MOHAMMAD_ASEMOONI نوشته شده:sina234 نوشته شده:
تمام کارهایی که انجام دادین درست بوده و عیب رو پیدا کردین
خسته نباشین
فقط این رو بگم که دیافراگم در فشار آبِ گرم تاثیری نداره و کارش فقط روشن کردن مشعل موقع باز شدن شیر آب گرم هست
طبق گفته ی شما وقتی که لوله ی آبِ گرم آبگرمکن رو از لوله ی توی دیوار جدا کردین و شیر اصلی آب آبگرمکن رو باز کردین آبگرمکن روشن شد و آبِ گرم هم با فشار خوب از آبگرمکن خارج شد پس هیچ جای آبگرمکن گرفتگی و مشکل نداره
خب پس حالا باید دید گرفتگی لوله های آب گرم خانه از کجاست
بنده به شیرهای خانه و سیلنگهای خرطومیِ زیر ظرفشوئی و روشوئی بیشتر شک دارم تا خودِ لوله ها
1- شیر آب اصلی آبگرمکن رو ببندین
2- شیلنگِ خرطومیِ آبِ گرم زیر ظرفشوئی رو باز کنین و بردارین تا لوله ی آبِ گرم توی دیوار از شیر جدا بشه
3- شیر اصلی آب آبگرمکن رو باز کنین
4- اگر آبگرمکن روشن میشه و آبِ گرم هم از لوله ی توی دیوار که زیر ظرفشوئی هست با فشار و بدون مشکل خارج میشه پس لوله ی توی دیوار مشکل نداره بلکه شیلنگ خرطومی شیر یا خود شیر گرفته
اگر خرطومی گرفته میتونین با یک سیخ تمیزش کنین اما سیخ رو از تهش بزنین توی خرطومی تا سوراخ نشد , بعدش چند بار بچرخونین و بشورینش تا گرفتگیش باز بشه
یا میتونین موقتاً خرطومی آب سرد رو ببندین به جاش و تست کنین
اینطوری معلوم میشه که آیا لوله ی توی دیوار گرفته یا خرطومی آب گرم یا خود شیر
نتیجه رو خبر بدین تا عیب یابی رو ادامه بدیم
داداش دست گلت دردنکنه وقت میگزاری سپاس
همون کارو کردم به محض اینکه شیلنگ رابط شیراهرمی آشپزخانه از زیرسینک باز کردم فوری فلکه اون رو باز کردم دیدم فشار خیلی بده وبزور ازش آب میاد وازطرفی با فوت کردن هوا به شیلنگ وباز گزاشتن شیر آب گرم ، هوا راحت جریانن داشت وبا نگاه کردن به شیلنگ هیچی اونو نگرفته بود
رفتم سراغ دستشویی همون کارارو کردم اونم چیزیش نبود و حمام هم همینطور!
حتی شیراهرمی حمامو درآوردم وشیر خروجی آبگرمکن رو باز کردم دیدم ذره ذره آب میاد
حالا موندم واسه این لوله های توکار ساختمون چکارکنم جنسشون هم ازین پلاستیکهای سفیده که با اطو باهاشون کار میکنن