طعم این شیرینی ها را تجربه کنید ( البته خودتون باید درستش کنید)

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
پست: 412
تاریخ عضویت: سه‌شنبه 22 فروردین 1385, 10:46 am
سپاس‌های دریافتی: 64 بار
تماس:

پست توسط njmh »

sahar2006, عزيز
من اين سوفله شکلات رو درست کردم ولي يه چيزي که هست دو رنگ شد 8)
يعني قسمت زيرش پر رنگ تر شد
حالا مدلش اينه يا من ابتکار به خرج دادم :o
مرا دوست بدار،اندكي ولي طولاني!
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

قتلمه(شیرینی نوروزی لار) :-(


مواد لازم:


آرد=1 کیلو
روغن=400 گرم
پودر قند=بمقدار لازم
آب=بمقدار لازم(تا حدی که خمیر نرم شود)

طرز تهیه:

آرد را با روغن مخلوط کرده و سپس آب ولرم را کم کم به آن اضافه می کنیم تا وقتیکه خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.سپس خمیر را با وردنه بر روی سینی پهن کرده و قالب می زنیم.قالب ها می توانند شکل های مختلفی داشته باشند.سپس شیرینی ها را در روغن فراون سرخ می کنیم.شیرینی ها باید کمی در روغن پف کند و طلایی رنگ شود.سپس آنها را در صافی ریخته تا روغن آن برود.پس از سرد شدن آنها را در پودر قند می غلتانیم و در ظرف می چینیم. این شیرینی مخصوص شهر لار می باشد و در ایام نوروز طبخ می شود. نوش جان!نوروزتان پیروز!
آخرین ويرايش توسط 1 on achachi98, ويرايش شده در 0.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

کيک ليمو

مواد لازم :


کره= 125 گرم
شکر= 250 گرم
تخم مرغ= 3عدد
شير= 125 ميلی گرم يا 2/1 فنجان
آبليمو= 60 ميلی گرم يا 4/1 فنجان
رنده پوست ليمو= 2 قاشق چايخوری
آرد= 225 گرم
بکينگ پودر= 2 قاشق مرباخوری


طرزتهيه:

قالب شيارداری به قطر 21 سانتی متر را چرب کرده آردپاشی می کنيم همه مواد را در يک کاسه ريخته با دور کند همزن می زنيم تا با هم مخلوط شوند سپس دور همزن را زياد کرده مواد را با هم می زنيم تا رنگ آن روشن شود در قالب ريخته روی آن را صاف می کنيم و در فر 180 درجه سانتيگراد يا 350 درجه فارنهايت به مدت 50 دقيقه می پزيم و بعد از سرد شدن با پودرشکر و يا مربای پرتقال تزئين می کنيم.
آخرین ويرايش توسط 1 on achachi98, ويرايش شده در 0.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

شيريني ناپلئوني :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)


مواد لازم:


خمیر ورقه یا خمیر هزار برگ
خامه 400 گرم
5قاشق سوپخوری خاکه قند
چهار عدد سفیده تخم مرغ


طرز تهیه:

خمیر ورقه شده را به قطر 1 سانت و به فرم مستطیل باز میکنیم و در سینی مخصوص فر قرار میدهیم .فر را با درجه حرارت 450 درجه فارنهایت به مدت یک ربع گرم میکنیم و سپس سینی را روی اولین پنجره از طرف پائین به مدت نیم ساعت قرار داده تا گاملا برشته و ورقه شود.سینی را از فر در آورده و میگذاریم تا کاملا سرد شود.بعد 400 گرم خامه را با 5 قاشق سوپخوری خاکه قند میزنیم تا فرم بگیرد و چهار عدد سفیده تخم مرغ را آنقدر میزنیم تا کاملا سفید شده و وقتی ظرف را برمی گردانیم نریزد سپس سفیده را با خامه مخلوط کرده نان را که ورقه شده و براحتی از هم جدا میشوند را از قطر دو نیم میکنیم و لای هر ورقه مقداری خامه میمالیم و ورقه دیگر را روی آن قرار میدهیم و با دست گمی روی نانها را فشار میدهیم و بصورت مربع مربع میبریم.در آخر روی آن خاکه قند و پودر پسته میپاشیم.میتوانیم قبل از گذاشتن خمیر در داخل فر نیز خمیر را یصورت مربعهای یکسان بریده و سپس در فر قرار دهیم
آخرین ويرايش توسط 1 on achachi98, ويرايش شده در 0.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

کيک تر حانگي


مواد لازم:


آرد= 7 قاشق
شکر =7 قاشق
تخم مرغ= 7عدد
نسکافه یا قهوه= 2قاشق
آب جوش= 2قاشق
وانیل= یک سوم قاشق مربا خوری
بکینگ پودر= یک دوم قاشق چای خوری
پودر قند= 2قاشق غذا خوری
خامه= 600 گرم


طرز تهیه:


اول زرده وسفیده را جدا کرده سفیده را کا مل می زنیم نسکافه را با دو قاشق اب جوش حل می کنیم بعد همراه شکر داخل زرده می ریزیم وبعد به سفیده کم کم ارد الک شده را اضافه می کنیم بعد همه مواد را با هم مخلو ط کرده کمی به ارامی هم می زنیم ودر فر 175 درجه به مدت 45 دقیقه در سینی وسط فر می گذاریم وقتی کیک اماده شد و سرد شد از قالب بیرون می اوریم وپودر قند وخامه را با هم می زنیم بعد از عرض کیک انرا برش داده و خامه را روی ان ریخته وقسمت برش داده ان را روی هم قرار می دهیم (نوش جان)
آخرین ويرايش توسط 1 on achachi98, ويرايش شده در 0.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

مادلن :)


مواد لازم:


آرد سفید گندم=225 گرم(2 پیمانه)
شکر=175 گرم(1 پیمانه سرخالی)
کره=150 گرم
تخم مرغ=5 عدد
پکینگ پادر=1 قاشق مرباخوری
وانیل=2/1 قاشق چایخوری(یا کمی پوست لیموترش رنده شده)



طرز تهیه:


برای تهیه این شیرینی به قالبهای مخصوصی که عکس آن در زیر آمده احتیاج داریم.ابتدا قالب را چرب کرده،کمی آرد روی آن می پاشیم.تخم مرغها را در ظرفی می شکنیم،شکر و وانیل را در آن می ریزیم و با همزن برقی خوب مخلوط می کنیم،بطوریکه شکر کاملا حل شود و مایه غلیظ و کشدار گردد.بعد پکینگ پادر را به آن اضافه کرده،مخلوط می نماییم؛کره را کمی گرم می کنیم،بحدی که فقط نرم شود؛داخل مایه تخم مرغ می ریزیم؛باز هم می زنیم تا مایه صاف و یکنواخت شود و در آخر کار آرد را بتدریج داخل سایر مواد می ریزیم و مخلوط می کنیم.فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد گرم می نماییم.مایه را به یک اندازه در قالبهای آماده شده که قبلا چرب کرده و آرد پاشیده ایم ریخته،قالبها را در سینی فر می گذاریم.سینی را به مدت 20 تا 25 دقیقه روی پنجره فر قرار می دهیم.نانها باید پف کرده،کمی طلایی شوند.سینی را از فر خارج کرده،بعد از سرد شدن نانها را از قالب بیرون می آوریم.
آخرین ويرايش توسط 1 on achachi98, ويرايش شده در 0.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

کرم پاتیسیر :) :)


مواد لازم:


زرده تخم مرغ=4 عدد
شیر=1 پیمانه
شکر=2/1 پیمانه
آرد ذرت=یک قاشق سوپخوری(ممکن است از آرد گندم خیلی نرم و سفید استفاده کرد)
وانیل=2/1 قاشق چایخوری


طرز تهیه:

زرده تخم مرغ و شکر و وانیل را مخلوط می کنیم و می زنیم تا کاملا سفید و سفت شود.آرد را در ظرف لعابی کوچکی می ریزیم و شیر را بتدریج داخل آرد می کنیم و مرتب بهم می زنیم تا آرد در شیر کاملا حل شود،بعد ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم و به هم زدن ادامه می دهیم تا مایه جوش بیاید و کمی غلیظ شود.کرم را از روی آتش برمی داریم و بعد از سرد شدن مصرف می کنیم. ممکن است در این مایه یک قاشق سوپخوری کاکائو نیز اضافه کنیم؛در اینصورت کاکائو را با شیر و آرد مخلوط و کرم را مطابق دستور فوق آماده می کنیم. و می توانیم وقتی کرم کاملا آماده شد 50 گرم کره نیز در آن بریزیم و بهم بزنیم و بلافاصله از روی آتش برداریم.
آخرین ويرايش توسط 1 on achachi98, ويرايش شده در 0.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

دوناتس :)


مواد لازم:


آرد=4 پیمانه(نیم کیلو)
تخم مرغ=2 عدد
شکر=2/1 پیمانه سرخالی(100 گرم)
روغن آبکرده=4 قاشق سوپخوری(100 گرم)
ماست غلیظ=یک پیمانه سرخالی
جوش شیرین=2/1 قاشق مرباخوری
پکینگ پادر=2 قاشق مرباخوری
نمک=2/1 قاشق چایخوری
دارچین=2 قاشق سوپخوری
خاکه قند=200 گرم


طرز تهیه:


زرده و سفیده تخم مرغ را با روغن و شک مخلوط می کنیم می زنیم تا کاملا سفید شود. جوش شیرین و پکینگ پادر و نمک را در ماست حل می کنیم و این دو مایه را مخلوط می نماییم و آرد را به تدریج می ریزیم. بهم می زنیم تا مایه به شکل خمیری که نه زیاد شل و چسبان و نه زیاد خشک و سفت باشد دربیاید. روی خمیر را می پوشانیم تا دو سه ساعت بماند تا خمیر ور بیاید. بعد روی میز را کمی آرد می پاشیم از خمیر مقداری برمی داریم با نورد به قطر 1 سانتیمتر باز می کنیم. با دهانه استکان حلقه حلقه می بریم و با یک شی استوانه ای مثل انگشتانه وسط آن را سوراخ می کنیم و روغن فراوان را با حرارت ملایم داغ کرده و دوناتس ها را در روغن سرخ می نمائیم،دو طرف آنها باید کاملا طلایی شود و پف کند و آنها را در صافی می چینیم تا روغن زیادی آن برود. خاکه قند و دارچین را مخلوط می کنیم و به دو طرف دوناتس ها می پاشیم در ظرف می چینیم و روی آنرا پسته چرخ کرده می دهیم.
آخرین ويرايش توسط 1 on achachi98, ويرايش شده در 0.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

شیرینی زبان گربه :) :) :grin:


مواد لازم:


کره=150 گرم(روغن جامد نباتی 100 گرم)
آرد سفید گندم=120 گرم
پودر قند=100 گرم
تخم مرغ=2 عدد
وانیل=2/1 قاشق چایخوری


طرز تهیه:


کره و پودر قند و وانیل را مخلوط می کنیم و یکی از تخم مرغ ها را به آن اضافه می نماییم بهم می زنیم تا خوب مخلوط شود و بعد تخم مرغ دومی را مخلوط می کنیم و باز خوب بهم می زنیم. و در آخر کار آرد را کم کم می ریزیم ته سینی شیرینی پزی را کمی چرب می کنیم و آرد می پاشیم و خمیر را در قیف ساده می ریزیم و به صورت لوله های باریک با اندازه سیگاربه فاصله در سینی می ریزیم و بعد فر را با حرارت 300 درجه فارنهایت گرم کرده سینی را در آن قرار می دهیم به مدت 20 دقیقه تا طبخ شود.
آخرین ويرايش توسط 1 on achachi98, ويرايش شده در 0.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

کوکيز :-x :) :grin: :-)


مواد لازم:

آرد سفید=2 و 4/1 لیوان
شکر=4/3 لیوان
شکر قهوه ای=4/3 لیوان
تخم مرغ=2 عدد
روغن نباتی=نصف لیوان
کره=نصف لیوان
وانیل=1 قاشق چایخوری
پکینگ پودر=نصف قاشق چایخوری
نمک=4/1 قاشق مرباخوری
شکلات مایع=1 لیوان
بادام زمینی=1 لیوان


طرز تهیه:


1.روغن +کره +شکر +وانیل +تخم مرغ را به مدت 10 دقیقه بهم می زنیم.
2.آرد +پکینگ پودر +نمک را به مواد اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم.
3. شکلات +بادام زمینی را به مخلوط اضافه می کنیم.
4. مایع بدست آمده را در سینی فر چرب نکرده می ریزیم و آنرا در فر با درجه حرارت متوسط به مدت 15 الی 20 دقیقه می پزیم تا طلایی رنگ شود.
سپس بسکویت ها را قطعه قطعه می بریم و می گذاریم خنک شود.
آخرین ويرايش توسط 1 on achachi98, ويرايش شده در 0.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

لگيمات با ماست :D :-) :smile:



مواد لازم:



ماست=یک لیوان و نصف
آرد سفید=یک لیوان و نصف
مایه خمیر فوری=یک قاشق غذاخوری
هل نرم شده=یک قاشق مرباخوری
زعفران=یک قاشق چایخوری
نشاسته=یک قاشق غذاخوری
نمک=یک قاشق چایخوری


طرز تهیه:


تمام مواد را با هم مخلوط می کنیم. خمیر بدست آمده را به مدت 3 ساعت در جای گرمی می گذاریم. داخل ماهیتابه نسوزی را روغن می ریزیم و روی گاز می گذاریم تا روغن کمی داغ شود. مواد را دوباره به هم می زنیم. سپس کمی از مواد را به اندازه یک گردو با قاشق یا دست بر میداریم و در روغن می ریزیم. بقیه مواد را به همین صورت درست می کنیم. دقت شود شیرینی ها را باید خوب در روغن زیر و رو کنیم تا طلایی رنگ شوند. پس از سرد شدن می توانیم روی آن کمی هل نرم شده بپاشیم.
آخرین ويرايش توسط 1 on achachi98, ويرايش شده در 0.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

کیک ماست :-) :-)


مواد لازم:

تخم مرغ=5 تا 6 عدد(بستگی به ریزی و درشتی تخم مرغ دارد)
آرد سفید نرم=2 لیوان معمولی(300 گرم)
ماست شیرین غلیظ=1 لیوان معمولی
شکر=1 لیوان معمولی(250 گرم)
کره=200 گرم یا 150 گرم روغن جامد
پکینگ پادر=3 قاشق مرباخوری
وانیل=1 قاشق چایخوری
گردوی خرد شده=1 فنجان(100 گرم) بدون گردو هم می توان این کیک را تهیه نمود



طرز تهیه:


قالب گرد یا مستطیل شکلی را چرب کرده،کف و اطراف آن را آرد می پاشیم. فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت و یا 175 درجه سانتیگراد گرم می نماییم. کره یا روغن را کمی گرم می کنیم تا نرم شود. بعد کره را با همزن برقی هم می زنیم تا نرم و صاف و یکنواخت گردد. پکینگ پادر و وانیل و شکر را داخل کره ریخته، همزدن را ادامه می دهیم و یکی از تخم مرغها را می شکنیم و خوب مخلوط می نمائیم تا کاملا جذب کره گردد؛ بعد تخم مرغ دوم را و به همین ترتیب تمام تخم مرغ ها را یکی یکی در کره شکسته و کاملا مخلوط می نمائیم. ماست را به هم می زنیم تا صاف شود و با مایه تخم مرغ مخلوط می نمائیم و آرد را می ریزیم. همزدن را ادمه می دهیم تا تمام مواد مخلوط و صاف شود. در صورت مصرف گردو، آن را هم اضافه کرده مایه را در قالب می ریزیم. قالب را کمی تکان می دهیم تا سطح مایه صاف شود. قالب را روی پنجره وسط فر قرار داده در فر را می بندیم، به مدت 45 دقیقه کیک باید در فر بماند. در این مدت در فر را باز نمی کنیم. کیک باید بالا آمده روی آن کاملا ذرین شود. قالب را بیرون می آوریم می گذاریم سرد شود و با لبه کارد اطراف کیک را از قالب جدا کرده، در ظرف مناسبی بر می گردانیم و کمی پودر قند و در صورت امکان پسته چرخ کرده روی آن می پاشیم.
آخرین ويرايش توسط 1 on achachi98, ويرايش شده در 0.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”