طعم این شیرینی ها را تجربه کنید ( البته خودتون باید درستش کنید)

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

گاتای شکلات :( :-D



مواد لازم:


تخم مرغ
5 عدد

پودر قند
175 گرم

آب جوش
2 قاشق بزرگ

خامه
300 میلی لیتر

پودر قند
1 قاشق سوپخوری

پودر قند الک شده
به مقدار لازم

دمای فر
180 درجه فارنهاید


طرز تهيه :

زرده و سفیده تخم مرغ ها را به دقت جدا می کنیم وارد شدن زرده تخم مرغ در سفیده مانع کف کردن سفیده شدهو در کیفیت

شیرینی شما اقر می گذارد. زرده ها و پودر قند را مخلوط کرده با همزن برقی خوب می زنیم تا رنگ آن روشن شده و کرم لطیفی

به دست آید.

شکلات ذوب شده را افزوده با همزن برقی کمی دیگر هم می زنیم سپس آب را اضافه می کنیم.
سفیده تخم مرغ را با همزن برقی می زنیم تا سفت و سفید شوند و اگر ظرف را برگردانیم نریزد آن را به آرامی به مخلوط زرده تخممرغ و پودر قند اضافه می کنیم و مایه گاتارا در دو قالب گرد به قطر 20 سانتی متر که آنها را قبلا چرب کرده و کف آنها را با کاغذروغنی پوشانده ایم می ریزیم و به مدت 15 دقیقه الی 20 دقیقه در فر می پزیمو فررا باید از یک ربع قبل روشن کنیم تا کاملا داغ
باشد پس از حدود 20 دقیقه شیرینی ها را از فر خارج کرده و می گذاریم در قالب سرد شوند.
خامه را در ظرفی ریخته آن را در درون ظرف بزرگتری مختوی یخ قرار می دهیم و با همزن برقی می زنیم وقتی کمی فرم گرفتپودر قند را اضافه می کنیم و دوباره می زنیم تا فرم بگیرد. از هم زدن بیش از اندازه خامه بپرهیزید زیرا تبدیل به کره خواهد شد.
گاتاها را از قالب خارج کنید . خامه را بر روی یکی از آنها ریخته دیگری را بر روی لایه خامه قرار دهیدسپس کمی پودر قند نرم را برروی آن الک کنید.
آخرین ويرايش توسط 2 on achachi98, ويرايش شده در 0.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

نان شیرمال ترکی :) :)

مواد لازم :


6-5 فنجان
آرد

دو سوم فنجان
روغن

2 عدد
زرده تخم مرغ

يك فنجان
شير

دو سوم فنجان
شكر

يك قاشق سوپخوري
مايع خمير

يك قاشق چايخوري
نمك

به مقدار كافي
آب ولرم

يك قاشق چايخوري براي تزئين
زنجبيل

يك سوم فنجان
كنجد

كمي
كره و شير


طرز تهيه :


مايع خمير و يك قاشق مرباخوري از شكر را در شير گرم حل كرده و مي گذاريم تا كاملاً پف كند. آرد را در ظرف بزرگي ريخته، روغن، شكر، زرده تخم مرغ و در صورت تمايل زنجبيل را هم به افزوده و آب را به تدريج به آن اضافه كرده و مخلوط را خوب به هم مي زنيم، كه خمير به دست آمده نرم باشد. 5 يا 6 دقيقه خمير را خوب ورز داده و آن را به 4 يا 6 قسمت مساوي تقسيم و گلوله، گلوله مي كنيم. روي خمير را مي پوشانيم، تا جا بيفتد. سپس سيني فر را كمي چرب كرده و با وردنه هر يك از گلوله ها را به قطر يك و نيم سانتي متر پهن و به شكل بيضي در مي آوريم. آن را در سيني فر قرار داده و با قالب گرد روي خمير را نقش مي دهيم. كنجد و زرده تخم مرغ را با يك قاشق مرباخوري مخلوط كرده و روي خمير مي ماليم. سيني را در وسط فر با حرارت 350 درجه گذاشته، تا نان پخته و طلايي شود. سپس سيني را از فر خارج كرده، نان را بگذاريد كمي سرد شود، بعد روي آن كمي شيرمي پاشيم و كره مي ماليم، كه نان براق و نرم شود. نان ها را دو به دو از پشت به هم مي چسبانيم و در داخل نايلون مي گذاريم، تا خشك نشوند.
اين نوع نان بيشتر در استان خراسان متداول است.

[External Link Removed for Guests]
آخرین ويرايش توسط 1 on achachi98, ويرايش شده در 0.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

شیرینی زبان با خمیر هزار لا :( :-(



مواد لازم برای خمیر هزارلا :

300 گرم
آرد كاملا سفيد

150 گرم
كره

يك عدد
تخم مرغ

يك قاشق سوپخوري
روغن مايع

يك دوم قاشق چايخوري
جوهرليمو

يك دوم قاشق چايخوري
وانيل

يك قاشق چايخوري
نمك

يك فنجان
آب خنك


طرز تهيه خمیر هزارلا :

در كاسه بزرگي آرد را بريزيد. وسط آن را گود كرده و در ظرف ديگري تخم مرغ، روغن مايع، جوهرليمو، آب و نمك را مخلوط كنيد و آن را به آرد اضافه كنيد تا خمير صاف يك دستي به عمل بيايد. خمير را يك ساعت بگذاريد، بماند تا جا بيفتد. روي سطح مسطحي آرد پاشيده، خمير را به قطر2 سانتي متر به شكل مربع پهن كرده و كره را در وسط خمير جاي دهيد و چهارگوش خمير را روي كره بكشيد و با وردنه آرام آرام روي خمير ضرباتي وارد كنيد تا كره نرم شود. سپس خمير را به ضخامت يك سانتي متر پهن كرده و آن را شش لا، تا بزنيد و در جاي خنك بگذاريد و پس از 20 دقيقه خمير را مجدداً پهن كرده و به قطر يك سانتي متري باز كنيد و اين بار برعكس دفعه گذشته، عرض خمير را طول خمير قرار دهيد و شش لا، تا بزنيد و در جاي خنكي بگذاريد و باز بعد از20 دقيقه عمل دفعه گذشته را تكرار كنيد و هر بار آرد اضافه روي خمير را با برس كنار زده و 6 بار خمير را باز و بسته كنيد و در دفعه آخر آن را به قطر یك سانتي متر پهن كنيد. شيريني هايي كه مي توانيد با اين خمير تهيه كنيد عبارتند از: ناپلئوني، پاپيوني، زبان، قيفي، خامه اي و ولوان.

طرز تهيه شیرینی زبان :

خميرهزارلا را به شكل مربع يا مستطيل به قطر 5/1 تا 1 سانتي متر باز كرده و با قالب شيريني زبان، خمير را قالب مي زنيم و بانوك كارد تيزي وسط خمير را از طول برش 2 سانتي مي زنيم و سطح آنها را با شربت كارامل و تخم مرغ مخلوط شده ( شربت كارامل: شكر را روي حرارت بخار آب ذوب كرده و تخم مرغ را به آن مي افزاييم ) تزئين مي كنيم و در سيني فرمي چينيم و آن را در وسط پنجره فر روي درجه 400 فارنهايت، مدت 20 دقيقه قرار مي دهيم تا شيريني ها پف كرده و بپزند.

یاد آوری :

1- در صورتي كه جوهرليمو خمير بيش از حد معين شده مصرف شود، شيريني زبان كج خواهد شد.

2- داغ بودن زيادي فر باعث سوخته شدن سطح شيريني ها خواهد شد و مغز آنها نپخته خواهند ماند.
آخرین ويرايش توسط 1 on achachi98, ويرايش شده در 0.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

بسکویت شیری :)


مواد لازم:

بسکویت ساده=1 پاکت(1 لیوان)
شیر=1 پیمانه
شکر=1 پیمانه
شیر خشک=3 پیمانه
کره=50 گرم


طرز تهیه:

1.بسکویت را در مخلوط کن خوب نرم می کنیم.
2. کره را با بسکویت خوب مخلوط می کنیم.
3.بسکویت را در ظرف فر میریزیم و روی آن را با قاشق صاف می کنیم.
4. بقیه مواد را جداگانه در ظرفی با هم مخلوط می کنیم و به مدت یک دقیقه به هم می زنیم.
5. مواد را روی بسکویت می ریزم و ظرف را در فر با درجه حرارت 160 درجه سانتیگراد می گذاریم تا وقتی که روی مواد طلایی رنگ شود.
6. سپس ظرف را در یخچال می گذاریم تا خنک شود
آخرین ويرايش توسط 1 on achachi98, ويرايش شده در 0.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Major
Major
نمایه کاربر
پست: 432
تاریخ عضویت: جمعه 10 شهریور 1385, 8:19 pm
محل اقامت: mr_grimi2@yahoo.com
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 22 بار

پست توسط grimi »

ممنون ولي اگه ميشه عكسم بندازي
به خدا نگو مشكلي بزرگي دارم ; به مشكل بگو خدايي بزرگ دارم!
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

سالاد زمستانی :D :-D

مواد لازم :


250 گرم
برنج

500 گرم
شكر

يك قاشق مرباخوري
زعفران سائيده

يك قاشق چاي خوري
نمك

يك فنجان
گلاب

50 گرم
خلال بادام

كمي
پودر پسته و دارچين


طرز تهيه

برنج را شب قبل خوب بشوييد تا آب آخرين بار آن كاملاً صاف و زلال باشد و با يك ليوان گلاب و 4-5 ليوان آب بگذاريد برنج خيس بخورد. 9 ليوان آب را در قابلمه متوسطي ريخته و بگذاريد جوش بيايد، بعد برنج را اضافه كرده و آن را هم بزنيد تا بجوشد. كف روي آن را با كفگير برداريد و مرتب برنج را به هم بزنيد تا ته نگيرد. شعله را ملايم كنيد تا برنج بپزد. شكر را در اين مرحله اضافه كنيد. خلال بادام را شسته، يك ساعت در گلاب خيس كرده و به شله زرد اضافه كنيد. چون شله زرد معمولاً زود ته مي گيرد، بعد از اضافه كردن شكر بايد مرتب هم بزنيد كه اين مشكل پيش نيايد. اگر احساس كرديد شله زرد شما كمي سفت شده، مي توانيد كمي آب جوش به آن اضافه كنيد. براي اين كه شله زرد شما آب نيندازد، بهتر است روي حرارت ملايم اجاق، شعله پخش كن قرار دهيد و بگذاريد يك ساعت ديگر بعد از جا افتادن روي حرارت باقي بماند تا آب اضافه آن تبخير شود، يا آن كه در ظرف نسوز كشيده و در فر قرار دهيد. شله زرد آماده شده را در ظرف بزرگي كشيده و بعد از ده دقيقه سطح آن را با پودر پسته و دارچين تزئين كنيد و بگذاريد خنك شود.
آخرین ويرايش توسط 1 on achachi98, ويرايش شده در 0.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
اخراج شده
پست: 540
تاریخ عضویت: سه‌شنبه 20 تیر 1385, 1:22 pm
سپاس‌های دریافتی: 10 بار

پست توسط mhrb »

sahar2006, جان

واقعا عالي بود .

دوستت طلا
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 763
تاریخ عضویت: دوشنبه 8 خرداد 1385, 10:52 pm
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های دریافتی: 196 بار
تماس:

زولبیا

پست توسط sohrab_poet »

زولبیا :)

مواد لازم
• 200 گرم نشاسته
• 180 گرم ماست
• 20 گرم آرد
• یک قاشق سوپخوری زعفران حل شده در آب
• یک قاشق چایخوری روغن جامد
• 2/1 قاشق چایخوری جوش شیرین
• یک قاشق سوپخوری آب یا گلاب
• روغن مایع برای سرخ کردن

روش تهیه
ابتدا اگر دانه های نشاسته خیلی درشت هستند، آنها را کمی میکوبیم تا خرد شده و راحت حل شوند، سپس آنها را با ماست مخلوط کرده و به هم میزنیم تا نشاسته کاملا حل شود. آرد را اضافه کرده و مایه را با همزن میزنیم تا یکنواخت شود، روغن جامد، آب یا گلاب و زعفران حل شده را نیز اضافه میکنیم.

روغن مایع (استفاده از روغن جامد برای سرخ کردن، زولبیاها را سفت میکند) را در ماهیتابه ریخته و میگذاریم داغ شود. مایه زولبیا را در قیف مخصوص میزیم یا با ملاقه ای کوچک مقداری از آن برداشته و به شکل خطوط دایره وار درهم در روغن میریزیم. یک بار آنها را پشت و رو کرده، پس از سرخ شدن از روغن خارج کرده و بلافاصله داخل شربت قرار میدهیم.

پس از اینکه زولبیاها به اندازه مورد نظرتان شربت را به خود گرفتند، آنها را از شربت خارج کرده، داخل صافی قرار دهید تا شربت اضافه آن خارج شود.

مواد لازم برای تهیه شربت
• دو پیمانه شکر
• یک پیمانه آب
• 2 قاشق سوپخوری گلاب
• یک قاشق مربا خوری زعفران حل شده در آب
• یک قاشق مربا خوری آب لیمو

روش تهیه
آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا به جوش آمده و تمام شکر حل شود. زعفران و گلاب را اضافه کرده و پس از چند جوش آبلیمو را به شربت افزوده و پس از یکی دو جوش دیگر، شربت را بر میداریم و کنار میگذاریم.تصویر
تصویر
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 763
تاریخ عضویت: دوشنبه 8 خرداد 1385, 10:52 pm
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های دریافتی: 196 بار
تماس:

پست توسط sohrab_poet »

گوش فیل :-) :-)


مواد لازم

• 500 گرم آرد گندم
• دو عدد زرده تخم مرغ
• یک لیوان شیر
• چهار قاشق سوپخوری (حدود 100 گرم) روغن آب کرده
• کمی نمک
• یک قاشق مرباخوری پکینگ پودر
• روغن برای سرخ کردن

روش تهیه
ابتدا زرده تخم مرغ، شیرو بیکینگ پودر را مخلوط کرده، کمی نمک به آن اضافه میکینیم و به هم میزنیم.

سپس روغن را اضافه کرده و بعد از مخلوط کردن، کم کم آرد را اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا زمانی که خمیر یک نواخت و لطیفی به دست بیاید. نرمی این خمیر باید در حدی باشد که به دست نچسبد و اگر بیش از حد چسبناک است اندکی آرد به آن اضافه میکنیم، خمیر را به خوبی ورز داده و سپس روی آنرا با پارچه پوشانده و میگذاریم 2تا 3 ساعت بماند.


تهیه خمیر گوشه فیل
مقداری از خمیر را بر روی سطحی که کمی آردپاشی شده باز میکنیم و با قالب گرد یا دهانه لیوان آنرا به قطعات دایره ای برش میدهیم، گوشه این دایره ها را کمی جمع کرده یا آنها را به شکل پاپیون از وسط چرخ داده و در روغن داغ سرخ میکنیم. میتوانیم خمیر را دولا کرده و پس از یک بار صاف کردن با وردنه، آنرا به قطعات مربع و مستطیل برش زده و سرخ کنیم.

گوش فیلهای سرخ شده را میتوان در شربت قند قرار داد یا اینکه روی آنها پودر قند مخلوط با هل پودر شده پاشید.

برای تهیه شربت به روش تهیه زولبیا مراجعه کنید.
تصویر
تصویر
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 763
تاریخ عضویت: دوشنبه 8 خرداد 1385, 10:52 pm
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های دریافتی: 196 بار
تماس:

باميه

پست توسط sohrab_poet »

بامیه :grin:

مواد لازم:



آرد 200 گرم


آب 300 گرم

تخم مرغ 3 عدد

روغن جامد يك قاشق سوپخوری


شكر نيم كيلو

نمك يك سوم قاشق چايخوری


آب 150 گرم

آبليمو 2 قاشق سوپخوري

گلاب كمی


طرز تهيه :

آب را جوش آورده، با شعله ملايم آرد را اضافه می كنيم و مرتب به هم می زنيم تا خمير تقريباً سفتی به دست آيد. بعد روغن را اضافه كرده و مرتب به هم می زنيم ( در حدود 3-2 دقيقه )، به طوری كه خمير به صورت يك تكه درآيد. سپس بعد از كمی سرد شدن خمير، تخم مرغ ها را يكی يكی اضافه می كنيم و خوب خمير را ورز می دهيم تا خمير نرم و لطيف شود. برای اين كه باميه رنگ زيباتری به خود بگيرد، بهتر است از شربت باميه يك قاشق سوپخوری به خمير باميه اضافه كرده و با خمير مخلوط كنيم. بعد خمير را در قيف با ماسوره كنگره دار متوسط می ريزيم و سپس در روغن مايع سرخ می كنيم.

برای سهولت كار بهتر است روغن را كمی داغ كرده، باميه ها را به وسيله دست و يا با قيچی مخصوص آشپزخانه در روغن ريخته، بعد آن را روی حرارت مستقيم قرار دهيم تا باميه ها سرخ شوند. باميه ها را در حين سرخ شدن مرتب به هم می زنيم تا به هم نچسبند و يك دست سرخ شوند. باميه ها را در همان حال كه داغ می باشد، به شربت گرم اضافه می كنيم تا شربت را خوب به خود جذب كنند، در غير اين صورت باميه ها شربت را جذب نخواهند كرد. اگر باميه پس از چند ساعت شربت خود را از دست داد، علت آن رقيق بودن شربت می باشد.
تصویر
تصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

کیک بادامی


مواد لا زم:


سفیده تخم مرغ 10 عدد
زرده تخم مرغ 7 عدد
نمک 4/1 قاشق مربا خوری
شکر 1 و 2/1 پیمانه
کرم تارتر 7 تا 8 قاشق
عصاره بادام 1 قاشق
آرد پاستری 1 پیمانه

طرز تهیه
به سفیده های تخم مرغ نمک را اضافه می کنیم و میزنیم تا زمانیکه که شفاف شوند. کرم را هم می زنیم تا وقتی که سفت شود . زرده ها را با آبلیمو جداگانه می زنیم و 2 قاشق سفیده را هم به آن اضافه می کنیم . به بقیه سفیده ها شکر را پس از الک کردن اضافه می کنیم و هم میزنیم و همه مایه را با هم ترکیب می کنیم .مایه را درون قالب می ریزیم و یک ساعت کیک را می گذاریم بپزد و بعد آنرا از فر خارج می کنیم و می گذاریم سرد شود. سپس روی آنرا با کرم تارتر که یک قاشق شکر به آن اضافه کرده ایم و بادام تزیین می کنیم .
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

کیک آناناس و تمشک (برای 12 نفر)


مواد لازم:


تمشک تازه یا یخ زده 4
پیمانه شکر 4/3 پیمانه
نشاسته 3 قاشق
آب لیمو 1 قاشق
پودر کیک یک بسته
گردوی سوخته 2 پیمانه
کره آب شده 2/1 پیمانه
آناناس یک قوطی ( باید آب نداشته باشد)
کرم یا بستنی برای تزیین

طرز تهیه:
فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم می کنیم قالب را چرب کرده و آماده می گذاریم . 2 پیمانه تمشک را خوب قاطی می کنیم تا به صورت خمیری در آید. بقیه تمشکها را کنار می گذاریم . شکر و نشاسته را با هم مخلوط می کنیم و در قالب می ریزیم سپس خمیر تمشک را هم به آن اضافه می کنیم و برای 5 تا 2 دقیقه بر روی حرارت قرار می دهیم تا غلیظ و شفاف شود. سپس آنرا از روی حرارت بر می داریم و آب لیمو و بقیه تمشکها را به آن اضافه می کنیم . پودر کیک را با گردوهای کوبیده شده مخلوط می کنیم و کره آب کرده را هم با آن اضافه می کنیم و همه مواد را با هم خوب مخلوط می کنیم تا زمانیکه حالت چسبندگی پیدا کنند. آنانا س را به داخل قالب می ریزیم و تمشکها را هم بر روی آناناسها می ریزیم و می گذاریم برای 1 ساعت در فر بپزد. بعد از اینکه کیک را از فر بیرون آوردیم می توانیم روی آنرا با کرم یا بستنی وانیلی تزیین کنیم
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”