طرز تهيه بعضي از غذاها

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

پسته پلو :)


مواد لازم :


برنج =1 كيلو
پسته تازه بدون پوست=نيم كيلو
شويد=نيم كيلو
گوشت يا مرغ =نيم كيلو
زعفران ساييده =نصف قاشق چاي خوري
سيب زميني متوسط =2 عدد
نمك و روغن =به اندازه كافي
طرز تهيه:


برنج را با نمك خيس مي كنيم شويد را که تميز کرده و شسته ایم و خرد مي كنيم . مرغ يا گوشت را تكه تكه کرده و با پياز و ادويه می پزیم.
مغز پسته را نصف مي كنيم، و با برنج مي جوشانيم و آبكش مي كنيم براي ته ديگ سيب زميني ها را حلقه حلقه مي كنيم ته ظرف مي گذاريم بعد برنج ، پسته وشويد را مي ريزيم اين كار را تكرار مي كنيم تا مواد تمام شود زعفران را در آب حل کرده و روي برنج مي ريزيم و برنج را دم مي كنيم سپس پلو را در ذیس مي كشيم و گوشت يا مرغ را روي برنج مي گذاريم
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

کوفته مرغ :) :)

مواد لازم:

مرغ پخته چرخ شده نرم=2 پیمانه
کره=100 گرم
نان خشک کوبیده=یک پیمانه
تخم مرغ=2 عدد
زرده تخم مرغ=2 عدد
آب مرغ=2 تا 3 پیمانه
نمک و فلفل=بمقدار کافی


طرز تهیه:


مرغ چرخ شده را با نان خشک کوبیده و نرم مخلوط می کنیم،بعد کره را آب می کنیم و تخم مرغها را یکی یکی در کره آب شده می ریزیم و خوب بهم می زنیم و زرده های تخم مرغ را اضافه می کنیم و کمی نمک و فلفل می زنیم و مخلوط مرغ و آرد را در مایه مزبور می ریزیم و خوب بهم می زنیم.مایه باید بشکل خمیر سفتی که بدست نچسبد دربیاید. آب گوشت یا آب ساده را در ظرفی می ریزیم و روی آتش می گذاریم و کمی نمک می زنیم و می گذاریم جوش بیاید.بعد از مایه گلوله هایی به اندازه یک تخم مرغ برمی داریم و با دست بشکل تخم مرغ بیضی درست می کنیم و داخل آب می اندازیم،اگر مایه در آب وا رفت یک زرده تخم مرغ به مایه اضافه می کنیم و تمام مایه را به همین شکل آماده می سازیم و در آب می جوشانیم بطوریکه مغز آن پخته شود.بعد با چنگال کوفته ها را از داخل آب بیرون می آوریم و در صافی می چینیم تا آب آن برود.
مواد لازم برای تزئین کوفته:
نان تست شده=12 قطعه
سس گوجه فرنگی یا سس سفید=یک پیمانه
زبان پخته شده خرد شده گوساله=یک عدد
قارچ خرد شده سرخ شده=4 تا 5 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
نانهای تست شده را ته دیس می چینیم و کوفته ها را روی نانها قرار می دهیم و سس را روی کوفته ها می دهیم و زبان و قارچ خرد شده را با کمی جعفری خرد شده روی آن می پاشیم.بدون زبان هم ممکن است کوفته را فقط با قارچ و نان تست شده کوچک تزئین نمود.نکته قابل توجه آب کوفته را بعد از پخته شدن با سس می جوشانیم کمی که غلیظ شد مصرف می نمائیم.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 1796
تاریخ عضویت: شنبه 25 شهریور 1385, 4:18 pm
سپاس‌های ارسالی: 35 بار
سپاس‌های دریافتی: 215 بار
تماس:

تهیه غذاهای ایرانی

پست توسط Karim1504 »

رولت سینه مرغ


مقدار لازم مواد لازم برای 4 نفر

1 عدد
سینه مرغ
یک قاشق غذاخوری گرد سیر
به اندازه کافی فلفل و نمک
یک استکان آرد نان خشک
به اندازه سرخ کردن روغن
یک عدد تخم مرغ

طرز تهیه:

اول سینه مرغ را با بیفتک کوب صاف کرده کمی نمک و فلفل و گرد سیر به آن می زنیم بعد در نان خشک می غلطانیم تخم مرغ را می زنیم کمی نمک و زعفران را هم در آن می ریزیم و سینه مرغ را داخل تخم مرغها می زنیم و در روغن سرخ می کنیم . بهتر است داخل تخم مرغ ها یک قاشق آرد سفید بریزید.

از خانم ملوک شادروان
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمی‌کنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
[External Link Removed for Guests]
Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 1796
تاریخ عضویت: شنبه 25 شهریور 1385, 4:18 pm
سپاس‌های ارسالی: 35 بار
سپاس‌های دریافتی: 215 بار
تماس:

پست توسط Karim1504 »

دوستان اگر مایل بودید بگید تا ادامه بدم :) :) :) :)
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمی‌کنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
[External Link Removed for Guests]
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
پست: 15887
تاریخ عضویت: جمعه 7 بهمن 1384, 7:51 pm
سپاس‌های ارسالی: 72635 بار
سپاس‌های دریافتی: 31667 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

چترباز شماره 1 جان
فكر كنم چنين تاپيكي قبلا وجود داره، اگر ممكنه مطالب رو در اون تاپيك ارسال كنيد :D
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد


[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 1796
تاریخ عضویت: شنبه 25 شهریور 1385, 4:18 pm
سپاس‌های ارسالی: 35 بار
سپاس‌های دریافتی: 215 بار
تماس:

پست توسط Karim1504 »

بروی چشم مهدی جان :) :) :) :) :grin: :-)
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمی‌کنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
[External Link Removed for Guests]
Commander
Commander
پست: 3324
تاریخ عضویت: چهارشنبه 3 اسفند 1384, 2:15 am
سپاس‌های ارسالی: 941 بار
سپاس‌های دریافتی: 1474 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

تاپيک به موضوع مهم تبديل شد :D
Major
Major
نمایه کاربر
پست: 432
تاریخ عضویت: جمعه 10 شهریور 1385, 8:19 pm
محل اقامت: mr_grimi2@yahoo.com
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 22 بار

پست توسط grimi »

لطفا كن و درمورده گولاش توضيح بدي :-o
به خدا نگو مشكلي بزرگي دارم ; به مشكل بگو خدايي بزرگ دارم!
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 763
تاریخ عضویت: دوشنبه 8 خرداد 1385, 10:52 pm
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های دریافتی: 196 بار
تماس:

پست توسط sohrab_poet »

تصویر
مرغ / گوشت و سبزیجات چینی
مواد لازم
• نیم کیلو مرغ یا گوشت قطعه شده
• 1 عدد پیاز درشت (خرد شده)
• 2 عدد فلفل دلمه (قرمز و سبز)
• 2 عدد هویج (خرد شده)
• 2 عدد ساقه کرفس (خرد شده)
• مقداری قارچ (خرد شده)
• مقداری کلم بروکلی (قطعه شده)
• 2 قاشق چایخوری سویا سس (سس چینی)
• 1 بسته نودل (رشته چینی)
• 1 لیوان آب مرغ
• 2 قاشق غذاخوری آرد ذرت


دستورالعل تهیه
قطعات مرغ یا گوشت را در یک ماهیتابه با روغن مایع تفت می دهیم. بهتر است برای گرفتن روغن بعد از تفت دادن مرغ یا گوشت را روی یک کاغذ آشپزی قرار دهیم.

به همین ترتیب پیاز و فلفل های خرد شده و بقیه سبزیجات را کمی تفت می دهیم تا به صورت نیم پز درآیند.

آب مرغ یا گوشت را به همراه آرد ذرت و مقداری آب در یک ظرف جداگانه حرارت می دهیم تا کمی غلیظ شود سپس سویا سس را به آن افزوده و به مدت 15 دقیقه با گذاشتن درپوش در حرارت ملایم آن را می پزیم.

نودل (رشته چینی) را بر اساس دستورالعمل روی پاکت آن به مدت 3 تا 4 دقیقه در آب جوش قرار می دهیم و سپس آن را با سس پخته شده ، سبزیجات و مرغ یا گوشت مخلوط می کنیم
آخرین ويرايش توسط 1 on sohrab_poet, ويرايش شده در 0.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
پست: 15887
تاریخ عضویت: جمعه 7 بهمن 1384, 7:51 pm
سپاس‌های ارسالی: 72635 بار
سپاس‌های دریافتی: 31667 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

sahar2006 جان
امشب اين بخش رو با مادرم مرور مي‌كرديم و خيلي مورد توجه ايشون قرار گرفت، درخواست كردند در صورت امكان طرز تهيه كباب كوبيده رو هم آموزش بديد :D
با تشكر :o
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد


[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

كباب كوبيده



مواد لازم:

گوشت قسمت سردست چرخ کرده خیلی نرم=1 کیلو
پیاز متوسط=1 عدد
آرد سفید یا خرده نان=4/1 پیمانه
تخم مرغ=1 عدد
در صورت دلخواه زرد چوبه نمک فلفل و آب لیمو
طرز تهیه:

همه مواد را به خوبی مخلوط می کنیم و در یخچال یا در دمای اتاق می گذاریم تا چند ساعت بماند. به منظور اینکه نگذاریم مواد از سیخ کبابها بریزند باید قبل از ریختن پیاز به داخل آن آبش را کاملا گرفته و سپس آن را اضافه کنیم و همچنین هرچه مایع سردتر باشد بهتر به سیخهای کباب می چسبد. گوشتها را به 10 تا 12 قسمت تقسیم کرده و و هرتکه را به دور سیخهای کباب می چسبانیم سیخها را به فاصله چند اینچ دورتر از زغالها که بر روی گوشت کباب کن هستند قرار می دهیم و آنها را به طور مداوم می چرخانیم تا همه جای آن پخته شود
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 763
تاریخ عضویت: دوشنبه 8 خرداد 1385, 10:52 pm
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های دریافتی: 196 بار
تماس:

پست توسط sohrab_poet »

مرغ تند تره فرنگی و بادام زمینی

تصویر


این غذای خوش ظاهر و خوش طعم، برای علاقمندان خوراکهای تندی که از مزه و رنگ و بویی متفاوت با غذاهای معمول برخوردار باشند، بهترین انتخاب است.

مواد لازم برای 4 نفر
• نیم کیلو گوشت پوست گرفته و بدون استخوان ران یا سینه مرغ
• یک سوم پیمانه آب
• 2 ق.س. سس سویا
• 2 ق.چ. آرد ذرت
• ½ یا ¾ ق.چ. سس فلفل تند
• 1 ق.س. روغن مایع
• 2 حبه سیر ریز خرد شده
• 2 ق.چ. زنجبیل تازه رنده شده
• ½ پیمانه تره فرنگی درشت خرد شده (به طول 5 سانتی متر)
• در صورت تمایل: 6 عدد فلفل قرمز تند (چیلی) کوچک
• ½ پیمانه بادام زمینی
• 2 پیمانه برنج پخته

روش تهیه
1. مرغها را به شکل نوارهایی متوسط خرد کنید و کنار بگذارید.

2. برای تهیه سس، آب، سس سویاف آرد ذرت و سس فلفل تند را در کاسه کوچکی مخلوط کنید و کنار بگذارید.

3. روغن را در یک قابلمه مناسب ریخته و گرم کنید (در صورت لزوم در طول تهیه غذا باز هم به آن روغن اضافه کنید). سیر و زنجبیل را به مدت 15 ثانیه در روغن داغ تفت دهید، تره فرنگی را افزوده و در صورت تمایل فلفل قرمز را هم اضافه کنید. مخلوط را به مدت یک دقیقه و نیم بر روی حرارت قرار داده و مرتب به هم بزنید. مخلوط را از قابلمه خارج کنید و نیمی از مرغها را درون آن ریخته و روی حرارت به هم بزنید تا تغییر رنگ دهد. مرغها را از قابلمه خارج کرده و باقی مرغ را هم به همان ترتیب آماده کنید. تمام مرغها را درون قابلمه برگردانید و تکه های آنرا طوری در اطراف قابلمه جمع کنید که میان ظرف خالی شود.

4. سس را در مرکز قابلمه ریخته، با مرغها مخلوط کنید و به هم بزنید تا مخلوط کمی غلیظ شود، سبزیجات را اضافه کرده و خوب با مرغ و سس مخلوط کنید تا همه مواد به خوبی داغ شود.بادام زمینی را هم اضافه کرده و پس از مخلوط شدن مواد با یکدیگر، آنرا بلافاصله بر روی برنج پخته سرو کنید.

[External Link Removed for Guests]
تصویر
ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”