طرز تهيه بعضي از غذاها

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

Reza6662 نوشته شده:
saeedjoon نوشته شده:ببینم رضاجون
خوردنش رو
یا پختنش رو :-o
؟

سعید جان
پختن دلمه بادمجان و کوفته تبریزی کار مشکلیه ولی خوردنش رو به همه توصیه می کنم. :)

مخصوصا این کوفته که پدر آدمو در می یاره :grin:
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

کلم پلو شیرازی



مواد لازم جهت پلو:


برنج = 6 پيمانه يا 1 كيلو
كلم خرد شده =1 كيلو
سبزي (شويد، تره، ترخان، ريحان) خرد شده =نيم كيلو
پياز = 2عدد
روغن، نمك، فلفل و آبليمو =به اندازه كافي
مواد لازم جهت كوفته ريزه:
گوشت چرخ كرده =300 گرم
آرد نخود چي =4 قاشق غذا خوري
پياز =1عدد
روغن، نمك، فلفل و زرد چوبه=به اندازه كافي


طرز تهيه:

برنج را با مقداري نمك چند ساعت قبل خيس مي كنيم، كلم ها را پوست كنده و به صورت خلال خرد و با نمك و فلفل و زرد چوبه سرخ مي كنيم و در حين سرخ شدن دو قاشق آبليمو به آن اضافه مي كنيم.
سبزي را پس از اينكه تميز كرديم شسته و خوب خرد مي كنيم
برنج را با نصف قاشق مربا خوري زرد چوبه مي جوشانيم،آبكش مي كنيم، سبزي و كلم سرخ شده را در صافي با برنج مخلوط مي كنيم و در قابلمه مي ريزيم و دم مي كنيم.


طرز تهيه كوفته ريزه:

پياز را روي گوشت چرخ كرده رنده مي كنيم. آرد نخودچي، نمك،فلفل و زرد چوبه را اضافه مي كنيم و خوب ورز مي دهيم.و آنها را به صورت كوفته ريزه در مي آوريم و سرخ مي كنيم.. پياز را هم خرد و سرخ مي كنيم.
كوفته ها را وسط پلو مي گذاريم تا همراه پلو دم بكشد.وقتي پلو دم كشيد آن را در ديس مي كشيم و با پياز سرخ شده تزيين مي كنيم.

نكته1:براي اينكه پياز سرخ شده ترد و خوش رنگ شود پياز را كه خرد مي كنيم مقداري نمك به آن مي زنيم، بعد سرخ مي كنيم.

نكته2:مي توانيم از كلم سر(قمري) يا كلم برگ استفاده كنيم.


منبع:آشپزآنلاین
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 763
تاریخ عضویت: دوشنبه 8 خرداد 1385, 10:52 pm
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های دریافتی: 196 بار
تماس:

پست توسط sohrab_poet »

رولت گوشت
بسیار خوشمزه و ساده که می توانید آنرا با سوس گوجه فرنگی شیرین و یا قارچ مصرف نمایید.

مواد لازم برای 8 نفر

• 2 تخم مرغ زده شده
• سه چهارم پیمانه شیر
• دو سوم پیمانه پودر نان خشک یا نان سوخاری نرم (با پودر سوخاری مخصوص مرغ و ماهی اشتباه نشود)
• یک چهارم پیمانه پیاز ریز خرد کرده
• 2 قاشق سوپ خوری جعفری تازه خرد کرده
• 1 قاشق چای خوری نمک
• نصف قاشق سوپ خوری ریحان یا آویشن خشک خرد شده
• یک هشتم قاشق چایخوری فلفل سیاه
• 800 گرم گوشت کم چربی گاو، گوساله یا بره
• یک چهارم پیمانه سوس گوجه فرنگی
• 2 قاشق سوپخوری شکر (ترجیحا قهوه ای)
• قاشق چایخوری پودر خردل
• قالب فلزی مستطیل شکل در اندازه 20X10x5 سانتیمتر

روش تهیه
1. تخم مرغها و شیر را در یک کاسه مناسب ریخته، خرده نان، پیاز، جعفری، نمک، ریحان و فلفل را اضافه میکنیم و بهم میزنیم.

2. گوشت را افزوده و خوب مخلوط میکنیم. مخلوط را در قالب قرار داده و به آرامی آنرا مطابق قالب مرتب میکنیم. توجه کنید که نباید مخلوط را در قالب فشار دهید. میتوانید مخلوط را ابتدا به شکل یک استوانه 20 سانتی متری لوله کنید و سپس آنرا در قالب قرار دهید.

3. رولت را در فر 350 درجه فارنهایت یا 176 درجه سانتیگراد قرار دهید تا به مدت 1 ساعت و ربع بپزد.

4. در این فاصله، سوس گوجه فرنگی، شکر و خردل را در یک کاسه کوچک مخلوط کرده و بر روی رولت ریخته و آنرا ده دقیقه دیگر در فر قرار میدهیم. سپس فر را خاموش کرده و ده دقیقه بعد، رولت را از فر خارج کرده، در ظرف مناسب قرار میدهیم.

توجه: اگر به طعم شیرین سوس علاقه ندارید، میتوانید هنگام سرو روی رولت را با سوس قارچ بپوشانید یا در ترکیب سوس گوجه فرنگی از شکر کمتری استفاده کنید
آخرین ويرايش توسط 1 on sohrab_poet, ويرايش شده در 0.
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

کله جوش

:)
مواد لازم برای 6 نفر:


گوشت چرخ کرده=نیم کیلو
پیاز سرخ کرده=2 تا 3 قاشق سوپخوری
گردوی خرد کرده=دو سه قاشق سوپخوری
کشک سائیده=2 لیوان
نعنای خشک نرم=یک قاشق سوپخوری
روغن=100 گرم
نمک=به مقدار کافی


طرز تهیه:


گوشت را با یکی دو عدد پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط می کنیم و کوفته ریزه درست می نمائیم. روغن را در ظرفی می ریزیم روی آتش می گذاریم داغ که شد کوفته ها را در روغن کمی سرخ می کنیم نعناع را روی کوفته می ریزیم و یک تفت می دهیم در صورت تمایل یک قاشق مرباخوری زردچوبه به آن می زنیم و یک لیوان آب و کمی نمک داخل کوفته می ریزیم و پیاز داغ را اضافه می کنیم بعد از چند جوش کشک را مخلوط کرده بعد از یکی دو جوش ظرف را از روی آتش برمیداریم کمی گردو به آن مخلوط می کنیم در ظرف می کشیم کمی هم گردوی خرد کرده روی آن می پاشیم.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

آبگوشت لپه و ليمو عماني :) :)


مواد لازم برای 6 نفر:


گوشت ماهیچه یا استخوان سردست=750گرم
لپه=50 گرم یا یک پیمانه سرخالی
لیمو عمانی=4 تا 5 عدد
پیاز متوسط=دو تا سه عدد
روغن مایع=دو سه قاشق سوپخوری
نمک و فلفل=به مقدار کم
زردچوبه=1 قاشق مرباخوری


طرز تهیه:

پیاز را خرد و با روغن به حدی سرخ می کنیم که طلایی شود،بعد لپه را تمیز می کنیم و می شوییم و با پیاز یک تفت می دهیم،بعد گوشت را تکه تکه می کنیم و داخل پیاز و لپه می ریزیم و حرارت را ملایم می کنیم تا آب گوشت کشیده شود،زردچوبه را اضافه می نماییم و بهم می زنیم .5 تا 6 لیوان آب سرد داخل گوشت می ریزیم و می گذاریم جوش بیاید،در ظرف را محکم می بندیم و حرارت را ملایم می کنیم،کمی که آبگوشت جوشید و نیم پز شد لیمو عمانی را تکه تکه می کنیم و هسته آن را می گیریم و داخل آبگوشت می ریزیم و می گذاریم گوشت کاملا بپزد،در اواخر طبخ پنج تا شش عدد سیب زمینی اسلامبولی یا پشندی را پوست می کنیم و با کمی نمک و فلفل داخل آبگوشت می ریزیم و می گذاریم سیب زمینی بپزد .اگر با مقدار آب تعیین شده فوق گوشت نپزد باید مقداری آب گرم به آن اضافه نمود.ممکن است یک قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی به این گوشت اضافه کنیم.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

اسلامبولي پلو


مواد لازم برای 6 تا 8 نفر:
برنج=یک کیلو
گوجه فرنگی=سه کیلو
گوشت مغز ران بدون استخوان=750گرم
پیاز سرخ کرده=3 تا 4 قاشق سوپخوری
روغن=100 تا 150گرم
رب گوجه فرنگی=یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل=به مقدار کافی


طرز تهیه:


برنج را تمیز کرده با آب نیم گرم چندین بار می شوییم. گوجه فرنگی را آب گرفته با دو سه لیوان آب مخلوط می کنیم و روی برنج می ریزیم بطوریکه تقریبا چهار انگشت از سطح برنج بالاتر بایستد در صورتیکه کمتر بود کمی آب اضافه می کنیم. یک قاشق سوپخوری نمک داخل آب برنج می ریزیم سه چهار قاشق روغن اضافه می کنیم می گذاریم برنج در آب یکساعت بماند تا کمی خیس بخورد . گوشت را قیمه ای خرد می کنیم با پیاز سرخ کرده مخلوط می نماییم و روی آتش ملایم می گذاریم تا آب گوشت کشیده شود و بعد دو سه لیوان آب در گوشت می ریزیم و می گذاریم گوشت بپزد. رب گوجه فرنگی و کمی نمک را به گوشت اضافه می کنیم و می گذاریم آب گوشت تبخیر شود(باید قیمه را قبل از آماده کردن برنج تهیه کرد)بعد ظرف برنج را روی حرارت ملایم می گذاریم تا جوش بیاید و آب آن تبخیر شود. در صورتی که مغز برنج کمی خام بود مقدار یکی دو لیوان آب گوجه فرنگی یا آب ساده به آن اضافه می نماییم و بعد از اینکه این آب هم تبخیر شد وسط برنج را باز می کنیم و قیمه را لای آن می ریزیم و روی قیمه را با برنج می پوشانیم در ظرف را محکم می کنیم روی آتش یا در فر نیمساعت حرارت را 350 درجه و یکساعت 300 درجه تنظیم می کنیم. اسلامبولی پلو را می توانیم با گوشت چرخ کرده و رب گوجه فرنگی تهیه کنیم. بدیهی است که اسلامبولی پلو با آب گوجه فرنگی تازه و قیمه خیلی بهتر می شود ولی در صورت مصرف گوجه فرنگی باید رب خوشرنگ و خوش طعم باشد و مقدار آن در حدود یک لیوان باشد. باید برنج را پیمانه کرد و برای هر پیمانه برنج دو پیمانه آب در نظر گرفت. دو سه قاشق از رب را با قیمه مخلوط می نماییم و در صورت استفاده از گوشت چرخ کرده گوشت را با پیاز سرخ کرده کمی سرخ می کنیم و یک قاشق رب را با یک لیوان آب داخل آن می ریزیم و در حرارت ملایم می گذاریم تا آب آن کشیده شود و بعد از آن استفاده می کنیم.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 763
تاریخ عضویت: دوشنبه 8 خرداد 1385, 10:52 pm
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های دریافتی: 196 بار
تماس:

پست توسط sohrab_poet »

تصویر
مرغ با سس قارچ


این خوراک مرغ با سس قارچ خوش طعم در زمانی کمتر از 30 دقیقه حاضر میشود.
قارچهای خرد شده در ماهیتابه سرخ میشوند و به مرغ که بعد از آنها سرخ میشود، طعمی عالی میدهند. این خوراک مرغ خوش طعم در زمانی کمتر از 30 دقیقه حاضر میشود.

مواد لازم برای 6 نفر
• نیم کیلو قارچ تازه دگمه ای
• 3 قاشق سوپخوری کره
• 6 قطعه نصف سینه مرغ استخوان گرفته که در سس ایتالیایی (شامل روغن زیتون، سیر تازه له شده، فلفل، سبزیجات معطر که انواع آماده آن هم در بازار موجود است) خوابانده شده
• 3 قاشق سوپخوری سرکه سفید
• یک و نیم پیمانه خامه
• یک چهارم قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
• سبزیجات بخار چز شده (دلخواه)

روش تهیه
1. قارچها را به مدت 5 دقیقه، با یک قاشق سوپخوری کره، در یک ماهیتابه بزرگ در باز و روی حرارت متوسط تا زیاد بپزید تا نرم شوند و سپس آنها را از ماهیتابه خارج کنید.

2. حرارت را در حد متوسط پایین آورده، باقی کره را در ماهیتابه ریخته و سینه های مرغ را در آن قرار میدهیم. بدون بستن درب ظرف مرغها را میپزیم که حدود 8 تا 12 دقیقه طول میکشد. مرغها را تنها یک مرتبه پشت و رو میکنیم. مرغها را پس از پختن از ماهیتابه خارج میکنیم و در ظرفی گرم نگه میداریم.

3. ماهیتابه را از روی آتش برداشته، سرکه سفید را در آن ریخته، هم میزنیم تا ذرات قهوه ای شده را از ماهیتابه جدا کند. ماهیتابه را روی اجاق گذاشته، خامه و فلفل را اضافه میکنیم و میگذاریم با درب باز به مدت 2 تا 3 دقیقه بجوشد و سس اندکی غلیظ شود. قارچها را اضافه میکنیم و میگذاریم داغ شوند،در صورت تمایل سینه مرغ را از درازا به دو قسمت میبریم تا دو تکه نازکتر داشته باشیم و سس قارچ را روی آنها میریزیم و در صورت تمایل با سبزیجات پخته سرو میکنیم.
آخرین ويرايش توسط 1 on sohrab_poet, ويرايش شده در 0.
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 763
تاریخ عضویت: دوشنبه 8 خرداد 1385, 10:52 pm
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های دریافتی: 196 بار
تماس:

پست توسط sohrab_poet »

تصویر
تاس کباب
این تاس کباب لوبیا و سبزیجات سرشار از فیبر، یک انتخاب خوب برای یک وعده غذای دلچسب است. این خوراک نه تنها نیازهای بدن را تامین میکند، بلکه بدون اینکه به نظر بیاید از جمله غذاهای کم چربی و رژیمی محسوب میشود.

مواد لازم برای 6 تا 8 نفر
• یک قاشق سوپخوری روغن زیتون
• یک پیاز بزرگ، ریز خرد شده
• دو پر سیر، له شده
• دو هویج بزرگ، خرد شده
• دو ساقه کرفس، خرد شده
• دو سیب زمینی کوچک، پوست کنده و خرد شده
• یک فلفل دلمه زرد، خرد شده
• یک فنجان قارچ دگمه ای، ورقه شده
• یک قاشق چایخوری زیره سبز
• یک قاشق چایخوری پودر چیلی
• یک و نیم فنجان عصاره کم چربی مرغ یا سبزیجات
• سه قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی یا 400 گرم گوجه فرنگی تازه، ریز خرد شده
• دو و نیم فنجان لوبیا قرمز پخته بدون آب
• دو و نیم فنجان لوبیا سفید پخته بدون آب
• یک کدو سبز خرد شده

روش تهیه
روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ و ضخیم، روی حرارت متوسط گرم کرده، پیاز، سیر، هویج، کرفس، سیب زمینی و فلفل زرد را اضافه میکنیم و تا زمانی که پیازها نرم شوند به حرارت دادن آن ادامه میدهیم. قارچ، زیره و پودر چیلی را اضافه میکنیم.

عصاره مرغ یا سبزیجات و رب گوجه فرنگی/گوجه فرنگی تازه را اضافه کرده، پس از جوش آمدن درب ظرف را بسته و میگذاریم 20 دقیقه آرام بجوشد. لوبیاها و کدو را اضافه کرده و بدون گذاشتن درب ظرف، میگذاریم 10 دقیقه دیگر بجوشد.

این غذا را میتوانید با برنج یا نان غلات کامل (سبوس دار) سرو کنید.

انرژی این غذا برای هر نفر 278 کالری، کلسترول آن 0 و کربوهیدرات 49 گرم ، پروتئین آم 13.5 گرم، فیبر 12.6 گرم محاسبه شده است.
آخرین ويرايش توسط 2 on sohrab_poet, ويرايش شده در 0.
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

sohrab_poet, ممنون از مطالبتون
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

بيف استراگانف


مواد لازم:


گوشت مغز ران گوساله یا راسته پاک کرده=یک کیلو
روغن یا کره=100 گرم
پیاز متوسط=3 تا 4 عدد
آرد=یک قاشق سوپخوری سرخالی
خامه=150 گرم
سیب زمینی پشندی=1 کیلو و نیم
نمک و فلفل=به مقدار کافی
روغن فراوان برای سرخ کردن سیب زمینی
سس سفید=2/1 پیمانه


طرز تهیه:


پیاز را خلال و در روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود.گوشت را ورقه ورقه و بعد خلال می کنیم و می شوییم و داخل پیاز می ریزیم.حرارت را ملایم می کنیم و در ظرف را می گذاریم تا آب گوشت کاملا کشیده شود. یکی دو لیوان آب در ظرفی می ریزیم و می گذاریم گوشت بپزد ولی زیاد له نشود و آب گوشت تمام شود؛بعد آرد را داخل گوشت می ریزیم و کمی نمک و فلفل می ریزیم و بهم می زنیم.بعد نصف لیوان آب اضافه می کنیم و می گذاریم دو سه جوش بزند و سس آن غلیظ شود.سیب زمینی ها را پوست می کنیم و با دست یا با ماشین مخصوص بلند و باریک به نازکی یک چوب کبریت خلال می کنیم و می شوییم و در صافی می ریزیم تا آب سیب زمینی کاملا گرفته شود.روغن فراوان را داغ می کنیم و سیب زمینی را بدفعات در روغن سرخ می کنیم؛سیب زمینی را نباید زیاد در روغن بهم زد زیرا له می شود،گاهی با احتیاط سیب زمینی را بهم می زنیم وقتی سیب زمینی سرخ و برشته و کاملا خشک شد،با کفگیر از داخل روغن بیرون می آوریم و در صافی می ریزیم تا روغن آن گرفته شود و تمام سیب زمینی ها را بهمین طریق سرخ می کنیم.گوشت را در دیس می ریزیم،خامه و سس سفید را روی گوشت می دهیم و سیب زمینی آماده شده را رو یا اطراف گوشت می ریزیم.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

پلوی لبنانی(مجبوس)


مواد لازم :

برنج= 4 پيمانه
فلفل دلمه ای= 2 عدد
گوجه فرنگی فيله شده= 4 عدد
پيازسرخ شده= 6 قاشق غذاخوری
فيله مرغ= 500 گرم
هل درسته= 1 قاشق مرباخوری
زيره سياه نيمه کوب= 1 قاشق مرباخوری
پودرکاری= 1 قاشق مرباخوری
دارچين= 1 قاشق مرباخوری
زرچوبه= 1 قاشق چايخوری
فلفل سياه درسته= 1 قاشق غذاخوری
زعفران آب کرده= 3 قاشق مرباخوری
برگ بو= 2 عدد
کره و روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه:


برنج را آبکش کرده و کنار می گذاريم فيله های مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کرده و بعد در کره تفت می دهيم ( فيله ها را ابتدا با بيفتک کوب می کوبيم و بعد مزه دار می کنيم ) پيازسرخ شده را با فيله گوجه فرنگی روی حرارت متوسط گذاشته تفت می دهيم بعد از 3 دقيقه زيره سياه + دارچين + زرچوبه + برگ بو+ پودرکاری + فلفل سياه درسته را به همراه فلفل دلمه ای اضافه کرده خوب با هم مخلوط کرده هم می زنيم تا مواد غلظت بگيرند و درآخر هم زعفران را اضافه می کنيم نيمی از اين مواد را لابلای برنج آبکش ريخته و دم می کنيم بعد از آماده شدن برنج آن را در ظرف کشيده و بقيه مواد را روی آن می ريزيم. ( زمان کشيدن برنج برگ بو را درمی آوريم)
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 763
تاریخ عضویت: دوشنبه 8 خرداد 1385, 10:52 pm
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های دریافتی: 196 بار
تماس:

پست توسط sohrab_poet »

تصویر
اسکالوپ بوقلمون تایلندی


خوراکی ساده و سبک و متفاوت از غذای روزمره، این غذا در طی 20 دقیقه آماده میشود و بسیار خوش طعم و لذیذ است.

مواد لازم - برای چهار نفر
• 350 گرم فیله بوقلمون
• نصف پیمانه برگ پیازچه خرد شده
• 1 یا دو فلفل چیلی قرمز یا سبز ریز خرد شده
• یک چهارم قاشق چایخوری نمک
• 1 قاشق سوپخوری روغن
• یک چهارم فنجان آرد سفید
• نصف لیموترش ورقه شده (در صورت تمایل)

روش تهیه
1. فیله را از پهنا به صورت چهار دایره ضخیم ببرید. این دایره ها را در یک کیسه فریزر قرار داده و با یک بیفتک کوب، بر روی آنها بکوبید تا پهن شده و به قطر 1 سانتیمتر درآیند.

2. قطعات بوقلمون را از کیسه خارج کرده و روی آنها را به طور مساوی با پیازچه، فلفل و نمک بپوشانید، آنها را مجددا در کیسه قرار داده و بکوبید تا به قطر نیم سانتیمتر برسند.

3. روغن را در یک ماهیتابه بزرگ و ضخیم داغ کنید. قطعات بوقلمون را به آرامی درون آرد بزنید و آهسته آرد اضافه آن را بتکانید.

4. قطعات را داخل روغن گذاشته و روی حرارت متوسط به مدت 10 دقیقه سرخ کنید. در میانه سرخ کردن آنها را یک مرتبه برگردانید.

در صورت تمایل آنها را با قطعات لیمو تزیین کرده و بلافاصله سرو کن
آخرین ويرايش توسط 1 on sohrab_poet, ويرايش شده در 0.
ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”