طرز تهيه بعضي از غذاها

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

کوبیده مرغ

مواد لازم:

مرغ یک عدد
پیاز بزرگ یک عدد
جعفری مقدار لازم
نمک-فلفل-زردچوبه مقدار لازم


طرز تهیه:

ابتدا استخوانهای مرغ را جدا کرده سپس گوشت و پوست مرغ را باهم دوبار چرخ میکنیم تا کاملا حالت چسبندگی پیدا کند بعد یک عدد پیاز بزرگ را رنده کرده به همراه مقداری جعفری ریز شده و نمک وزرد چوبه و فلفل سیاه به آن اضافه میکنیم و کاملا ورز میدهیم تا به هم بچسبند سپس هر 90 گرم را (تقریبا مشت پر شود)بر روی سیخ مخصوص کباب زده و با حرارت ملایم زغال پخته شود.

[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

بنیه مرغ :) :)


مواد لازم:


مرغ= به میزان لازم
ماالشعیر= 1پیمانه
بکینگ پودر= 1قاشق مرباخوری
آرد= به میزان لازم
روغن مایع=1قاشق سوپ خوری
زعفران=1قاشق چای خوری
طرز تهیه:


مرغهارا به تکه های کوچک درآورده و به آن نمک و فلفل و پیاز اضاثه می کنیم و به آن 1ساعت زمان می دهیم تا مزه دار شود.
برای تهیه خمیر بنیه ماالشعیر رادرظرف ریخته وبه آن بکینگ پودر اضافه کرده .در صورت دلخواه میتوان 1قاشق چایخوری پودرسیر اضافه کنیم.سپس روغن را اضافه کرده و آرد را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر غلظت ماست را پیدا کند و در آخر زعفران را اضافه میکنیم. در قابلمه گود روغن ریخته و میگذاریم داغ شود سپس تکه های مرغ را در خمیر می غلتانیم و در روغن داغ می اندازیم تا سرخ شود. نکته : ( به هیچ عنوان به خمیر نمک اضافه نمیکنیم)
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
New Member
نمایه کاربر
پست: 16
تاریخ عضویت: یک‌شنبه 16 مهر 1385, 9:47 am
سپاس‌های دریافتی: 11 بار

پست توسط davoodspu »

بابا کد بانو.

ARMIN : متن به فارسي بر گردانده شد. طبق قوانين ارسال پست به هر زباني غير از فارسي مجاز نمي باشد.
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1468
تاریخ عضویت: شنبه 6 اسفند 1384, 9:30 pm
محل اقامت: تهران. شهرک اکباتان
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 186 بار

پست توسط ARMIN »

سلام
davoodspu, خواهشمندم از ارسال پست هاي بي محتوا بپر هيزيد . براي تشکر مي توانيد از «سپاس» استفاده کنيد.
دوست عزيز ارسال مطلب به هر زباني غير از فارسي مجاز نمي باشد. لطفا قبل از ارسال پست قوانين را مطالعه نماييد.

با تشکر :D
Don't play games with the ones who love you
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

دلمه آرتيشو

60 مدت زمان طبخ

مواد لازم»

10عدد آرتيشو 1
200گرم ژامبون 2
نيم كيلو قارچ با دنبلان زمينى 3
100گرم خامه 4
يك پيمانه سس بشامل 5
يك پيمانه در صورت تمايل آب گوشت 6
200گرم كره 7
بمقدار كافى نمك و فلفل 8

طرز تهیه:

ظرفىرا آب ميكنيم و يك قاشق نمك در آن ميريزيم بعد آرتيشوها را در ظرف مى ريزيم و ميگذاريم روى آتش تا آب جوش آيد بعد حرارت را ملايم ميكنيم تا آرتيشوها پخته شوند (وقتى برگهاىآرتيشو براحتى كنده شد آرتيشو پخته شده است )آرتيشو را در صافى ميريزيم تا آب آن برود و بعد دو عدد از آرتيشوها را بر مى داريم و برگهاى روى آنرا ميكنيم و قلب آرتيشو را كه معمولا ته آن است ريز خرد ميكنيم و قارچ يا دنبلان را تميز ميكنيم و ميشوئيم و با صد گرم كره روى آتش ميگذاريم تا آب دنبلان يا قارچ كاملا تبخير شود سپس آنرا از روى آتش برميداريم ژامبون را ريز خرد ميكنيم و خامه را با سس بشامل كمى نمك و فلفل و آرتيشوى خرد شده و قارچ يا دنبلان خرد شده مخلوط ميسازيم و برگهاى وسط 8عدد آرتيشو را بر ميداريم و تيغهاى ريز آنرا جدا ميكنيم و بطوريكه داخل آرتيشو خالىشود برگهاى دور آن و ته آن كه همان قلب آرتيشو و بهترين قست آن باقى بماند و داخل آرتيشو را از مايه آماده شده قارچ يا دنبلان و سس بشامل پر ميكنيم سپس داخل ظرف صد گرم كره و آب گوشت اضافه ميكنيم و كمى نمك ميزنيم و بمدت نيمساعت آرتيشوها را در ظرف ميچينيم و ميگذاريم روى حرارت ملايم بپزد و آب گوشت تبخير شود بعد آرتيشو را در ظرف ميچينيم روى آرتيشوها را با يك عد زيتون درسته تزئين ميكنيم و اطراف آنرا نيز چند برگ جعفرى ميچينيم .
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Captain
Captain
پست: 3820
تاریخ عضویت: چهارشنبه 12 مهر 1385, 2:30 pm
محل اقامت: هر جا اینترنت هست... Net.
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 164 بار
تماس:

خوراک چیلی

پست توسط DANG3R »

خوراک چیلی

طعم و بافت تر و تازه چهار فلفل دلمه ای موجود در این خوراک پرمایه گوشت و لوبیا، آنرا به غذایی از محصولات دستچین و بسیار لذیذ تبدیل کرده است.

مواد لازم (برای 10 نفر)

• 1 و 3/1 پیمانه لوبیا چیتی خشک
• 8 پیمانه آب
• 800 گرم گوجه فرنگی، پوست گرفته و خرد شده که در 2 لیوان آب پخته شده باشد
• 4 فلفل دلمه ای متوسط، خرد شده (3 پیمانه)
• 4 پیاز متوسط، خرد شده (2 پیمانه)
• 2 حبه سیر، ریز خرد شده
• 1 کیلو گوشت گوساله چرخ کرده
• نیم کیلو گوشت چرخ شده مرغ
• ½ پیمانه جعفری تازه خرد شده
• 3/1 پیمانه پودر چیلی
• 2 ق.چ. نمک
• 2 ق.چ. فلفل سیاه
• 2 ق.چ. زیره سبز
• کمی روغن

روش تهیه
1. لوبیاها را بشویید. در یک قابلمه چدنی یا قابلمه ای با دیواره ضخیم، لوبیاها را با 4 پیمانه آب بجوشانید، شعله را کم کرده و بگذارید تا 2 دقیقه آهسته بجوشد. ظرف را از روی شعله برداشته، با پارچه بپوشانید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید. (میتوانید لوبیاها را در آب سرد هم خیس کرده و بگذارید 6 تا 8 ساعت خیس بخورد)

2. آب لوبیاها را خالی کنید و در همان قابلمه با 4 لیوان آب باقیمانده بجوشانید. شعله را کم کرده و بگذارید یک تا یک و نیم ساعت آهسته بجوشد و نرم شود. سپس مقداری از آب آنرا خالی کنید به طوری که تنها ¾ مایع موجود باقی بماند. گوجه فرنگیهای جوشیده و پخته را با آب آن داخل قابلمه بریزید، فلفل دلمه ای، پیاز و سیر را اضافه کنید.

3. در یک ماهیتابه بزرگ گوشتها را در کمی روغن تفت دهید تا قهوه ای رنگ شود (میتوانید این کار را در دو مرحله، هربار با نیمی از گوشتها انجام دهید).

4. گوشت را به قابلمه اصلی اضافه کنید، جعفری، پودر چیلی، نمک، زیره سبز و فلفل سیاه را افزوده و بگذارید بجوش بیاید. سپس مواد را به مدت 1 ساعت روی حرارت متوسط/کم بپزید.

bgh.com


تصویر
طعم و بافت تر و تازه چهار فلفل دلمه ای موجود در این خوراک پرمایه گوشت و لوبیا، آنرا به غذایی از محصولات دستچین و بسیار لذیذ تبدیل کرده است.


Sohrab_poet::موضوع ارسال شده با تاپيك طرز تهيه بعضي غذا ها ادغام شد
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

كباب ترش

(غذای محلی گیلان)

مواد لازم:


گوشت راسته كبابي : نيم كيلو
پياز درشت : 1 عدد
گوجه فرنگي : 4 عدد
چوچاق (شيشاق)
1 قاشق غذا سوپ خوري
رب انار ترش : 1 قاشق غذا خوري
گردوي چرخ شده : 100 گرم
نمك و فلفل : به ميزان لازم
روغن يا كره : نصف قاشق غذا خوري
آب : نصف پيمانه پلو پزي


طرز تهیه:



ابتدا گوشت را به وسيله بيفتك كوب مي كوبيم تا كاملا" نازك و خرد شود سپس پياز را رنده مي كنيم و با گردو و چوچاق (سبزي معطر محلي گيلان) و رب انار و نمك و فلفل مخلوط مي كنيم حالا مي توانيم آن را در ظرف مورد نظر بريزيم. شعله گاز را كم مي كنيم و مخلوط را در روغن و آب مي گذاريم تا گوشت بپزد.سپس گوجه ها را كبابي و يا سرخ مي كنيم و بعد از آماده شدن گوشت ، آنرا در اطراف مي چنيم .
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1420
تاریخ عضویت: دوشنبه 17 مهر 1385, 9:56 am
محل اقامت: سرزمین تاریکی ها
سپاس‌های ارسالی: 1082 بار
سپاس‌های دریافتی: 869 بار
تماس:

خوراک گوشت و سبزیجات تند

پست توسط gigi64 »

خوراک گوشت و سبزیجات تند

تصویر

این خوراک خوش آب و رنگ گوشت، به پودر فلفل قرمز و سیاه معطر شده و با نخود غلاف دار بسیار تازه و فلفل دلمه قرمز رنگ زیبایی پیدا کرده است. برای کم شدن تندی، میتوانید فلفل قرمز را حذف کنید.

مواد لازم برای 4 نفر:
•120 گرم اسپاگتی نازک
•½ پیمانه آب
•3 ق.س. سس سویا
•2 ق.چ. آرد ذرت یا نشاسته
•½ ق.چ. پودر فلفل سیاه
•8/1 ق.چ. پودر فلفل قرمز
•1 پیمانه نخود سبز با پوست (نخودهای بسیار تازه ای که هنوز دانه آن کامل نشده و پوستی شیرین دارند.)
•½ پیمانه فلفل دلمه سبز یا قرمز خرد شده
•1 حبه سیر ریز خرد شده
•1 پیمانه قارچ تازه خرد شده
•1 ق.س. روغن
•350 گرم گوشت گوساله بدون چربی

روش تهیه:
1.اسپاگتی را طبق دستور مندرج روی بسته بندی آن بپزید، آبکش نموده کنار بگذارید.

2.در این بین، سس را به این ترتیب آماده کنید: آب، سس سویا، آرد ذرت و فلفلها را در کاسه مناسبی مخلوط کرده، کنار بگذارید.

3.ته یک قابلمه بزرگ چدنی (Wok) را با اندکی روغن چرب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید. نخودها را از عرض دو قسمت کرده همراه با فلفل دلمه و سیر داخل قابلمه ریخته و 1 دقیقه روی حرارت بپزید، قارچ را اضافه کرده و مواد را به هم بزنید و تا زمانی که سبزیجات کمی نرم شوند بپزید. سپس آنها را از قابلمه خارج کرده، کنار بگذارید.

4.روغن را داخل قابلمه چدنی ریخته، گوشت را که به شکل نوارهایی نازک بریده اید اضافه کرده، به مدت 3 تا 4 دقیقه یا بیشتر در حال بهم زدن بپزید. گوشتها را در یک گوشه قابلمه جمع کرده، سس را بهم زده در مرکز قابلمه بریزید و تا زمانی که کمی غلیظ و حباب دار شود حرارت دهید، سبزیجات را اضافه کنید و با گوشت وسس مخلوط نمایید و بگذارید 1 تا 2 دقیقه دیگر بپزد. اسپاگتی را اضافه کرده و سرو کنید.

bhg.com
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1420
تاریخ عضویت: دوشنبه 17 مهر 1385, 9:56 am
محل اقامت: سرزمین تاریکی ها
سپاس‌های ارسالی: 1082 بار
سپاس‌های دریافتی: 869 بار
تماس:

پلوی لوبیا قرمز

پست توسط gigi64 »

پلوی لوبیا قرمز


( زمان پخت: ۱۰۰دقیقه )

● مواد لازم برای برای ۴ نفر:
▪ ۱ فنجان لوبیا قرمز،
▪ ۲ ق.چ روغن زیتون،
▪ یک دوم یک پیاز بزرگ خرد شده،
▪ ۳ حبه سیر له شده،
▪ حدود ۱۶۰ گرم سوسیس (دودی)،
▪ یک چهارم ق.چ فلفل قرمز،
▪ سه و یک دوم فنجان آب ،
▪ یک فنجان بزرگ برنج پخته شده (دم کشیده)، ۱۸۰
▪ گرم گوشت گوسفند،
▪ یک دوم ق.چ آویشن
طرز تهیه:
لوبیا ها را از شب خیس کرده بطوری که آب روی آنها را بگیرد. سپس سیر و پیاز را به مدت ۶ دقیقه با روغن زیتون تفت دهید تا نرم شوند. سپس گوشت خرد شده، سوسیس و آویشن و فلفل قرمز را به آرامی به مدت ۲ دقیقه مخلوط و تفت دهید. سپس لوبیا و آب را به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت یک ساعت و نیم به آرامی بجوشد تا لوبیاها خوب نرم شوند سپس با برنج سرو کنید.


منبع:ایران مانیا
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1420
تاریخ عضویت: دوشنبه 17 مهر 1385, 9:56 am
محل اقامت: سرزمین تاریکی ها
سپاس‌های ارسالی: 1082 بار
سپاس‌های دریافتی: 869 بار
تماس:

ته چین مرغ یا بره

پست توسط gigi64 »

ته چین مرغ یا بره

تصویر

● مـواد لازم:
▪ برای ۴ تا ۲ نفر،
▪ برنج: ۱ کیلو،
▪ روغن: ۲/۱ پیمانه،
▪ ماست کیسه ای: ۱ کیلو،
▪ زعفران ساییده: دو قاشق مربا خوری،
▪ (گوشت بره: ۲ کیلو ( یا یک عدد مرغ پاک کرده در حدود ۵/۱ کیلو،
▪ زرده تخم مرغ: ۵ تا ۲ عدد،
▪ زرشک شسته شده: ۱ پیمانه،
▪ زعفران برای قوام زرشك: ۱ قاشق مربا خوری،
▪ آبلیمو برای زرشك: ۱ قاشق ،
▪ شکر برای شیرین كردن: زرشك ۱ قاشق ،
▪ زردچوبه: مقداری
طرز تهیه:
مرغ یا گوشت بره را میپزیم بطوریکه بعد از پختن یک استکان آب داشته باشد. استخوانهای مرغ یا بره را میگیریم. نصف از زعفران ساییده حل شده در آبجوش را با کمی نمک و فلفل و سه عدد زرده تخم مرغ داخل ماست می ریزیم و بهم میزنیم و گوشت مرغ یا بره را در ماست می خوابانیم. بهتر است گوشت را روز یا شب قبل در ماست بخوابانیم. زرشك را در كمی كره تفت می دهیم و آبلیمو و شكر و زعفران را به آن اضافه می كنیم یه قاشق غذاخوری آب به آن افزوده می گذاریم تا زرشك قوام بیاید .پلو را آبکش می کنیم ته یک ظرف نسوز یا دیگ را دو سه عدد زرده تخم مرغ نصف از روغن و یکی دو ملاقه از ماستی که گوشت در آن خوابانده ایم در آن می ریزیم و دو سه کفگیر برنج در این مایه میریزیم و مایه را در ته ظرف با پشت قاشق صاف می کنیم . مقداری گوشت و مایه زرشك روی برنج می چینیم و مقداری برنج روی آن میریزیم و بقیه گوشت و زرشك را روی برنج چیده و با بقیه برنج روی گوشت را می پوشانیم و با قاشق برنج را کمی فشار میدهیم که بهم بچسبد آب مرغ را با بقیه زعفران و سه چهار قاشق سوپخوری روغن آب کرده و بقیه ماستی که در ظرف باقی مانده مخلوط می کنیم این مایه را روی سطح برنج میدهیم در ظرف را می بندیم و ظرف را در فر یا روی آتش قرار میدهیم بمدت یک ساعت و نیم تا دو ساعت می گذاریم دم بکشد . توضیح آنکه هرقدر حرارت ملایم و مدت طبخ طولانی تر باشد ته دیگ نه چین کلفت تر می شود و موقع کشیدن کمی روغن داغ کرده روی ته چین می دهیم .

ایران مانیا
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1420
تاریخ عضویت: دوشنبه 17 مهر 1385, 9:56 am
محل اقامت: سرزمین تاریکی ها
سپاس‌های ارسالی: 1082 بار
سپاس‌های دریافتی: 869 بار
تماس:

عدس پلو

پست توسط gigi64 »

عدس پلو

تصویر

● مواد لا زم ( برای ۳ تا ۲ نفر)
▪ برنج ۱ کیلو
▪ روغن ۴ قاشق غذا خوری
▪ عدس ۱ پیمانه
▪ یک قرص نان
▪ نمک کشمش و خرما در صورت دلخواه
● طرز تهیه:
برنج را خیس می کنیم گوشت را تکه تکه کرده با یکی دوعدد پیاز خرد کرده و ۲ تا ۳ لیوان آب با حرارت ملایم می پزیم باید بعد از پختن ۱ لیوان آب داشته باشد در اواخر طبخ کمی نمک بآن میزنیم بعد گوشت را از آب خارج کرده نصف از زعفران و نصف از روغن را در آب گوشت می ریزیم و اماده می گذاریم هسته خرما را می گیریم کشمش را تمیز کرده می شوییم دیگ متناسبی را آبکرده میگذاریم بجوشد آب نمک برنج را در دیگ میریزیم تا جوش آمده کمی نرم شود عدسها را جداگانه می پزیم . وقتی برنج را آبکش کردیم ته دیگ را چرب کرده و نان را تکه تکه کرده و در دیگ می چینیم برنج را در قابلمه می ریزیم عدس را لا به لای آن در دیگ می پاشیم و گوشت و خرما و کشمش را لا ی آن قرار می دهیم و پلو را دم میکنیم دیگ را روی آتش گذاشته عرق برنج را که گرفتیم ابگوشت زعفرانی را روی برنج می دهیم و مقداری هم روغن روی آن می دهیم و می گذاریم دم بکشد.


منبع:ایران مانیا
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1420
تاریخ عضویت: دوشنبه 17 مهر 1385, 9:56 am
محل اقامت: سرزمین تاریکی ها
سپاس‌های ارسالی: 1082 بار
سپاس‌های دریافتی: 869 بار
تماس:

آلبالو پلو

پست توسط gigi64 »

آلبالو پلو


● مواد لازم:

▪ شكر : ۳پیمانه ,
▪ خلال پسته و بادام : مقداری ,
▪ روغن و زعفران : به میزان لازم,
▪ برنج : ۴ پیمانه ,
▪ آلبالو : ۱ كیلو,
▪ گوشت مرغ : ۱ كیلو


● طـرزتهیه:

ابتدا آلبالو را شسته و هسته آن را در می آوریم و سپس شكر را در آلبالو ریخته و مخلوط می كنیم و ۲و۳ ساعت می گذاریم بماند گوشت و پیاز را می پزیم و خرد می كنیم ، برنج را خیس كرده و آبكش می كنیم و كمی دون برمی داریم سپس ته قابلمه را روغن می ریزیم و نصف برنج را در ته قابلمه ریخته بعد گوشت مرغ را روی آن ریخته و سپس آلبالو را كه آب انداخته است روی آن می ریزیم و سپس بقیه برنج را روی آلبالو كنار برنج و زعفران می ریزیم و بعد كمی روغن روی برنج ریخته و به مدت نیم ساعت می گذاریم تا برنج دم بكشد.

ایران مانیا
ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”