طرز تهيه بعضي از غذاها

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هنر آشپزي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: achachi98, شوراي نظارت

Major II
Major II
پست: 198
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه 6 اردیبهشت 1386, 3:36 pm
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط f20 »

ضمن تشكر ممكن هست بفرمايد سوسيس و كالباس خانگي چطوري تهيه ميشه ؟
New Member
نمایه کاربر
پست: 7
تاریخ عضویت: سه‌شنبه 22 آبان 1386, 10:51 pm
سپاس‌های دریافتی: 19 بار

کلم پلو با مرغ -خوراک ماهیتابه ای

پست توسط sayehnaz »

کلم پلو با مرغ -خوراک ماهیتابه ای


این خوراک سریعتر از کلم پلوی معمولی آماده میشود و شما میتوانید با سلیقه خودتون، مواد مختلفی را با این نوع خوراک امتحان کنید
---------------------------------------------------------------------------------------
مواد لازم برای 4 نفر:
سینه مرغ * 300 گرم
سس سویا 3 قاشق غذا خوری
پیاز یک عدد متوسط
زنجفیل تازه یک تکه کوچک
کلم سفید کوچک یک عدد
روغن مایع 2 قاشق غذا خوری
عصاره گوشت یا مرغ یک فنجان
پودر پاپریکا یک قاشق چایخوری (یا کمی زعفران)
برنج پخته شده 300 گرم
نمک،فلفل قرمز تند و جوز هندی تازه رنده شده بمقدار لازم
--------
طرز تهیه:
گوشت سینه مرغ را بشکل نوارهای باریک(ژولین) ببرید وسی دقیقه در سس سویا بخوابانید. پیاز و زنجفیل را ریز خرد کنید. کلم را نیز به رشته های بسیار باریک ببرید.
در یک ماهیتابه روغن را داغ کنید و پیازو زنجفیل را کوتاه و سریع در آن تفت دهید.
بعد گوشت را اضافه کرده و پس از 5 دقیقه کلم را به آن بیافزائید و خوب تفت دهید.
عصاره مرغ یا گوشت را داخل ماهیتابه ریخته و مواد را بمدت 10 دقیقه بپزید.
پودر پاپریکا را با برنج قاطی کنید و آن را به مواد داخل ماهیتابه بیافزائید. 5 دقیقه دیگر که از پخت مواد گذشت،فلفل قرمز تند، نمک و جوز هندی ¬¬¬¬(جوز بویا) تازه
سائیده شده را نیز اضافه کنید و خوراک را مخلوط کنید.
انواع سالادها و ترشی ها را میتوان با این غذا سرو کرد.

------------------------------------------------------------
* = در صورت تمایل میتوانید تکه های سینه مرغ را ابتدابا مقداری نشاسته آسیاب شده مخلوط و سپس سرخ کنید.
حرف زدن وچيزي نگفتن! ...اين را بايد تغيير داد، همه با هم.
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
پست: 674
تاریخ عضویت: چهارشنبه 28 شهریور 1386, 9:33 am
محل اقامت: جايگاهم آسمان است...
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 104 بار
تماس:

پست توسط atropak »

اگه ممكنه طرز تهيه انواع "فلافل جنوبي" رو توضيح بدين

من هم يک مدل بلدم که خيلي خوشمزه مي شه...
نخود2 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
سیب زمینی خام1 عدد کوچک
پیاز 1 عدد
سیر رنده شده 2 عدد
بکینگ پودر1 قاشق چایخوری
ادویه جات : زردچوبه نمک و فلفل
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
زردچوبه : 8/1 قاشق غذاخوری


طرز تهیه :
نخود ر ا از قبل خیس کرده ودوسه بارآب آن راعوض کنید . نخود و پياز را دوبار چرخ مي کنيم ،ادویه جات، نمک،زردچوبه وتخم مرغ وبکینگ پودرهمه موادراباهم مخلوط کرده تایک دست شود.

درظرفی روغن مایع می ریزیم تاکاملاداغ شود . سپس ازموادمقداری برمی داریم درقالب مخصوص (حالا اگر نبود مثل کتلت درست کنيد) قرارداده و بارامی درروغن داغ شده قرارمی دهیم تاکاملا دوطرف آن طلایی رنگ شود.
 [External Link Removed for Guests] 
Frenzied Poster
Frenzied Poster
پست: 412
تاریخ عضویت: سه‌شنبه 27 فروردین 1387, 11:20 am
سپاس‌های ارسالی: 32 بار
سپاس‌های دریافتی: 41 بار

طرز تهيه کالباس خانگي ؟

پست توسط A10 »

سلام دوستان کسی از طرز تهیه کالباس خانگی اطلاعی دارد ؟
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1045
تاریخ عضویت: شنبه 31 تیر 1385, 12:05 pm
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2310 بار

پست توسط achachi98 »

کالباس خانگی


مواد لازم :

گوشت مرغ بدون استخوان : 1 کیلو
سیر : 3 حبه
زرده ی تخم مرغ : 3 عدد
آرد : 3 قاشق غذا خوری
فلفل سیاه : 5/0 قاشق مربا خوری
نمک : 1 قاشق مربا خوری
دارچین : یک سوم قاشق مربا خوری
زنجبیل : یک پنجم قاشق مربا خوری
هل : 5/0 قاشق مربا خوری
میخک : اندازه ی یک عدس
جوز هندی : اندازه ی 2 عدس
( به جای میخک و جوز هندی می توان از 5/0 قاشق مربا خوری آویشن استفاده شود . )
روغن مایع : 2 قاشق غذا خوری


طرز تهیه :

گوشت مرغ را همراه سیر ، 3 بار چرخ می کنیم . آرد را در یک بشقاب الک کرده و تمام ادویه ها را به آن اضافه کرده و آن را خوب مخلوط کرده و دوباره الک کرده و به مرغ اضافه می کنیم ، تخم مرغ را هم اضافه کرده و با دست خوب ورز می دهیم . روغن مایع را اضافه کرده و آنقدر ماساژ می دهیم تا مانند خمیر در آید . فویل آلومینیم به عرض 60 سانت و طول یک متر را روی کابینت پهن کرده و مواد کالباس را روی آن گذاشته و خوب می پیچیم و دو سر فویل را مانند شکلات خوب می پیچیم و به مدت 45 دقیقه آن را بخار پز کرده ( با در دستگاه بخار پز کرده قرار می دهیم ) بعد از این آن را در داخل یخچال می گذاریم تا خوب سرد شود و بعد آن را به اندازه ی دلخواه بوش می زنیم . « لازم به ذکر است که میزان ادویه ها حتما باید به اندازه ی گفته شده باشد . »

[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Frenzied Poster
Frenzied Poster
پست: 412
تاریخ عضویت: سه‌شنبه 27 فروردین 1387, 11:20 am
سپاس‌های ارسالی: 32 بار
سپاس‌های دریافتی: 41 بار

پست توسط A10 »

achachi98
متشکرم به نظر شما از زرچوبه و پياز نبايد استفاده نمود ؟
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 3309
تاریخ عضویت: شنبه 10 آذر 1386, 5:59 pm
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

فلافل آبادانی

پست توسط Mil@d »

دوستان آبادانیا غذاهای محلی لذیذ و شدیدا خوشمزه ای دارند.جالبه بدانید همین فلافلی که سر هر کوچه ای میفروشن اولین بار دهه ها پیش توسط فردی لبنانی به آبادانیا معرفی شد و انها نیز با مزه ای لذیذ تر و همراه با سمبوسه و یا به قول ابادانیا ساموسه و سس تند شد اینی که میبینین.

فلافل آبادانی

مواد لازم:
نخود خيس شده =250 گرم
پياز =يك عدد بزرگ
سير= 3 حبه
رب گوجه فرنگي =يك قاشق مربا خوري
سيب زميني آب پز =1 عدد كوچك
ادويه كار ي=2 قاشق چايخوري
فلفل و نمك و زردچوبه= به ميزان دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا نخود را به همراه پياز و سير چرخ كرده (نخود چرخ شده بايد كمي زبر باشد)سپس سيب زميني رنده شده و رب گوجه و تمام مواد باقيمانده را به مايه نخود اضافه نموده و خوب ورز ميدهيم . لازم بذكر است قبل از سرخ كردن فلافل مقداري كمي آب اضافه كرده تا مايه نسبتاٌ نرمتر شود با اين كار فلافل ترد خواهد شد.
نكات مهم :
1- هيچوقت به مايه فلافل تخم مرغ اضافه نكنيد زيرا طعم واقعي فلافل را از بين ميبرد و مانند كتلت خواهد شد .
2- براي خوشمزه تر شدن فلافل از فلفل به ميزان بيشتري استفاده شود .
3- ميتوان بجاي رب گوجه از يك عدد گوجه فرنگي رنده شده استفاده كرد .
4- براي سرخ كردن از ظرف كوچك و گود استفاده شود براي صرفه جويي در روغن و سرعت پخت و شعله اگر كم باشد فلافل شما نيز مغز پخت خواهد شد .

دستور پخت سس فلافل
يك عدد سيب زميني آب پز و له شده را با ومقداري رب گوجه و فلفل و نمك در آب حل كرده و مواد را ميپزيم تا مايه نسبتاٌ غليظي بدست آيد . اين دستور پخت فلافل خوزستان است حتماٌ امتحان كنيد.

در پست های بعدی قلیه ماهی این شهکاز جنوبیها را توضیخ خواهم داد.
  بی  
Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

خوراك مرغ و سبزيجات كم چرب به روش تايلندي

پست توسط poroshat »

مواد لازم:


 
 
سیب   
 
  
2الی  
  
 
سفیده تخم   
نصف بسته یا 2  
جوانه   
 
  
 
  


طرز تهیه :
سیب زمینی، لبو، تخم مرغ و ذرت را جداگانه بپزید و همه را خرد کنید. تخم مرغ باید سفت شود و فقط از سفیده آن استفاده کنید. ذرت را هم بپزید و سپس از ساقه جدا کنید. هرگز از کنسرو ذرت استفاده نکنید.
کرفس را خیلی ریز ساطوری کرده و سیب را با پوست خرد کنید. تمام مواد را با هم مخلوط کنید و جوانه ماش را نیز به آنها بیفزایید.
کمی هم نمک و فلفل به سالاد اضافه کنید. برای تهیه سس می توان از مقداری آب پرتقال و آب نارنج استفاده کرد. کمی روغن زیتون نیز می توانید به آن اضافه کنید. سپس به مدت 10 دقیقه در یخچال قرار دهید. بعد از این مدت سالاد آماده سرو است.


نکات تغذیه ای :
در بیماری نقرس مقدار اسید اوریک خون بالا می رود. تغذیه در این بیماری بسیار مهم است و باید غذاهایی مصرف شوند که اسیداوریک را بالا نبرند.
بیماران نقرسی باید از خوردن این غذاها کاملاً پرهیز کنند:
مارچوبه، کله ماهی، گوشت قرمز، آب گوشت، سوسیس ، کالباس، انواع ساردین، کنسروها، بادنجان، قارچ ، دل، جگر، قلوه ، غذاهای سرخ شده، آجیل بو داده و خشکبار، غذاهای سنگین و چرب، سبزیجات برگ سبز مانند اسفناج، حبوبات به خصوص عدس و ماهی.
این بیماران باید سعی کنند غذاهایی را که مصرف می کنند به شکل بخارپز یا کبابی و یا در فر پخته شده باشد. همچنین از خوردن سیب غافل نشوند.خيلي خوش مزه ي حتما اين غذا رو درست كنينتصویر
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان
Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

فلافل خوزستانی

پست توسط poroshat »

مواد لازم:
نخود خيس شده =250 گرم
پياز =يك عدد بزرگ
سير= 3 حبه
رب گوجه فرنگي =يك قاشق مربا خوري
سيب زميني آب پز =1 عدد كوچك
ادويه كار ي=2 قاشق چايخوري
فلفل و نمك و زردچوبه= به ميزان دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا نخود را به همراه پياز و سير چرخ كرده (نخود چرخ شده بايد كمي زبر باشد)سپس سيب زميني رنده شده و رب گوجه و تمام مواد باقيمانده را به مايه نخود اضافه نموده و خوب ورز ميدهيم . لازم بذكر است قبل از سرخ كردن فلافل مقداري كمي آب اضافه كرده تا مايه نسبتاٌ نرمتر شود با اين كار فلافل ترد خواهد شد.
نكات مهم :
1- هيچوقت به مايه فلافل تخم مرغ اضافه نكنيد زيرا طعم واقعي فلافل را از بين ميبرد و مانند كتلت خواهد شد .
2- براي خوشمزه تر شدن فلافل از فلفل به ميزان بيشتري استفاده شود .
3- ميتوان بجاي رب گوجه از يك عدد گوجه فرنگي رنده شده استفاده كرد .
4- براي سرخ كردن از ظرف كوچك و گود استفاده شود براي صرفه جويي در روغن و سرعت پخت و شعله اگر كم باشد فلافل شما نيز مغز پخت خواهد شد .

دستور پخت سس فلافل
يك عدد سيب زميني آب پز و له شده را با ومقداري رب گوجه و فلفل و نمك در آب حل كرده و مواد را ميپزيم تا مايه نسبتاٌ غليظي بدست آيد . اين دستور پخت فلافل خوزستان است حتماٌ امتحان كنيد
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 1414
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه 29 آذر 1386, 3:18 pm
سپاس‌های ارسالی: 590 بار
سپاس‌های دریافتی: 10195 بار

Re: فلافل خوزستانی

پست توسط abdolmahdi »

البته اين غذا در اصل لبناني يا سوري است و اگر در ايران خودمون تغييراتي در پختش داديم ديگه نمي دونم. از آن اصيلتر همان سمبوسه خودمان است.
اگر ديدار با مرگ حق است ، چه بهتر كه اين ديدار در ميدان جنگ باشد.
Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

طرز تهيه ي ميرزا قاسمي

پست توسط poroshat »

 طرز تهيه:

بادنجان ها را پس از شستن روي شعله پخش كن قرار مي دهيم تا با شعله ي ملايم كباب شوند. بعد آنها را ساطوري كرده و سير را هم خرد و يا رنده مي كنيم و كمي در روغن تفت مي دهيم. بادنجان ها را هم تفت مي دهيم تا به روغن بيفتند. سپس نمك ، فلفل و زردچوبه را اضافه مي كنيم. گوجه فرنگي ها را پوست گرفته، خُرد مي كنيم و به بادنجان ها اضافه مي كنيم .
صبر مي كنيم تا ميرزا قاسمي به روغن بيفتد. در اين مرحله تخم مرغ ها را به آن اضافه كرده و مي گذاريم تا تخم مرغ ها خود را بگيرند.
اين غذاي خوشمزه و لذيذ آماده خوردن است. 
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان
Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 168
تاریخ عضویت: جمعه 18 بهمن 1387, 8:52 pm
محل اقامت: همین جا
سپاس‌های ارسالی: 156 بار
سپاس‌های دریافتی: 438 بار

بریونی (بریانی) اصفهان

پست توسط poroshat »

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر :
گوشت گوسفند بدون استخوان 500 گرم

جگر سفید گوسفند 200 گرم

پیاز متوسط 4 عدد

زردچوبه نصف قاشق چای خوری

دارچین 1 قاشق مرباخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

نان سنگک به مقدار کافی

طرز تهیه:
گوشت را با مقداری آب و 2 عدد پیاز خرد شده و زردچوبه می پزیم و پس از نرم شدن گوشت، به آن نمك اضافه می كنیم.

جگر سفید را هم پس از پختن، چرخ و سرخ می کنیم.

گوشت پخته شده را با 2 عدد پیاز باقی مانده چرخ می کنیم و آب گوشت پخته باقیمانده را كنار می گذاریم.

نمک و فلفل و زرد چوبه را به میزان دلخواه به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم.

سپس یک تابه کوچک و یا کفگیر مخصوص بریونی اصفهانی را روی شعله گاز می گذاریم تا داغ شود و کمی روغن در آن می ریزیم، طوریکه کف آن چرب شود.

مخلوط گوشت چرخ شده را به اندازه همبرگر یا به شکل بیضی، کف ظرف یا کفگیر پهن می کنیم و روی حرارت می گیریم تا كف بریانی طلایی شود.

روی یک تکه نان سنگک یک قاشق از آب غلیظ گوشت می ریزیم تا فقط نان کمی مرطوب شود.

بعد پودر دارچین را روی نان مرطوب ریخته و بریانی را روی نان برمی گردانیم.

در پایان مقداری جگر پخته و سرخ شده کنار بریانی می ریزیم.

اطراف بریانی را معمولا با ریحان و جعفری و پیاز تزئین می كنند. شما می توانید در صورت دلخواه کمی خلال بادام و پسته هم روی بریانی بریزید.

بریانی را با دوغ تازه نوش جان كنید.

*مطالب مرتبط:
بریانی مرغ با ماست


طرز تهیه انواع غذاهای محلی
بخش تغذیه و سلامت تبیان


تهیه و تنظیم :پایگاه اینترنتی پرشین وی

[External Link Removed for Guests]
تولد و مرگ اجتناب ناپذیرند، فاصله این دو را زندگی كنیم.سانتابان
ارسال پست

بازگشت به “هنر آشپزي”