حاج احمد یکی از انسانهایی است که در میان ما زندگی می کند ولی به باورهایی که ما آنها را فراموش کرده ایم همچنان معتقد است. ارزش هایی همچون سربازی برای امام زمان و ولی فقیه ، شاهد و حاضر بودن شهدا و امام، آثار و تبعات نیکی به پدر و مادر و نماز اول وقت و ...
این انسان وارسته از سنین نوجوانی به ورزش های رزمی علاقه مند شد و در سنین جوانی به درجه استادی در ورزش کشتی کج رسید. (در آن زمان (قبل از انقلاب حدود سال 1335) تنها ورزش رزمی موجود در ایران ورزش کشتی کج بود.) ایشان از سال 1340 به امر مربی گری پرداخته و تا کنون نیز این کار را رها نکرده است.
وی پس از انقلاب و با ورود ورزش رزمی کاراته به ایران، به سفارش یکی از دوستان به فعالیت در رشته کاراته پرداخته و تاکنون موفق به اخذ کمربند مشکی دان 8 شده است. ایشان سبکی جدید با نام رزم انتظاران در فدراسیون کاراته به ثبت رسانده(که تلفیقی از کاراته و کشتی کج می باشد) و کمیته ای را با نام کمیته رزمی مساجد کشور به ثبت رسانده است. به پاس تلاش های ایشان در امر توسعه کاراته ، فدراسیون کاراته ایران دو دان افتخاری نیز به ایشان اعطا کرده است.

تکنیک های رزمی ابداعی و تلفیقی با کاراته یکی از ویژگی های کلاس های حاج احمد علمایی است، حاج احمد در این رابطه و این نوع تکنیک ها می گوید: در این سبک یک نوع تلفیقی از فن های کاراته با فرهنگ ایرانی اسلامی به وجود آمده به این صورت که علاوه بر فن ها و ضربات ابتکاری از کلمات و اصطلاحات ایرانی اسلامی و نام ائمه استفاده می شود.

همه ساله در روز نیمه شعبان جشنواره فرهنگی ورزشی از سوی کمیته رزمی مساجد کشور برگزار میشود. امسال نیز این جشنواره در روز نیمه شعبان برگزار خواهد شد و از اهمیت ویژه ای برخوردار است.زیرا امسال مصادف با نیم قرن مربی گری حاج آقا علمایی است.
این پیشکسوت ورزشهای رزمی که همچنان مانند یک جوان 18 ساله ورزش میکند، الگویی مناسب چه از جهت ورزشی و چه از جهت اخلاقی برای جوانان می باشد.
گفتنی است این جشنواره روز نیمه شعبان در ورزشگاه شهید حیدر نیا واقع در خیابان حافظ برگزار می شود.