بهتر است در اینجا مبحثی رو مطرح کنم ، که بیشتر یک ارزو دست نیافتنیست ، اما اگر میشد ، چه گلستانی میشد، زندگی خیلی از انسان ها .
متاسفانه خیلی از ماها ( که خود من هم جزوش هستم) ، عادت کردیم (شاید هم عقده درون ) فورا و سریع با یک تفکر باطل (البته از نظر خودمان) بتازیم ، طوری که شخص و شخصیت و تفکرات اون رو طوری نابود کنیم ، که بیا ببین .
بیچاره شخص که مورد تاخت و تاز قرار گرفته ، فکر می کنم در بعضی مواقع سالها طول میکشد تا بتواند خودش را جمع و جور کند .
لحظه خود را جایی شخص مقابل بگذاریم ، ببینیم ناراحت نمیشویم ، یک کسی اینطور شخصیت ما را خورد و خمیر کند ، یا که به زور چیزی را بر ما تحمیل کند ؟
مشخص کنیم ، وقتی می خواهیم نسبت به چیزی انتقاد کنیم ، می خواهیم دلمان خنک بشود و خودمان را ثابت کنیم ، یا که از سر دل سوزی است ..!؟
اگر از سر دل سوزی است ، باید طوری صحبت کرد ، که شخصیت و تفکرات شخص مورد نظر مورد احترام قرار بگیرید ، و شخص مورد نظر بفهمد که شما از سر دل سوزی دارید این حرف ها رو میزیند.
به شما قول نمی دهم ، ولی این را بدانید اگر این رویه ادامه داشته باشد ، و خورد کردن تفکرات به همراه شخصیت ها انها ادامه داشته باشد ، روز به روز به افراد داریه مشکلات روحی و روانی افزوده خواهد شد .(البته این مشکلات فقط به این موضوع مربوط نمیشه و به موضاعت دیگه هم مربوط میشه ، اما یکی از موضوعات همین میباشد)
ایا زندگی شیرین و رویایی می خواهید ، ایا می خواهید همیشه مورد احترام دیگران قرار بگیرید ،ایا می خواهید دوست زیاد داشته باشید ، ایا می خواهید پر محبت و احساس شوید ،ایا می خواهید دیگران خواهان شما باشند و....
به تفکرات هم دیگر احترام بگذاریم و به همدیگر کمک کنیم ، که شخصیت همدیگر را بسازیم [HIGHLIGHT=#00b050]با نرمی و حفظ احترام (به روش ها مستقیم و غیر مستقیم) اونم تا میشه در خلوت (تنهایی) به شخص مورد نظر اشکال کارش رو بگویم ، بعد هم صبر و توکل بر خدا...
باتشکر