طرز تهيه بعضي از غذاها

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

کراکت گوشت

مواد لازم:


گوشت چرخ کرده : 250 گرم
قارچ کاملا ریز شده : 250 گرم
شیر : 2,1/2 پیمانه
روغن جامد : ½ پیمانه
جعفری خرد شده : ½ پیمانه
آب گوشت : 1 پیمانه
گوجه فرنگی : 6 عدد
رب گوجه فرنگی : 4 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و ادویه : به مقدار لازم
روغن مایع : برای سرخ کردن


طرز تهیه :

ارد را با روغن جامد سرخ می کنیم و بعد شیر را اضافه می کنیم تا بپزد .
بعد از آن گوشت و قارچ و جعفری و آرد آماده شده و در صورت تمایل پیاز زنده شده را با هم ورز می دهیم و از آن گلوله هایی درست کرده و در روغن سرخ می کنیم .
رب گوجه فرنگی را سرخ کرده و بعد آب گوشت را و گوجه فرنگی های خرد شده و رب گوجه فرنگی را با هم مخلوط کرده و گوشت هایی را که قبلا سرخ کردیم را در ان ریخته و اجازه می دهیم تا بپزد .

[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
پست: 4114
تاریخ عضویت: سه‌شنبه 11 بهمن 1384, 6:16 pm
سپاس‌های ارسالی: 4500 بار
سپاس‌های دریافتی: 4323 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

sahar2006 نوشته شده:Reza6662, آقا رضا شما خودتون تهيه کردين؟ :D :D

نه. یکی از اقوام سببی من از اهالی عراق هست و من این غذا رو بدین طریق، چندین بار خوردم. :D
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 763
تاریخ عضویت: دوشنبه 8 خرداد 1385, 10:52 pm
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های دریافتی: 196 بار
تماس:

پست توسط sohrab_poet »

پیتزای مرغ

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا :
آب ولرم : یک و یک دوم پیمانه
پودر خمیر ترش : یک و یک دوم قاشق چایخوری
روغن زیتون : 4 قاشق سوپخوری
نمک : یک دوم قاشق چایخوری
آرد : سه و یک سوم پیمانه
پنیر گودا : 100 گرم
طرز تهیه :
آب ولرم را با پودر خمیر ترش و نمک مخلوط کرده و با قاشق چوبی به هم می زنیم تا کاملا در آب حل شود
بعد از 10 دقیقه آرد را اضافه کرده ورز می دهیم و روغن زیتون را نیز به تدریج به خمیر اضافه کرده و حدود 7 دقیقه آن را ورز می دهیم اگر خمیر به دست چسبید کمی آرد مازاد بر اندازه داده شده به آن اضافه می کنیم تا چسبندگی از بین برود . خمیر را به مدت 30 دقیقه در کاسه ای قرار داده و روی آن را با دستمال تمیزی می پوشانیم سپس پنیر رنده شده را به خمیر اضافه کرده ورز می دهیم تا کاملا با هم مخلوط شوند . به این ترتیب خمیر آماده پخت می باشد .
مواد لازم برای تهیه پیتزا :
سینه مرغ خلال شده : 2 عدد
پیازچه خرد شده : یک سوم پیمانه
روغن زیتون : 3 قاشق سوپخوری
زعفران حل شده : 3 قاشق سوپخوری
قارچ خرد شده : یک دوم پیمانه
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده :1 عدد
جعفری خرد شده : یک چهارم پیمانه
پنیر موزارلا و گودا : از هر کدام 150 گرم
پودر آویشن و نمک و فلفل سیاه : به میزان کافی
طرز تهیه :
روغن زیتون را در تابه ریخته و آن را روی حرارت قرار می دهیم . سپس سینه مرغ و فلفل دلمه ای و پیازچه و قارچ و جعفری خرد شده و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده تفت می دهیم . آنگاه روغن اضافی مواد را از ظرف خارج می کنیم . ظرف گردی را به قطر 28 سانتیمتر انتخاب می کنیم و کف آن را با روغن مایع به وسیله برس چرب کرده و خمیر پیتزا را در آن پهن می کنیم . سپس مواد را بر روی خمیر ریخته و در آخر پنیر را رنده کرده و همراه با پودر آویشن بر روی پیتزا می ریزیم . پیتزا را به مدت 10 دقیقه کف فر و 20 دقیقه در طبقه میانی فر قرار می دهیم تا پخته شود
آشپزآنلاين
تصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

روست بیف :smile: :-D


مواد لازم:

گوشت راسته گوساله (سفید رون): 1 کیلو
ساقه کرفس: 2تا3 عدد
پیاز: 1 عدد
هویج: 1 عدد
سیر: 5 حبه
جعفری: مقداری
قارچ و گوجه فرنگی: برای تزئین
سیب زمینی کوچک آپز شده : به مقدار لازم
آب لیمو ترش: مقداری

طرز تهیه:

ابتدا فر را با درجه حرارت 350 درجه گرم می کنیم.
ظرفی را که می توان در فر گذاشت به کمی روغن آغشته می کنیم وراسته درسته را در آن قرار داده و روی آنرا با چاقو سوراخهای کرده و سیرها را در آن سوراخها قرار می دهیم و سپس در فر که گرم شده به مدت 40 دقیقه می گذاریم تا گوشت نیم پخت شود بعد از فر در می آوریم ودور آن کرفسها را که دو سه تکه کرده ایم می گذاریم و همچنین هویج خورد شده و پیاز خورد شده را روی گوشت می ریزیم و دوباره در فر قرار می دهیم به مدت 40 دقیقه تا خوب بپزد.
سیب زمینی کوچک آپز شده را با جعفری خورد شده تفت می دهیم و قارچ را هم درسته تفت می دهیم برای تزئین.
برای سس این غذا می توان سس گوجه ویا یک سس با پیاز وسیر وقارچ تفت داده که بعد آب گوشت هم اضافه کرده و غلیظ شده ویا در ترشحات گوشت ، آب جوش ریخته و جدا کرده و در یک ظرف روی حرارت به همراه سبزیجات پخته شده و آب گوشت را می گذاریم که چند جوش زده وغلیظ شود را به عنوان سس استفاده کرده و روی روست بیف که از فر در آورده و در ظرف گذاشته ایم می ریزیم و قارچ ، گوجه فرنگی و سیب زمینی که با جعفری تفت داده ایم و آب لیمو ترش تزئین می کنیم
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 763
تاریخ عضویت: دوشنبه 8 خرداد 1385, 10:52 pm
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های دریافتی: 196 بار
تماس:

پست توسط sohrab_poet »

قارچ سرخ شده با پیازچه(پیش غذا)

مواد لازم:
کنسرو قارچ=1 قوطی
آرد ذرت=1 قاشق مرباخوری
روغن زیتون=4 قاشق غذاخوری
آب=1 استکان
سیر=3 حبه
گشنیز و پیازچه=بمقدار لازم
طرز تهیه:
1. کنسرو قارچ را در صافی می ریزیم تا آب آن خوب برود.
2. روغن را در تابه کمی گرم می کنیم و سبر رنده شده را به آن اضافه می کنیم.
3. قارچ ها را به همراه سیر در ماهیتابه کمی تفت می دهیم.به مدت 3 الی 4 دقیقه
4. آرد ذرت را در آب حل کرده و به قارچ ها اضافه می کنیم تا وقتی آب کمی بجوشد.
5. مخلوط را از روی شعله برمیداریم و در ظرف مخصوص می ریزیم و روی آن را گشنیزو پیازچه خرد شده می ریزیم.
آشپز آنلاین
تصویر
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 763
تاریخ عضویت: دوشنبه 8 خرداد 1385, 10:52 pm
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های دریافتی: 196 بار
تماس:

پست توسط sohrab_poet »

بابا غنوش

مواد لازم:
بادمجان= 1كيلو گرم
ارده= 2قاشق غذا خوري
ليمو ترش= 1عدد
جعفري خرد شده= 1قاشق غذا خوري
نمك و فلفل= به ميزان لازم
طرز تهيه:
بادمجان را تميز كرده و چند كارد به آن مي زنيم و با پوست در فر مي گذاريم تا كاملاَ تنوري شود.
سير را داخل كاغذ فويل مي پيچيم و در فر مي گذاريم تا كمي پخته شود.
بادمجان را از فر بيرون مي آوريم وقتي سرد شد داخل آن را خالي مي كنيم سير را هم پوست مي كنيم. بادمجان را له مي كنيم، سیر،ارده، جعفري، نمك و فلفل را اضافه و خوب مخلوط مي كنيم.
بابا غنوش را در ظرفي مي ريزيم و با جعفري و ليمو آن را تزيين مي كنيم.
[External Link Removed for Guests]
تصویر
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 763
تاریخ عضویت: دوشنبه 8 خرداد 1385, 10:52 pm
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های دریافتی: 196 بار
تماس:

پست توسط sohrab_poet »

گـراتن سيب زمينـي

تصویر


مواد لازم:
سيب زميني: يك كيلوگرم
پنير پتيزا: 150 گرم
كره: سي گرم
خامه: چهار قاشق غذاخوري
سير: يك حبه
شير: يك و نيم فنجان
تخم‌مرغ: دو عدد
قارچ: نيم كيلو
فلفل سياه: كمي
جعفري خرد شده: سه قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
ابتدا سيب زميني‌ها را ورقه ورقه كنيد، آن گاه پوست سير را بكنيد، شير را داغ و به آن نمك و فلفل اضافه كنيد. ظرف فر را با كره چرب كنيد و سير خرد شده را كف آن بريزيد، آن گاه ظرف را با سيبزميني‌هاي ورقه ورقه شده پر كنيد و نيمي از پنير پيتزا را روي آن بريزيد، دوباره لايه‌اي ديگر از سيب زميني را روي آن بگذاريد و سپس شير داغ روي آن بريزيد و روي آن قارچ‌ها را بگذاريد، پس از اين مرحله ظرف را داخل فر به مدت بيست دقيقه بگذاريد و پس از اين مدت بيرون بياوريد.
از طرفي تخم‌مرغ‌ها را با خامه هم بزنيد و روي گراتن آماده شده به همراه پنير پيتزا بپاشيد.
آن گاه ظرف را دوباره در فر قرار دهيد و پس از پنج دقيقه خارج كنيد و روي آن را با جعفري تزيين كنيد و به همراه خانواده ميل كنيد.
[External Link Removed for Guests]
تصویر
Captain I
Captain I
پست: 602
تاریخ عضویت: جمعه 19 اسفند 1384, 11:39 pm
سپاس‌های دریافتی: 75 بار

پست توسط susan »

رولت مغز

مواد لازم

1.سبزی ( تره - جعفری- شبت- گشنیز)
2.تخم مرغ 2 عدد
3.روغن آب کرده 100 گرم
4.مغز گوسفند
5. سرکه 2 تا 3 قاشق سوپخوری
2. آرد 100 گرم
7. سبزی ( جعفری- گشنیز- شوید-پیازچه)
8.نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه:
مغز نسبتا غذای چاق کننده ای اما نه برای همه می باشد. در بعضی کشورها نگرانیهایی در مورد ابتلا به بعضی بیماریها در اﺛﺮ مصرف مغز وجود دارد و این دلیل آن است که در همه جا نمی توان مغز پیدا کرد.
پیاز را پوست کنده و ریز می کنیم سپس مغز را به آرامی در آب سرد می شوریم و رگ و ریشه های آن را جدا می کنیم به آن آب گرم نمک و فلفل وپیازهای خرد شده را اضافه می کنیم و در حرارت متوسط به مدت 10 تا 15 دقیقه می پزیم سپس آب آن را به آرامی خالی می کنیم و می گذاریم تا سرد شود و بعد مغز را به برشهایی با ضخامت 1 سانتیمتر می بریم سبزیها را شسته و آنها را به تخم مرغ به همراه نمک و فلفل اضافه می کنیم . آرد را به هردو طرف برشها می زنیم و در داخل تخم مرغها می غلتانیم و در روغن سرخ می کنیم تا زمانیکه هردو طرف آن برشته شود

بریونی

مواد لا زم (برای 4 نفر):
گوشت سردست یا گردن که باید کمی چرب باشد و بدون استخوان 200 گرم پیاز متوسط 3 عدد نان سنگک روغن نمک و فلفل و زرد چوبه

طرز تهیه:
گوشت را تکه تکه می کنیم با 3 تا 4 لیوان آب و 2 تا 3عدد پیاز خرد کرده در حرارت ملایم می گذاریم کاملا بپزد وآب آن به خورد گوشت برود در اواخر طبخ کمی نمک وفلفل ویک قاشق ادویه را با آن مخلوط می کنیم وگوشت را از روی آتش
برداشته خوب ساطوری می کنیم تابه را می گذاریم داغ شود گوشت را در تابه می ریزیم روی آتش می گذاریم تا گوشت به
روغن بیافتد نانها را در فر یا در تابه دیگر کمی برشته می کنیم روی هر قطعه نانرا مقداری گوشت می ریزیم ویک قطعه
دیگر نان روی آن قرار می دهیم البته در اصفهان رسم است که کفگیر مخصوص را داغ می کنند وگوشت را برای هر نفر
روی آن برشته می نمایند ولی طریق فوق ساده تر وراحت تر است.

سوپ پیاز

مواد لا زم:
کره 2 قطعه پیاز 3 عدد آرد 100 گرم آب 3 پیمانه نمک و فلفل زرد چوبه 1 قاشق آب دو عدد لیمو شکر 2 قاشق نعناع خشک 1 قاشق دارچین نصف قاشق تخم مرغ 2 عدد سبزیجات تازه برای تزیین (پیازچه – جعفری- نعناع- ریحان- گشنیز)

طرز تهیه:
کره را درون ظرفی می ریزیم و روی گاز می گذاریم تا آب شود بعد پیاز را خرد کرده و درون کره ها می ریزیم و سرخ می کنیم تا طلا یی شوند. آرد را به پیازها اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم و می گذاریم برای چند ثانیه بجوشد. درون مواد مقداری آب می ریزیم و می گذاریم با حرارت متوسط برای نیم ساعت بجوشد. آب لیمو و شکر را نیز اضافه می کنیم و می گذاریم برای 10 دقیقه با حرارت آرام بپزد. سپس دارچین و نعناع را درون سوپ می ریزیم و سوپ را از روی آتش بر می داریم . تخم مرغها را به سوپ اضافه می کنیم . این سوپ به همراه نان و سبزیجات تازه سرو می شود.
susan :razz:]
چه مهمانان بي دردسري هستند مُردگان! نه به دستي ظرفي را چرک مي کنند نه به حرفي دلي را آلوده تنها به شمعي قانعند و اندکي سکوت
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 763
تاریخ عضویت: دوشنبه 8 خرداد 1385, 10:52 pm
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های دریافتی: 196 بار
تماس:

پست توسط sohrab_poet »

ِِ DJ.Hamed
عزيز
باتشكر از شما. :-)
قبلا بخشي با عنوان ساده و سريع با ماكاروني درست شده است كه غذاهاي ماكاروني دار در آنجا نوشته مي شود. :-)

http://www.centralclubs.com/viewtopic.php?t=16464
تصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

sohrab_poet, آقا سهراب منتقل شد :D
دوستان خواهشا از بخش بازديد کاملي داشته باشند :razz:
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
پست: 412
تاریخ عضویت: سه‌شنبه 22 فروردین 1385, 10:46 am
سپاس‌های دریافتی: 64 بار
تماس:

پست توسط njmh »

غذاي فوري با گوشت


چيلى گوشت و لوبيا

۲ قاشق سوپخورى روغن مايع،يك عدد پياز درشت خرد شده،يك عدد فلفل دلمه اى قرمز متوسط خرد شده،يك عدد فلفل دلمه اى زرد متوسط خرد شده۵۰۰، گرم گوشت چرخ كرده،نصف قاشق چايخورى زيره آسياب شده،يك قاشق چايخورى دانه زيره۴۵۰، گرم لوبيا قرمز پخته،يك عدد قرص سوپ با طعم گوشت،يك چهارم پيمانه رب گوجه فرنگى،يك چهارم پيمانه آب، ۲۵۰ گرم چيپس ذرت ،نصف پيمانه ماست چكيده،يك قاشق سوپخورى گشنيز خرد شده
روغن را در تابه اى داغ كنيد و پياز و فلفل دلمه اى را در آن بريزيد و تفت دهيد تا پياز نرم شود. گوشت و زيره ها را اضافه كنيد و تفت دهيد تا گوشت سرخ شده و برشته شود. لوبيا، رب گوجه فرنگى، آب و قرص سوپ كه خرد كرده ايد را اضافه كنيد بگذاريد با حرارت ملايم چند دقيقه بجوشد تا به غلظت مناسب برسد. سپس چيپس ذرت را دور ظرف موردنظر براى سرو غذا بچينيد و خوراك چيلى را در ميان حلقه چيپس بريزيد. ماست چكيده را روى خوراك بريزيد، گشنيز را روى آن بپاشيد و سرو كنيد


چيزبرگر

۷۵۰ گرم گوشت چرخ كرده،يك پيمانه پودر سوخارى،دو قاشق سوپخورى جعفرى خرد شده،دو قاشق سوپخورى رب گوجه فرنگى ، يك چهارم پيمانه سس مايونز،روغن به مقدار كافى براى سرخ كردن برگرها ۴، ورقه پنير موزارلا۴، عدد نان همبرگرى،يك عدد پياز قرمز، نازك حلقه شده،گوجه فرنگى و كاهو براى سرو همبرگر،نمك و فلفل به اندازه كافى
گوشت، نمك و فلفل، پودر سوخارى، جعفرى و ۵/۱ قاشق سوپخورى از رب گوجه فرنگى را در ظرف گودى مخلوط كنيد و چند دقيقه ورز دهيد. سپس به صورت ۴ گلوله هم اندازه درآوريد و در دست به آن شكل همبرگرى گرد و تخت بدهيد. روغن را در تابه نچسبى داغ كنيد و برگرها را در آن سرخ كنيد تا هر دو طرف آنها خوب برشته شود. نان ها را از وسط بريده خمير اضافى داخل نان را خالى كنيد. مايونز را با باقى مانده رب گوجه فرنگى مخلوط كنيد. كاهو و پياز را روى نيمه زيرين نان ها قرار دهيد، مقدارى مايونز روى آن بريزيد، يك برگر در آن قرار دهيد و يك لايه پنير بر روى هر يك از برگرها بگذاريد. در آخر گوجه فرنگى را افزوده و برگرها را چند دقيقه در فر يا گريل يا مايكروفر بگذاريد تا پنير ذوب شود و سرو كنيد.

املت گوشت

نيم كيلو گوشت چرخ كرده۲، عدد پيازچه خرد شده، ۱۱۵ گرم ذرت (كنسرو پخته)۵۰، گرم قارچ حلقه شده۱، قاشق سوپخورى سوياسس (در صورت تمايل)۱، قاشق چايخورى سس فلفل با تندى متوسط۲، قاشق سوپخورى آب يا شير۶، عدد تخم مرغ۲، قاشق سوپخورى روغن مايع. گوشت و يك قاشق سوپخورى روغن مايع را در تابه نچسبى بريزيد و تفت دهيد تا گوشت كاملاً برشته شود. پيازچه، ذرت، قارچ و سس ها را همراه با نمك و فلفل كافى به گوشت اضافه كنيد و تفت دهيد تا آب حاصل از حرارت ديدن قارچ كشيده شود.تخم مرغ ها را با آب يا شير مخلوط كنيد و نمك و فلفل كافى به آنها بزنيد. يك تابه نچسب كوچك را با باقيمانده روغن چرب كنيد و روى آتش اجاق داغ كنيد. يك چهارم مخلوط تخم مرغ را در آن بريزيد و تابه را كمى بگردانيد تا تخم مرغ كاملاً سطح آن را بپوشاند. بگذاريد زير املت طلايى شود سپس آن را برگردانيد تا روى ديگر نيز به همين ترتيب نرخ شده و كمى رنگ بگيرد. با باقيمانده مخلوط تخم مرغ نيز سه املت ديگر درست كنيد. هر يك از املت ها را در يك بشقاب بگذاريد و يك چهارم مخلوط گوشت را در ميان آن ريخته و املت را لوله كنيد. غذا آماده سرو است.
مرا دوست بدار،اندكي ولي طولاني!
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

خوراک خمیر و گوشت :D

مواد لازم:


خمير نان= نيم كيلوگرم
گوشت گوسفند چرخ شده= 300گرم
پياز خرد شده= 2عدد متوسط
گوجه فرنگي- پوست كنده ريز خرد شده= 3عدد متوسط
رب گوجه فرنگي =2قاشق غذا خوري
كدو -ريز خرد شده= 2عدد
گشنيز- ريز خرد شده =1قاشق غذا خوري
جعفري- ريز خرد شده =1قاشق غذا خوري
بادام زميني بو داده= 4قاشق غذا خوري
دارچين= 1قاشق چايخوري
زيره= 2قاشق چايخوري
فلفل سياه =2قاشق چايخوري
آب =يك و نيم پيمانه
روغن زيتون براي سرخ كردن= به ميزان لازم


طرز تهيه:


روغن را در ظرف گرم مي كنيم پياز را اضافه و سرخ مي كنيم گوشت، نمك، زيره، فلفل و دارچين را اضافه و خوب مخلوط مي كنيم تاپخته شود سپس كدو را به آن اضافه مي كنيم و مي گذاريم تا نرم شود گوجه را اضافه مي كنيم وقتي پخت رب گوجه و آب را مخلوط و با سبزي خرد شده به مايه گوشت اضافه مي كنيم حرارت را كم مي كنيم تا خوب پخته و آب آن تمام شود.مايه را ازروي حرارت بر مي داريم مي گذاريم تا سرد شود.
فر را گرم مي كنيم.ته سيني فر را چرب مي كنيم.
خمير را قسمت مي كنيم هر قسمت را به شكل دايره با وردنه پهن مي كنيم مقداري از مايه گوشتي روي خمير مي ريزيم اما نبايد از مايه زياد روي خمير ريخته شود چون بعد از پخت نانها نرم مي شود. نانها را در سيني چرب شده مي گذاريم و در فر قرار مي دهيم تا برشته شود، بعد از اينكه از فر بيرون آورديم براي تزيين چند دانه بادام زميني بو داده روي خوراك قرار مي دهيم.
نکته:نان این خوراک باید کاملا ترد و برشته شود
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”