طعم این شیرینی ها را تجربه کنید ( البته خودتون باید درستش کنید)
مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت
- پست: 412
- تاریخ عضویت: سهشنبه 22 فروردین 1385, 10:46 am
- سپاسهای دریافتی: 64 بار
- تماس:
محصولات شكلاتي
ترافل شكلات
۱۷۵ گرم شكلات تلخ (۶۰ درصد)- ۱۵۰ گرم خامه تازه- يك عدد زرده تخم مرغ- ۲۰ گرم پودر كاكائو
شكلات تلخ را در ظرف مناسب و گودى بريزيد و به مدت دو دقيقه در مايكروفر حرارت دهيد تا ذوب شود و يا ظرف را در ظرف بزرگترى محتوى آب داغ بر روى حرارت ملايم اجاق گاز بگذاريد تا به تدريج ذوب شود. خامه را در ظرفى جداگانه روى حرارت متوسط اجاق گاز قرار دهيد تا به جوش آيد. آن را حدود ۲۰ ثانيه بجوشانيد و سپس شكلات و زرده تخم مرغ را در آن بريزيد و به سرعت هم بزنيد. بهتر است از همزن برقى براى اين منظور استفاده كنيد. اين مخلوط را به مدت سه ساعت در يخچال قرار دهيد تا خود را گرفته و سفت شود. آن را از يخچال خارج كنيد و با دست به صورت گلوله هاى كوچك درآورده در پودر كاكائو بغلتانيد و در ظرف چيده سرو نماييد. مى توانيد به جاى پودر كاكائو از پودر نارگيل يا پودرقند نيز استفاده كنيد.
ترافل شكلات
۱۷۵ گرم شكلات تلخ (۶۰ درصد)- ۱۵۰ گرم خامه تازه- يك عدد زرده تخم مرغ- ۲۰ گرم پودر كاكائو
شكلات تلخ را در ظرف مناسب و گودى بريزيد و به مدت دو دقيقه در مايكروفر حرارت دهيد تا ذوب شود و يا ظرف را در ظرف بزرگترى محتوى آب داغ بر روى حرارت ملايم اجاق گاز بگذاريد تا به تدريج ذوب شود. خامه را در ظرفى جداگانه روى حرارت متوسط اجاق گاز قرار دهيد تا به جوش آيد. آن را حدود ۲۰ ثانيه بجوشانيد و سپس شكلات و زرده تخم مرغ را در آن بريزيد و به سرعت هم بزنيد. بهتر است از همزن برقى براى اين منظور استفاده كنيد. اين مخلوط را به مدت سه ساعت در يخچال قرار دهيد تا خود را گرفته و سفت شود. آن را از يخچال خارج كنيد و با دست به صورت گلوله هاى كوچك درآورده در پودر كاكائو بغلتانيد و در ظرف چيده سرو نماييد. مى توانيد به جاى پودر كاكائو از پودر نارگيل يا پودرقند نيز استفاده كنيد.
مرا دوست بدار،اندكي ولي طولاني!
- پست: 412
- تاریخ عضویت: سهشنبه 22 فروردین 1385, 10:46 am
- سپاسهای دریافتی: 64 بار
- تماس:
محصول شكلاتي
براونى شكلات
۵۰ گرم شكلات تلخ (۶۰درصد)- ۵۰ گرم كره- ۱۲۵ گرم شكر قهوه اى- ۵۰ گرم آرد سفيد- ۵۰ گرم گردو- يك قاشق چايخورى پر بيكينگ پودر- دو عدد تخم مرغ
شكلات را در ظرفى قرار داده دو دقيقه در مايكروفر حرارت دهيد تا ذوب شود يا آن را در ظرف كوچكى بريزيد و در ظرف بزرگترى محتوى آب داغ قرار داده روى حرارت ملايم اجاق گاز بگذاريد تا ذوب شود.
كره، شكر و تخم مرغ ها را مخلوط كنيد. شكلات ذوب شده را به آن اضافه كنيد و بزنيد تا به صورت كرم درآيد. در آخر گردوها را به جز چند عدد كه براى تزئين نگاه مى داريد خرد كنيد و همراه با بيكينگ پودر و آرد به مخلوط بالا بيفزاييد.
سپس آن را در يك قالب مستطيل شكل مخصوص كيك صبحانه كه ديواره ها و ته آن را كمى چرب كرده ايد بريزيد و به مدت ۳۵دقيقه در فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتيگراد بپزيد.
در پايان زمان پخت سطح بيرونى براونى بايد بسته و سفت شده باشد در حالى كه مغز آن اندكى نرم است. بگذاريد براونى در داخل قالب سرد شود. سپس آن را از قالب خارج كرده به صورت نوارهاى باريك برش بزنيد. براونى ها را با نيمه اى گردو تزئين كنيد.
مى توانيد مقدارى شكلات سفيد و شكلات تلخ را به طور جداگانه ذوب كنيد و دو سر براونى ها را در شكلات سفيد و تيره فر ببريد.
براونى شكلات
۵۰ گرم شكلات تلخ (۶۰درصد)- ۵۰ گرم كره- ۱۲۵ گرم شكر قهوه اى- ۵۰ گرم آرد سفيد- ۵۰ گرم گردو- يك قاشق چايخورى پر بيكينگ پودر- دو عدد تخم مرغ
شكلات را در ظرفى قرار داده دو دقيقه در مايكروفر حرارت دهيد تا ذوب شود يا آن را در ظرف كوچكى بريزيد و در ظرف بزرگترى محتوى آب داغ قرار داده روى حرارت ملايم اجاق گاز بگذاريد تا ذوب شود.
كره، شكر و تخم مرغ ها را مخلوط كنيد. شكلات ذوب شده را به آن اضافه كنيد و بزنيد تا به صورت كرم درآيد. در آخر گردوها را به جز چند عدد كه براى تزئين نگاه مى داريد خرد كنيد و همراه با بيكينگ پودر و آرد به مخلوط بالا بيفزاييد.
سپس آن را در يك قالب مستطيل شكل مخصوص كيك صبحانه كه ديواره ها و ته آن را كمى چرب كرده ايد بريزيد و به مدت ۳۵دقيقه در فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتيگراد بپزيد.
در پايان زمان پخت سطح بيرونى براونى بايد بسته و سفت شده باشد در حالى كه مغز آن اندكى نرم است. بگذاريد براونى در داخل قالب سرد شود. سپس آن را از قالب خارج كرده به صورت نوارهاى باريك برش بزنيد. براونى ها را با نيمه اى گردو تزئين كنيد.
مى توانيد مقدارى شكلات سفيد و شكلات تلخ را به طور جداگانه ذوب كنيد و دو سر براونى ها را در شكلات سفيد و تيره فر ببريد.
مرا دوست بدار،اندكي ولي طولاني!
-
- پست: 3324
- تاریخ عضویت: چهارشنبه 3 اسفند 1384, 2:15 am
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس:
- پست: 1045
- تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
- محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
- سپاسهای ارسالی: 2945 بار
- سپاسهای دریافتی: 2310 بار
کلوچه خرمایی
مواد لازم:
آرد سفید=1کیلوگرم
ادویه مخصوص(زیره-رازیانه-فلفل سیاه-تخم گشنیز-پودر زنجفیل-دارچین)=به میزان دلخواه
مایه خمیر=1قاشق مربا خوری
بکینگ پودر= کمی
نمک= 1قاشق چایخوری
شیر= 2-3 لیوان
شکر= 2قاشق غذاخوری
زعفران= کمی
روغن مایع=1 لیوان
خرمای هسته در اورده= به میزان دلخواه(تقریبا 500 گرم)
طرزتهیه:
ابتدا از دو قسمتی ازادویه وروغن را باهم قاطی کرده وخوب مخلوط میکنیم طوری که ارد گلوله گلوله شود.سپس شیر شکر زعفران راگرم کرده به حدی که ولرم شود.(جوش شیرین مایه خمیر راکه در کمی اب جوش حل کرده وبکینگ پودر ونمک) را قاطی ارد کرده سپس مخلوط شیر را که ولرم شده به مخلوط ارد اضافه میکنیم وبادست خوب ورز می دهیم.خمیر اماده شده را به مدت سه ونیم الی چهار ساعت می گذاریم استراحت کند .سپس خرما را که ازقبل هسته گرفتیم را قاطی بقیه ادویه کرده وخوب با دست له می کنیم(به نظر من بهتر است ادویه ای را که قاطی خرما می کنید پودر باشد ولی ادویه ای را که قاطی ارد می کنید درسته باشد برای اینکه زیر دندان برود وطعم خوبی داشته باشد)سپس خمیر را بصورت لایه نازک به قطر نان پهن کرده وخرمارابه قطر2 سانتی متر لوله کرده روی خمیر گذاشته ودو طرف خمیر را به هم می چسبانیم همانند رولت بلند! می شود سپس به هر شکلی که دوست دارید لوزی یا مربعی به اندازه چهاریا پنج سانت برش دهید.سپس درفر که درجه ان170الی190است به مدت 20 دقیقه بگذارید

مواد لازم:
آرد سفید=1کیلوگرم
ادویه مخصوص(زیره-رازیانه-فلفل سیاه-تخم گشنیز-پودر زنجفیل-دارچین)=به میزان دلخواه
مایه خمیر=1قاشق مربا خوری
بکینگ پودر= کمی
نمک= 1قاشق چایخوری
شیر= 2-3 لیوان
شکر= 2قاشق غذاخوری
زعفران= کمی
روغن مایع=1 لیوان
خرمای هسته در اورده= به میزان دلخواه(تقریبا 500 گرم)
طرزتهیه:
ابتدا از دو قسمتی ازادویه وروغن را باهم قاطی کرده وخوب مخلوط میکنیم طوری که ارد گلوله گلوله شود.سپس شیر شکر زعفران راگرم کرده به حدی که ولرم شود.(جوش شیرین مایه خمیر راکه در کمی اب جوش حل کرده وبکینگ پودر ونمک) را قاطی ارد کرده سپس مخلوط شیر را که ولرم شده به مخلوط ارد اضافه میکنیم وبادست خوب ورز می دهیم.خمیر اماده شده را به مدت سه ونیم الی چهار ساعت می گذاریم استراحت کند .سپس خرما را که ازقبل هسته گرفتیم را قاطی بقیه ادویه کرده وخوب با دست له می کنیم(به نظر من بهتر است ادویه ای را که قاطی خرما می کنید پودر باشد ولی ادویه ای را که قاطی ارد می کنید درسته باشد برای اینکه زیر دندان برود وطعم خوبی داشته باشد)سپس خمیر را بصورت لایه نازک به قطر نان پهن کرده وخرمارابه قطر2 سانتی متر لوله کرده روی خمیر گذاشته ودو طرف خمیر را به هم می چسبانیم همانند رولت بلند! می شود سپس به هر شکلی که دوست دارید لوزی یا مربعی به اندازه چهاریا پنج سانت برش دهید.سپس درفر که درجه ان170الی190است به مدت 20 دقیقه بگذارید
[External Link Removed for Guests]
Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتم
Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتم

-
- پست: 5147
- تاریخ عضویت: شنبه 30 اردیبهشت 1385, 2:30 pm
- محل اقامت: گشتم نبود نگرد نیست.
- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 127 بار
- تماس:
کیک مایونز شکلاتی با رویه ساده شکلاتی
مواد لازم
آرد 2 پیمانه یا 250 گرم – بکینگ پودر 4 قاشق مرباخوری – نمک 8/1 قاشق مرباخوری – سس مایونز 200 گرم یا 1 پیمانه – وانیل 8/1 قاشق مرباخوری -
مواد رویه کیک : شکر 4/1 و 1 پیمانه یا 250 گرم – پودر کاکائو 3/2 پیمانه یا 50 گرم – کره به دمای محیط رسیده 3 قاشق سوپخوری یا 80 گرم – خامه 3/2 پیمانه یا 160 گرم – وانیل 2/1 قاشق چایخوری
چگونگی تهیه
مواد خشک را در ظرف گودی با یکدیگر مخلوط کنید سپس به تناوب آب و وانیل و سس مایونز را اضافه کنید هم بزنید در قالب مستطیل 30 * 20 سانتی متر بریزید و در فری که از قبل گرم کرده اید با 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتی گراد بمدت 30 تا 45 دقیقه قرار دهید تا بپزد سپس بعد از خنک شدن کیک مایه رویی را آماده کنید و کیک را با آن پوشش دهید 0 برای کرم رویی ابتدا کره را با همزن زده سپس به تناوب مخلوط شکر و پودر کاکائو را به همراه خامه اضافه کنید تا مایه یکدست بدست آید

مواد لازم
آرد 2 پیمانه یا 250 گرم – بکینگ پودر 4 قاشق مرباخوری – نمک 8/1 قاشق مرباخوری – سس مایونز 200 گرم یا 1 پیمانه – وانیل 8/1 قاشق مرباخوری -
مواد رویه کیک : شکر 4/1 و 1 پیمانه یا 250 گرم – پودر کاکائو 3/2 پیمانه یا 50 گرم – کره به دمای محیط رسیده 3 قاشق سوپخوری یا 80 گرم – خامه 3/2 پیمانه یا 160 گرم – وانیل 2/1 قاشق چایخوری
چگونگی تهیه
مواد خشک را در ظرف گودی با یکدیگر مخلوط کنید سپس به تناوب آب و وانیل و سس مایونز را اضافه کنید هم بزنید در قالب مستطیل 30 * 20 سانتی متر بریزید و در فری که از قبل گرم کرده اید با 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتی گراد بمدت 30 تا 45 دقیقه قرار دهید تا بپزد سپس بعد از خنک شدن کیک مایه رویی را آماده کنید و کیک را با آن پوشش دهید 0 برای کرم رویی ابتدا کره را با همزن زده سپس به تناوب مخلوط شکر و پودر کاکائو را به همراه خامه اضافه کنید تا مایه یکدست بدست آید

-
- پست: 5
- تاریخ عضویت: دوشنبه 13 آذر 1385, 12:36 pm
- سپاسهای دریافتی: 4 بار
طرز تهيه ي شيريني پرتقالي
طرز تهيه ي شيريني پرتقالي
مواد لازم:
1- 5 سير آرد برنج
2- 5سير آرد سفيد
3- 4عدد تخم مرغ(3 عدد با زرده – 1عدد با سفيده)
4- 4سير پودر شكر
5- 4سير روغن جامد
6- يك قاشق غذا خوري پوست رنده شده ي پرتقال
7- 2/1 پيمانه آب پرتقال
(هر سير 75 گرم است)
طرز تهيه:
ابتدا روغن آنقدر هم ميزنيم تا سفيد شود سپس پودر شكر و تخم مرغ را اضافه نموده و هم ميزنيم سپس پوست پرتقال بعد آرد بعد آب پرتقال را به مواد اضافه كرده و هم ميزينيم
(ورز ميدهيم) و ميگذاريم به مدت 1 ساعت بماند . در مرحله ي بعد مقداري از خمير را برمي داريم و قالب ميزنيم و در مرحله ي آخر آن را در فر ميگذاريم(حرارت فر 350 درجه ي فارنهايت باشد.) پس از 10 دقيقه آن را از فر بر ميداريم و ميل مي كنيم...
MASOUD 007
Sohrab_poet:
لطفا براي نوشتن هر موضوع از تاپيك مربوط به آن استفاده كنيد و از از باز كردن تاپيك هايي كه داراي مفهوم يكسان هستند بپرهيزيد.
مواد لازم:
1- 5 سير آرد برنج
2- 5سير آرد سفيد
3- 4عدد تخم مرغ(3 عدد با زرده – 1عدد با سفيده)
4- 4سير پودر شكر
5- 4سير روغن جامد
6- يك قاشق غذا خوري پوست رنده شده ي پرتقال
7- 2/1 پيمانه آب پرتقال
(هر سير 75 گرم است)
طرز تهيه:
ابتدا روغن آنقدر هم ميزنيم تا سفيد شود سپس پودر شكر و تخم مرغ را اضافه نموده و هم ميزنيم سپس پوست پرتقال بعد آرد بعد آب پرتقال را به مواد اضافه كرده و هم ميزينيم
(ورز ميدهيم) و ميگذاريم به مدت 1 ساعت بماند . در مرحله ي بعد مقداري از خمير را برمي داريم و قالب ميزنيم و در مرحله ي آخر آن را در فر ميگذاريم(حرارت فر 350 درجه ي فارنهايت باشد.) پس از 10 دقيقه آن را از فر بر ميداريم و ميل مي كنيم...

MASOUD 007
Sohrab_poet:
لطفا براي نوشتن هر موضوع از تاپيك مربوط به آن استفاده كنيد و از از باز كردن تاپيك هايي كه داراي مفهوم يكسان هستند بپرهيزيد.
-
- پست: 5
- تاریخ عضویت: دوشنبه 13 آذر 1385, 12:36 pm
- سپاسهای دریافتی: 4 بار
طرز تهيه ي شيريني اسكار
طرز تهيه ي شيريني اسكار:
مواد لازم:
1- 2/1 كيلو روغن
2- 1 ليوان شكر
3- 6 ليوان آرد
4- 4 عدد زرده ي تخم مرغ
طرز تهيه :
در مرحله ي اول روغن - شكر و تخم مرغ را درون ظرفي مناسب مي رزيم و آن ها را با هم مخلوط ميكنيم.سپس آرد را به آن اضافه مي كنيم در مرحله ي بعد مقداري از خمير را به صورت فندقي گرد نموده و سپس وسط آن را گود كرده و گردو يا فندق و... را در آن جاي مي دهيم.در مرحله ي بعدي آن ها را درون ديس چيده و به مدت 10 تا 15 دقيقه( تا زماني كه زير آن نارنجي رنگ شود) ديس را درون فر مي گذاريم.(حرارت فر 350 درجه ي فارنهايت باشد.)...
اميدوارم كامل و قابل فهم باشه. Masoud 007

مواد لازم:
1- 2/1 كيلو روغن
2- 1 ليوان شكر
3- 6 ليوان آرد
4- 4 عدد زرده ي تخم مرغ
طرز تهيه :
در مرحله ي اول روغن - شكر و تخم مرغ را درون ظرفي مناسب مي رزيم و آن ها را با هم مخلوط ميكنيم.سپس آرد را به آن اضافه مي كنيم در مرحله ي بعد مقداري از خمير را به صورت فندقي گرد نموده و سپس وسط آن را گود كرده و گردو يا فندق و... را در آن جاي مي دهيم.در مرحله ي بعدي آن ها را درون ديس چيده و به مدت 10 تا 15 دقيقه( تا زماني كه زير آن نارنجي رنگ شود) ديس را درون فر مي گذاريم.(حرارت فر 350 درجه ي فارنهايت باشد.)...
اميدوارم كامل و قابل فهم باشه. Masoud 007





-
- پست: 5234
- تاریخ عضویت: پنجشنبه 25 خرداد 1385, 2:47 pm
- سپاسهای ارسالی: 1747 بار
- سپاسهای دریافتی: 4178 بار
- تماس:
Masoud 007, عزیز
لطفا ارسالهای شیرینی پزی را در تاپیک مربوطه ارسال نمایید
از مدیران محترم سایت درخواست ادغام این تاپیک و این تاپیک در تاپیک مربوطه مخصوص این ارسالها را دارم
با تشکر
لطفا ارسالهای شیرینی پزی را در تاپیک مربوطه ارسال نمایید

از مدیران محترم سایت درخواست ادغام این تاپیک و این تاپیک در تاپیک مربوطه مخصوص این ارسالها را دارم

با تشکر

مرکز انجمنهای تخصصی گنجینه دانش
[External Link Removed for Guests]
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی
[External Link Removed for Guests]
- پست: 763
- تاریخ عضویت: دوشنبه 8 خرداد 1385, 10:52 pm
- محل اقامت: مشهد
- سپاسهای دریافتی: 196 بار
- تماس:
- پست: 1045
- تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
- محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
- سپاسهای ارسالی: 2945 بار
- سپاسهای دریافتی: 2310 بار
کاراسون
مواد لازم:
آرد=3 لیوان
نمک=2/1 قاشق مرباخوری
آب=1 لیوان
روغن=3/1 لیوان
شکر=2 قاشق غذاخوری
شیر خشک=3 قاشق غذاخوری
مایه خمیر=2 قاشق غذاخوری
پکینگ پودر=2 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای داخل کاراسون:
شکلات مایع لیوانی=بمقدار لازم
پنیر کیری(kiri)=بمقدار لازم
طرز تهیه:
1.ابتدا روغن را با شکر خوب مخلوط می کنیم. سپس نمک و شیر و مایه خمیر و سپس آب و آرد را هم به آن اضافه کرد و با دست خوب ورز می دهیم تا خمیر نرم و یکدستی بدست آید. در صورتی که خمیر بدست چسبید کمی آرد به آن اضافه می کنیم. پس از آن خمیر را در جای گرمی به مدت 3 الی 4 ساعت می گذاریم تا خمیر به اصطلاح ور بیاید.
2. سپس از خمیر به اندازه لازم برمیداریم و با وردنه آن را صاف می کنیم بحدی که قطر آن نیز زیاد نباشد(نازک باشد).
3.سپس از خمیر به شکل یک مثلث کوچک می بریم. روی خمیر از قسمت بالای مثلث که بزرگتر است کمی پنیر یا شکلات مایع که در یخچال کمی سفت شده می گذاریم. خمیر را می پیچیم.
4. یک عدد تخم مرغ را در ظرفی خوب می زنیم سپس با یک برس روی شیرینی ها را تخم مرغ می کشیم و روی آن کمی کنجد می پاشیم.
5.شیرینی ها را به فاصله در ظرف فر که از قبل چرب کرده ایم و آرد پاشیده ایم می چینیم.
ظرف را در فر به مدت 20 الی 30 با حرارت 160 درجه سانتیگراد می گذاریم تا کاراسون ها پف کند و طلایی رنگ شود. سپس آنها را در ظرف بچینید و میل نمایید.
نکته: در حین پخت به هیچ وجه در فر را باز نکنید.
[External Link Removed for Guests]


مواد لازم:
آرد=3 لیوان
نمک=2/1 قاشق مرباخوری
آب=1 لیوان
روغن=3/1 لیوان
شکر=2 قاشق غذاخوری
شیر خشک=3 قاشق غذاخوری
مایه خمیر=2 قاشق غذاخوری
پکینگ پودر=2 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای داخل کاراسون:
شکلات مایع لیوانی=بمقدار لازم
پنیر کیری(kiri)=بمقدار لازم
طرز تهیه:
1.ابتدا روغن را با شکر خوب مخلوط می کنیم. سپس نمک و شیر و مایه خمیر و سپس آب و آرد را هم به آن اضافه کرد و با دست خوب ورز می دهیم تا خمیر نرم و یکدستی بدست آید. در صورتی که خمیر بدست چسبید کمی آرد به آن اضافه می کنیم. پس از آن خمیر را در جای گرمی به مدت 3 الی 4 ساعت می گذاریم تا خمیر به اصطلاح ور بیاید.
2. سپس از خمیر به اندازه لازم برمیداریم و با وردنه آن را صاف می کنیم بحدی که قطر آن نیز زیاد نباشد(نازک باشد).
3.سپس از خمیر به شکل یک مثلث کوچک می بریم. روی خمیر از قسمت بالای مثلث که بزرگتر است کمی پنیر یا شکلات مایع که در یخچال کمی سفت شده می گذاریم. خمیر را می پیچیم.
4. یک عدد تخم مرغ را در ظرفی خوب می زنیم سپس با یک برس روی شیرینی ها را تخم مرغ می کشیم و روی آن کمی کنجد می پاشیم.
5.شیرینی ها را به فاصله در ظرف فر که از قبل چرب کرده ایم و آرد پاشیده ایم می چینیم.
ظرف را در فر به مدت 20 الی 30 با حرارت 160 درجه سانتیگراد می گذاریم تا کاراسون ها پف کند و طلایی رنگ شود. سپس آنها را در ظرف بچینید و میل نمایید.
نکته: در حین پخت به هیچ وجه در فر را باز نکنید.
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتم
Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتم

- پست: 1045
- تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
- محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
- سپاسهای ارسالی: 2945 بار
- سپاسهای دریافتی: 2310 بار
نان گردویی
مواد لازم:
آرد=350گرم
پودرخمیرمایه=1قاشق سوپ خوری
شیر= 2/1 لیوان
تخم مرغ=2 عدد
کره نرم 50گرم
شکر=3/1 پیمانه
نمک=نوک قاشق چای خوری
مواد داخل نان:
کره=50 گرم
بیسکویت پودر شده=100گرم
مغز گردو=200گرم
شکر=80گرم
زرده تخم مرغ=1عدد
آب پرتقال=2قاشق
دارچین و رنده پوست پرتقال و کشمش
طرز تهیه:
شیر را ولرم کرده و خمیر مایه را با 1قاشق شکر به آن اضافه کرده و میگذاریم تا عمل آید.تخم مرغها را در ظرف ریخته و هم میزنیم سپس کره نرم شده و شیر عمل آمده وباقیمانده شکر را به آن اظافه کرده و هم می زنیم. آرد را کم کم اظافه می کنیم و با دست خمیر را ورز می دهیم (خمیر نباید به دست بچسبد)ومی گذاریم1ساعت در جای گرم استراحت کند.
بعد از استراحت نصف خمیر را با وردنه باز کرده و در ظرف مورد نظر پهن می کنیم سپس مواد داخل نان را با هم مخلوط کرده و روی خمیر پهن شده می ریزیم وخمیر باقی مانده را به صورت گیس باف روی مواد قرار می دهیم.
روی خمیر را مخلوط زرده و شیر میمالیم و در فر 180درجه سانتیگراد میگذاریم تا وقتیکه رویش طلایی شود

مواد لازم:
آرد=350گرم
پودرخمیرمایه=1قاشق سوپ خوری
شیر= 2/1 لیوان
تخم مرغ=2 عدد
کره نرم 50گرم
شکر=3/1 پیمانه
نمک=نوک قاشق چای خوری
مواد داخل نان:
کره=50 گرم
بیسکویت پودر شده=100گرم
مغز گردو=200گرم
شکر=80گرم
زرده تخم مرغ=1عدد
آب پرتقال=2قاشق
دارچین و رنده پوست پرتقال و کشمش
طرز تهیه:
شیر را ولرم کرده و خمیر مایه را با 1قاشق شکر به آن اضافه کرده و میگذاریم تا عمل آید.تخم مرغها را در ظرف ریخته و هم میزنیم سپس کره نرم شده و شیر عمل آمده وباقیمانده شکر را به آن اظافه کرده و هم می زنیم. آرد را کم کم اظافه می کنیم و با دست خمیر را ورز می دهیم (خمیر نباید به دست بچسبد)ومی گذاریم1ساعت در جای گرم استراحت کند.
بعد از استراحت نصف خمیر را با وردنه باز کرده و در ظرف مورد نظر پهن می کنیم سپس مواد داخل نان را با هم مخلوط کرده و روی خمیر پهن شده می ریزیم وخمیر باقی مانده را به صورت گیس باف روی مواد قرار می دهیم.
روی خمیر را مخلوط زرده و شیر میمالیم و در فر 180درجه سانتیگراد میگذاریم تا وقتیکه رویش طلایی شود
[External Link Removed for Guests]
Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتم
Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتم

- پست: 1045
- تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
- محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
- سپاسهای ارسالی: 2945 بار
- سپاسهای دریافتی: 2310 بار
شيريني فندق
20دقیقه مدت زمان طبخ
مواد لازم :
250گرم مغز فندق بوداده بدون نمك 1
150گرم مغز بادام بوداده بدون نمك 2
500گرم آرد سفيد 3
500گرم خاكه قند 4
يك قاشق سوپخوري هل كوبيده نرم 5
350گرم روغن 6
طرز تهیه:
بادام وفندق را چرخ مي كنيم آرد را با روغن سرخ كرده بحدي كه كمي طلائي شود . بعد بادام وفندق وهل را اضافه مينمائيم بازهم كمي سرخ ميكنيم واز روي آتش برميداريم كمي كه سرخ شد خاكه قند را ريخته وهم ميزنيم رويش راباپشت قاشق صاف ميكنيم كمي پسته چرخ كرده روي آن ميپاشيم وميگذاريم كاملا سرد شود بعد لوزي يا چهار گوش ميبريم وكمي هم خاكه قند روي آن مي پاشيم ودرظرف مي چينيم
[External Link Removed for Guests]
20دقیقه مدت زمان طبخ
مواد لازم :
250گرم مغز فندق بوداده بدون نمك 1
150گرم مغز بادام بوداده بدون نمك 2
500گرم آرد سفيد 3
500گرم خاكه قند 4
يك قاشق سوپخوري هل كوبيده نرم 5
350گرم روغن 6
طرز تهیه:
بادام وفندق را چرخ مي كنيم آرد را با روغن سرخ كرده بحدي كه كمي طلائي شود . بعد بادام وفندق وهل را اضافه مينمائيم بازهم كمي سرخ ميكنيم واز روي آتش برميداريم كمي كه سرخ شد خاكه قند را ريخته وهم ميزنيم رويش راباپشت قاشق صاف ميكنيم كمي پسته چرخ كرده روي آن ميپاشيم وميگذاريم كاملا سرد شود بعد لوزي يا چهار گوش ميبريم وكمي هم خاكه قند روي آن مي پاشيم ودرظرف مي چينيم
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتم
Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتم
