مواد لازم:
روغن جامد:........................3 پیمانه
پودر قند:............................3 پیمانه
آرد:.................................2 پیمانه
وانیل...................1/2 قاشق چایخوری
شکلات تخته ای:..................150 گرم
روغن مایع:..............3 قاشق سوپخوری
پودر پسته:...............................کمی
طرز تهیه:
فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت روشن کنیم، 3 پیمانه روغن جامد را با همزن به هم می زنیم، سپس پودر قند و وانیل را اضافه کرده، ورز می دهیم. نیمی از خمیر را فرم داده و در سینی فرم می چینیم، سپس در طبقه ی وسط فر به مدت 15 الی 20 دقیقه قرار می دهیم، مابقی خمیر را به 3 قسمت تقسیم کرده، 2 قسمت آن را در سینی فر پهن می کنیم، به طوری که در ازای آن 15 سانتی متر و پهنای آن 2 سانتی متر باشد، 1 قسمت دیگر را به حالت حلقه در می آوریم، سپس سینی شیرینی را در طبقه ی وسط فر به مدت 20 الی 25 دقیقه قرار می دهیم. شکلات تخته ای را به مدت 10 دقیقه روی بخار آب قرار داده تا نرم شود. بعد روغن مایع را به آن اضافه می کنیم،شیرینی ها را پس از پخته شدن 3 الی 4 ساعت قرار می دهیم تا کاملاً سرد شود. آن گاه هر دو شیرینی را به وسیله ی شکلات به هم می چسبانیم . حلقه ی که تهیه کرده بودیم در انتهای شیرینی به وسیله شکلات می چسبانیم. یک طرف شیرینی های مینیاتوری را ابتدا در کمی شربت غلیظ قوام آمده زده و بعد به پودر پسته آغشته می کنیم. طرف مقابل را در شکلان زده و از پایین به بالا کنار همدیگر به شیرینی مرکزی می چسبانیم.
سوفله شکلاتی

مواد لازم:
ژلاتین:..................1 قاشق سوپخوری
کاکائو:...................2 قاشق سوپخوری
نسکافه:...................2 قاشق سوپخوری
آب گرم:..................4 قاشق سوپخوری
شکر:......................1/2 و 1/4 پیمانه
وانیا:....................1/4 قاشق چایخوری
کره:.......................1 قاشق سوپخوری
تخم مرغ:...............................4 عدد
خامه:.................................1 پیمانه
طرز تهیه:
زرده و سفیده ها را جدا می کنیم. نسکافه را در 1 قاشق سوپخوری آب جوش حل می کنیم. زرده ها را با 1/2 شکر و وانیل می زنیم تا کاملاً غلیظ و کشدار شود. نسکافه را به زرده های تخم مرغ اضافه می کنیم. کره و کاکائو را روی حرارت ملایم قرار داده تا کاکائو کاملاً در کره آب شود. سپس به زرده های تخم مرغ اضافه می کنیم. 4 قاشق سوپخوری آب گرم را روی پودر ژلاتین ریخته، ظرف را روی بخار آب قرار میدهیم تا ژلاتین کاملاً در آب حل شود، بعد محلول ژلاتین را به زرده ی تخم مرغ و نسکافه اضافه می کنیم. خامه را با همزن به هم می زنیم تا فرم بگیرد و به مواد بالا اضافه نموده، مخلوط می کنیم. سفیده ی تخم مرغ و 1/4 پیمانه ی شکر را به درجه ی متوسط همزن برقی به هم می زنیم تا کاملاً سفت شود، سپس آن را به مایع اصلی اضافه نموده و به مدت 8 ساعت در یخچال قرار می دهیم.. در آخر سر سوفله شکلاتی را در ظرف مورد نظر می گردانیم و یا می توانیم مایع آماده را در گیلاس های یک نفره ریخته و روی آن را با خامه تزیین کنید.
فروماژ پرتغال :)
مواد لازم:
آب پرتغال:...................................1/2 پیمانه
پودر ژلاتین:...............1/2 و 1 قاشق شوپخوری
رنده پوست پرتغال.................1 قاشق سوپخوری
شکر:.........................................3/4 پیمانه
خامه:.........................................1/2 پیمانه
تخم مرغ:..........................................3 عدد
پره های پرتغال برای تزیین:...................مقداری
طرز تهیه:
تخم مرغ ها را در کاسه بزرگی شکسته، با همزن برقی به هم می زنیم.شکر را نیز به آن اضافه می کنیم، رنده پوست پرتغال را به آن اضافه می کنیم. ژلاتین را با آب پرتغال مخلوط نموده و روی بخار آب قرار می دهیم تا حل شود؛ سپس محلول ژلاتین را به تخم مرغ های به هم زده شده اضافه می کنیم. خامه را می زنیم تا کاملاً سفت شود و فرم بگیرد و به مواد بالا اضافه می کنیم. قالب مناسبی انتخاب نموده، پره های پرتغال را ته قالب قرار داده و مایع آماده را روی آن می ریزیم به مدت 24 ساعت در یخچال بماند. بعد از یخچال بیرون آورده ته آن را یک لحظه در آب ولرم زده، سپس در ظرف مورد نظر بر می گردانیم.