سلام
ایمیل من چند وقته که از حالت کلاسیک خارج شده و ایمیلی که باید دانلود کنم رو وقتی کلیک میکنم برای دانلود میره صفحه اول دانلود نمیشه
ممنون میشم راهنماییم کنین
یاهو
مدیران انجمن: MASTER, شوراي نظارت
- محل اقامت: Hell
- سپاسهای ارسالی: 1631 بار
- سپاسهای دریافتی: 1526 بار
Re: یاهو
سلام.
اون بالا دکمه Option رو بزنید و ایمیل رو به حالت کلاسیک/بیسیک قرار بدید تا مثل قبل شه.
اون بالا دکمه Option رو بزنید و ایمیل رو به حالت کلاسیک/بیسیک قرار بدید تا مثل قبل شه.
...Death to All who Oppose the Horde, We Shall NOT be Destroyed. Shall NOT نقطه. سر خط.... !...We'll Charge when Satan Laughs
دو راه دارید؛
1.پس [External Link Removed for Guests] برای رفتن به ایمیل یاهوو-کلاسیک استفاده کنید.
2. به کمک [External Link Removed for Guests] میل رو به حالت بیسک سویچ کنید.

1.پس [External Link Removed for Guests] برای رفتن به ایمیل یاهوو-کلاسیک استفاده کنید.

2. به کمک [External Link Removed for Guests] میل رو به حالت بیسک سویچ کنید.

...Death to All who Oppose the Horde, We Shall NOT be Destroyed. Shall NOT نقطه. سر خط.... !...We'll Charge when Satan Laughs
سلام
واقعا ممنون از راهنماییتون
از ادرس اول که استفاده کردم همون کلاسیک بود و مشکلم حل شد و لی دومی همون مثل قبل بود
فقط یه سوال اگه همیشه بخوام از ادرس اول استفاده کنم از چه سایتی باید برم به این ادرس
واقعا ممنون از راهنماییتون

از ادرس اول که استفاده کردم همون کلاسیک بود و مشکلم حل شد و لی دومی همون مثل قبل بود
فقط یه سوال اگه همیشه بخوام از ادرس اول استفاده کنم از چه سایتی باید برم به این ادرس
- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
,
با یک مرورگر قدیمی صفحه مربوط را باز کنید، یا جاوااسکریپت را در هنگام مرور این سایت غیر فعال کنید تا خودکار به نسخه کلاسیک منتقل شوید.
با یک مرورگر قدیمی صفحه مربوط را باز کنید، یا جاوااسکریپت را در هنگام مرور این سایت غیر فعال کنید تا خودکار به نسخه کلاسیک منتقل شوید.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
سلام...
دومی باید کار کنه، وقتی بازش کردین یکم طول میکشه تا کامل لود شه، اما انجام میشه حتما...
بهر حال میتونید این لینکیو که دادمو بوکمارک کنید و همیشه ازش استفاده کند. یا از روش MiimA عزیز استفاده کنید...
البته روش من بنظرم راحتتره، درد سر کمتری داره و همیشه قابل استفاده هست.
دومی باید کار کنه، وقتی بازش کردین یکم طول میکشه تا کامل لود شه، اما انجام میشه حتما...
بهر حال میتونید این لینکیو که دادمو بوکمارک کنید و همیشه ازش استفاده کند. یا از روش MiimA عزیز استفاده کنید...
البته روش من بنظرم راحتتره، درد سر کمتری داره و همیشه قابل استفاده هست.