طعم این شیرینی ها را تجربه کنید ( البته خودتون باید درستش کنید)

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

کیک کاکاﺌویی

مواد لازم:

سفیده تخم :مرغ 2 عدد
پودر تارتار :4/1 پیمانه
شکر: 3/1 پیمانه
آرد: 4 قاشق
پودر نارگیل: 4/3 پیمانه
شکلات تخته ای :300 گرم
پودینگ فوری: 1 بسته،
زرده تخم مرغ :2 عدد،
آب :4/1 پیمانه
روغن گیاهی: 3/1پیمانه
پودر شکر

طرز تهیه:
قالب را چرب کنید و دمای فر را روی 350 درجه بگذارید. برای شروع 2با همزن برقی 2 سفیده تخم مرغ را با کرم تارتر می زنیم تا زمانی که مایه کف کند. کم کم شکر را اضافه می کنیم و هم زدن را ادامه می دهیم تا زمانی که همه مایه یکدست شود. سپس آرد و نارگیل را هم با آن مخلوط می کنیم. پودینگ شکلا تی فوری و شکلات کیک وزرده های تخم مرغ و آب و روغن را هم در ظرفی خوب مخلوط می کنیم و با همزن برای 2 دقیقه می زنیم . سپس 3/1 خمیر را در قالب می ریزیم و لای آنرا کرم نارگیلی می ریزیم و بقیه خمیر را روی آن می ریزیم . کیک را برای 50 تا 55 دقیقه در فر قرار می دهیم وسپس آنرا از فر بیرون آورده و می گذاریم برای 15 دقیقه بماند تا سرد شود. روی آنرا می توانیم پودر شکر بپاشیم
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

شیرینی نیمان

مواد لا زم:


شکر 2 پیمانه
شکر قهوه ای 2 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
پودر وانیل 2 قاشق مربا خوری
آرد 4 پیمانه
مخلوطی از آرد جو 5 پیمانه
نمک 1 قاشق مربا خوری
بیکینگ پودر 2 قاشق مربا خوری
جوش شیرین 2 قاشق مربا خوری
ورقه های شکلاتی نیم کیلو
آجیل 3 پیمانه

طرز تهیه:
کرم کره ای و دو نوع شکر را با هم مخلوط می کنیم. تخم مرغ و وانیل را اضافه می کنیم و سپس این مایع را با آرد- آرد جو- نمک – بیکینگ پودر وجوش شیرین مخلوط می کنیم. ورقه های شکلات و آجیل را اضافه می کنیم. و آن را به صورت گلوله هایی می غلتانیم و آنها را به فاصله 2 اینچ از یکدیگر روی کاغذ مخصوص شیرینی پزی می چینیم. آنها را می گذاریم تا 10 دقیقه بپزد دمای فر باید 375 درجه فارنهایت باشد. از این مایع می توان حدود 110 شیرینی تهیه کرد.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

کیک شوکو هالیک


مواد لا زم :

1 بسته پودر شکلا ت
1 بسته پودر پودینگ شکلا تی شیر
1 پیمانه کرم
2/1 پیمانه تخم مرغ
4 عدد شکلات تخته ای
1 پاکت گردوی خرد شده 1 پیمانه

طرز تهیه:
فر را تا 350 درجه فارنهایت گرم می کنیم . قالب را چرب می کنیم . پودر پودینگ و پودر کیک شکلا تی و شیر و کرم و تخم مرغها را در ظرف بزرگی خوب مخلوط می کنیم و در روی حرارت ملا یم قرار می دهیم تا خوب با هم ترکیب شوند و سپس در روی حرارت بالا برای 2 دقیقه قرار می دهیم . گردو و شکلا ت را هم به مایه اضافه می کنیم و قاطی می کنیم . مایه آماده شده را در قالب میریزیم و می گذاریم برای 55 تا 25 دقیقه در فر بماند. سپس کیک را از فر بیرون آورده و میگذاریم برای 20 دقیقه بماند تا سرد شود. میتوانیم روی آنرا با شکر و توت فرنگی تزیین کنیم.
آخرین ويرايش توسط 1 on achachi98, ويرايش شده در 0.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

کیک اسفنجی :) :)

مواد لا زم:

بیکینگ پودر 1 و 2/1 قاشق مربا خوری
آب جوش 2/1 پیمانه
شکر 1 و 2/1 پیمانه
عصاره لیمو یا وانیل 2/1 قاشق مربا خوری
آرد 2 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
خامه و کاکاﺌﻮ برای تزیین

طرز تهیه:
تخم مرغها را می شکنیم و زرده و سفیده آنرا جدا می کنیم و زرده را با شکر و وانیل مخلوط می نماییم و می زنیم تا زرده کاﻤﻸ سفید و سخت شود . سفیده را جداگانه آنقدر می زنیم تا از تخم مرغ زنی نریزد. زرده و سفیده را مخلوط می نماییم و آرد را بسرعت می ریزیم و بهم می زنیم بحدی که تمام مواد مخلوط شود .(بعد از ریختن آرد مایه را نباید زیاد بهم زد زیرا پف کیک می خوابد. ) مایه را در قالب میریزیم بقدری که سر قالب دو سه سانتی متر تقرﻳﺒﺄ خالی بماند . قالب را روی پنجره اول قرار می دهیم و حرارت فر را به 350 درجه می رسانیم و بمدت یک ساعت می گذاریم بماند . بعد کیک را از فر بیرون می آوریم و می گذاریم سرد شود و می توانیم آنرا با خامه و کرم کاکاﺌﻮ تزیین نمود
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

کیک کره ای با آب پرتغال تازه

مواد لازم برای 6 نفر

آب پرتغال تازه:1پیمانه
زرده ی تخم مرغ:8 عدد
کره نرم:2 قاشق غذا خوری
پوست پرتغال رنده شده: 2 قاشق چای خوری
سفیده ی تخم مرغ: 4 عدد

مواد لازم برای تهیه شربت

شکر ریز:1/5 پیمانه
آب پرتغال:1 پیمانه
پوست لیموی رنده شده: نصف قاشق چای خوری
آب لیموی ترش:0/33 پیمانه

طرز تهیه

ابتدا کف یک قالب گرد را با قطر تقریبی 23 سانتی متر، کمی چرب کنید و کف آن را یک ورق روغنی مخصوص شیرینی پزی بیندازید، سپس در قابلمه ی کوچکی، کره و آب پرتغال را با هم مخلوط کنید و آن را بجوشانید تا آب پرتغال کمی تبخیر شود، سپس صبر کنید تا کمی خنک شود. در کاسه ی دیگری به طور جداگانه زرده های تخم مرغ، شکر و رنده ی پوست پرتغال را با همزن برقی مخلوط کنید تا حالت کرمی پیدا کند . سپس در آن آرد را الک کنید و خلال بادام را هم بیفزایید و این مخلوط را به آب پرتغال اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس در ظرف دیگری سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا کف کند و سفت شود وآن را به بقیه مواد اضافه نمایید. در این مرحله همه ی مواد را در قالب بریزید و به مدت 50 دقیقه در حرارت ملایم فر قرار دهید. پس از آماده شدن کیک ، زمانی که هنوز گرم است، شربت را روی آن بریزید و پس از خنک کردن، آن را با خامه و میوه های تازه سرو کنید.


طرز تهیه شربت

تمام مواد لازم را در ظرفی با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید و دایماً هم بزنید تا شکر حل شود، سپس مدتی آن را بدون در پوش و بدون هم زدن بجوشانید. برای این کار 5 دقیقه کافی است.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

کیک جعفری :) :) :( :(


مواد لازم:

جعفری خرد شده=2/1 لیوان
هویج رنده شده=2/1 لیوان
روغن=2/1 لیوان
شیر خشک=2/1 لیوان
تخم مرغ=3 عدد
شکر=4/3 لیوان
وانیل=کمی
پکینگ پودر=1 قاشق غذاخوری
آرد=4/3 لیوان

طرز تهیه:

1. تمام مواد را به جز آرد و پکینگ پودر با هم مخلوط می کنیم.
2. مواد را خوب با همزن هم می زنیم.
3. پکینگ پودر را با آرد مخلوط می کنیم و آرد را کم کم به مواد دیگر اضافه می کنیم.
4. ظرف مخصوص کیک را چرب کرده،کمی آرد می پاشیم و مواد را در قالب می ریزیم.
5. قالب کیک را در فر می گذاریم تا به مدت 45 دقیقه با حرارت 170 درجه سانتیگراد بپزد.
این کیک بیشتر به صورت سرد مصرف می شود.
نکته1: برای اینکه پف کیک نخوابد،در هنگام پخت به هیچ وجه نباید در فر را باز کرد.
نکته2: سعی کنید کیک را ابتدا به مدت 20 دقیقه با حرارت پایین و سپس با حرارت بالا بپزید تا کیک پف کند و بالا بیاید.
نکته3: برای اینکه از پخت کیک اطمینان حاصل کنید در آخر چنگالی را در کیک فرو کنید،در صورتیکه کیک به چنگال نچسبید،کیک شما آماده است
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

شیرینی بادامی هلالی :-D :-D

مواد لازم:


آرد :۲ پیمانه
پودر قند : ۱پیمانه
پودر بادام: ۱ پبمانه
روغن جامد آب کرده:۱ پیمانه
وانیل : یک چهارم قاشق چای خوری

طرزتهیه:
پودر بادام را با پودر قند مخلوط کرده و روغن را کم کم اضافه کرده و ورز می دهیم سپس آرد و همچنین وانیل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم و خوب ورز می دهیم
بعد مواد را داخل یک کیسه نایلون گذاشته و به مدت یک ربع می گذاریم بماند
سپس با وردنه حدود یکسانت آن را پهن می کنیم و با قالب هلالی شکل آن قالب زده
و در سینی فر می چینیم و در طبقه وسط فر با حرارت ۳۷۰ درجه فارنهایت به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه می گذاریم


[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

موس شکلاتی :-D :-D :smile:


مواد لازم ¤

100 گرم
شکلات

یک قاشق غذاخوری
کره

یک قاشق غذا خوری
شکر

یک ،چهارم لیتر
خامه

یک قاشق غذا خوری
پسته خرد کرده

یک قاشق غذا خوری
پودرقند

به مقدار کم
نمک

2 عدد
تخم مرغ

¤ طرز تهيه:

شکلات رامی شکنیم با کره دریک قابلمه کوچک ریخته درحرارت فوق العاده پایین آب می کنیم. تخم مرغها راشکسته زرده راازسفیده جدا می کنیم،زرده ها را با شکرمی زنیم تا اسفنجی شود. سفیده ها را با نمک می زنیم تا سفت شود. خامه را با پودرقند می زنیم تا سفت شود. شکلات آب کرده راازروی اجاق برمی داریم وبا مایه زرده مخلوط می کنیم و2 قاشق غذا خوری ازمایه سفیده رابا زرده اضافه کرده هم می زنیم. کرم شکلات را می گذاریم تا کمی سرد شود. آنگاه باقیمانده مایه سفیده ونصفی ازخامه زده شده را مخلوط می کنیم. کرم رادرگیلاسهای ازپیش آماده شده پرمی کنیم ودریخچال می گذاریم تا ببندد. خامه باقیمانده رادرقیف خامه ریزي می ریزیم روی موس شکلات را قبل ازسروکردن با قیف گل می اندازیم . پودرپسته را روی گل خامه اي می ریزیم وروی هریک،یک دانه قهوه می گذاریم.



[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

اشترودل گردوئی :-x :-x

مواد لازم ¤

600 گرم
خمیرورقه ای آماده یا فریز شده ازقبل

80 گرم
شکر

50 گرم
کره

200 گرم
مغز گردو خرد کرده

2عدد
زرده تخم مرغ

100 گرم
بیسکویت درشت خرد شده

یک دوم قاشق چایخوری
دارچین

یک دوم قاشق چایخوری
رنده پوست لیمو ترش

50 گرم
کشمش

2 قاشق غذا خوری
آب پرتقال

3یا 4 قا شق غذا خوری
شیر


¤ طرز تهيه:


خمیر ورقه ای را اگرفریزشده باشد درحرارت طبیعی اطاق 30 تا 60 دقیقه می گذاریم تا باز شود.
برای پرکردن شکم اشترودل زرده تخم مرغ را با شکرمی زنیم تا اسفنجی شود کره را آب کرده وبا گردو وآرد وبیسکویت ودارچین ورنده پوست لیموترش وآب پرتقال وکشمش های شسته شده با آب گرم رادرمایه زرده وشکرمخلوط می نمائیم. آنقدرشیربه آن اضافه می کنیم تا یک مایه تقریبا سفت به دست آید.
سپس ازیک، دوم خمیرورقه ای را کنارمی گذاریم وباقیمانده خمیرورقه ای را روی یکدیگرقرارمی دهیم وبه شکل یک صفحه به ابعاد 35در40 سانتی متربازمی کنیم. مایه داخل شکم را وسط صفحه خمیر پخش می کنیم به لبه های صفحه خمیراززرده زده شده تخم مرغ می مالیم ولبه راروی مایه داخل شکم برمی گردانیم خمير ورقه ای باقی مانده را باز می کنیم وآن را رشته رشته می بریم وزرده تخم مرغ را روی رشته ها می مالیم وآنها را با ملایمت روی اشترودل قرار داده کمی فشارمی دهیم.
سپس یک سینی رابا آب سرد شسته واشترودل رادرسینی 15 دقیقه به حال خود می گذاریم بماند آنگاه فررا تا 220 درجه گرم نموده اشترودل را45 دقیقه می پزیم


[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

کیک نارگیلی با شیر عسل :smile: :smile: :-D


مواد لازم:

شکر=2/1 پیمانه
روغن=2/1 پیمانه
تخم مرغ=2 عدد
وانیل=1 قاشق مرباخوری
ماست=1 پیمانه
پکینگ پودر=2 قاشق غذاخوری
آرد=1 پیمانه
مواد لازم برای تزئین:
شیر عسل نستله(حلیب مکثف محلی)=1 قوطی کوچک
پودر نارگیل=نصف لیوان


طرز تهیه:


1. شکر و روغن و تخم مرغ و وانیل را با همزن برقی خوب هم می زنیم. سپس آرد و پکینگ پودر و ماست را به آن اضافه کرده و هم می زنیم.
2. ظرف مخصوص کیک مستطیل شکلی را چرب کرده و کمی آرد می پاشیم و مواد بدست آمده را در ظرف ریخته و در فر می گذاریم تا بمدت 45 دقیقه با حرارت 170 درجه سانتیگراد بپزد و روی آن طلایی رنگ شود.
3. کیک را از فر خارج کرده و می گذاریم کمی خنک شود. سپس آن را در ظرف مستطیل شکلی برمی گردانیم.
4. روی کیک را نارگیل می پاشیم و سپس روی نارگیل را شیرعسل می ریزیم بطوریکه تمام سطح کیک را بپوشاند. ظرف کیک را در یخچال می گذاریم تا خنک شود.
5. برای صرف کیک آن را به صورت مربع های کوچک می بریم.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

کیک پیتزا :smile: :o :)

مواد لازم:


ماست=1 لیوان
تخم مرغ=2 عدد
آرد=1 لیوان
پکینگ پودر=1 قاشق غذاخوری
شکر=نصف لیوان
پنیر خامه ای=1 قوطی
زیتون بدون هسته و خرد شده=نصف لیوان
روغن=3/1 لیوان
پودر آویشن=4 قاشق غذاخوری


طرز تهیه:

ابتدا ماست و آرد و شکر و پکینگ پودر و تخم مرغ و روغن را با هم مخلوط می کنیم. سپس پنیر و زیتون را به آن اضافه می کنیم و مواد را با همزن خوب هم می زنیم. پودر آویشن را به آن اضافه کرده و سپس مواد را در قالب گرد و متوسطی که از قبل چرب کرده و آرد پاشیده ایم می ریزیم و در فر به مدت 40 دقیقه با حرارت 170 درجه سانتیگراد می گذاریم تا بپزد.می توانیم روی کیک را عسل بکشیم. در پخت کیک باید این نکته را رعایت کرد که ابتدا کیک را با حرارت پایین بپزیم و پس از اینکه کیک پف کرد آن را با حرارت بالا بپزیم و در هنگام پختن کیک به هیچ وجه در فر را باز نکنیم.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
پست: 412
تاریخ عضویت: سه‌شنبه 22 فروردین 1385, 10:46 am
سپاس‌های دریافتی: 64 بار
تماس:

پست توسط njmh »

شیرینی با روكش شكلات و نارگیل

مواد لازم: ۵۱ پیمانه آرد سفید،یك سوم پیمانه آرد ذرت،۱۸۵ گرم كره نرم شده،یك پیمانه پودرقند،۳ عدد تخم مرغ كمی زده شده،نصف قاشق چایخوری وانیل،نصف پیمانه شیر،سه چهارم پیمانه خامه غلیظ.
برای روكش: ۴ پیمانه پودرقند،یك سوم پیمانه پودر كاكائو،۳۰ گرم كره ذوب شده،دوسوم پیمانه شیر،۳ پیمانه پودر نارگیل .
فر را با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن كنید. یك قالب كیك مربع شكل به ضلع ۲۳ سانتی متر را با كمی كره ذوب شده یا روغن چرب كنید. كف قالب را با یك قطعه كاغذ روغنی بپوشانید.
آرد سفید و آرد ذرت را در ظرف گود بزرگی الك كنید. كره نرم شده، پودرقند، وانیل، تخم مرغ ها و شیر را اضافه كنید. با همزن برقی مخلوط را هم بزنید. با سرعت كم یك دقیقه به هم زدن ادامه دهید. سپس با سرعت تند همزن ۳ دقیقه دیگر مخلوط را بزنید تا هیچ گلوله ای در آن باقی نماند و حجم آن افزایش یابد. مخلوط را در قالب كیك كه از قبل آماده كرده بودید بریزید و سطح روی آن را صاف كنید. بگذارید شیرینی یك ساعت در فر بپزد تا مغز پخت شود و اگر چنگالی را در آن فرو ببرید چیزی به چنگال نچسبد. آن را از فر خارج كنید. بگذارید كیك ۳ دقیقه در قالب بماند سپس آن را بر روی شبكه سیمی برگردانید و بگذارید سرد شود.
با یك كارد اره ای بلند سطح روی كیك را كاملا صاف كنید. لبه های خشك و برشته كیك را نیز بریده جدا كنید. سپس كیك را از وسط ارتفاع آن به دو لایه تقسیم كنید.
خامه را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. آن را روی لایه زیرین كیك پخش كنید و لایه بالایی كیك را روی خامه قرار دهید. حال كیك را به ۵ ردیف ۵تایی برش بزنید تا ۲۵ قطعه كیك مربع شكل حاصل شود.
پودرقند را با پودر كاكائو، كره و شیر در یك ظرف كوچك مخلوط كنید و آن را روی ظرف دیگری حاوی آب در حال جوش قرار دهید. مخلوط را دائما هم بزنید تا یكنواخت و براق شود سپس از روی حرارت بردارید. یك پیمانه از پودر نارگیل را روی سطح صافی كه با یك قطعه كاغذ روغنی پوشانده اید بریزید. هر یك از قطعات مربع شكل كیك را ابتدا در روكش شكلاتی فرو ببرید سپس خارج كرده صبر كنید تا روكش اضافی از آن بچكد و بعد در پودر نارگیل بغلتانید. این كار را ادامه دهید تا تمام كیك ها روكش شوند.
مرا دوست بدار،اندكي ولي طولاني!
ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”