فوری/کمک کنید

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث کامپيوتر به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain II
Captain II
پست: 1348
تاریخ عضویت: چهارشنبه 29 تیر 1390, 12:56 pm
محل اقامت: Iran
سپاس‌های ارسالی: 5189 بار
سپاس‌های دریافتی: 8625 بار

فوری/کمک کنید

پست توسط A3eman »

سلام مدتیه که ارور there is an ip address conflict with another system on the network به طور مرتب روی صفحه کامپیوترم ظاهر میشه و هر وقت هم که با این وضعیت به اینترنت وصل میشم بعد از چند دقیقه دیس کانکت میشم معنیش چیه؟و چطور درست میشه؟

خیلی ممنون
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 1166
تاریخ عضویت: سه‌شنبه 3 مرداد 1385, 11:49 am
سپاس‌های ارسالی: 946 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

Re: فوری/کمک کنید

پست توسط SHAHRAM »

  , بهتر بود عنوان واضخ تری انتخاب میکردید :razz:

در مورد مشکل شما:
هر فردی وقتی وارد شبکه (اینترنت)میشه،یک شناسه منحصر به فرد میگیره،که شامل یک سری عدد هست،این شناسه هم به صورت دستی قابل تنظیمه و هم به صوررت خودکار قابل دریافت هست(بسته به تنظیمات).
توضیح بیشتری بدید.شما در حال حاضر چطور به اینترنت متصل میشید؟
adsl?
اگر بله،مودم شما بی سیم هست یا به صورت با سیم وصل هستید بهش؟

به جز شما،سیستم دیگه هم به مودم متصل میشه؟
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
Captain II
Captain II
پست: 1348
تاریخ عضویت: چهارشنبه 29 تیر 1390, 12:56 pm
محل اقامت: Iran
سپاس‌های ارسالی: 5189 بار
سپاس‌های دریافتی: 8625 بار

Re: فوری/کمک کنید

پست توسط A3eman »

سلام
ابن عنوان از این بابت انتخاب شد تا یکم به چشم بیاد و بهش توجه بشه...بگذریم
بله با adsl وصل میشم و از سیم استفاده میکنم و هیچ سیستم دیگه ای به مودم متصل نیست
ممنون
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
پست: 15887
تاریخ عضویت: جمعه 7 بهمن 1384, 7:51 pm
سپاس‌های ارسالی: 72635 بار
سپاس‌های دریافتی: 31667 بار
تماس:

Re: فوری/کمک کنید

پست توسط Mahdi1944 »

  ,
احتمالا تنظيمات کارت شبکه شما روي اتوماتيک نيست و يک IP خاص روي اون ست شده و زماني که اين IP در شبکه توسط ديگري مورد استفاده قرار ميگيره اين تداخل رخ ميده، تنظيمات LAN رو چک کنيد (اگر از کايل USB استفاده ميکنيد، يک LAN مجزا ساخته ميشه و اگر از کابل شبکه استفاده ميکنيد، تنظيمات LAN اصلي سيستم رو بررسي کنيد که IP ست نشده باشه و روي Automatic باشه)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد


[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain II
Captain II
پست: 1348
تاریخ عضویت: چهارشنبه 29 تیر 1390, 12:56 pm
محل اقامت: Iran
سپاس‌های ارسالی: 5189 بار
سپاس‌های دریافتی: 8625 بار

Re: فوری/کمک کنید

پست توسط A3eman »

ممنون از پاسختون ولی میشه بگین دقیقا باید چیکار کنم؟و چه مراحلی رو باید طی کنم؟
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 1166
تاریخ عضویت: سه‌شنبه 3 مرداد 1385, 11:49 am
سپاس‌های ارسالی: 946 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

Re: فوری/کمک کنید

پست توسط SHAHRAM »

  , با کابل LAN متصل هستید؟ویندوزتون چی هست؟

من با پیش فرض ویندوز 7 و کابل شبکه(لن)مینویسم:
باید ار کنار ساعت در نوار تسک بار،open network and sharing رو بزنید.
بعد در پنچره باز شده،در سمت چب manage adaptor setting رو انتخاب کنید.
در صفحه باز شده،روی local network connection سمت راست کلیک کنید و properties رو بزنید

در کادر وسط صفحه باز شده،روی internet protocol version 4 رو انتخاب کنید.
و تیک obtain an Ip address automatially رو بزنید.

:razz:
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
Captain II
Captain II
پست: 1348
تاریخ عضویت: چهارشنبه 29 تیر 1390, 12:56 pm
محل اقامت: Iran
سپاس‌های ارسالی: 5189 بار
سپاس‌های دریافتی: 8625 بار

Re: فوری/کمک کنید

پست توسط A3eman »

سلام بله از کابل lan استفاده میکنم و ویندوز هم xp
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 1166
تاریخ عضویت: سه‌شنبه 3 مرداد 1385, 11:49 am
سپاس‌های ارسالی: 946 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

Re: فوری/کمک کنید

پست توسط SHAHRAM »

  ,
مراحل شبیه بالاست .فقط باید از start ، و در منوی connection گزینه all connection انتخاب کنید و بعد local network connection , و باقیش مانند پست بالا
:razz:
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
Captain II
Captain II
پست: 1348
تاریخ عضویت: چهارشنبه 29 تیر 1390, 12:56 pm
محل اقامت: Iran
سپاس‌های ارسالی: 5189 بار
سپاس‌های دریافتی: 8625 بار

Re: فوری/کمک کنید

پست توسط A3eman »

جناب شهرام تیک obtain an Ip address automatially از قبل خورده حالا باید چیکار کنم؟
Captain II
Captain II
پست: 1348
تاریخ عضویت: چهارشنبه 29 تیر 1390, 12:56 pm
محل اقامت: Iran
سپاس‌های ارسالی: 5189 بار
سپاس‌های دریافتی: 8625 بار

Re: فوری/کمک کنید

پست توسط A3eman »

سلام
الان که دوباره سیستم رو روشن کردم دیدم دیگه پیغام ظاهر نمیشه و انگاری دوباره برگشته به حالت اول
از همتون بابت زحماتتون ممنون :razz:
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه در مورد کامپيوتر”