دوستان عزيز سنترالي،سلام.
من خيلي خيلي عذر ميخوام(از همه ي شما)كه اين پست رو با اين محتوا ارسال مي كنم.به خدا به جون عزيز ترين كسم قسم ميخورم كه قصدم دريافت پول از شما نبود اما نشستم با خودم فكر كردم ديدم....(ادامه پست)
ببينيد عزيزان،همونطور كه خودتون هم مي دونيد من بايد اين ها رو براي شما پست كنم.درسته؟چرا نمي رم كافي نت؟(با اين كه سر كوچه مونه).چون محتواي سي دي رو خودتون ميدونيد.فيلم داره.حالا اون ويدئو كليپ رو هيچي،اون 55 مگه،ولي اون فيلمه(پرواز خاموش)2400 مگه.آپلود كردنش براي با ايميل فرستادن چقدر طول ميكشه؟خودتون حساب كنيد.دانلود كردنش حتي با اينترنت پر سرعت چقدر طول ميكشه؟باز خودتون حساب كنيد.پس براي اين من اين هارو براتون پست مي كنم.حالا فرض كنيم فرض كنيم ده تا كاربر اين رو بخوان.همه هم درون شهري.يه دي وي دي حتي يه گيگش هم پر شده باشه،2500 قيمتشه درسته؟پول دي وي دي رو بي خيال شين.اما هزينه پست.ده رو ضربدر 1600 تومن(تازه پست شهري كنيد)چقدر ميشه؟16000 تومن.16000 تومن پول چيه؟(به عنوان مثال پول 40 ليتر بنزين)
درسته؟من(خيلي عذر ميخوام)گداي 1600 تومن نيستم.اما اگه جمع بشه به مام ضرر ميرسه ديگه.
حتي همون دوستاني كه وايرلس،واي فاي يا اي دي اس ال دارن بخوان اين همه عكس(843 تا)رو دريافت كنن(بالاخره هزينه ماهيانه اشتراكشون رو ميدن)اما خيلي زودتر و شايد بيشتر براي اون ماه هزينه ميدن.هزينه اش هم قدر همون مبلغ ناقابل پسته.
پس شما لطف كنين حتي بعد از دريافت(شده تا ده روز بعد،دير شدنش هيچ ايرادي نداره.منم پاپيچتون نمي شم،مطمئن باشيد) تو هر شهري كه هستين هزينه پست رو ارسال كنيد(اگر گذرتون به بانك افتاد.واجب نيست حتما به اين خاطر بلند شين برين بانك)تا اون رو براتون بفرستم.فقط تو پست هاتون درخواستتون رو بگين و آدرستون رو pm بدين.(يه همرا اسم)
اگر از حرف هاي من ناراحت شدين و به چشم يه آدم پول دوست ريا كار به من نگاه ميكنيد اين شكلك رو در پستتون بقرستيد:
و اگر از حرف هاي من ناراحت نشدين و به چشم يه آدم منطقي به من نگاه ميكنين اين شكلك رو بفرستين:
سپاس فراوان