MOHAMMAD_ASEMOONI نوشته شده:mehsad نوشته شده:سلام
آبگرمکن من بوتان هست که فشار آب گرم بسیار کم بود قسمت کاربراتور آب و قسمت مسی را از آبگرمکن باز کردم با جوهر نمک رقیق شده به صورت دستی بدون پمپ به مدت 7-8 دقیقه شستشو دادم و سپس با آب خالص تمیز کردم . دوباره بر روی آنها را بر آبگرمکن سوار کرده و آبگرمکن را نصب کردم اشتباهم آنجا بود که هنگام باز کردن پیچ تنظیم کاربراتور آب را هم باز کردم ولی قبل از آن با ماژیک قرمز محل قبلی آنها را علامت زدم پس از نصب تا زمان روشن کردن شمعک همه چیز نرمال است ولی با چرخاندن ولوم تنظیم دمای آب بدون باز بودن آب آبگرمکن روشن میشود ( با باز کردن آب فشار و دمای آب مناسب است ) پیچ تنظیم کاربراتور آب را تغییر دادم به هر نحوی تغییر نکرد فنر داخل پیچ تنظیم را کوچک تر کردم فنر را فعالتر کردم فایده ای نداشت در ضمن من هیچ تغییری در دیافراگم و کاربراتور گاز ندادم لطفا راهنمایی کنید اشکال کارم در کجاست بسیار ممنون
سلام
با ماژیک علامت زدن اشتباه بوده
باید میشمردین که چند دور زده تا باز بشه تا بعدا همونقدر بسته بشه
الان طبق گفته هاتون بیش از حد بسته شده و باید مقداری باز بشه تا فنرش کمتر به دیافراگم فشار بیاره
میله ی پیستون دیافراگم هم باید چرب بشه چون ممکنه جام شده و به سختی حرکت میکنه و برنمیگرده
سلام با سپاس از پاسخ شما
در ضمن اصلا میله پیستون ( اگر منظور اون میله ای است که از قسمت کاربراتور آب به قسمت کاربراتور گاز میره و یک قطعه فلزی کوچک در سر آن قرار دارد ) با سفت و شل کردن پیچ تنظیم ولوم حرکت نمی کند قبلا فکر کنم یکبار که فنر را فشار دادم یه حرکت مختصری کرد ( قبل از شستشو) فکر کنم مشکل از همین جا باشه بسیار ممنون از لطفتون الان دارم بیرون بعدازظهر می بینم نتیجه را بهتون خبر می دم