طعم این شیرینی ها را تجربه کنید ( البته خودتون باید درستش کنید)

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

برشتوک :-)



مواد لازم:


آرد سفید =1 لیوان
آرد نخودچی =1 لیوان
روغن جامد 1= لیوان
پودر قند 1=لیوان سر خالی
پودر هل =به میزان دلخواه
پودر پسته =مقداری برای تزیین


طرز تهیه:


آرد سفید را با حرارت ملایم تفت می دهیم حدودا 20 دقیقه تا رنگ آرد تغییر کند و خامی آن از بین برود، آرد نخودچی را به آن اضافه کرده و کمی تفت میدهیم. سپس روغن را به آرد اضافه کرده و کمی سرخ میکنیم. (میتوانیم آنرا درون ظرف مناسب ریخته با روغن مخلوط نماییم و به مدت 6 الا 7 دقیقه به قدرت 100 در ماکروفر قرار دهیم بدون درب و یک الی دو دفعه آنرا هم بزنیم آنگاه آرد نخودچی را به آن اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه ادامه دهیم ) آنگاه پودر قند و هل را نیز اضافه کرده با هم مخلوط میکنیم بعد مواد را درون سینی پهن میکنیم تا سرد شود روی آنرا با پودر پسته تزیین میکنیم و بعد از سرد شدن بصورت لوزی میبریم
آخرین ويرايش توسط 1 on achachi98, ويرايش شده در 0.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

نان نارگیلی :)



مواد لازم:


آرد سفید=یک کیلو
پودر نارگیل=نیم کیلو
روغن=600 گرم
خاکه قند نرم=700 گرم


طرز تهیه:


روغن و خاکه قند را مخلوط می کنیم تا کاملا نرم و لطیف شود. بعد آرد را می ریزیم کمی مالش می دهیم و پودر نارگیل را اضافه می کنیم و خمیر را ورز می دهیم تا کاملا نرم شده چسبندگی پیدا کند و خمیر را می گذاریم چند ساعت بماند و آنرا به قطر یک سانتیمتر باز می کنیم و با قالب ظریفی قالب می زنیم یک عدد خلال پسته روی آن می گذاریم و فشار می دهیم تا به خمیر بچسبد بعد در سینی می چینیم.فر را با حرارت 300 درجه گرم می کنیم سینی را روی پنجره وسط فر قرار می دهیم و بعد از یکربع ساعت تا 20 دقیقه که نانها کمی طلایی شد سینی را از فر خارج می کنیم و بعد از سرد شدن شیرینی را در ظرف می چینیم. باید توجه داشت که این شیرینی بسیار لطیف است و چون خیلی ترد است باید کاملا سرد شود بعد از سینی خارج گردد.
آخرین ويرايش توسط 1 on achachi98, ويرايش شده در 0.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

کیک سمرا :D


مواد لازم:

آرد کیک=1 لیوان و نصف
شکر=1 لیوان
روغن مایع=1 لیوان
شیر مایع=1 لیوان
پودر کاکائو=3 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای کرم:
شیر=1 لیوان
کره=20 گرم
شکلات مایع=100 گرم


طرز تهیه کیک:


تمام مواد را با هم مخلوط کرده و با همزن برقی خوب هم می زنیم.(دقت شود آرد را در آخر اضافه نمائید)سپس مواد را در ظرف کیک که قبلا چرب کرده و آرد پاشیده ایم می ریزیم و در فر با درجه حرارت 170 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت می گذاریم تا کیک درست شود.
طرز تهیه کرم برای کیک:
شیر را در ماهیتابه کوچکی ریخته و روی اجاق گاز با حرارت ملایم می گذاریم تا جوش بیاید.سپس شکلات و کره را به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا مواد خوب با هم مخلوط شوند و شکلان در شیر و کره حل شود.مواد را آنقدر روی حرارت می گذاریم تا کمی غلیظ شود.سپس کرم را در حالی که گرم است روی کیک می ریزیم و با قاشق روی آن را صاف کرده بطوریکه تمام سطح کیک را بپوشاند
آخرین ويرايش توسط 1 on achachi98, ويرايش شده در 0.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

کیک نارگیلی


مواد لازم:

آرد=1و نصف لیوان
شکر=1 لیوان
شیر خشک=شش قاشق غذاخوری
آب=1 لیوان
تخم مرغ=3 عدد
روغن=نصف لیوان
وانیل=1 قاشق مرباخوری
پکینگ پودر=2 قاشق غذاخوری
نارگیل=نصف لیوان



طرز تهیه:


1. روغن و شکر را خوب مخلوط می کنیم. سپس تخم مرغ و شیر را به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم.
2. آب و وانیل و سپس نارگیل را به آن اضافه میکنیم و خوب با هم مخلوط می کنیم.
3. در آخر آرد را با پکینگ پودر به مواد اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم.
4. ظرف کیک مستطیل شکلی را بر می داریم و آن راچرب می کنیم و کمی آرد روی آن می پاشم.
5. مواد را داخل ظرف کیک می ریزیم.
6. طرف کیک را در فر که قبلا گرم کرده ایم به مدت 1 ساعت با درجه حرارت 160 درجه سانتیگراد می گذاریم.
آخرین ويرايش توسط 3 on achachi98, ويرايش شده در 0.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 422
تاریخ عضویت: سه‌شنبه 16 اسفند 1384, 2:14 pm
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 49 بار

پست توسط JASON »

sahar2006, گرامي

با اين همه ذوق و سليقه شما همه ما كاربران اين سايت ، احساس نياز ميكنيم كه با استفاده از دستور العمل شما كيك بپذيم .... خلاصه شما خيلي زيبا و دقيق هنر آشپزي و شيريني پذي رو به ما تازه واردهاي اين هنر آموزش ميدهيد ...
از شما و زحماتتان تشكر ويژه داريم .

موفق و شاد باشيد
Captain I
Captain I
پست: 602
تاریخ عضویت: جمعه 19 اسفند 1384, 11:39 pm
سپاس‌های دریافتی: 75 بار

پست توسط susan »

sahar2006جان کارت بی نظیره. :razz:
چه مهمانان بي دردسري هستند مُردگان! نه به دستي ظرفي را چرک مي کنند نه به حرفي دلي را آلوده تنها به شمعي قانعند و اندکي سکوت
Major
Major
نمایه کاربر
پست: 437
تاریخ عضویت: یک‌شنبه 7 خرداد 1385, 8:18 pm
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 17 بار
سپاس‌های دریافتی: 19 بار

پست توسط akhmail »

sahar2006, مرسي شما اشپزي تدريس هم ميکنيد(شيريني پزي) :-)
بيستون را عشق کند و شهرتش فرهاد برد.
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

susan, JASON, akhmail, خواهش مي کنم اينقدر خجالتم نديد :o :o :o
akhmail, نه بابا تدريس نمي کنم ديدم خاي اينجور تاپيکا خالي گفتم يه تنوع باشه :D :-D :-D
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پيتي فور برنجي

پست توسط achachi98 »

پيتي فور برنجي :)


مواد لازم:


کره=1 لیوان(200 گرم)
شکر=1 لیوان
زرده تخم مرغ=2 عدد
گلاب=1 قاشق غذاخوری
آرد برنج=3 و 2/1 لیوان(525 گرم)
پکینگ پودر=1 قاشق چایخوری
مغز پسته خرد شده=4/1 لیوان(45 گرم)


طرز تهیه:


1. کره را با شکر هم بزنید تا بصورت کرم در آید،زرده ها را به آن اضافه کنید.
2. گلاب،آرد برنج و پکینگ پودر را اضافه کرده هم بزنید.
3. از خمیر به اندازه یک گردو برداشته و آن را با فواصل مناسب در ظرف فر قرار دهید.
4. آن را در فر با درجه حرارت 160 درجه ساتنتیگراد به مدت 13 دقیقه بپزید.
سپس آن را بیرون آورده تا سرد شود و روی آن مغز پسته پاشیده و صرف نمایید.(نوش جان)
آخرین ويرايش توسط 1 on achachi98, ويرايش شده در 0.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

شیرینی شکلات و قهوه :)



مواد لازم:



پودر کاکائو 4 قاشق غذاخوری
پودر قند 120 گرم
تخم مرغ 1 عدد
بیسکویت پتی بور خرد شده 200 گرم
گردوی خرد شده 80 گرم
کره 100 گرم
قهوه 1 قاشق مربا خوری
پودر نارگیل به مقدار لازم



طرز تهیه:



کره را ذوب نموده سپس از روی حرارت بردارید. پودر کاکائو, پودر قهوه , پودر قند , بیسکویت خرد شده , تخم مرغ و گردوی خرد شده را به کره اضافه نمایید.

مواد را به خوبی مخلوط کنید. ( در صورت لزوم یک قاشق شیر اضافه نمایید.) سپس به اندازه یک گردو از مخلوط بردارید و به صورت توپ در آورید و در پودر نارگیل بغلطانید. شیرینی ها را در یک دیس بچینید و سرو نمایید
آخرین ويرايش توسط 1 on achachi98, ويرايش شده در 0.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

نان پنجره ای :grin:


مواد لازم:


آرد سفید=یک استکان معمولی(75 گرم)
نشاسته=یک استکان معمولی(75 گرم)
تخم مرغ=5 عدد
گلاب=3 تا 4 قاشق سوپخوری


طرز تهیه:


نشاسته را در ظرفی می ریزیم و گلاب را بتدریج داخل نشاسته می نماییم و بهم می زنیم تا نشاسته خمیر گردد ولی زیاد نباید شل شود بعد تخم مرغها را داخل نشاسته می شکنیم و بهم می زنیم و آرد را در آن می ریزیم و تمام مواد را مخلوط می کنیم و مایه را از صافی رد می کنیم. روغن فراوان را داغ می کنیم قالب مخصوص نان پنجره ای را در روغن می گذاریم تا گرم شود(نکته حساس در مورد این شیرینی میزان گرمی قالب است که باید نه زیاد داغ باشد و نه زیاد سرد و این مشکل با تجربه ای اندک حل می شود)قالب را در مایه می زنیم به اندازه ای که مایه تا سر قالب برسد و روی قالب را نگیرد بعد قالب را بلافاصله داخل روغن می زنیم و آنرا تکان می دهیم تا نان از قالب جدا شود. حرارت را ملایم می کنیم یک طرف نان که کمی برشته شد بر می گردانیم تا طرف دیگر نیز برشته شود باید نانها خشک شود ولی رنگ آنها زیاد تغییر نکند بعد نانها را وارونه در صافی می چینیم تا روغن زیادی آن گرفته شود وقتی کاملا سرد شد دو طرف نان را کمی خاک قند که با کمی هل کوبیده مخلوط کرده ایم می پاشیم و در ظرفی می چینیم و روی آنرا کمی پسته چرخ کرده می ریزیم. نکته قابل توجه گاه نانها از قالب براحتی جدا نمی شود. علت زیاد نگاه داشتن قالب در روغن است که نان در قالب می پزد و جدا نمی شود باید یک لحظه قالب را در مایه نگاه داشت و فوری در روغن زده تکان داده تا نان در روغن بیفتد.
آخرین ويرايش توسط 1 on achachi98, ويرايش شده در 0.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
پست: 4114
تاریخ عضویت: سه‌شنبه 11 بهمن 1384, 6:16 pm
سپاس‌های ارسالی: 4500 بار
سپاس‌های دریافتی: 4323 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

sahar2006,
ممنون از زحماتت. کارت عاليه. :) :smile:
 [External Link Removed for Guests]    
ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”