طعم این شیرینی ها را تجربه کنید ( البته خودتون باید درستش کنید)

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

شيريني بادامي :-)

25 مدت زمان طبخ


مواد لازم :

200گرم بادام پوستكنده 1
400گرم شكر 2
4عدد سفيده تخم مرغ 3
2/1قاشق چايخوري وانيل 4

طرز تهیه:

بادام وشكر ودوعدد سفيده تخم مرغ مخلوط ميكنيم وميگذاريم چند دقيقه بماند تا بادام كمي مرطوب شود بعد آنرا 3تا4بار از چرخ رد مي كنيم تا خمير كاملا نرم شود بايد دقت كرد خمير روغن نياندازد بعد دوعدد سفيده تخم مرغ ديگر رااضافه ميكينم وخوب مالش مي داهيم تا خمير كاملا صاف وكمي شل شود وچند دقيقه خمير را درجاي گرم مثلا فر ملايم ميگذاريم تا كمي گرم شود .بعد فررا باحرارت 300 درجه فارنهايت گرم ميكنيم ته سيني شيريني پزي رايك ورق كاغذ نازك روغني مي اندزيم وخمير رادركيسه قيف دار ميريزيم وگلهاي كوچكي روي كاغذ مي ريزيم وبا پشت قاشق كمي روي آنرا صاف ميكنيم تا كمي پهن شود وبعد سيني را روي پنجره وسط فر بمدت يك ربع تا 20دقيقه قرار ميدهيم تانانها كاملا پف كرده كمي طلايي شود بعد ميگذاريم نانها سرد شوند واز كاغذ جدا ميكنيم ودر ظرف ميچينيم در صورتيكه بخواهيم نان بادامي چندروز بماند بايددركيسه نايلون يا ظرف دردار آنرا نگاهداشت ممكن است بجا ي بادام 200گرم گردوي چرخ كرده مصرف كنيم .
آخرین ويرايش توسط 1 on achachi98, ويرايش شده در 0.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Major I
Major I
پست: 5234
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه 25 خرداد 1385, 2:47 pm
سپاس‌های ارسالی: 1747 بار
سپاس‌های دریافتی: 4178 بار
تماس:

پست توسط ganjineh »

sahar2006, عزیز
پس بقیه توضیحات شیرینی بادامی کو ؟ :-( :-( :-(

sahar2006:اون 2 کلمه آخری اضافه بود که پاک شد :D
مرکز انجمنهای تخصصی گنجینه دانش
[External Link Removed for Guests]
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی
[External Link Removed for Guests]
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

شیرینی فانتزی دورنگ


مواد لازم:

کره یا روغن جامد :نصف پیمانه
وانیل : یک چهارم قاشق چایی خوری
پودر قند :یک دوم پیمانه
پودر کاکائو: یک قاشق مربا خوری یا یک قاشق سوپ خوری و بعلاوه کمی پودر شکر
تخم مرغ : یک عدد
آرد: به میزان لازم


طرز تهیه :


کره را در ظرف ریخته و پودر قند را به آن اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم احتیاجی به همزن برقی نیست ولی می توان از درجه یک (کند) همزن استفاده کنیم . و بعد تخم مرغ را اضافه می کنیم . و نوک انگشتان مخلوط می کنیم سپس کم کم آرد را اضافه کرده قبل از اینکه تمام آرد را اضافه کنیم مقداری از خمیر را با پودر کاکائو مخلوط کرده و سپس آرد را تا حدی اضافه می کنیم که به دست نچسپد و بعد دست را با آرد آغشته کرده و ظرفی را که می خواهیم در فر قراردهیم . روغن زده و با خمیر گلوله های کوچک درست کرده و یک درمیان کرم و قهوه ای کنار هم گذاشته به شکل دایره ای در ظرف چیده و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه می گذاریم.


[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Major
Major
نمایه کاربر
پست: 321
تاریخ عضویت: یک‌شنبه 23 مهر 1385, 8:43 pm
سپاس‌های دریافتی: 59 بار

پست توسط کفير »

sahar2006, خانم
دست شما درد نکند من دستور شريني دناتس را به مادرم دادم و پختند حيلي خوش مزه بود :smile: :smile:
تصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

کیک صبحانه



مواد لازم برای 4تا6 نفر:

100 گرم کره ی نرم شده در دمای محیط
100 گرم شکر
2 عدد تخم مرغ
50 میلی لیتر شیر
200 گرم آرد
1 قاشق مربا خوری بکینگ پودر
2/1 قاشق مرباخوری وانیل
1 قاشق سوپ خوری پودر کاکائو

طرز تهیه :

فر را 15 دقیقه قبل از پخت روشن کرده و در دمای 200 درجه ی سانتی گراد گرم می کنیم. کره و شکر را با همزن می زنیم تا زمانی که تغییر رنگ پیداکند. زرده ها و سفیده های تخم مرغ را جدا می کنیم. زرده های تخم مرغ را به کره و شکر اضافه کرده و با همزن می زنیم. شیر را کم کم به مواد افزوده و به هم زدن ادامه می دهیم. آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده ، به مواد اضافه می کنیم و دوباره با همزن می زنیم. سفیده ها را خوب می زنیم تا پف کند. مخلوط کره و شکر را دو قسمت کرده ،وانیل و نیمی از سفیده ها را به یک قسمت از آن اضافه می کنیم. نیمی دیگر از سفیده ها را با پودر کاکائو و قسمت دیگری از مواد مخلوط می کنیم و به آرامی هم می زنیم. قالب مستطیل شکلی در ابعاد 9×18 را انتخاب کرده و از مواد سفید رنگ در آن می ریزیم. مواد کاکائویی را روی مخللوط قبلی ریخته و به مدت 10 دقیقه داخل فر می گذاریم. بعد از گذشت این مدت ،دمای فر به 180 درجه ی سانتی گراد می رسانیم و به مدت 25 دقیقه کیک را می پزیم.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

کاکائوي ستاره ي يخي :D :-) :-)

مواد لازم :


کاکائوي تخته اي 250 گرم
کره ي پاستوريزه 150 گرم
پودر قند 250 گرم
تخم مرغ 6 عدد
شکلات هاي ريز تزئيني به مقدار لازم
پرتقال 1 عدد براي تزئين


طرز تهيه:


کاکائوي تخته اي را رنده کرده و با کره به صورت بن ماري يا درون ماکروويو نرم مي کنيم.
پس از آن سفيده و زرده ي تخم مرغ را از هم جدا مي کنيم. زرده ها را به همراه پودر قند آن قدر مي زنيم تا به صورت کرم درآيد.
آن گاه کاکائوي ذوب شده را با کرم زرده ي تخم مرغ مخلوط کرده و هم مي زنيم.
سفيده ها را آن قدر مي زنيم تا برفي شود(کف کند). پس از آن با مواد قبلي به صورت دوراني مخلوط کرده و درون قالب ستاره اي شکل مي ريزيم. روي آن را صاف کرده و بعد داخل يخچال مي گذاريم تا به طور کامل ببندد.
اکنون آن را از قالب در آورده و درون ظرف برمي گردانيم و با شکلات هاي ريز و چند پره پرتقال که به صورت فيله در آورده ايم، تزئين مي کنيم.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

كيك ساده اسفنجي :grin:


مواد لازم:


آردوشيروشكروروغن مايع =از هر كدام 1 ليوان
تخم مرغ 3= عدد
وانيل =4/1 قاشق چايخوري
بكينگ پور 1= قاشق مربا خوري


طرز تهيه:


ابتدا تمام تخم مرغ ها را با وانيل خوب ميزنيم و بعد شكر را اضافه مي كنيم و آنقدر مي زنيم تا حجم مايع 2 برابر شود بعد روغن را اضافه مي كنيم و 1 دقيقه مي زنيم سپس نيمي از شير را كه از قبل نيم گروم كرده ايم را اضافه كرده و كمي ميزنيم و سپس نيمي از آرد را كه قبلاً با بكينگ پور 3 با الك كرده ايم و باز ميزنيم وقتي خوب مخلوط شد بقيه شير و بعد از كمي هم زدن مابقي آرد را اضافه مي كنيم و به مدت 45 دقيقه در طبقه وسط فر با حرارت 175 درجه سانتي گراد قرار مي دهيم


دوستان ببخشید بعضی هاشون تکراری آخه چون طرز تهیشون فرق می کنه گفتم همشونو بزارم با هر کدوم راحترین درستش کنید :D


[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

کیک پرتقالی :) :smile:

مواد لازم:


پرتقال بزرگ یا آب پرتقال= یک عدد/نصف پیمانه
کره= 170 گرم( 4/3 پیمانه )
شکر= 2/1 1 پیمانه
تخم مرغ =3 عدد
آرد= 2 پیمانه
بیکینگ پودر =1 قاشق چای
نمک= 4/1 قاشق


طرز تهیه:


آرد و بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط می کنیم. در یک ظرف جدا کره و شکر را خوب با هم زن می زنیم بعد پرتقال و تخم مرغ را اضافه می کنیم. مخلوط آرد را کم کم اضافه کرده فقط تا حدی که مخلوط شوند هم میزنیم.
مایه را با حرارت 350 برای 40-45 دقیقه می پزیم.
نوش جان !
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

مافین شکلاتی :-) :D


این مافین ها رو می تونید برای تولد بچه ها درست کنید.امیدوارم خوشتون بیاد!


مواد لازم:

برای جشن تولد بچه ها می توانید این کیک را بپزید.


آرد=2 لیوان(300 گرم)
شکر=1 لیوان(220 گرم)
کره=100 گرم
بیکینگ پودر=2 قاشق چایخوری
تخم مرغ=1 عدد
ماست=1 لیوان(200 گرم)
پودر کاکائو=3 قاشق سوپخوری
شکلات=100 گرم
وانیل=2/1 قاشق چایخوری
دراژه شکلاتی=کمی


طرز تهیه:


1. فر را با حرارت 370 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
2. کره،شکر و وانیل را خوب با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا پف کند.تخم مرغ را به آن اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه با همزن هم بزنید.
3. آرد،بیکینگ پودر و کاکائو را به مخلوط کره اضافه کنید بعد ماست را روی آن بریزید و هم بزنید تا خمیر صاف و یکدستی بدست آید.
4. کف قالب های مافین را کاغذ بیندازید و خمیر کیک را با قاشق درون هر کدام از قالب ها بریزید بطوریکه فقط تا 4/3 کاغذ را بپوشاند.
5. مافین ها را به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر بگذارید تا بپزد.
6. وقتی مافین ها سرد شد آن ها را از ظرف خارج کرد و روی آن را با قاشق شکلات آب شده بکشید و روی شکلات ها را با دراژه های شکلاتی تزئین کنید.


[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
New Member
نمایه کاربر
پست: 16
تاریخ عضویت: یک‌شنبه 16 مهر 1385, 9:47 am
سپاس‌های دریافتی: 11 بار

پست توسط davoodspu »

karet kheyli alieha shayad ba bacheha doros kardim (albate age toonestim) :D

ARMIN : کارت خيلي عاليه. شايد با بچه ها درست کرديم. (البته اگه تونستيم).
دوست عزيز طبق قوانين ارسال پست به هر زباني غير از فارسي مجاز نمي باشد. پست به فارسي بر گردانده شد.
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

كيــــــــك برانز :smile:

مـــــواد لازم :


تخم مرغ :: 4 عدد
شكر :: 2 فنجان
روغن :: 2 فنجان
آرد :: 4 فنجان
بكينگ پودر :: 5/1 قاشق مربا خوري
كاكائو :: 1 قاشق سوپخوري

طـــــرز تهيه :


تخم مرغ و شكر و روغن را به هم ميزنيم تا سفيد شود و حجم آن افزايش پيدا كند . بكينگ پودر را اضافه كرده مي زنيم تا صاف و يكدست شود مايه را دو قسمت كرده يك قسمت را با كاكائو خوب مي زنيم تا مخلوط شود و در قالب چرب شده ميريزيم . قالب را تكان مي دهيم بقيه مايه را روي آن مي ريزيم و در فر 350 درجه به مدت 35 دقيقه مي پزيم .
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

نان شكوفه :-D :-D


30 مدت زمان طبخ


مواد لازم

يك كيلو آرد سفيد 1
450گرم روغن 2
350گرم خاكه قند 3
يك قاشق چايخوري جوش شيرين 4


طرز تهیه:


روغن وخاك قند وجوش شيرين رامخلوط مي كنيم وميزنيم تا مايه نرم ولطيف شود آرد را به مايه مزبور اضافه مي كنيم وبهم ميزنيم وخميررا خوب مالش مي دهيم متا خمير نرم مشود وچسبندگي پيدا كند بطوريكه اگرگلوله اي دردست گرد كنيم متلاشي نشود ،‌بعد خمير را دركيسه نايلوني ميريزيم وميگذاريم 24 ساعت بماند بعد گلوله هاي كوچكي باندازه يك فندق ميداريم ودردست گرد ميكنيم وروي نان راكمي سفيده تخم مرغ مي ماليم وكمي هم خشخاش مي پاشيم فررا باحرارت 400 درجه گرم مي كنيم ونانها را درسيني مي چينيم وسيني شيريني را ميگذاريم روي پنجره آخر بطرف بالايكربع با حرارت 400 درجه خواهد ماندوبعد حرارت را 300 درجه مي كنيم ويكربع تا 20دقيقه هم با حرارت مزبور ميماند روي نانها بايد كمي طلائي شود وتركهاي كوچكي بخورد بعد سيني را خارج ميكنيم ،‌بعد از سرد شدن نانها را درظرف مي چينيم .

[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”