طعم این شیرینی ها را تجربه کنید ( البته خودتون باید درستش کنید)

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

کیک موزی شکلاتی

مواد لازم :


پودر كيك كاكائويي آماده ۵۰۰ گرم
آب ۴/۳ پيمانه
روغن نباتي ۲/۱ پيمانه
تخم مرغ ۳ عدد
موز ( پوره شده ) ۱پيمانه
گردوي بوداده ( خرد شده ) ۲/۱ پيمانه
كرم كاكائو يا شكلات ۳/۱ پيمانه
گردو براي تزئين روي كيك


◄طرز تهيه


فر را از قبل تا دماي ۳۵۰ درجه فارنهايت يا ۱۷۵ درجه سانتي گراد گرم كنيد . سپس آب را داخل پودر كيك كاكائويي بريزيد و موز و گردوها را نيز به آن اضافه كنيد و خوب هم بزنيد .
مايه را داخل ظرف كيك مستطيلي شكلي به طول ۲۵ سانت بريزيد و براي ۳۵ تا ۴۵ دقيقه بپزيد . ۱۰ دقيقه پس از اتمام پخت كه كيك كمي خنك شد ، كيك را از قالب درآوريد .

شكلات را داخل مايكروفر گرم و آب كنيد . پس از اينكه شكلات را خوب مخلوط كرديد آن را روي تمام سطح كيك بريزيد و سطح آن را با گردو تزئين كنيد .

اين مقدار كيك براي مصرف ۱۰ نفر كافيست .



[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

بسکویت نمکی


مواد لازم:
خامه=2/1 پیمانه
شیر=2/1 پیمانه
نمک=2/1 قاشق مرباخوری
آرد=1و 4/3 پیمانه
بیکینگ پودر=3 قاشق مرباخوری


طرز تهیه:


خامه و شیر را در ظرف گودی با همزن دستی بزنید تا یکدست شود. بعد نمک را اضافه کرده و دوباره هم بزنید.مواد خشک را در ظرف دیگری با هم الک کنید.(3 بار این کار را انجام دهید)و به مایه بالا اضافه کنید و هم بزنید تا خمیری یکنواخت بدست آید. به طور متوالی از این خمیر به اندازه یک قاشق سوپخوری برداشته،گلوله کنید و در سینی فر چرب شده قرار دهید و در فری که از قبل با حرارت 190 درجه سانتیگراد گرم شده،به مدت 15 الی 20 دقیقه بگذارید؛تا زمانی که پخت کامل صورت گیرد و کمی طلایی شود. شیرینی ها را از فر خارج کنید و روی پنجره سیمی خنک کنید.شیرینی ها آماده سرو می باشند.

[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

کالبورا باستی


مواد لازم:


آرد گندم=حدود 350 گرم
روغن مایع=150 گرم
مارگارین=200 گرم
ماست=3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ= 1عدد
بیکینگ پودر=1 قاشق مراخوری
نمک=4/1 قاشق چایخوری
مغز گردو نیم کوب شده=200 گرم
مواد لازم برای شربت:
شکر=850 گرم
آب=6 لیوان
آب لیمو ترش=چند قطره


طرز تهیه:

در ظرفی مناسب مارگارین را روی حرارت ملایم آب کنید. بعد روغن مایع را اضافه کرده بجوشانید. سپس آرد را افزوده و چند دقیقه هم بزنید و از روی حرارت بردارید. بعد از خنک شدن مایه آرد،به آن تخم مرغ،ماست،نمک و بیکینگ پودر اضافه کنید. همه مواد را خوب هم بزنید تا خمیر نرمی بدست آید.به اندازه یک لیمو از خمیر بردارید و خمیر را با دست روی رنده پهن کنید تا برآمدگی های رنده روی خمیر بیفتد. وسط خمیر را با یک قاشق مرباخوری مغز گردوی نیم کوب شده پر کرده،خمیر را ببندید و بدون اینکه سینی فر را چرب کنید،شیرینی ها را در آن بچینید. فر را از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی فر را در طبقه وسط بگذارید و صبر کنید تا رنگ شیرینی ها طلایی شود.

طرز تهیه شربت:
برای درست کردن شربت شیرینی،شکر و آب را در ظرفی بجوشانید تا غلیظ شود. بعد چند قطره آب لیموترش به شربت بیفزایید و چند دقیقه دیگر بجوشانید. شربت را خنک کنید و هنگام سرو به میزان دلخواه روی شیرینی ها بریزید.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

باقلوای هندی

مواد لازم:


تخم مرغ=4 عدد
روغن مایع=200 گرم
آرد=150 گرم
مغز پسته یا نارگیل یا بادام=1 لیوان پودر شده
شکر=225 گرم
پودر هل=1 قاشق مرباخوری سرصاف
بیکینگ پودر=1 قاشق مرباخوری
مغز پسته یا خلال پسته=برای تزئین
مواد لازم برای شیره:
شکر=500 گرم
آب=250 گرم
جوهر لیمو=1 قاشق مرباخوری
گلاب=2/1 پیمانه


طرز تهیه:

تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته با همزن خوب بزنید. بعد شکر را اضافه کرده دوباره بزنید،سپس هل را ریخته به هم زدن ادامه دهید تا شکر کاملا حل شود و کاملا صاف و یکدست شود،بعد روغن را ریخته سپس به دلخواه پودر یکی از مغزهای پسته،نارگیل یا بادام را ریخته مواد را خوب مخلوط کنید. در ظرفی دیگر آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کرده 2 بار الک کنید و به مواد بیفزایید و آنقدر هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند. سپس مایه بدست آمده را در سینی فر که از قبل آرد پاشیده و چرب شده بریزید و در طبقه وسط فر به مدت نیم ساعت با حرارت 175 درجه سانتیگراد بگذارید تا بپزد.سپس آن را از فر در آورده برش زده و روی آن شیره بریزید و با مغز پسته خرد شده یا خلال پسته تزئین کنید. باقلوای شما آماده است.

طرز تهیه شیره:

برای تهیه شیره تمام مواد مورد نیاز نام برده برای این منظور را با هم مخلوط کرده و هم بزنید.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

پودینگ شکلاتی


مواد لازم برای شش نفر ¤

50 گرم
کره نرم شده

5عدد
تخم مرغ

100 گرم
شکر

100 گرم
شکلات

120 گرم
بادام پوست گرفته چرخ شده

کمی
کره

¤ طرز تهيه:

کره رامی زنیم تا کف کند،تخم مرغها رامی شکنیم،زرده ها را ازسفیده جدامی کنیم،زرده ها را با شکردرکره می زنیم تا یک مایه کرمی به دست آید،شکلات رادرحرارت ملایم آب می کنیم. شکلات آب شده راهمراه بادام ریزچرخ شده با مایه کره مخلوط می کنیم. مایه باید طوری باشد که ازقاشق به سختی سرازیرشود(اگرمایه شل باشد یک تا دوقاشق غذا خوری آرد سوخاری را به آن اضافه می کنیم تا مایه کمی سفت شود) سفیده ها رامی زنیم تا سفت شود وآنرا به تدریج به مایه پود ینگ اضافه می نماییم وهم می زنیم، یک قالب پودینگ رابا کره چرب کرده ومایه رادرآن می ریزیم ، درقالب رامی گذاریم وقالب رادرآب جوش قرارمی دهیم (طوری درآب جوش قرارمی دهیم که دو، سوم دیواره قالب درآب جوش قراربگیرد) پودینگ را50 دقیقه درظرف آب جوش می پزیم، آنگاه پودینگ رادریک ظرف قرارمی دهیم وداغ سرومی کنیم.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

شكلات سوئيسي :D


مواد لازم :


شكلات تخته اي 300 گرم
پودر شكر 100 گرم
قهوه 1 قاشق مربا خوري
گردوي خرد شده 100 گرم
كره 75 گرم
خلال پسته و بادام به مقدار لازم
زرده تخم مرغ 1 عدد
ژلاتين 1 ورق
آب جوش 4 قاشق غذاخوري
بيسكويت خرد شده 50 گرم
كاكائو 4 قاشق غذاخوري
شير خشك 1 قاشق غذا خوري

طرز تهیه:
كره و پودر قند را مي زنيم . تخم مرغ را به آن مي افزائيم بعد به ترتيب قهوه – كاكائو – شير خشك را اضافه مي نمائيم . شكلات تخته اي را بصورت بن ماري آب كرده اضافه مي كنيم . سپس گردو و بيسكويت را اضافه مي نمائيم و در يك سيني 15*20 مواد را پهن مي كنيم و سس شكلات آماده شده را روي آن مي دهيم . طرز تهيه سس شكلات : كره و كاكائو را روي حرارت غير مستقيم آب كرده بعد پودر قند را اضافه مي كنيم . حالا آبجوش را مي افزائيم ورق ژلاتين را اضافه مي كنيم . ( نكته : ورق ژلاتين را قبلاٌ با اب سرد نرم مي كنيم ) آب آن را گرفته اضافه مي كنيم و روي شكلات مي دهيم و روي آن را خلال پسته و بادام مي ريزيم . بعد از آماده شدن به مدت 3 ساعت داخل فريزر يا يخچال نگه مي داريم و به اندازه و شكل دلخواه برش مي دهيم . اين مواد براي 10 نفر در نظر گرفته شده است .
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

شيريني ميکادو :-D


مواد لازم :

آرد 200 گرم
کره 150 گرم
پودر قند 150 گرم
پودر کاکائو 3 قاشق سوپ خوري
اسانس 2 تا 3 قطره
بادام برشته و پودر شده 1 پيمانه
ارده 5 قاشق سوپ خوري
نان ميکادو 3 ورق


طرز تهیه:

آرد را در ظرفي ريخته روي حرارت قرار دهيد مرتب هم زده تا طلايي شود. کره را اضافه کنيد کمي هم بزنيد و از روي حرارت برداريد،سپس پودر قند ،کاکائو،اسانس و پودر بادام را اضافه کنيد. مواد را خوب مخلوط کنيد در آخرين مرحله ارده را اضافه کرده و مجدداً مواد را هم بزنيد تا همه مواد خوب مخلوط گردد، يک ورق نان ميکادو روي سطح کار قرار داده 2/1 از مواد را با پالت روي آن بماليد، لايه بعدي را روي آن قرار دهيد و مجدداً از مواد فوق روي آن بماليد، لايه سوم را روي آن پرس کنيد و بهمدت 30 دقيقه در يخچال قرار داده سپس به شکل دلخواه برش داده و در ظرف بچينيد.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

لوز نارگيل :sad: :o

مواد لازم:

شير 2/1 پيمانه
پودر نارگيل 1پيمانه
پودر قند 2/1 پيمانه
پودر پسته براي تزئين كمي


طرز تهیه:

شير را جوشانده و وقتي ولرم شد با شكر مخلوط كرده و سپس پودر نارگيل را اضافه مي كنيم و به هم مي زنيم (ميتوان به جاي شير از آب ميوه ها استفاده كرد) مقداري از پودر نارگيل را در كف ظرف تختي مي ريزيم و مواد را بر روي آن ريخته و روي آن را صاف مي كنيم و به مدت 1 تا 2 ساعت در فريزر مي گذاريم و بعد از اين مدت بيرون آورده و برش مي دهيم (برش ميتواند به شكلهاي مختلف مانند لوزي باشد) و روي آن را پسته مي ريزيم و درون ظرف مي چينيم .


اینم یه دستور دیگش

مواد لازم:


شربت قوام آمده=4/1 پیمانه
پودر نارگیل=2 پیمانه
پودر پسته برای تزئین=به میزان لازم
مواد لازم براي تهيه شربت:
شکر=نصف پیمانه(75 گرم)
آب=4/1 پیمانه(50 گرم)


طرز تهیه:

شربت قوام آمده را تا زمان سرد شدن کنار بگذاريد. سپس با همزن برقي آنقدر بزنيد تا کاملاً سفيد شود.
پودر نارگيل را به آن اضافه کنيد تا چسبندگي آن گرفته شود و خميري شکل شود.
سپس مايه ي آماده را در قالب چرب شده ي باقلوا پهن نموده و روي آن را با پودر پسته تزيين کنيد و در يخچال قرار دهيد تا خودش را بگيرد.
سپس آن را به شکل لوزي برش دهيد

.
طرز تهیه شربت:


شکر و آب را بگذاريد بجوشد تا قوام بيايد. در صورت دلخواه مي‌توانيد دو قاشق غذاخوري گلاب به شربت اضافه نماييد
آخرین ويرايش توسط 1 on achachi98, ويرايش شده در 0.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

شيريني گلپر


مواد لازم: آرد سفيد يك و يك چهارم پيمانه
آرد نخودچي دو قاشق غذاخوري
روغن جامد پنجاه گرم
پودر قند صد و سي گرم
روغن صاف (كره گياهي) بيست تا بيست و پنج گرم

طرز تهيه: روغن ها را نرم كرده، پودر قند را اضافه مي كنيم. آن قدر ورز مي دهيم تا كاملآ يك دست شود سپس آرد نخود چي را افزوده، آرد سفيد را هم كم كم اضافه كرده، آنقدر ورز داده تا خمير ترك نخورد.
مي توان از سه رنگ قهوه اي، زرد و سفيد استفاده كرد مقداري از مواد را با كاكائو قهوه اي كرده،مقداري را زعفراني و باقي را به رنگ سفيد خمير تهيه مي كنيم. مواد را گلوله كرده رويشان را تخم خرفه پاشيده و در سيني مي گذاريم. گلپر را در فر با حرارت صد و هفباد و پنج درجه سانتيگراد به مدت بيست دقيقه قرار مي دهيم. بعد از اين مدت با زدن ضربه اي از زير سيني، اگر شيريني جابجا شد، شيريني آماده است.

نكات مورد توجه:

1) صد و سي گرم پودر قند معادل يك پيمانه است.

2) به هيچ وجه از شكر استفاده نكنيد. اگر پودر قند در دسترس نيست، شكر را آسياب كرده پودر قند به دست مي آيد.

3) ورز دادن در اين شيريني بسيار مهم است. تا وقتي ورز دهيد كه خمير كامل در دست جمع شود.

4) فر را از قبل گرم كنيد.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

کیک شکلاتی با کشمش


مواد لازم:


آرد سفید گندم=250گرم(10 قاشق سوپخوری بزرگ پر)
کره=200گرم(یا روغن جامد 150گرم)
تخم مرغ=4 تا 5 عدد(به نسبت درشتی یا ریز بودن تخم مرغ
شکر=200گرم
پکینگ پودر=2 قاشق مرباخوری
کاکائو=3 قاشق سوپخوری(50گرم)
شیر=2/1 لیوان
کشمش سیاه ریز=2 تا 3 قاشق سوپخوری


طرز تهیه:


قالب مناسب با مایع را خوب چرب کرده،کمی آرد در سطح آن می پاشیم. فر را با حرارت 350درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد گرم می کنیم. کاکائو را در ظرف کوچکی ریخته،شیر را کم کم روی کاکائو می ریزیم و هم می زنیم. ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم و هم می زنیم تا مایع،یکی دو جوش بزندو کمی غلیظ شود. ظرف شیر و کاکائو را از روی آتش برداشته ،می گذاریم سرد شود. کره را کمی گرم می کنیم. کافی است فقط نرم شود. شکر را با پکینگ پودر داخل کره ریخته،خوب هم می زنیم. تخم مرغ ها را یکی یکی داخل کره می ریزیم. باید یک تخم مرغ کاملا مخلوط شود،بعد تخم دیگر اضافه گردد. با همزن،کره و تخم مرغ را می زنیم تا کاملا پف کرده،کشدار شود. شیر و کاکائو را کم کم در این مایع ریخته، خوب مخلوط می نماییم و آرد را به سایر مواد اضافه می کنیم و تا حدی که فقط مخلوط شود، هم می زنیم. مایه را بتدریج در قالب می ریزیم و کشمش را کم کم داخل مایه می ریزیم. قالب را روی پنجره وسط فر قرار می دهیم که مدت سه ربع ساعت بماند و کیک کاملا پف کند. برای امتحان وقتی با دست روی کیک را فشار می دهیم، باید جای انگشت روی آن نماند. بعد کیک را بیرون می آوریم تا سرد شود. با کارد اطراف کیک را از قالب جدا می کنیم و ظرفی را روی دهانه قالب می گذاریم و کیک را در قالب برمیگردانیم. کمی پودر قند روی کیک می پاشیم.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

کیک شکلاتی ترد

مواد لازم:


ماست=1 لیوان
روغن=1 لیوان
شکر=1 لیوان
آرد=3 لیوان
تخم مرغ=6 عدد
نسکافه=2 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو=4 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر=1 قاشق غذاخوری


طرز تهیه:


1. تخم مرغ ها را با همزن برقی خوب هم می زنیم.سپس ماست،روغن،شکر،نسکافه،پور کاکائو را به آن اضافه کرده و خوب هم می زنیم.
2. آرد را با بیکینگ پودر الک کرده و کم کم به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم. پس از اضافه کردن آرد،مواد کیک نباید زیاد هم زده شود.
3. ظرف مخصوص کیک را چرب کرده آرد می پاشیم. مایع کیک را در ظرف ریخته و آن در فر که از قبل گرم کرده ایم به مدت 40 دقیقه با حرارت 170 درجه سانتیگراد می پزیم. برای اینکه کیک شما پف کند ابتدا با حرارت پائین و سپس با حرارت بالا کیک را بپزید و در حین پخت به هیچ وجه در فر را باز نکنید.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1420
تاریخ عضویت: دوشنبه 17 مهر 1385, 9:56 am
محل اقامت: سرزمین تاریکی ها
سپاس‌های ارسالی: 1082 بار
سپاس‌های دریافتی: 869 بار
تماس:

پوست پرتقال قندی

پست توسط gigi64 »

پوست پرتغال قندی



این شیرینی ساده و ارزان، برای علاقمندان طعم و بوی خاص مرکبات و همراه با چای عصر بسیار مطبوع خواهد بود. از خرد شده این پوست پرتقالها میتوانید برای تهیه کیک خانگی نیز استفاده کنید.

تصویر

مواد لازم
• 4 پرتقال
• 2 پیمانه شکر برای شربت
• 1 پیمانه آب
• 1 پیمانه شکر برای روی پوست پرتقالها
• شکلات سفید یا کاکائویی آب شده (در صورت تمایل)

روش تهیه
1. با یک کارد تیز، پوست پرتقال را جدا کنید و بدون جدا کردن قسمت سفید رنگ آن، آنها را به شکل نوارهایی به طول 3 تا 3.5 و عرض نیم سانتیمتر ببرید.

2. نوارهای پوست پرتقال را در قابلمه مناسب ریخته و تا جایی که روی پوستها پوشیده شود آب اضافه میکنیم. قابلمه را روی شعله قرار داده و پس از جوش آمدن حرارت را کم کرده و بدون گذاشتن درب ظرف، میگذاریم به مدت 7 دقیقه آهسته بجوشد. سپس آب آنرا خالی کرده و پوستها را کنار میگذاریم.

3. 2 پیمانه شکر و یک پیمانه آب را مخلوط کرده و میگذاریم بجوشد. پوست پرتقالها را اضافه کرده و میگذاریم روی حرارت متوسط آهسته بجوشد تا اینکه مایع شربت به غلظت شربت درآید. مخلوط پوستها و شربت را کنار میگذاریم تا خنک شوند.

4. هنگامی که پوستها خنک شدند، آنها را از شربت خارج کرده روی شبکه توری قرار میدهیم تا خشک شوند، پس از خشک شده پوستها را در شکر میغلطانیم و مجددا روی توری قرار میدهیم تا در طول شب به خوبی خشک شوند.

5. در صورت تمایل، پوستها را به جای شکری کردن، تا نیمه یا به طور کامل داخل شکلات آب شده زده و بگذارید خشک شوند.

[External Link Removed for Guests]

منبع: مجله اینترنتی فریا
ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”