Mehr.Iman نوشته شده:SHAHRAM نوشته شده: . , دلیل حرارت میتونه یک مورد باشه...مطمئن بشید فن ها(سی پی یو ،گرافیک،پاور) در حالت عمودی درکیس بعد از مدت از کار کردن، درست کار میکنند.از واشر بین پیج های اتصال مادربرد و سینی کیس استفاده کنید.
سعی کنید کیس رو به صورت افقی و جلوی چشم بزارید و باهاش کار کنید تا ببینید مشکل از چیه؟!....
من از اون واشرا اصلا استفاده نکرده بودم!
حقیقتش اولش استفاده کردم ولی چون بین مادربورد و سینی کیس فاصله افتاده بود دیگه پیچا بسته نمیشد به خاطره همین برداشتمشوم مستقیم پیچش کردم که اینجوری شده بود اما از دیشب تاحالا که واشرا رو بستم و فن کف سینی هم گذاشتم تا الان که خدا رو شکر خیلی خوب داره کار میکنه،از فن بقیه قطعاتم مطمئنم که کار میکنن،حالا خدا رحم کرد من این سیستمو برا خودم بسته بودم اگه برای کسی خریده بودم که آبرو حیثیتم تا الان رفته بود
ولی خداییش گرینم کیس زده ها،4 تا دونه پیچ انداخته تو جعبه اندازه ... بچه بعد انتظار داره واشرم که ببندی این پیچا به کف سینی برسه،نمیدونید من چقد هم مادی هم معنوی هزینه کردم تا فهمیدم مشکل از این کیس واموندس.
اما خداییش اگه این سایتو بچه های باحالشو پیدا نکرده بودما تا الان معلوم نبود چه بلایی سر خودم آورده بودم!
بچه ها دمتون گرم که کمک کردین ایشالا که دیگه خراب نمیشه و من بتونم جبران کنم،من تو کار طراحی وب سایت و این حرفا هستم کاری داشتین در خدمتم.
Mehr.Iman@Gmail.com
شانس آوردی مادربرد نسوخته ! من یه مادربردم که فقط یه هفته کار کرده بود به دلیل خوردن پیچ گوشی بهش در جا تموم کرد !