
25 مدت زمان طبخ
مواد لازم :
200گرم بادام پوستكنده 1
400گرم شكر 2
4عدد سفيده تخم مرغ 3
2/1قاشق چايخوري وانيل 4
طرز تهیه:
بادام وشكر ودوعدد سفيده تخم مرغ مخلوط ميكنيم وميگذاريم چند دقيقه بماند تا بادام كمي مرطوب شود بعد آنرا 3تا4بار از چرخ رد مي كنيم تا خمير كاملا نرم شود بايد دقت كرد خمير روغن نياندازد بعد دوعدد سفيده تخم مرغ ديگر رااضافه ميكينم وخوب مالش مي داهيم تا خمير كاملا صاف وكمي شل شود وچند دقيقه خمير را درجاي گرم مثلا فر ملايم ميگذاريم تا كمي گرم شود .بعد فررا باحرارت 300 درجه فارنهايت گرم ميكنيم ته سيني شيريني پزي رايك ورق كاغذ نازك روغني مي اندزيم وخمير رادركيسه قيف دار ميريزيم وگلهاي كوچكي روي كاغذ مي ريزيم وبا پشت قاشق كمي روي آنرا صاف ميكنيم تا كمي پهن شود وبعد سيني را روي پنجره وسط فر بمدت يك ربع تا 20دقيقه قرار ميدهيم تانانها كاملا پف كرده كمي طلايي شود بعد ميگذاريم نانها سرد شوند واز كاغذ جدا ميكنيم ودر ظرف ميچينيم در صورتيكه بخواهيم نان بادامي چندروز بماند بايددركيسه نايلون يا ظرف دردار آنرا نگاهداشت ممكن است بجا ي بادام 200گرم گردوي چرخ كرده مصرف كنيم .