hamidab نوشته شده:با سلام
یک ابگرمکن قدیمی بوتان داشتم که یکبار بعد از بستن شیر ابگرم شعله قطع نشد و کوره ابگرمکن سوخت چون مدل ابگرمکن قدیمی بود .
یک ابگرمکن بوتان مدل b3115 نو خریدم یک سال بدون مشکل کار کرد ولی یک روز بعد از حمام کردن وبستن شیر ابگرم شعله قطع نشد و فشار زیاد اب جوش باعث ترکیدن لوله اب گرم منزل شد
بعد از درست کردن لوله ی اب گرم و روشن کردن ابگرمکن متوجه شدم شعله یکسره روشن میماند با چند ضربه به بدنه ابگرمکن شعله قطع شد و ابگرمکن به درستی کار میکرد برای اطمینان ابگرمکن را دادم سرویس
باز چند ماه خوب کار کرد ولی یک بار بعد از بستن شیر ابگرم شعله قطع نشد و روشن موند و اب بشدت جوش امد چون زود متوجه شدم گاز را سریع قطع کردم .
لطفا من را راهنمایی فرمایید که مشکل از کجاست ؟
ایا امکان داره مشکل از سیستم لوله کشی ساختمان باشه ؟
یا اینکه به صورت اتفاقی هر دو ابگرمکن یک مشکل مشترک داشته ؟
.
سلام
عجب مشکل خطرناکی
تا حالا همچین چیزی نشنیده بودم که آبگرمکن خاموش نشه !!! . اون هم 2 آبگرمکن در یک جا !!!!
وقتی با آبگرمکن نو هم این مشکل پیش اومده پس مشکل به احتمال زیاد از لوله کشی و یا آب منطقه هست و یا از کثیفی گاز منطقه ی شما که باعث کثیف شدن کاربراتور گاز و سفت شدنِ قطعاتِ متحرکِ داخلِ کاربراتور گاز میشه
اگر برای کسی غیر از شما هم پیش نیومده پس مسئله عجیب تر هست و احتمال اشتباه در لوله کشی بیشتر میشه
اگر کاربراتور آب و توریش که در دهانه ی ورود آب به کاربراتور نصب شده خیلی کثیف میشه پس علتش آب پر از املاح و گل و لای هست که باعث جام شدن قطعات متحرک در کاربراتور آب میشه و یا همونطور که گفتم کثیفی گاز منطقه . بعضیها برای پکیج فیلتر گاز نصب میکنند زیر پکیج تا این کثیفیها رو بگیره
موقعی که خاموش نمیشه باید بدونِ اینکه به آبگرمکن دست بزنین شیر اصلی آب که زیر آبگرمکن هست رو ببندین . اگر مشعل خاموش شد پس مشکل از لوله کشی هست
باید اول علتِ مشکل پیدا بشه تا بعد بتونیم حلش کنیم
وضع آب منطقه ی شما چطوره ؟ گل و لای و املاح و کچ و آهک زیاد داره ؟
تا حالا از دیگران نشنیدین که همین مشکل رو داشته باشند ؟
اینکه گفتین با ضربه زدن به کاربراتورها خاموش میشه , احتمال وجود رسوب در یکی از کاربراتورها و سفت شدنِ قطعاتش رو افزایش میده