمت حدودا 25000 الی 50.000 تومان که با توجه به نوع آنتی ویروس فرق میکنه.
3-آنتی ویروس هایی که نسخه رایگان و امنیت قابل قبولی هم دارند استفاده کنید "من خودم از همین روش استفاده میکنم.
آنتی ویروس های این رده هم زیادند.اما 3 آنتی ویروس خوب با نام :
Avast - Avira - AVG موجوده که میتونید از اینترنت دانلود کنید "اینترنت پر سرعت " و یا خریداری کنید.
سوالی بود در خدمتیم.
در مورد آنتی ویروس شما سه راه دارید.
1.اگر حوصله پیدا کردن سریال جدید برای آنتی ویروس دارید میتونید مثلا کاسپرسکی و یا بیت دفندر Bit Defender رو از اینترنت دانلود کنید "کرک شده" و پس از اینکه سریال از کار افتاد سریال جدید براش پیدا کنید.
2. نسخه اصل همین آنتی ویروس ها رو خریداری کنید.با قیمت حدودا 25000 الی 50.000 تومان که با توجه به نوع آنتی ویروس فرق میکنه.
3-آنتی ویروس هایی که نسخه رایگان و امنیت قابل قبولی هم دارند استفاده کنید "من خودم از همین روش استفاده میکنم.
آنتی ویروس های این رده هم زیادند.اما 3 آنتی ویروس خوب با نام :
Avast - Avira - AVG موجوده که میتونید از اینترنت دانلود کنید "اینترنت پر سرعت " و یا خریداری کنید.
سوالی بود در خدمتیم.
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
رایگان ها که اکسپایر نمیشن. اما پولی ها رو اگر کرک کنی مشکلی پیش نمیاد.
پیشنهاد من Kaspersky هست دوست عزیز. همچنین کسپرسکی تو آخرین تستهای AV رکوردهای عالی بجا گذاشته از خودش...
پیشنهاد من Kaspersky هست دوست عزیز. همچنین کسپرسکی تو آخرین تستهای AV رکوردهای عالی بجا گذاشته از خودش...

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 15611 بار
- سپاسهای دریافتی: 6443 بار
- تماس:
اقا نیما یه سایت لینک کردن که عاااااااااااااااااااااااااالیه.[External Link Removed for Guests]
مقایسه انواع انتی ویروس هم [External Link Removed for Guests] ببینید.
ممنون از همه دوستان
مقایسه انواع انتی ویروس هم [External Link Removed for Guests] ببینید.
ممنون از همه دوستان

خواهش میکنم...
اما نکته جالب اینه که اگه کسپرسکی رو سیستمتون نصب باشه اجازه ورود به سایتی که دادمو نمیده. البته ممکنه چنتا انتی ویروس دیگه هم همینطوری باشن.

اما نکته جالب اینه که اگه کسپرسکی رو سیستمتون نصب باشه اجازه ورود به سایتی که دادمو نمیده. البته ممکنه چنتا انتی ویروس دیگه هم همینطوری باشن.
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 15611 بار
- سپاسهای دریافتی: 6443 بار
- تماس:
اره.تو خود سایت هم گفتن اینو.البته روش اعتماد سازی انتی ویروس به سایت هم تو فایلی که دان میکنید هست.فقط اشتباه نکنید.این سایت چون کلیدهای کسپرسکی رو قرار میده توسط انتی ویروس کسپرسکی بلاک میشه.
سلام...
البته اون سایت فقط به درد دانلودو کرک و اینا میخوره. برای مقایسه تخصصی تر به [External Link Removed for Guests] سر بزنید...

البته اون سایت فقط به درد دانلودو کرک و اینا میخوره. برای مقایسه تخصصی تر به [External Link Removed for Guests] سر بزنید...