طرز تهيه بعضي از غذاها

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

سينه مرغ با چاشني كاري :eek: :eek: :-x

زمان پخت 25 دقيقه

زمان آماده سازي 32 دقيقه

مواد لازم :
½ پيمانه هويچ ( رنده شده ) -¼ پيمانه پياز ( به قطعات باريك برش دهید) -1 قاشق چاي خوري كاري ( زرد چوبه هندي ) -1 قاشق سوپ خوري كره -½ پيمانه خرده نان نرم-2 قاشق سوپ خوري كشمش -1 قاشق سوپ خوري آب -4 سينه مرغ -½ قاشق چاي خوري نمك -1 بسته خلال دندان -¼ قاشق چاي خوري فلفل قرمز -¼ پيمانه ماست -2 قاشق سوپ خوري مرباي نارنج

دستور پخت :
فر را تا 350 درجه فارنهايت گرم كنيد .در يك ماهي تابه هويچ رنده شده پخته ‚ پياز ‚ كاري ‚ كره را ريخته و بگذاريد تا سبزيجات ترد شوند و از روي حرارت برداريد و خرده نان ‚ كشمش و آب را اضافه كنيد روي سينه مرغ را نمك بپاشيد . ادويه ها را روي آن پخش كنيد . و بصورت رول در بیاورید و با خلال دندان آن را محكم كنيد . مرغ را داخل قالب گذاشته و فلفل قرمز روي آن بپاشيد .سپس داخل فر بگذاريد و به مدت 25 دقيقه بگذاريد تا ترد شود . ضمنا ماست ‚ مرباي نارنج را با هم تركيب كنيد و روي تكه هاي سينه مرغ بريزيد .و سرو کنید.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

جغور بغور :) :) :(


مواد لازم برای 5 تا 6 نفر:

جگر سفید گوسفند= 1عدد
جگر سیاه گوسفند=1 عدد
دل گوسفند=1 عدد
قلوه گوسفند=2 عدد
پیاز متوسط=4 تا 5 عدد(در حدود پانصد گرم)
روغن(یک لیوان معمولی سرخالی)=150 گرم
رب گوجه فرنگی=1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل=بقدر کافی

طرز تهیه:

پیاز این غذا به نسبت بیشتر از غذاهای دیگر است. پیاز را بشکل خلال خرد می کنیم با روغن سرخ می نماییم تا طلایی شود. جگر سفید را شسته ریز خرد کرده داخل پیاز می ریزیم. حرارت را مایم کرده در ظرف را می گذاریم تا آب جگر کاملا تبخیر شود. یک لیوان آب داخل ظرف جگر می ریزیم می گذاریم جگر در ظرف دربسته با حرارت ملایم بپزد(جگر سفید دیرپز است) در صورتیکه آب آن تبخیر شد و نپخت مقداری آب اضافه می نماییم. باید بعد از پخته شدن دو تا سه قاشق آب داشته باشد بعد پوست نازک جگر سیاه را می گیریم و آنرا می شوییم و ریز خرد می نماییم و در ضمن خرد کردن رگ و ریشه آنرا جدا نموده و داخل جگر سفید ریخته. دل را نیز شسته و خرد می کنیم و قلوه را از وسط دو نیم کرده پوست آنرا گرفته قسمت وسط آنرا که بشکل ریشه است کاملا جدا می نماییم(این قسمت بسیار بدبوست و باید برداشته شود)قلوه را نیز خرد کرده با دل داخل ظرف جگر می ریزیم هم می زنیم. بعد از چند جوش نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده چند دقیقه می گذاریم تمام مواد با هم بجوشند و سس آن غلیظ شود. این خوراک را می توان بتنهایی با جگر سفید تهیه کرد که باصرفه تر است؛در اینصورت 3 عدد جگر سفید بطریق فوق طبخ می شود.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 763
تاریخ عضویت: دوشنبه 8 خرداد 1385, 10:52 pm
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های دریافتی: 196 بار
تماس:

پست توسط sohrab_poet »

ريسوتو
مواد لازم براي براي 2 نفر:

3 فنجان آب مرغ يا گوشت، 2 ق.چ روغن زيتون، يک سوم فنجان پياز خرد شده، 1 فنجان برنج، يک دوم فنجان پنير پيتزا، نمک و فلفل به ميزان لازم.

طرز تهيه:

آبگوشت را در يک قابلمه گرم نگه داريد بعد روغن زيتون و پياز را به مدت 5 دقيقه تفت دهيد. بعد برنج را به آن اضافه کرده هم بزنيد بعد آب گوشت گرم را به مخلوط برنج اضافه کنيد تا آب جذب شود. نصف پنير پيتزا را مخلوط کنيد و هم بزنيد و با نمک و فلفل به آن طعم دهيد. اگر ريسوتو شما خيلي سفت شده کم ديگري آب گوشت اضافه کنيد. بعد پنير پيتزا را روي آن بپاشيد.


ارزش غذايي: کالري : 316 چربي: 157 پروتئين 12 فيبر: 1 سديم: 461 کربوهيدرات:48
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

کباب برگ


مواد لا زم ( برای2 نفر):
گوشت راسته پاک کرده 1 کیلو
روغن زیتون 2/1 پیمانه
پیاز (رنده شده) 3 عدد
سیر کوبیده شده 2 پره
گوجه فرنگی متوسط 2 عدد
زعفران 2/1 قاشق مربا خوری
نمک و فلفل
سماق

طرز تهیه:
کباب را می توانیم بهر اندازه که میل داریم پهن کنیم باین ترتیب که راسته را روی تخته می گذاریم باندازه ای که میل داریم پهنای کباب شود یک قطعه جدا می کنیم مثلا پهنا 4 انگشت و آن قطعه را پهلوی قطعات دیگر گوشت میگذاریم قطعات دیگر را می بریم ( با این عمل پهنای تمام گوشتها بیک اندازه می شود ) بعد گوشت را بقطر نیم سانتیمتر ورقه ورقه می کنیم و آماده می گذاریم سپس پیاز را نرم رنده می کنیم و روغن زیتون و فلفل را با پیاز رنده شده مخلوط میکنیم و گوشت را در این مایه می خوابانیم و می گذاریم لا اقل یکشب بماند بعد گوشتها را به سیخ کشیده و کمی روی آن را با کارد میکوبیم و روی حرارت ملایم کباب می کنیم و گاهی سیخهای کباب را بر می گردانیم کباب باید در عین پختگی زیاد خشک نشود و آبدار باشد بعد کبابها را در دیس می کشیم و روی آنها را کمی نمک میپاشیم و کمی هم کره روی آن میگذاریم و اطراف آنرا با پیاز خلا ل کرده و جعفری تزیین می کنیم کبابرا نباید هیچ وقت لا ی نان قرار داد زیرا آب کباب به خورد نان می رود و خشک می شود.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 763
تاریخ عضویت: دوشنبه 8 خرداد 1385, 10:52 pm
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های دریافتی: 196 بار
تماس:

پست توسط sohrab_poet »

آش انار
برنج=1 پیمانه(200 گرم)
سبزی آش(تره-جعفری-گشنیز-نعناع)=1 کیلو
لپه=2 تا 3 قاشق سوپخوری
پیاز سرخ کرده=3 تا 4 قاشق سوپخوری
گوشت چرخ کرده=نیم کیلو
انار=2 کیلو(یا رب انار 2/1 پیمانه)
گلپر=یک تا دو قاشق سوپخوری
روغن=2 تا 3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل=به مقدار کافی
طرز تهیه:
لپه و پیاز سرخ کرده و 4 تا 5 لیوان آب را در ظرفی می ریزیم روی آتش ملایم می گذاریم کمی نمک و فلفل می ریزیم تا لپه کمی بپزد،بعد برنج را بدقت می شوییم و داخل لپه می ریزیم می گذاریم برنج کاملا بپزد و گوشت چرخ کرده را با یکی دو عدد پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط می کنیم،ممکن است به این گوشت یک استکان برنج پخته شده اضافه کنیم و کوفته درست نماییم،بعد کوفته ها را داخل آش می ریزیم سبزی را نیز تمیز می نماییم و می شوییم و خرد می کنیم،به مایه آش اضافه می کنیم و می گذاریم آهسته بجوشد و آش جا بیفتد و باید برنج آش کاملا بپزد و لعاب بیندازد. آب انار را می گیریم و داخل آش می ریزیم و در آخر کار گلپر را به آش اضافه می کنیم و آش را در ظرف می ریزیم و کمی نعناع داغ روی آن می دهیم(با 2 تا 3 قاشق سوپخوری روغن و یک قاشق سوپخوری نعناع خشک نرم،نعناع داغ درست می کنیم
[External Link Removed for Guests]
تصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

رولت گوشت با سوسیس

مواد لازم برای برای 4 تا 6 نفر

آرد سوخاری:نصف پیمانه
تخم مرغ پخته ی ریز شده:2 عدد
روغن زیتون:به مقدار لازم
ژامبون ریز شده: 2 ورقه
جعفری ریز شده تازه: 2 قاشق غذا خوری
ارگانو: 1 قاشق چای خوری
سیر له شده:1 حبه
تخم مرغ زده شده: 1 عدد
پیاز ریز شده:1 عدد
ران گوساله:600 گرم
سوسیس مرغوب:1 عدد
هویج خرد شده:1 عدد
برگ بو: 1عدد
سیر اضافی:1 حبه
آب :نصف پیمانه
آب گوشت:1 پیمانه

طرز تهیه

ابتدا آرد سوخاری ،ژامبون،تخم مرغ پخته،سیر و تخم مرغ زده شده را در ظرفی به خوبی مخلوط کنید. گوشت ها را با استیک کوب بکوبید تا نازک تر شوند. سطح روی آنها را با مخلوطی که درست کرده اید بپوشانید و یک عدد سوسیس را در وسط گوشت قرار دهید. سپس گوشت را لوله کنید و دور آن را با یک نخ ببندید تا باز نشود. سپس روغن اضافی را در ماهی تابه حرارت دهید. گوشت لوله شده را به همراه ارگانو، پیاز،هویج و برگ بو کمی تفت دهید تا همه ی اطراف آن قهوه ای رنگ شود سپس آن را با مقداری آب و آب گوشت در ظرف بسته ای به مدت 1 ساعت بپزید، تا گوشت نرم شود پس از اتمام طبخ 10 دقیقه صبر کنید و تا گوشت کمی سرد شود، بعد نخ آن را باز کنید و به صورت حلقه حلقه برش بزنید و با آبی که از خودش پس داه سرو کنید.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

راویولی :) :-) :-) :-)

مواد لازم برای خمیر راویولی:

تخم مرغ(3 عدد زرده و یک سفیده)=3 عدد
شیر=2 تا 3 قاشق سوپخوری
روغن آب شده یا روغن زیتون=2 قاشق سوپخوری
آرد بمقداری که مایه خمیر شود و به دست نچسبد=یک پیمانه و نیم تا 2 پیمانه
سس سفید یا سس گوجه فرنگی=2 پیمانه
نمک=1 قاشق چایخوری

طرز تهیه خمیر:

تخم مرغ و شیر و نمک و روغن را مخلوط می کنیم و کم کم آرد می ریزیم و بهم می زنیم تا مایه خمیر شود بطوریکه بدست نچسبد و زیاد هم سفت نشود. روی خمیر را می پوشانیم تا یکی دو ساعت بماند و خمیر کمی ور بیاید. بعد راویولی را بطریق ذیر آماده می کنیم:
مواد لازم برای مایه گوشتی:
گوشت چرخ شده=نیم کیلو
پیاز رنده شده=2 تا 3 قاشق سوپخوری
جعفری خرد شده=یک تا دو قاشق سوپخوری
نمک و فلفل=بمقدار کم

طرز تهیه:

تمام این مواد را با هم مخلوط می کنیم و کمی مالش می دهیم و با این مایه کوفته ریزه درست می کنیم. ممکن است کوفته ها را کمی در روغن سرخ کرد یا همانطور خام بکار برد. روی میز را کمی آرد می پاشیم و مقداری از خمیر را برمی داریم و روی میز بشکل مستطیل باز می کنیم و روی نصف خمیر را خانه های چهارگوش می کشیم و روی هر خانه را یک عدد کوفته ریزه قرار می دهیم و نصف دیگر لواش را روی آن می آوریم و با دست اطراف کوفته ها را کمی فشار می دهیم بطوریکه هر دو خمیر بهم بچسبند و کوفته ها بین دو خمیر قرار بگیرند،بعد خمیر را چهارگوش چهارگوش می بریم،در اینصورت لواشهای کوچکی که در وسط آن گوشت(کوفته ریزه)وجود دارد بدست می آید؛باید دقت کرد اطراف خمیر کاملا بهم چسبیده باشد،بعد ظرفی را آب می کنیم و کمی نمک در آب می ریزیم و روی آتش می گذاریم تا جوش بیاید،نانها را در آب جوش می اندازیم تا چند جوش بزند و خمیر پخته شود،بعد آنها را در صافی می ریزیم تا آب آن برود. یک ظرف نسوز را آماده می کنیم. ته ظرف را کمی سس سفید می ریزیم و روی سس سفید را مقداری راوبولی آماده شده می ریزیم؛باز روی راویولی را کمی سس سفید می ریزیم و کمی پنیر رنده شده می پاشیم؛باز کمی راویولی و سس سفید و پنیر و بهمین طریق تا تمام مواد تمام شود. روی ظرف را مقداری پنیر می پاشیم و ظرف را در فر با حرارت ملایم یکربع تا بیست دقیقه می گذاریم و این غذا را با همین ظرف نسوز سر میز می بریم. ممکن است بجای سس سفید،سس قرمز بکار برد و بجای کوفته ریزه گوشت قیمه ای پخته شده مصرف کرد.
ممکن است بعد از اینکه راویولی را آماده کردیم بدون جوشانیدن در آب، در روغن سرخ کنیم.در این صورت سس سفید لازم ندارد و بلافاصله پس از سرخ شدن سر میز می بریم.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 763
تاریخ عضویت: دوشنبه 8 خرداد 1385, 10:52 pm
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های دریافتی: 196 بار
تماس:

پست توسط sohrab_poet »

تصویر
کوفته های ترش و شیرین

این کوفته های خوش طعم نه تنها یک پیش غذای مناسب هستند، بلکه به خاطر طعم خاصی که از ترکیب سوسیس و گوشت ایجاد میشود، بین کودکان نیز طرفداران زیادی دارند.

مواد لازم برای 48 کوفته
این تعداد کوفته برای پیش غذای 24 نفر در نظر گرفته شده است، طبعا اگر بخواهید این غذا را به عنوان یکی از غذاهای اصلی تهیه کنید، باید برای هر نفر تعداد کوفته بیشتری در نظر داشته باشید و در این صورت، این مقدار برای 8 تا 10 نفر مناسب خواهد بود.

• 2 عدد تخم مرغ
• ½ پیمانه پودر نان سوخاری ریز
• ½ پیمانه پیاز ریز خرد شده
• ¼ پیمانه شیر
• ½ ق.چ. نمک
• ½ ق.چ. پودر فلفل سیاه
• 450 گرم سوسیس دودی چرخ شده
• 450 گرم گوشت چرخ شده گوساله
• ¾ پیمانه ژله سیب
• 1/3 پیمانه خردل
• 1/3 پیمانه آب سیب
• یک و نیم ق.چ. مخلوط مساوی سس سویا و سرکه
• سس فلفل تند (به مقدار دلخواه)

روش تهیه
1. تخم مرغ، پودر نان سوخاری، پیاز، شیر، نمک و فلفل را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. گوشت و سوسیس را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. از این مخلوط کوفته هایی به اندازه یک گردوی درشت تهیه کرده، داخل یک سینی کم عمق فر بچینید. کوفته ها را در حرارت 375 فارنهایت یا 190 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بپزید. سپس آنها را از فر خارج کنید.

2. در این بین، در یک قابلمه بزرگ، ژله، خردل، آب سیب، مخلوط سس سویا و سرکه و مقداری سس فلفل تند را مخلوط کنید. مخلوط را حرارت داده و هم بزنید تا ژله آب شود و شروع به قل زدن کند. حالا کوفته ها را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا همه کوفته ها با سس آغشته شود، کوفته ها را به مدت 3 تا 5 دقیقه بپزید تا سس اندکی غلیظ شود.
مجله اینترنتی فریا
تصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

کُبّه عربی


مواد لازم:

بلغور خیس شده=2 لیوان
گوشت چرخ کرده=350 گرم
پیاز متوسط=4 عدد
خلال بادام=1 استکان
گردوی پودر شده=1 استکان
کشمش پلویی=1 استکان
نمک،فلفل،زردچوبه و ادویه=بمیزان لازم
گرد لیمو عمانی=1 قاشق غذاخوری


طرز تهیه:

ابتدا 150 گرم از گوشت چرخ کرده را با بلغور خیس شده و یک عدد پیاز کوچک با هم چرخ می کنیم. نمک و زردچوبه را هم اضافه می کنیم و ورز می دهیم. سپس سه عدد پیاز متوسط را خلال می کنیم و 200 گرم از گوشت باقیمانده را همراه با پیاز تفت می دهیم. بعد از اینکه گوشت و پیاز خوب تفت داده شد،خلال بادام ، گرد لیمو عمانی و
گردو را به آن اضافه می کنیم. سپس نمک،فلفل و ادویه را بمیزان لازم اضافه می کنیم. در آخر کشمش شسته شده را با آن می افزاییم. مواد داخل کبه آماده است.
طرز پیچیدن کبه:
از خمیر کبه به اندازه یک گردو برمیداریم. آن را پهن می کنیم و سپس روی آن را از مواد داخل کبه پر می کنیم. و روی مواد را با خمیر می پوشانیم و کبه را در دست گرد می کنیم. سپس کبه های آماده شده را در روغن سرخ می کنیم.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

• كباب لقمه با خوراك لوبيا :grin: :smile:



كيلوگرم گوشت چرخ شده ، ۲حبه سير كوبيده، ۱ قاشق چايخورى فلفل قرمز (در صورت تمايل)، ۱ قاشق چايخورى زيره آسياب شده، ۱ قاشق چايخورى سس گوجه فرنگى، نمك به اندازه كافى، روغن براى سرخ كردن
براى خوراك لوبيا:
۹۰۰ گرم لوبياى قرمز و سفيد پخته، ۱ عدد پياز متوسط خلال شده، يك سوم پيمانه روغن زيتون ، ۲ قاشق سوپخورى سركه قرمز، ۱ قاشق چايخورى عسل، يك دوم قاشق چايخورى خردل
گوشت، سير، زيره، فلفل، نمك و سس گوجه را در ظرف گودى ريخته مخلوط كنيد. آن را كمى ورز دهيد تا خوب مخلوط شود سپس به ۱۲ قسمت مساوى تقسيم كرده و به صورت كباب لقمه اى ۱۲ سانتى مترى شكل دهيد.
لوبيا ها را پس از پخت كنار بگذاريد و پس از سرد شدن با پياز مخلوط كنيد. روغن زيتون، سركه، عسل و خردل را در شيشه دردار كوچكى بريزيد و در آن را بسته خوب تكان دهيد. اين سس را روى لوبيا بريزيد.
روغن را در تابه نچسبى ريخته داغ كنيد و كبا ب ها را به مدت ۱۰ تا ۱۲دقيقه بر روى حرارت متوسط در روغن سرخ كنيد تا همه طرف آنها برشته شود. كباب ها را در ظرف چيده با خوراك لوبيا سرو كنيد.
• كباب چوبى با كته طلايى
۷۵۰ گرم گوشت چرخ شده، ۱ عدد پياز كوچك ريز رنده شده، ۲ قاشق سوپخورى گشنيز ريز خرد شده، ۱ قاشق سوپخورى پودر زيره، ۱ قاشق چايخورى رنده پوست ليموترش، نمك و فلفل به اندازه كافى، روغن براى سرخ كردن
براى كته:
۳ قاشق سوپخورى روغن، ۱ قاشق چايخورى زردچوبه، ۱ عدد پياز متوسط خلال شده۲، پيمانه برنج، ۴ پيمانه آب سبزيجات پخته (يا ۴ پيمانه آب كه دو عدد قرص سوپ سبزيجات در آن حل شده)
گوشت چرخ شده، پياز، گشنيز، زيره، رنده پوست ليموترش، نمك و فلفل را در ظرف گودى ريخته مخلوط كنيد و كمى ورز دهيد. اين مخلوط را به ۸ قسمت مساوى تقسيم كنيد. هر قسمت را به صورت يك كباب لقمه اى در دست فرم دهيد و يك سيخ چوبى كوچك و يا سيخ هاى آلومينيومى كوچك را از آن عبور دهيد. كباب ها را در ديس بچينيد. روى آن را با نايلون محافظ غذا بپوشانيد و در يخچال قرار دهيد.
۳ قاشق روغن را در قابلمه مناسبى ريخته داغ كنيد. پياز را در آن بريزيد و تفت دهيد. پس از ۲ دقيقه يا زمانى كه پياز نرم شد زردچوبه را در آن بريزيد و پس از چند ثانيه تفت دادن برنج را كه قبلاً شسته ايد بدون آب در قابلمه بريزيد و يك دقيقه تفت دهيد تا همه دانه هاى برنج به روغن آغشته شوند. آب سبزيجات و يا مخلوط آب با قرص سبزيجات را با نمك كافى (در صورت نياز) به برنج اضافه كنيد. بگذاريد برنج به جوش آمده و آنقدر بجوشد تا آب آن كاملاً تبخير شود. سپس حرارت اجاق را كم كنيد و يك دمكنى بر روى آن قرار دهيد تا كته دم بكشد. در صورت تمايل مى توانيد براى خوش عطر شدن كته هنگام جوشيدن برنج مقدار كمى زعفران به آن اضافه كنيد.
در تابه نچسبى مقدار كمى روغن بريزيد و آن را داغ كنيد كباب چوبى ها را از يخچال خارج كرده در روغن سرخ كنيد تا همه طرف كباب ها برشته شود. كته را در ديس كشيده كباب ها را روى آن بچينيد و سرو نماييد.
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
پست: 4114
تاریخ عضویت: سه‌شنبه 11 بهمن 1384, 6:16 pm
سپاس‌های ارسالی: 4500 بار
سپاس‌های دریافتی: 4323 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

sahar2006 نوشته شده:کُبّه عربی



با تشکر ویژه از سحرخانم و آقاسهراب عزیز
این غذا، بسیار خوشمزه است و من توصیه می کنم حتمن تهیه و میل کنید. :D
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

Reza6662, آقا رضا شما خودتون تهيه کردين؟ :D :D
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”