مراقبت های رستورانی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

ارسال پست
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

مراقبت های رستورانی

پست توسط achachi98 »

اگر به بیماری هایی نظیر بالا بودن چربی های خون و دیابت مبتلا هستید و قرار است بیرون از منزل به صرف غذا بپردازید:

1- از رفتن به رستوران هایی که هر چه می خواهید، می توانید بخورید(all you can eat) خوداری کنید. شاید نتوانید در مقابل این وسوسه مقاومت کنید. قبل از انتخاب رستوارن، مطمئن شوید غذای مورد نظر شما (مثلاً ماهی همراه با سبزیجات) را به شیوه مطلوب شما آماده خواهند کرد یا نه؟

2- در صورتی که با دوستان به صرف شام می پردازید، اول شما سفارش دهید. در این صورت سفارش دهنده اصلی شما بوده اید و وسوسه نمی شوید که آنچه را که دیگران انتخاب می کند، انتخاب کنید.

3-از سفارش دادن غذایی به اندازه پیش غذا خجالت نکشید. حتی اگر مجبور باشید به نسبت حجم غذا پول بیشتری پرداخت کنید.

4- اگر از مواد تشکیل دهنده غذایی خاص مطلع نیستید ار پرسیدن نترسید. به هر حال این حق شماست که بدانید برای چه چیزی پول پرداخت کنید.

5- در رستوان بخواهید سس را در گوشه ظرف بریزند تا بتوانید با توجه به مقدار چربی که از میزان مصرف مجاز روزانه شما باقی مانده است ، از آن مصرف کنید.


منبع:همشهری
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”