مهدی جان
این تصاویری از جنین های ناقص می باشد که بنا به گفته کیارش جان چشم بادومی ها میل می فرمایند.
حالا که خوب می اندیشیم به موضوع یه جورایی مربوط میشه
موفق باشید
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمیکنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت... [External Link Removed for Guests]
كريم جان من گفتم ناقص من گفتم جنين يه دونه هم نه يه كارخونه نبودي ببيني
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود, [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمیکنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت... [External Link Removed for Guests]
اگه میدونستی سوسک چقدر ویتامین داره این حرف رو نمی زدی
KARIM, با وجود احترامي كه واست قايلم ديگه از اين عكس ها نذار
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود, [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
دوستان لطفا ادب و احترام يکديگر را در پستهايتان مراعات فرماييد و از الفاظ و شوخيهاي ناشايست استفاده نکنيد اين مساله اولين بار نيست که تکرار ميشه ، زين پس در صورت مشاهده اينچنين مسائل بگونه اي ديگر برخورد خواهد شد سه پست اخر نيز حذف شدند.