[IMG]http://www.shia-news.com/files/fa/news/1390/7/28/12110_235.jpg[/IMG]
[IMG]http://www.shia-news.com/files/fa/news/1390/7/28/12112_410.jpg[/IMG]
[IMG]http://www.shia-news.com/files/fa/news/1390/7/28/12111_393.jpg[/IMG]
قرآن خواندن به سبک وهابیت+عکس
مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 1072 بار
- سپاسهای دریافتی: 1014 بار
قرآن خواندن به سبک وهابیت+عکس
به آن بندگانم که اسراف به نفس خویش کردند بگو هرگز از رحمت خدا نا امید مباشید،البته خدا همه گناهان شما را خواهد بخشید که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است سوره مبارکه زمر آیه شریفه 153
-
- سپاسهای ارسالی: 12 بار
- سپاسهای دریافتی: 115 بار
Re: قرآن خواندن به سبک وهابیت+عکس
انگار وهابیون محترم دارن جزوه دانشگاه میخونن. ما که اون زمونا اینطوری خوندیم مشروط شدیم 

- سپاسهای ارسالی: 399 بار
- سپاسهای دریافتی: 71 بار
شايد خبر ندارن كه قرآن رو نبايد اينجوري بخونن، !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
كسي بهشون نگفت؟

كسي بهشون نگفت؟

امیری حسین و نعم الامیر
در کلاس عاشقی یعقوب یادم داده است
دلبرت وقتی کنارت نیست، کوری بهتر است
یا حسین علیه السلام به قلبم ارامش بده
در کلاس عاشقی یعقوب یادم داده است
دلبرت وقتی کنارت نیست، کوری بهتر است
یا حسین علیه السلام به قلبم ارامش بده
- سپاسهای ارسالی: 3396 بار
- سپاسهای دریافتی: 5775 بار
یک نیمه شب حدود ساعت سه و نیم با اتوبوس به یک شهر وارد شدم مسافر وسط راه بودم پیاده شدم و چون کسی را در ان شهر نمی شناختم رفتم کنار ساحل مدتی انجا ماندم در کنار خیابان ساحل یک مسجد بنام مسجدالحسین بود گفتم منتظر می مانم تا اذان بگویند بروم بعد از مدتها نماز اول وقت بخوانم وقتی در مسجد کمی قبل از اذان باز شد وارد شدم غیر از یک نفر دیگر که جلو نشسته بود کس دیگری در مسجد نبود نشستم تا اذان گفتند بلند شدم رفتم وضو گرفتم و برگشتم اما هرچه دنبال مهر گشتم پیدا نکردم ناچار رفتم کنار ساحل یک سنگ تمیز پیدا کردم و بر گشتم مردم هم کم کم امدند من نمازم را خواندم اما وقتی نمازم تمام شد از طرز ایستادن جماعت نمازگزار فهمیدم انجا مسجد برادران اهل تسنن است در همانحالی که انان مشغول نماز بودند رفتم از قفسه یک قران کریم برداشتم گفتم می خوانم تا کمی هم وقت بگذرد و به صبح نزدیک شود لعل قران هم بود اما ان را بر نداشتم بزعم خودم گفتم نمی خواهم دیگران فکر کنند لابد من در خواندن قران مهارت دارم و اینطور راحت ترم (البته من صوت قران بسیار خوبی دارم و تجوید راهم در حد خوب رعایت می کنم اما چون این کار انفرادی و گاهی گاهی است خود را قاری قران نمی دانم ) بهر حال قران را زمین گذاشتم و در دل شروع به خواندن قران کردم نمی دانم کی نماز انان تمام شد اما یکوقت همانطور که سرم پایین بود دیدم یکنفر لعل قرانی را بطرف من گرفته است سرم را بالا کردم دیدم یکنفر از ان برادران اهل سنت است که ریش بلندی داشت نگاه کردم ببینم لبخند میزند یا نه ولی جدی می نمود شاید هم لبخند میزد اما من نتوانستم در پشت ان ریش بلند متوجه شوم من هم لعل را گرفتم و قران را روی ان گذاشتم و دوباره سعی کردم از قران مجید بهره ای ببرم . غرض این بود که بگویم برادران اهل سنت با وهابیون متفاوتند و مثل وهابیون متکبر و نفهم نیستند و نسبت به اسلام از جمله قران کریم احترام قائلند
- سپاسهای ارسالی: 19718 بار
- سپاسهای دریافتی: 21366 بار
دوستان این وهابی یه سیستمی دارند عجیب! اگر شما الان به اینا بگوید چرا دراز کش قرآن میخانی میگوند طبق فلان آیه در فلان سوره خدا گفته که دراز کش یا هر طور راحتی بخان!
سلوک عجیبی دارند!
سلوک عجیبی دارند!

پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
- سپاسهای ارسالی: 8092 بار
- سپاسهای دریافتی: 3732 بار
اینها جلوی شیعیان که میرسن خودشون رو خیلی مقید و دو آتیشه نشون میدن و فقط کافیه شما یه اشکالی تو قرائت داشته باشید دیگه واویلا .
اما خودشون در خفا ...
اما خودشون در خفا ...
* * * جز ايران نباشد مرا نام ياد * * * * * * * * * که يزدان مرا زين سبب کام داد * * *