طرز تهيه بعضي از غذاها
مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت
- پست: 1420
- تاریخ عضویت: دوشنبه 17 مهر 1385, 9:56 am
- محل اقامت: سرزمین تاریکی ها
- سپاسهای ارسالی: 1082 بار
- سپاسهای دریافتی: 869 بار
- تماس:
شیرازی پلو
● مواد لازم:
برنج:۱ كیلوگرم
مرغ:۱ عدد حاوی ۱۵ كیلوگرم یا گوشت بره ۱ كیلوگرم
روغن مایع:۲ لیوان
ماست:۱ لیوان
زرده تخم مرغ:۵ عدد
زعفران ساییده:۱ قاشق مرباخوری
زرشك پلویی:۱۰۰ گرم
شكر:۲ قاشق غذاخوری
خلال پسته:۱۰۰ گرم
خلال بادام:۱۰۰ گرم
بادنجان دلمهای:۳ عدد حلقه شده و سرخ شده
● دستور تهیه:
برنج را همانند تهچین آماده میكنیم، سپس دو سوم برنج را در مخلوط ماست، روغن مایع، زعفران و زرده تخم مرغ ریخته، مخلوط میكنیم و مخلوط را در ظرف دلخواهی كه كف آن را چرب كردهایم، میریزیم و یك ردیف بادنجان میچینیم.روی آن را یك ردیف خلال بادام، پسته و زرشك میپاشیم، سپس گوشت مرغ را قرار داده، بقیه برنج را كه به صورت ساده است روی آن میریزیم.از مابقی مایه دور تا دور ظرف میریزیم تا اطراف برنج آغشته به مواد شود، بعد روی ظرف را فویل میكشیم و در طبقه اول با حرارت ۳۵۰ درجه به مدت ۱ تا ۱۵ ساعت میپزیم و پس از طلایی شدن ته برنج، آن را از فر خارج كرده و به روی یك سینی دلخواه برمیگردانیم، روی آن را میتوانیم با خلال بادام، پسته و زرشك نیز تزئین كنیم.
سایت تخصص بانوان یزد
● مواد لازم:
برنج:۱ كیلوگرم
مرغ:۱ عدد حاوی ۱۵ كیلوگرم یا گوشت بره ۱ كیلوگرم
روغن مایع:۲ لیوان
ماست:۱ لیوان
زرده تخم مرغ:۵ عدد
زعفران ساییده:۱ قاشق مرباخوری
زرشك پلویی:۱۰۰ گرم
شكر:۲ قاشق غذاخوری
خلال پسته:۱۰۰ گرم
خلال بادام:۱۰۰ گرم
بادنجان دلمهای:۳ عدد حلقه شده و سرخ شده
● دستور تهیه:
برنج را همانند تهچین آماده میكنیم، سپس دو سوم برنج را در مخلوط ماست، روغن مایع، زعفران و زرده تخم مرغ ریخته، مخلوط میكنیم و مخلوط را در ظرف دلخواهی كه كف آن را چرب كردهایم، میریزیم و یك ردیف بادنجان میچینیم.روی آن را یك ردیف خلال بادام، پسته و زرشك میپاشیم، سپس گوشت مرغ را قرار داده، بقیه برنج را كه به صورت ساده است روی آن میریزیم.از مابقی مایه دور تا دور ظرف میریزیم تا اطراف برنج آغشته به مواد شود، بعد روی ظرف را فویل میكشیم و در طبقه اول با حرارت ۳۵۰ درجه به مدت ۱ تا ۱۵ ساعت میپزیم و پس از طلایی شدن ته برنج، آن را از فر خارج كرده و به روی یك سینی دلخواه برمیگردانیم، روی آن را میتوانیم با خلال بادام، پسته و زرشك نیز تزئین كنیم.
سایت تخصص بانوان یزد
- پست: 1420
- تاریخ عضویت: دوشنبه 17 مهر 1385, 9:56 am
- محل اقامت: سرزمین تاریکی ها
- سپاسهای ارسالی: 1082 بار
- سپاسهای دریافتی: 869 بار
- تماس:
پلو مکزیکی
پلو مکزیکی
● مواد لازم:
برنج=۵ پیمانه
نمک=۴ قاشق چایخوری
پیاز=۱ عدد
سیر=۲ حبه
فلفل دلمه=۲ عدد
روغن مایع=نصف لیوان
مرغ پخته شده=۷۵۰ گرم
قارچ=۲۵۰ گرم
نمک و فلفل=بمیزان لازم
زعفران=۱ قاشق چایخوری
کره=۱۰۰ گرم
نعناع و جعفری خرد شده=۱ قاشق غذاخوری
● طرز تهیه:
برنج را از قبل خیس کرده یا از شب قبل خیس کرده ( از شب قبل یا حداقل از ۴ ساعت قبل). پیاز و سیر را خرد می کنیم تفت می دهیم جداگانه فلفل دلمه ای خرد شده را به پیاز اضافه می کنیم. قطعات مرغ را به تکه های بزرگ خرد کرده و در مقداری کم روغن سرخ می کنیم قارچ را پس از خرد کردن به مواد فوق اضافه می کنیم و نخود فرنگی،نعناع و جعفری و نمک و فلفل را اضافه می کنیم مقداری زعفران را حل کرده به مواد اضافه می کنیم و می گذاریم کاملا آب آن تبخیر شود و برنج را طبق دستور آبکش کرده و در کف قابلمه کمی روغن ریخته مقداری برنج در قابلمه ریخته از مواد مخلوط شده و آماده روی برنج می ریزیم این را تکرار کرده تا مواد به پایان برسد و می گذاریم روی حرارت دم بکشد به مدت ۱ ساعت اگر داخل فر خواستیم این پلو را تهیه کنیم در درجه ۱۷۵ سانتی گراد به مدت یکساعت و نیم قرار می دهیم.
آشپزآنلاین
● مواد لازم:
برنج=۵ پیمانه
نمک=۴ قاشق چایخوری
پیاز=۱ عدد
سیر=۲ حبه
فلفل دلمه=۲ عدد
روغن مایع=نصف لیوان
مرغ پخته شده=۷۵۰ گرم
قارچ=۲۵۰ گرم
نمک و فلفل=بمیزان لازم
زعفران=۱ قاشق چایخوری
کره=۱۰۰ گرم
نعناع و جعفری خرد شده=۱ قاشق غذاخوری
● طرز تهیه:
برنج را از قبل خیس کرده یا از شب قبل خیس کرده ( از شب قبل یا حداقل از ۴ ساعت قبل). پیاز و سیر را خرد می کنیم تفت می دهیم جداگانه فلفل دلمه ای خرد شده را به پیاز اضافه می کنیم. قطعات مرغ را به تکه های بزرگ خرد کرده و در مقداری کم روغن سرخ می کنیم قارچ را پس از خرد کردن به مواد فوق اضافه می کنیم و نخود فرنگی،نعناع و جعفری و نمک و فلفل را اضافه می کنیم مقداری زعفران را حل کرده به مواد اضافه می کنیم و می گذاریم کاملا آب آن تبخیر شود و برنج را طبق دستور آبکش کرده و در کف قابلمه کمی روغن ریخته مقداری برنج در قابلمه ریخته از مواد مخلوط شده و آماده روی برنج می ریزیم این را تکرار کرده تا مواد به پایان برسد و می گذاریم روی حرارت دم بکشد به مدت ۱ ساعت اگر داخل فر خواستیم این پلو را تهیه کنیم در درجه ۱۷۵ سانتی گراد به مدت یکساعت و نیم قرار می دهیم.
آشپزآنلاین
- پست: 1045
- تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
- محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
- سپاسهای ارسالی: 2945 بار
- سپاسهای دریافتی: 2310 بار
مرغ انگشتی
مواد لازم :
گوشت سینه مرغ=350 گرم
سفیده تخم مرغ زده شده=2 عدد
عسل=1 قاشق سوپخوری
برشتوک=2 فنجان
فلفل=4/1 قاشق چایخوری
طرز تهيه:
سينه مرغ را به صورت قطعات باريک بريده،سپس قطعات مرغ را در مخلوط سفيده تخم مرغ و عسل گذاشته، پس از بيرون آوردن از اين مخلوط ، قطعات مرغ را در مخلوط برشتوک و فلفل مي غلطانيم، تا کاملا روي مرغ ها را بپوشاند. هر تکه از مرغ را روي يک لايه کاغذ غير روغني گذاشته و بپيچيد و در فر با درجه حرارت 450 فارنهايت به مدت 13 دقيقه بپزيد . پس از آماده شدن مي توانيد مرغها را با سس عسل(که طرز تهيه آن در زير آمده است) سرو کنيد.
طرز تهيه سس عسل: يک چهارم فنجان عسل،4 قاقشق چايخوري سس خردل،و يک چهارم قاقشق چايخوري پودر سیر را بايکديگر کاملا مخلوط مي کنيم تا يکدست شوند.
[External Link Removed for Guests]
مواد لازم :
گوشت سینه مرغ=350 گرم
سفیده تخم مرغ زده شده=2 عدد
عسل=1 قاشق سوپخوری
برشتوک=2 فنجان
فلفل=4/1 قاشق چایخوری
طرز تهيه:
سينه مرغ را به صورت قطعات باريک بريده،سپس قطعات مرغ را در مخلوط سفيده تخم مرغ و عسل گذاشته، پس از بيرون آوردن از اين مخلوط ، قطعات مرغ را در مخلوط برشتوک و فلفل مي غلطانيم، تا کاملا روي مرغ ها را بپوشاند. هر تکه از مرغ را روي يک لايه کاغذ غير روغني گذاشته و بپيچيد و در فر با درجه حرارت 450 فارنهايت به مدت 13 دقيقه بپزيد . پس از آماده شدن مي توانيد مرغها را با سس عسل(که طرز تهيه آن در زير آمده است) سرو کنيد.
طرز تهيه سس عسل: يک چهارم فنجان عسل،4 قاقشق چايخوري سس خردل،و يک چهارم قاقشق چايخوري پودر سیر را بايکديگر کاملا مخلوط مي کنيم تا يکدست شوند.
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتم
Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتم

- پست: 1045
- تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
- محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
- سپاسهای ارسالی: 2945 بار
- سپاسهای دریافتی: 2310 بار
فلافل (غذاي جنوبي)
مواد لازم :
230 گرم نخود
يك پيمانه آرد
2 قاشق غذا خوري آبليمو
1 تا 2 عددتخم مرغ
2 قاشق غذا خوري گشنيز خرد شده
به ميزان لازم نمك و فلفل
¤ طرز تهيه:
نخود را پخته و كوبيده و با تخم مرغ مخلوط مي كنيم بعد گشنيز را درون مايه مي ريزيم و بعد آبليمو و نمك و فلفل اضافه كرده و خوب مايه را با هم مخلوط مي كنيم. روي يك سطح صاف كمي آرد پاشيده و فلافل ها را به صورت استوانه كوچك يا گلوله در آورده در آرد مي غلتانيم و بعد در روغن سرخ مي كنيم
مواد لازم :
230 گرم نخود
يك پيمانه آرد
2 قاشق غذا خوري آبليمو
1 تا 2 عددتخم مرغ
2 قاشق غذا خوري گشنيز خرد شده
به ميزان لازم نمك و فلفل
¤ طرز تهيه:
نخود را پخته و كوبيده و با تخم مرغ مخلوط مي كنيم بعد گشنيز را درون مايه مي ريزيم و بعد آبليمو و نمك و فلفل اضافه كرده و خوب مايه را با هم مخلوط مي كنيم. روي يك سطح صاف كمي آرد پاشيده و فلافل ها را به صورت استوانه كوچك يا گلوله در آورده در آرد مي غلتانيم و بعد در روغن سرخ مي كنيم
[External Link Removed for Guests]
Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتم
Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتم

- پست: 1045
- تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
- محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
- سپاسهای ارسالی: 2945 بار
- سپاسهای دریافتی: 2310 بار
پن کیک با گوشت
مواد لازم برای 4 نفر:
گوشت چرخ کرده:نیم کیلو
پیاز:1عدد
جعفری خرد شده:100گرم
تخم مرغ:3عدد
شیر:1لیوان
آرد:1فنجان
روغن:150گرم
تخم مرغ سفت شده:4عدد
جوش شیرین:1قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه:
پیاز را خرد کرده با دو سه قاشق روغن سرخ می کنیم ،گوشت را به ان اضافه می کنیم ویک لیوان آب و کمی نمک و فلفل داخل آن میریزیم و با حرارات ملایم می گذرایم چند جوش بزند تا آب گوشت کشیده شود و از روی حرارت بر می داریم و تخم مرغ های سفت را روی آن رنده می کنیم ،جعفری تمیز شده و خرد شده را روی گوشت و تخم مرغ می ریزیم و مخلوط می کنیم .تخم مرغ و شیر و آرد و جوش شیرین را در یک ظرف ریخته به هم می زنیم تا با هم مخلوط شود.در ماهیتابه دو قاشق روغن می ریزیم ،داغ که شد نصف از مایه ی تخم مرغ را در روغن ریخته تابه را تکان می دهیم تا یکنواخت در سطح تابه پخش شود. یک طرف آن که طلائی شد با کفگیر آن را بر می گردانیم تا طرف دیگرش هم طلائی شود.پن کیک را از روی حرارت برمی داریم و در بشقاب می گذرایم .بقیه مایه تخم مرغ را هم بهمین ترتیب درست می کنیم .پن کیک دوم را هم که حاضر کردیم از مایه گوشت که قبلاً آماده کرده ایم وسط پن کیک ها می ریزیم و آنها را لوله می کنیم ودر دیس می چینیم و با حلقه های گوجه فرنگی و جعفری آناه را تزئین می کنیم از پن کیک می توانی در صبحانه استفاده کنیم فقط به جای گوشت وسط پن کیک ها مربا قرار می دهیم و روی آن مقداری هم خاکه قند می پاشیم.

مواد لازم برای 4 نفر:
گوشت چرخ کرده:نیم کیلو
پیاز:1عدد
جعفری خرد شده:100گرم
تخم مرغ:3عدد
شیر:1لیوان
آرد:1فنجان
روغن:150گرم
تخم مرغ سفت شده:4عدد
جوش شیرین:1قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه:
پیاز را خرد کرده با دو سه قاشق روغن سرخ می کنیم ،گوشت را به ان اضافه می کنیم ویک لیوان آب و کمی نمک و فلفل داخل آن میریزیم و با حرارات ملایم می گذرایم چند جوش بزند تا آب گوشت کشیده شود و از روی حرارت بر می داریم و تخم مرغ های سفت را روی آن رنده می کنیم ،جعفری تمیز شده و خرد شده را روی گوشت و تخم مرغ می ریزیم و مخلوط می کنیم .تخم مرغ و شیر و آرد و جوش شیرین را در یک ظرف ریخته به هم می زنیم تا با هم مخلوط شود.در ماهیتابه دو قاشق روغن می ریزیم ،داغ که شد نصف از مایه ی تخم مرغ را در روغن ریخته تابه را تکان می دهیم تا یکنواخت در سطح تابه پخش شود. یک طرف آن که طلائی شد با کفگیر آن را بر می گردانیم تا طرف دیگرش هم طلائی شود.پن کیک را از روی حرارت برمی داریم و در بشقاب می گذرایم .بقیه مایه تخم مرغ را هم بهمین ترتیب درست می کنیم .پن کیک دوم را هم که حاضر کردیم از مایه گوشت که قبلاً آماده کرده ایم وسط پن کیک ها می ریزیم و آنها را لوله می کنیم ودر دیس می چینیم و با حلقه های گوجه فرنگی و جعفری آناه را تزئین می کنیم از پن کیک می توانی در صبحانه استفاده کنیم فقط به جای گوشت وسط پن کیک ها مربا قرار می دهیم و روی آن مقداری هم خاکه قند می پاشیم.
[External Link Removed for Guests]
Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتم
Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتم

- پست: 1045
- تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
- محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
- سپاسهای ارسالی: 2945 بار
- سپاسهای دریافتی: 2310 بار
کباب قفقازی
مواد لازم برای 4 نفر:
گوشت فیله یا راسته گوساله :1کیلو
پیاز:1عدد
پیاز ریز:نیم کیلو
زعفران سائیده شده:1قاشق چایخوری
روغن زیتون:1استکان
فلفل سبز دلمه ای:3عدد
گوجه فرنگی کوچک:نیم کیلو
نمک وفلفل:بمقدار کافی
طرز تهیه:
گوشت را تمیز می کنیم و آن را به قطعات چهار گوشت به قطر تقریباً دو سانتی متر می بریم .پیاز رنده شده و زعفران حل شده در کمی آب جوش و روغن زیتون و کمی نمک و فلفل را مخلوط می نمائیم .گوشت را بمدت یک روز تا دو روز در این مایه می خوابانیم.فلفل سبز را تکه تکه می کنیم ،پیاز های ریز را پوست کنده ،سپس تکه های گوشت ،فلفل سبز و پیاز و گوجه فرنگی را یکی در میان به سیخ می کشیم و یا در فر و یا آتش زغال (این خوشمزه تره) آنها را کباب می کنیم.پس از کباب شدن آنها را در دیس چیده و روی آنها نمک می پاشیم. (گوشت کبابی را برای تهیه ی انواع کباب ها بجای روغن زیتون در ماست هم می توانیم گوشت را بخوابانیم).

مواد لازم برای 4 نفر:
گوشت فیله یا راسته گوساله :1کیلو
پیاز:1عدد
پیاز ریز:نیم کیلو
زعفران سائیده شده:1قاشق چایخوری
روغن زیتون:1استکان
فلفل سبز دلمه ای:3عدد
گوجه فرنگی کوچک:نیم کیلو
نمک وفلفل:بمقدار کافی
طرز تهیه:
گوشت را تمیز می کنیم و آن را به قطعات چهار گوشت به قطر تقریباً دو سانتی متر می بریم .پیاز رنده شده و زعفران حل شده در کمی آب جوش و روغن زیتون و کمی نمک و فلفل را مخلوط می نمائیم .گوشت را بمدت یک روز تا دو روز در این مایه می خوابانیم.فلفل سبز را تکه تکه می کنیم ،پیاز های ریز را پوست کنده ،سپس تکه های گوشت ،فلفل سبز و پیاز و گوجه فرنگی را یکی در میان به سیخ می کشیم و یا در فر و یا آتش زغال (این خوشمزه تره) آنها را کباب می کنیم.پس از کباب شدن آنها را در دیس چیده و روی آنها نمک می پاشیم. (گوشت کبابی را برای تهیه ی انواع کباب ها بجای روغن زیتون در ماست هم می توانیم گوشت را بخوابانیم).
[External Link Removed for Guests]
Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتم
Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتم

- پست: 1045
- تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
- محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
- سپاسهای ارسالی: 2945 بار
- سپاسهای دریافتی: 2310 بار
خوراک قارچ با بامیه
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:
گوشت بدون استخوان:نیم کیلو
پیاز:1عدد
قارچ:1کیلو
بامیه:نیم کیلو
رب گوجه فرنگی:دو قاشق سوپخوری
سیب زمینی:1کیلو
فلفل سبز دلمه ای:2عدد
نمک و فلفل بمقدار کافی
طرز تهیه:
پیاز را خرد کرده با سه قاشق روغن تفت می دهیم .گوشت را تکه تکه کرده می شوئیم.با فلفل سبز حلقه شده روی پیاز می ریزیم با هم یک تفت می دهیم .رب گوجه فرنگی را با کمی نمک و فلفل با سه لیوان آب روی گوشت می ریزیم و با حرارت ملایم می گذاریم بپزد .قارچ را درشت خرد می کنیم .بامیه را تمیز کرده ،نصف از دم آن را می بریم و بامیه را می شویئم .سپس بامیه و قارچ را با دو قاشق روغن در ماهیتابه تفت می دهیم .بعد آن را داخل گوشت می ریزیم و می گذرایم بپزد و آب آن حدود نصف لیوان شود .سیب زمینی را هم پوست کنده و خلال می کنیم و در روغن سرخ کرده تا طلائی شود.سپس خوراک را در دیس می کشیم و سیب زمینی سرخ شده را روی آن می پاشیم.
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:
گوشت بدون استخوان:نیم کیلو
پیاز:1عدد
قارچ:1کیلو
بامیه:نیم کیلو
رب گوجه فرنگی:دو قاشق سوپخوری
سیب زمینی:1کیلو
فلفل سبز دلمه ای:2عدد
نمک و فلفل بمقدار کافی
طرز تهیه:
پیاز را خرد کرده با سه قاشق روغن تفت می دهیم .گوشت را تکه تکه کرده می شوئیم.با فلفل سبز حلقه شده روی پیاز می ریزیم با هم یک تفت می دهیم .رب گوجه فرنگی را با کمی نمک و فلفل با سه لیوان آب روی گوشت می ریزیم و با حرارت ملایم می گذاریم بپزد .قارچ را درشت خرد می کنیم .بامیه را تمیز کرده ،نصف از دم آن را می بریم و بامیه را می شویئم .سپس بامیه و قارچ را با دو قاشق روغن در ماهیتابه تفت می دهیم .بعد آن را داخل گوشت می ریزیم و می گذرایم بپزد و آب آن حدود نصف لیوان شود .سیب زمینی را هم پوست کنده و خلال می کنیم و در روغن سرخ کرده تا طلائی شود.سپس خوراک را در دیس می کشیم و سیب زمینی سرخ شده را روی آن می پاشیم.
[External Link Removed for Guests]
Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتم
Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتم

- پست: 1045
- تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
- محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
- سپاسهای ارسالی: 2945 بار
- سپاسهای دریافتی: 2310 بار
ناگت مرغ
مواد لازم برای 6 نفر:
سینه مرغ=600 گرم
پیاز=1 عدد کوچک
پنیر موتزارلا=150 گرم
پودر سیر=1 قاشق غذاخوری
قرص عصاره مرغ=1 عدد
پفک نمکی پودر شده=2/1 پیمانه
پودر موسیر=1 قاشق چایخوری
پودر نان=2 قاشق سوپخوری
رنگ نارجی خوراکی=2/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ خام را با پیاز،پنیر موتزارلا،پودر سیر و قرص عصاره مرغ در مخلوط کن له کنید تا به صورت خمیر چسبناکی درآید.
در ظرف دیگری پودر پفک نمکی،پودر موسیر،پودر نان و رنگ نارنجی را مخلوط کنید.
از خمیر مرغ تهیه شده به اندازه یک گردو بردارید و با مرطوب کردن دست به آن فرم بدهید. سپس ناگت ها را در مخلوط پودر نان و پفک نمکی بغلتانید و در روغن دغ سرخ کنید.
به دلیل ۀنکه پودر مخصوص ناگت در دسترس نیست،در این دستور از مخلوط پفک نمکی و رنگ نارنجی استفاده می شود تا به رنگ و مزه واقعی پودر ناگت نزدیک باشد.
منبع:آشپز آنلاین

مواد لازم برای 6 نفر:
سینه مرغ=600 گرم
پیاز=1 عدد کوچک
پنیر موتزارلا=150 گرم
پودر سیر=1 قاشق غذاخوری
قرص عصاره مرغ=1 عدد
پفک نمکی پودر شده=2/1 پیمانه
پودر موسیر=1 قاشق چایخوری
پودر نان=2 قاشق سوپخوری
رنگ نارجی خوراکی=2/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ خام را با پیاز،پنیر موتزارلا،پودر سیر و قرص عصاره مرغ در مخلوط کن له کنید تا به صورت خمیر چسبناکی درآید.
در ظرف دیگری پودر پفک نمکی،پودر موسیر،پودر نان و رنگ نارنجی را مخلوط کنید.
از خمیر مرغ تهیه شده به اندازه یک گردو بردارید و با مرطوب کردن دست به آن فرم بدهید. سپس ناگت ها را در مخلوط پودر نان و پفک نمکی بغلتانید و در روغن دغ سرخ کنید.
به دلیل ۀنکه پودر مخصوص ناگت در دسترس نیست،در این دستور از مخلوط پفک نمکی و رنگ نارنجی استفاده می شود تا به رنگ و مزه واقعی پودر ناگت نزدیک باشد.
منبع:آشپز آنلاین
[External Link Removed for Guests]
Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتم
Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتم

- پست: 1045
- تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
- محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
- سپاسهای ارسالی: 2945 بار
- سپاسهای دریافتی: 2310 بار
دلمه ی سیب زمینی
مواد لازم برای 6 تا 8نفر:
سیب زمینی درشت: 12عدد
گوشت چرخ کرده: نیم کیلو
سبزی دلمه:نیم کیلو
روغن:200گرم
رب گوجه فرنگی:1قاشق سوپخوری
نمک و فلفل بمقدار کافی
طرز تهیه:
سیب زمینی ها را پوست می کنیم و بشکل بیضی روی آنها را بر می داریم و داخل آن را با قاشق کوچک خالی می کنیم ،طوریکه سوراخ و نازک نشود .بعد سیب زمینی ها را در سه چهار قاشق روغن سرخ می کنیم تا طلائی شود،زیاد لازم نیست سرخ شود.پیاز را خرده کرده کمی سرخ می نمائیم و گوشت چرخ کرده را داخل آن می ریزیم و کمی با پیاز تفت می دهیم .یک قاشق رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب حل می کنیم و در گوشت با کمی نمک و فلفل می ریزیم و با حرارت ملایم می گذرایم بجوشد تا آب گشوت تمام شود .سبزی را تیمز کرده می شوئیم ،ریز خرد می کنیم و در روغن کمی تفت می دهیم و به مایه ی گوشت که دیگر از روی حرارت برداشته ایم مخلوط می کنیم و داخل سیب زمین ها را با ایم مایه پر می کنیم و آنها را در یک ظرف می چینیم و یک قاشق روغن وکمی نمک و یک لیوان آب داخل ظرف می ریزیم و با حرارت ملایم می گذرایم سیب زمینی ها پخته شوند ولی له نشود.
مرغ شکم پر
مواد لازم:
مرغ:1کیلو
سبزی:100گرم
سیر:50گرم
مغز گردو:50گرم
پیاز:2عدد
آبلیمو:2قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و زعفران به مقدار لازم
برای تزئین:
جعفری:چند بونه
کشمش پخته:نصف لیوان
هویج پخته مقدار لازم
پوره سیب زمینی به مقدار لازم
طرز تهیه:
مغز گردو را خوب سائیده ،سبزی(جعفری،شبت،نعنا،تره)را خرد کرده ، همراه سیر، فلفل،نمک،زعفران،آبلیمو و پیاز خرد کرده داخل شکم مرغ ریخته ،شکمش را بدوزید. کمی روغن روی مرغ بمالید و در کاغذ آلمینیومی بپیچید ،داخل فر قرار دهید. مدت زمان پخت مرغ یک ساعت و نیم ، درجه ی حرارت فر 300درجه فارنهایت است.

مواد لازم برای 6 تا 8نفر:
سیب زمینی درشت: 12عدد
گوشت چرخ کرده: نیم کیلو
سبزی دلمه:نیم کیلو
روغن:200گرم
رب گوجه فرنگی:1قاشق سوپخوری
نمک و فلفل بمقدار کافی
طرز تهیه:
سیب زمینی ها را پوست می کنیم و بشکل بیضی روی آنها را بر می داریم و داخل آن را با قاشق کوچک خالی می کنیم ،طوریکه سوراخ و نازک نشود .بعد سیب زمینی ها را در سه چهار قاشق روغن سرخ می کنیم تا طلائی شود،زیاد لازم نیست سرخ شود.پیاز را خرده کرده کمی سرخ می نمائیم و گوشت چرخ کرده را داخل آن می ریزیم و کمی با پیاز تفت می دهیم .یک قاشق رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب حل می کنیم و در گوشت با کمی نمک و فلفل می ریزیم و با حرارت ملایم می گذرایم بجوشد تا آب گشوت تمام شود .سبزی را تیمز کرده می شوئیم ،ریز خرد می کنیم و در روغن کمی تفت می دهیم و به مایه ی گوشت که دیگر از روی حرارت برداشته ایم مخلوط می کنیم و داخل سیب زمین ها را با ایم مایه پر می کنیم و آنها را در یک ظرف می چینیم و یک قاشق روغن وکمی نمک و یک لیوان آب داخل ظرف می ریزیم و با حرارت ملایم می گذرایم سیب زمینی ها پخته شوند ولی له نشود.
مرغ شکم پر

مواد لازم:
مرغ:1کیلو
سبزی:100گرم
سیر:50گرم
مغز گردو:50گرم
پیاز:2عدد
آبلیمو:2قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و زعفران به مقدار لازم
برای تزئین:
جعفری:چند بونه
کشمش پخته:نصف لیوان
هویج پخته مقدار لازم
پوره سیب زمینی به مقدار لازم
طرز تهیه:
مغز گردو را خوب سائیده ،سبزی(جعفری،شبت،نعنا،تره)را خرد کرده ، همراه سیر، فلفل،نمک،زعفران،آبلیمو و پیاز خرد کرده داخل شکم مرغ ریخته ،شکمش را بدوزید. کمی روغن روی مرغ بمالید و در کاغذ آلمینیومی بپیچید ،داخل فر قرار دهید. مدت زمان پخت مرغ یک ساعت و نیم ، درجه ی حرارت فر 300درجه فارنهایت است.
[External Link Removed for Guests]
Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتم
Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتم

- پست: 1045
- تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
- محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
- سپاسهای ارسالی: 2945 بار
- سپاسهای دریافتی: 2310 بار
قطاب گوشتی
مواد لازم :
آرد:یک قاشق غذا خوری
آرد سیب زمینی:30گرم
نمک:یک، چهارم قاشق چایخوری
کره:150 گرم
پیاز:یک عدد
آب گوشت:یک، هشتم لیتر
خامه:6 قاشق غذا خوری
فلفل سیاه:کمی
یک قاشق چایخوری
پودر کاری
شکر:یک قاشق چایخوری
زنجفیل وفلفل قرمز:کمی
گوشت بدون چربی ترجیحا گوساله:200گرم
قارچ:100 گرم
جعفری ساطوری:یک قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ:1عدد
طرز تهيه:
آرد را با آرد سیب زمینی الک می کنیم وبا نمک وکره وکمی آب چنگ می زنیم تا خمیرتقریبا سفتی به دست آید. روی خمیررا می پوشانیم 2 ساعت دریخچال قرار می دهیم پیازرا به شکل چهارگوش های ریز می بریم درکره سرخ می کنیم تا طلائی شود یک قاشق آرد روی آن می پاشیم وآب گوشت وخامه را به آن اضافه کرده همه رابا هم 5 دقیقه می جوشانیم این سس را با ادویه جات چاشنی میزنیم وبا گوشت وقارچ های تمیز کرده که ریزریز چهارگوش بریده وبا جعفری مخلوط می کنیم فر را قبلا تا 220 درجه گرم کرده خمیررا به ضخامت 3 میلی متربازنموده و12 صفحه مدوربه قطر9 سانتی متردرمی آوریم روی هرکدام یک قاشق ازمایه گوشت مخلوط با سس می ریزیم دورصفحه راآب می مالیم وبعد نصفی ازصفحه راروی نصفه دیگربرمی گردانیم ودورقطاب رافشارمی دهیم تا خوب به هم بچسبد وبه شکل هلال درآید سپس با چنگال دورآنرا نقش می دهیم . زرده تخم مرغ را می زنیم وآن را روی قطاب ها می مالیم وقطابها رادرطبقه وسط فر20 دقیقه می پزیم وگرم سرو می کنیم.
[External Link Removed for Guests]
اینو یکی از دوستان خواستند که براشون طرز تهیشو بزام اینو از این سایت پیدا کردم ولی می گم اگه شکر و خامه هم اضافه نکردید اشکالی نداره (نمی دونم چرا شاید بیشترتون نظرتون مثل من باشه که خامه واسه غذا خوب نیست
)

مواد لازم :
آرد:یک قاشق غذا خوری
آرد سیب زمینی:30گرم
نمک:یک، چهارم قاشق چایخوری
کره:150 گرم
پیاز:یک عدد
آب گوشت:یک، هشتم لیتر
خامه:6 قاشق غذا خوری
فلفل سیاه:کمی
یک قاشق چایخوری
پودر کاری
شکر:یک قاشق چایخوری
زنجفیل وفلفل قرمز:کمی
گوشت بدون چربی ترجیحا گوساله:200گرم
قارچ:100 گرم
جعفری ساطوری:یک قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ:1عدد
طرز تهيه:
آرد را با آرد سیب زمینی الک می کنیم وبا نمک وکره وکمی آب چنگ می زنیم تا خمیرتقریبا سفتی به دست آید. روی خمیررا می پوشانیم 2 ساعت دریخچال قرار می دهیم پیازرا به شکل چهارگوش های ریز می بریم درکره سرخ می کنیم تا طلائی شود یک قاشق آرد روی آن می پاشیم وآب گوشت وخامه را به آن اضافه کرده همه رابا هم 5 دقیقه می جوشانیم این سس را با ادویه جات چاشنی میزنیم وبا گوشت وقارچ های تمیز کرده که ریزریز چهارگوش بریده وبا جعفری مخلوط می کنیم فر را قبلا تا 220 درجه گرم کرده خمیررا به ضخامت 3 میلی متربازنموده و12 صفحه مدوربه قطر9 سانتی متردرمی آوریم روی هرکدام یک قاشق ازمایه گوشت مخلوط با سس می ریزیم دورصفحه راآب می مالیم وبعد نصفی ازصفحه راروی نصفه دیگربرمی گردانیم ودورقطاب رافشارمی دهیم تا خوب به هم بچسبد وبه شکل هلال درآید سپس با چنگال دورآنرا نقش می دهیم . زرده تخم مرغ را می زنیم وآن را روی قطاب ها می مالیم وقطابها رادرطبقه وسط فر20 دقیقه می پزیم وگرم سرو می کنیم.
[External Link Removed for Guests]
اینو یکی از دوستان خواستند که براشون طرز تهیشو بزام اینو از این سایت پیدا کردم ولی می گم اگه شکر و خامه هم اضافه نکردید اشکالی نداره (نمی دونم چرا شاید بیشترتون نظرتون مثل من باشه که خامه واسه غذا خوب نیست

[External Link Removed for Guests]
Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتم
Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتم
