سوال در مورد اینترنت و مودم وایمکس.

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث کامپيوتر به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
پست: 1118
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه 3 آبان 1386, 3:56 pm
محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
سپاس‌های ارسالی: 1224 بار
سپاس‌های دریافتی: 1160 بار
تماس:

سوال در مورد اینترنت و مودم وایمکس.

پست توسط big-man »

سلام دوستان بنده در مورد وایمکس اطلاعات محدودی دارم و میخام بیشتر بدونم....


اول اینکه میتونم از مودم وایمکسی که همراه تلویزیونهای سه بعدیه واسه کامپیوترم استفاده کنم ؟


دوم اینکه این اینترنت از ا دی اس ال بهتره یا نه و


سوم اینکه توو همه ی ایران میشه ازش استفاده کرد یا نه؟؟؟؟؟
خدایا ...!

نیازی به زمین لرزه نیست ...!

کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 1344
تاریخ عضویت: شنبه 7 مهر 1386, 12:02 pm
سپاس‌های ارسالی: 3023 بار
سپاس‌های دریافتی: 4754 بار

Re: سوال در مورد اینترنت و مودم وایمکس.

پست توسط Mahdi Mahdavi »

big-man, عزیز سلام.
1-بله.چرا نشه؟ معمولا این مودم همراه تلویزیون هایی عرضه میشه که مجهز به Wifi هستند.حالا اگر کامپیوتر شما هم کارت شبکه Wifi داشته باشه میتونید از اینترنت اون در کامپیوتر هم استفاده کنید.

2-بستگی به کاربرد فرد داره.اگر مثلا در منزل اجاره ای ساکن هستید و یا در مسافرت هستید WiMax پیشنهاد میشه.مثلا طرح جالبی داره وایمکس.به اینصورت که مودم جیبی ارائه میده.حالا مثلا شما تو پارک نشستید.مودم رو روشن میکنید"باطری داخلی داره" و میتونید از طریق لپتاپ و یا گوشی موبایل دارای وای فای به اینترنت متصل بشید.
اگر منزل از خودتون هست و در سفر احتیاجی به اینترنت ندارید ADSL بهتره.چون هم ارزون تر هست و هم آب و هوا تاثیری بر کیفیتش نداره "در سرویس WiMax اگر آب و هوا بارانی باشه کیفیت و سرعت اینترنت شما کاهش محسوسی پیدا میکنه"
3-باید در سایت عرضه کننده ببینید کدام مناطق رو پوشش میدند.به طور کلی به این صورته که مبین نت شهر های بیشتری رو پوشش میده اما ایرانسل در هر شهری که هست مناطق بیشتری از شهر رو پوشش میده "این رقابت الان خیلی به هم نزدیک شده.در سایت مربوطه مشاهده کنید" اما معمولا در شهرستان ها پوشش نداره و در مراکز استان ها پوشش بیشتری داره.
سوالی بود در خدمتیم. :razz:
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
پست: 4347
تاریخ عضویت: سه‌شنبه 23 اسفند 1384, 1:14 pm
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6689 بار
سپاس‌های دریافتی: 12079 بار
تماس:

Re: سوال در مورد اینترنت و مودم وایمکس.

پست توسط Mohammad 1985 »

با سلام
مودمی هایی که با تلوزیون میدن برای شرکت مبین نت هست و دارای پورت لن و وایرلس هم هست پس کامیپوترها و لپ تاپها و گوشیهایی که وایرلس دارن ( کامپیوترها پورت لن دارن ) می تونید به راحتی ازش استفاده کنید منم یکی از همین مودم ها که رو تی وی میدن دارم .
اینترنت ای دی اس ال بهتره چون ارزونتره فقط در این مورد گزینه حمل نقلش خوبه البته همه جا انتن نداره آب و هوا هم روش تاثیر نداره ( خودم دو ساله وایمکس ایرانسل دارم )
با توجه به اینکه مودم هدیه ( پولشو گرفتن ! ) برای شرکت مبین نت هست در همه مراکز استانها انتن دهی داره ولی ایرانسل از نظر آنتن دهی در تهران و کرج که تست کردیم بهتر بود
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
پست: 1118
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه 3 آبان 1386, 3:56 pm
محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
سپاس‌های ارسالی: 1224 بار
سپاس‌های دریافتی: 1160 بار
تماس:

Re: سوال در مورد اینترنت و مودم وایمکس.

پست توسط big-man »

کارت شبکه وای فای؟؟؟


من که همچین کارتی ندارم؟؟؟


یعنی باید اونم بخرم....


چند سال پیش یه مودم خریدم که یه چیزی سبیه یو اس بی باهاش بود...این اونه؟
خدایا ...!

نیازی به زمین لرزه نیست ...!

کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
پست: 4347
تاریخ عضویت: سه‌شنبه 23 اسفند 1384, 1:14 pm
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6689 بار
سپاس‌های دریافتی: 12079 بار
تماس:

Re: سوال در مورد اینترنت و مودم وایمکس.

پست توسط Mohammad 1985 »

big-man, نه ! گفتم که از پورت لن استفاده کن ولی گوشیها و لپ تابهایی که وایرلس دارن بدون نیاز به سیم بین مودم و وسیله مورد نظر می تونن به نت وصل بشن .
نیاز به خرید وسیله اضافی هم نیست
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
پست: 1118
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه 3 آبان 1386, 3:56 pm
محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
سپاس‌های ارسالی: 1224 بار
سپاس‌های دریافتی: 1160 بار
تماس:

Re: سوال در مورد اینترنت و مودم وایمکس.

پست توسط big-man »

سلام
بنده ی حقیر همونطور که گفتم بنده یه مودم وایمکس داخلی دارم که میخام باهاش متصل بشم اما داخل خونه آنتن نمیده
باید ببرمش روو پشت بوم تا از 5 تا خطش 3 تاش پر بشه ....تازه اون سه تا هم فقط یه قسمت پشت بوم آنتن میده.......

من طبقه ی پایینم و 20 متر با اون منطقه فاصله دارم....مودم هم wlan داره.....


حالا این سوالات رو جواب بدین اگه میشه؟:

1. با این مقدار آنتن مشکلی پیش نمیاد واسه سرعت و ...؟

2. پشت دستگاه یه آنتن خور داره....اگه آنتن رو وصل کنم سیگنال تقویت میشه>؟

3. چون پشت بوم میزارمش باید واسش پوشش بزارم تا بارو نخوره......مشکلی نیست؟

4. با کابل lan وصل بشم بهتره یا از wlan استفاده کنم( با توجه به اینکه مودم 20 متر بالاتره مشکل فک کنم پیش بیاد)

5..........توضیحات کامل....
خدایا ...!

نیازی به زمین لرزه نیست ...!

کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 1344
تاریخ عضویت: شنبه 7 مهر 1386, 12:02 pm
سپاس‌های ارسالی: 3023 بار
سپاس‌های دریافتی: 4754 بار

Re: سوال در مورد اینترنت و مودم وایمکس.

پست توسط Mahdi Mahdavi »

big-man, عزیز سلام.
البته باید میگفتید از کدام شرکت تهیه کردید تا نوع مودم مشخص میشد.اما با توجه به اینکه گفتید پشت مودم جای آنتن داره احتمالا از ایرانسل تهیه کردید.
و اما راه حل مشکل شما.
20 متر فاصله ای که گفتید میشه حدودا 6-7 طبقه.درسته؟
این فاصله با سقف هایی که بین شما و پشت بام هست آنتن دهی وایفای تقریبا محاله!و اگر هم آنتن بده کیفیت نداره!
در ضمن آفتاب و باران مودم رو خراب میکنه.
اون آنتنی که پشت دستگاه میخوره هم فکر کنم مال وایرلس باشه."مال وایمکس نیست"
بهترین راه برای شما 3 چیزه:
1-از یک مودم خارجی و فضای باز استفاده کنید."با تماس با اوپراتور"
2-قید وایمکس رو بزنید و از ADSL استفاده کنید.
3-"توصیه نمیشه" همون راهی که گفتید.باید یک رک "جعبه" برای مودم خریداری کنید "یا خودتون درست کنید" و با برق کشی و کابل کشی و قرار دادن مودم روی پشت بام از اینترنتش استفاده کنید""این روش توصیه نمیشه.ممکنه ضرر مالی که میبینید "و هزینه" بیش از هزینه تهیه مودم فضای باز باشه"
یک سوال.مگه از طرف اوپراتور برای نصب سرویس و راه اندازی اینترنت مراجعه نکردند؟
خوب اگر مشکل آنتن دهی داشت باید بهتون میگفتند و یا پیشنهاد مودم فضای باز میدادند!
سوالی بود در خدمتیم.
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
پست: 1118
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه 3 آبان 1386, 3:56 pm
محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
سپاس‌های ارسالی: 1224 بار
سپاس‌های دریافتی: 1160 بار
تماس:

Re: سوال در مورد اینترنت و مودم وایمکس.

پست توسط big-man »

با تشکر از سرعت پاسخ دهیتون.......
بنده این مودم رو خودم نخریدم بلکه با تلویزیون سامسونگ بودش که مبین نت به اصطلاح هدیه داده( :ch: )

پس من اشتباه محاسبه کردم ساختمان 1-2-3 طبقه است و من طبقه ی 1 هستم. 10 متر فاصله مون.....از نظر برق کشی مشکلی ندارم ....جعبه شم که مشکلی نیست
آخه دو سال اشتراک رایگان همراش داره نمیخام از دستش بدم وایمکس ایرانسلم شهر ما آنتن نمیده


نوع مودمش نوشته cpe indoor سبز و سفیده و باریکه حالت میدان آزادی داره



لطفا اطلاعات تکمیلی فراموش نشه


با تشکر فراوان
خدایا ...!

نیازی به زمین لرزه نیست ...!

کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 1344
تاریخ عضویت: شنبه 7 مهر 1386, 12:02 pm
سپاس‌های ارسالی: 3023 بار
سپاس‌های دریافتی: 4754 بار

Re: سوال در مورد اینترنت و مودم وایمکس.

پست توسط Mahdi Mahdavi »

پس سه راه بیشتر ندارید.
1- به سایت مبین نت مراجعه کنید.ببینید پوشش داخلی و خارجی منزل شما چطوریه؟
اگر مثلا یک آنتن وایمکس "BTS" در سمت شمال منزل باشه ممکنه پنجره شمالی آنتن دهی داشته باشه!
2-ببینید اون جای آنتن پشتش مال وایمکسه یا وایفای؟ یا توی دفترچه راهنما نوشته یا پشت مودم."اگر عکسی شبیه دکل با امواج بالای اون باشه مال وایمکسه و اگر یک نقطه با چند ربع دایره بالای اون باشه مال وایفای"
wimax : تصویر

Wifi: تصویر
تقریبا این شکلی هستند.
اگر آنتن وایمکس باشه شاید با نصب آنتن مشکلتون حل بشه.

3- با مراجعه و یا تماس با مبین نت شاید بشه مودمتون رو به نوع خارجی تغییر بدید.با پرداخت ما به التفاوت مودم ها.
اینها چیزهایی بود که به ذهنم رسید. بقیه دوستان کمک کنند.
سوالی بود در خدمتیم.
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
پست: 1118
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه 3 آبان 1386, 3:56 pm
محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
سپاس‌های ارسالی: 1224 بار
سپاس‌های دریافتی: 1160 بار
تماس:

Re: سوال در مورد اینترنت و مودم وایمکس.

پست توسط big-man »

ضمن تشکر .....


بنده ی حقیر رفتم سایت مبین نت پوشش خارجی و داخلی رو نگاه کردم که از بخت شور ما توی آخرای پوشش خارجی بودیم.......
به مبین نت هم زنگ زدند چیز درخوری گیرم نیومد......
آنتن هم دفترچه چیز خاصی ننوشته بود و عکسی هم نداشت...اما یحتمل وای فای باشه.

اگه مودم رو عوض کنی به outdoor آنتن دهیم بهتر میشه؟???


آخه الان از 5 تا 3 خط پر میشه ...اون 3 خط هم بیشتر اوقات به 2 خط تبدیل میشه.
آیا این مقدار خط تغییر محسوسی در سرعت ایجاد میکنه؟
خدایا ...!

نیازی به زمین لرزه نیست ...!

کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 1344
تاریخ عضویت: شنبه 7 مهر 1386, 12:02 pm
سپاس‌های ارسالی: 3023 بار
سپاس‌های دریافتی: 4754 بار

Re: سوال در مورد اینترنت و مودم وایمکس.

پست توسط Mahdi Mahdavi »

بله.مودم خارجی هم گیرندگی بیشترسی داره و هم چون در بیرون از منزل گذاشته میشه آنتن بیشتری دریافت میکنه.
خیر.با این سرعت اینترنت موجود در ایران 2 خط از 5 خط مشکلی ایجاد نمیکنه.
اما اگر مثلا در کره جنوبی بودید با 5 خط کامل مثلا 30MB پهنای باند داشتید و با دو خط 12MB اما برای سرعت 512 و 1 مگ و ...با یک خط هم مشکلی پیش نمیاد.
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
پست: 1118
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه 3 آبان 1386, 3:56 pm
محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
سپاس‌های ارسالی: 1224 بار
سپاس‌های دریافتی: 1160 بار
تماس:

Re: سوال در مورد اینترنت و مودم وایمکس.

پست توسط big-man »

ضمن تشکر فراوان از Mahdi Mahdavi, جان
باید بگم به کمک شما دوست عزیز به اینترنت وصل شدم با این مودمه بدین ترتیب که یه محفظه ی پلاستیکی با استفاده از وسایل قدیمی واسش ساختم روو پشت بوم و مودم رو داخلش گذاشتم که اونجا سه خط آنتن داره و با کابل lan 15 متری از پشت بوم به کامپیوترم وصلش نمودم و حالا هم با سرعت خوبی ازش استفاده میکنم ...16 مگابایت رو توو 40 ثانیه دانلود کردم که واسه من غیر منتظره بود.

حالا آنتنه: پشت مودم یه برچسبی بود که به انگلیسی نوشته شده بود در هنگاه رعد و برق و بارون اصلا به آنتن دست نزنید....برچسب رو که کندم زیرش عکسی شبیه دکل با امواج بالای اون بود که ظاهرا مال وایمکسه.......
اما توی دفترچه توو قسمت وای فای در مورد آنتن توضیح داده اما نگفته چه کاربردی داره فقط فرموده انتخابیه و توی کارتون مودم نیست.


یه سوال دیگم داشتم....

با موبایل وقتی میخام وارد وای فای مودم بشم یه پسورد میخام؟
از کجا بدونم پسورد چیه؟

با تشکر فراوان
خدایا ...!

نیازی به زمین لرزه نیست ...!

کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه در مورد کامپيوتر”