عیب یابی و تعمیر و نگهداری آبگرمکن و پکیج در این تاپیک

در اين بخش مي‌توانيد در مورد تمامي مسائل مرتبط با دانش عمومي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, شوراي نظارت

New Member
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

Re:

پست توسط sina234 »

MOHAMMAD_ASEMOONI نوشته شده:
sina234 نوشته شده:
تمام کارهایی که انجام دادین درست بوده و عیب رو پیدا کردین
خسته نباشین
فقط این رو بگم که دیافراگم در فشار آبِ گرم تاثیری نداره و کارش فقط روشن کردن مشعل موقع باز شدن شیر آب گرم هست
طبق گفته ی شما وقتی که لوله ی آبِ گرم آبگرمکن رو از لوله ی توی دیوار جدا کردین و شیر اصلی آب آبگرمکن رو باز کردین آبگرمکن روشن شد و آبِ گرم هم با فشار خوب از آبگرمکن خارج شد پس هیچ جای آبگرمکن گرفتگی و مشکل نداره

خب پس حالا باید دید گرفتگی لوله های آب گرم خانه از کجاست
بنده به شیرهای خانه و سیلنگهای خرطومیِ زیر ظرفشوئی و روشوئی بیشتر شک دارم تا خودِ لوله ها
1- شیر آب اصلی آبگرمکن رو ببندین
2- شیلنگِ خرطومیِ آبِ گرم زیر ظرفشوئی رو باز کنین و بردارین تا لوله ی آبِ گرم توی دیوار از شیر جدا بشه
3- شیر اصلی آب آبگرمکن رو باز کنین
4- اگر آبگرمکن روشن میشه و آبِ گرم هم از لوله ی توی دیوار که زیر ظرفشوئی هست با فشار و بدون مشکل خارج میشه پس لوله ی توی دیوار مشکل نداره بلکه شیلنگ خرطومی شیر یا خود شیر گرفته
اگر خرطومی گرفته میتونین با یک سیخ تمیزش کنین اما سیخ رو از تهش بزنین توی خرطومی تا سوراخ نشد , بعدش چند بار بچرخونین و بشورینش تا گرفتگیش باز بشه
یا میتونین موقتاً خرطومی آب سرد رو ببندین به جاش و تست کنین
اینطوری معلوم میشه که آیا لوله ی توی دیوار گرفته یا خرطومی آب گرم یا خود شیر
نتیجه رو خبر بدین تا عیب یابی رو ادامه بدیم

داداش دست گلت دردنکنه وقت میگزاری سپاس
همون کارو کردم به محض اینکه شیلنگ رابط شیراهرمی آشپزخانه از زیرسینک باز کردم فوری فلکه اون رو باز کردم دیدم فشار خیلی بده وبزور ازش آب میاد وازطرفی با فوت کردن هوا به شیلنگ وباز گزاشتن شیر آب گرم ، هوا راحت جریانن داشت وبا نگاه کردن به شیلنگ هیچی اونو نگرفته بود
رفتم سراغ دستشویی همون کارارو کردم اونم چیزیش نبود و حمام هم همینطور!
حتی شیراهرمی حمامو درآوردم وشیر خروجی آبگرمکن رو باز کردم دیدم ذره ذره آب میاد
حالا موندم واسه این لوله های توکار ساختمون چکارکنم جنسشون هم ازین پلاستیکهای سفیده که با اطو باهاشون کار میکنن
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: زمین پهناور خدا ( أرضُ الله الواسعة)
سپاس‌های ارسالی: 4736 بار
سپاس‌های دریافتی: 8759 بار

پست توسط MOHAMMAD_ASEMOONI »

sina234 نوشته شده:
داداش دست گلت درد نکنه وقت میگذاری سپاس
همون کارو کردم به محض اینکه شیلنگ رابط شیر اهرمی آشپزخانه از زیر سینک باز کردم فوری فلکه اون رو باز کردم دیدم فشار خیلی بده و به زور ازش آب میاد
از طرفی با فوت کردن هوا به شیلنگ رو باز گذاشتن شیر آب گرم ، هوا راحت جریان داشت و با نگاه کردن به شیلنگ هیچی اونو نگرفته بود
رفتم سراغ دستشویی همون کارها رو کردم اونم چیزیش نبود و حمام هم همینطور!
حتی شیراهرمی حمامو درآوردم و شیر خروجی آبگرمکن رو باز کردم دیدم ذره ذره آب میاد
حالا موندم واسه این لوله های توکار ساختمون چکارکنم جنسشون هم ازین پلاستیکهای سفیده که با اطو باهاشون کار میکنن

سلام
قابلی نداره دوست عزیز . سپاس از خدای دانا
قبل از ادامه , شما گفتین خروجی آبِ آبگرمکن رو از لوله ی دیوار جدا کردین و فشار آبِ گرم آبگرمکن قوی و خوب بود .
این نشون میده هیچ جای آبگرمکن مشکلی نداره

اگر به این موضوع شک دارین پس دوباره تست کنین تا مطمئن بشین که گرفتگی از آبگرمکن نیست
=================================
اگر مطمئن هستین که شیر فلکه های زیر ظرفشوئی و روشوئی هم سالمه و گرفتگی نداره پس دیگه یقیناً گرفتگی از لوله های توی دیوار هست و یقیناً گرفتگی نزدیک آبگرمکن هست چون باعث کم شدن فشار آبِ گرم در همه جای خانه شده
شما 2 راه دارین
1- یک فنر لوله باز کنی و یا فنر سیم کشی رو بزنین توی لوله ی آب گرم از سمت آبگرمکن و بعدش آب گرم رو وصل کنین و شیر اصلی آبگرمکن رو باز کنین و ببینین گرفتگی کمتر شده یا نه ؟
شاید لازم بشه چیزی مثل یک مهره ی 14mm رو با سیم محکم ببندین سر فنر تا گرفتگی رو باز کنه چون خود فنر باریکه و ممکنه از قسمت گرفته راحت رد بشه
تاکید میکنم که مهره باید با سیم , محکمِ محکم وصل بشه به سر سیم وگرنه ممکنه کنده بشه و بمونه توی لوله و مشکل ساز بشه
2- اگر با فنر باز نشد , راهی نیست جز کشیدنِ لوله ی آبگرم از روی دیوار و یا شکافتن دیوار از سمت آبگرمکن و بریدن قسمت گرفته و تعویضش
بی شک گرفتگی بین آبگرمکن و اولین دوراهه یا سه راهه توی دیوار هست
نتیجه رو خبر بدین لطفاً
با تشکر
موفق باشید
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های خودرو
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های زندگی
برنامه‌های کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیه‌های بسیار مهم امنیتی
توصیه‌های بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهای‌نصب،عیب‌یابی،تعمیر،هشدارها،توصیه‌ها)

دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست. 
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست

اگه باور نمی‌کنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا

New Member

Re:

پست توسط sina234 »

sina234 نوشته شده:قابلی نداره دوست عزیز . سپاس از خدای دانا
قبل از ادامه , شما گفتین خروجی آبِ آبگرمکن رو از لوله ی دیوار جدا کردین و فشار آبِ گرم آبگرمکن قوی و خوب بود .
این نشون میده هیچ جای آبگرمکن مشکلی نداره

اگر به این موضوع شک دارین پس دوباره تست کنین تا مطمئن بشین که گرفتگی از آبگرمکن نیست
=================================
اگر مطمئن هستین که شیر فلکه های زیر ظرفشوئی و روشوئی هم سالمه و گرفتگی نداره پس دیگه یقیناً گرفتگی از لوله های توی دیوار هست و یقیناً گرفتگی نزدیک آبگرمکن هست چون باعث کم شدن فشار آبِ گرم در همه جای خانه شده
شما 2 راه دارین
1- یک فنر لوله باز کنی و یا فنر سیم کشی رو بزنین توی لوله ی آب گرم از سمت آبگرمکن و بعدش آب گرم رو وصل کنین و شیر اصلی آبگرمکن رو باز کنین و ببینین گرفتگی کمتر شده یا نه ؟
شاید لازم بشه چیزی مثل یک مهره ی 14mm رو با سیم محکم ببندین سر فنر تا گرفتگی رو باز کنه چون خود فنر باریکه و ممکنه از قسمت گرفته راحت رد بشه
تاکید میکنم که مهره باید با سیم , محکمِ محکم وصل بشه به سر سیم وگرنه ممکنه کنده بشه و بمونه توی لوله و مشکل ساز بشه
2- اگر با فنر باز نشد , راهی نیست جز کشیدنِ لوله ی آبگرم از روی دیوار و یا شکافتن دیوار از سمت آبگرمکن و بریدن قسمت گرفته و تعویضش
بی شک گرفتگی بین آبگرمکن و اولین دوراهه یا سه راهه توی دیوار هست
نتیجه رو خبر بدین لطفاً
با تشکر
موفق باشید

ممنون
حدستون درسته وخودم همین فکرو میکردم
راستش دیشب با سیم فنر از طرف شیرخروجی آبگرمکن که وصل میشه به لوله دیوار، وارد لوله کردم ونیازی به مهره یاچیز دیگه ای نبود بعد یک ونیم متر خوردش به زانو هرکاری کردم نشد و بیشتر نرفت واز هردو طرف سیم استفاده کردم نشد ک نشد،
عزیز وسیله ای دستگاهی هست با فشار هوا یا چیزی اینو بزنه بیرون؟ یا میتونم از جوهرنمک استفاده کنم اگه اره ، واگه برگشت پیدا کنه تو رادیاتور آبگرمکن مشکلی پیدا نمیکنه؟
متاسفانه پمپی چیزی هم نداریم از فشار اون استفاده کرد
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

sina234 نوشته شده:ممنون
حدستون درسته وخودم همین فکرو میکردم
راستش دیشب با سیم فنر از طرف شیرخروجی آبگرمکن که وصل میشه به لوله دیوار، وارد لوله کردم ونیازی به مهره یاچیز دیگه ای نبود بعد یک ونیم متر خوردش به زانو هرکاری کردم نشد و بیشتر نرفت واز هردو طرف سیم استفاده کردم نشد ک نشد،
عزیز وسیله ای دستگاهی هست با فشار هوا یا چیزی اینو بزنه بیرون؟ یا میتونم از جوهرنمک استفاده کنم اگه اره ، واگه برگشت پیدا کنه تو رادیاتور آبگرمکن مشکلی پیدا نمیکنه؟
متاسفانه پمپی چیزی هم نداریم از فشار اون استفاده کرد

گرفتگی نمیتونه بعد از دوراهی باشه وگرنه حداقل در یک جای خانه فشار آب قوی بود
بزرگترین مهره ای که میره توی لوله رو محکم ببندین به فنر و بزنین توی لوله . به احتمال زیاد مشکل حل میشه

قبل از مهره بستن یک بار دیگه فنر رو تا جائی که پیش میره بزنین توی لوله و روی فنر علامت بزنی
بعدش با مهره هم باید فنر همونقدر بره توی لوله .
اگر کمتر رفت پس مهره خورده به همون گرفتگی
از محلولِ لوله باز کن میتونین استفاده کنین به شرطی که هیچ جای لوله فلزی نباشه
بعد از باز شدن لوله باید با آبگرمکنِ روشن , آب گرم رو در همه جا 10 دقیقه باز بذارین تا محلول لوله باز کن کاملا شسته و خارج بشه وگرنه خطرناکه برای چشم و پوست و آشامیدن

همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده

تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا

New Member

Re:

پست توسط sina234 »

sina234 نوشته شده:
گرفتگی نمیتونه بعد از دوراهی باشه وگرنه حداقل در یک جای خانه فشار آب قوی بود
بزرگترین مهره ای که میره توی لوله رو محکم ببندین به فنر و بزنین توی لوله . به احتمال زیاد مشکل حل میشه

قبل از مهره بستن یک بار دیگه فنر رو تا جائی که پیش میره بزنین توی لوله و روی فنر علامت بزنی
بعدش با مهره هم باید فنر همونقدر بره توی لوله .
اگر کمتر رفت پس مهره خورده به همون گرفتگی
از محلولِ لوله باز کن میتونین استفاده کنین به شرطی که هیچ جای لوله فلزی نباشه
بعد از باز شدن لوله باید با آبگرمکنِ روشن , آب گرم رو در همه جا 10 دقیقه باز بذارین تا محلول لوله باز کن کاملا شسته و خارج بشه وگرنه خطرناکه برای چشم و پوست و آشامیدن

آقا دمتون گرم تازه دارم سایت رو زیرورو میکنم سایتتون عالیه
خب داداش دوباره با سیم فنر و مهره رفتم سراغش ، هرکاری کردم نشد
بعد یه فکر به سرم زد اومدم تو آشپزخانه زیر سینک قطع کن های آب سرد وگرم رو در آوردم وهردو لوله با دوتا شیلنگ خرطومی بهم وصل کردم از وسط دوتا شیلنگ یه شیر گزاشتم قبلش شیر سرد ورودی آبگرمکن رو بستم واز خروجی رادیاتور باز کردم ویه شیلنگ به ورودی لوله دیوار وصل کردم وگزاشتمش تو یه تشت که میگم چرا! ، در واقع من اومدم جهت جریان آب رو عوض کردم که شاید تو برعکس رد کنه و بیاره بیرون و همین طور هم شد در حد نیم کیلو رسوبات با فشار آورد وتو تشت ریخت تشت هم گزاشتم که اگه آشغالی اومد نریزه تو لوله فاظلاب و حداقل اون گرفته نشه!
بعد دوباره جریانو برعکس کردم مثل حالت معمول خودش دیدم آشپزخانه خوب شد اما حمام ودستشویی نه! خب رفتم همین کارو با دستشویی وحمام کردم باز دوباره کلی رسوبات اومد بیرون
بعد دوباره همه رو از اول نصب کردم دیدم بله فشار خیلی خوب شده وهمه چی اکی هست
درکل عوض کردن جهت جریان خیلی تاثیر داشت اگه کسی خواست اینکارو بکنه حتما وحتما شیرورودی آبگرمکن رو قطع کنه بعد از اون ور هم خروجیش رو باز کنه ویه سطل جلولوله دیوار که به خروجی آبگرمکن وصل میشه بزاره
ممنون داداش محمد عزیز خیلی بهت زحمت دادم سپاس
راجب نقش دیافراگم هم ممنون نمیدونستم
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

sina234 نوشته شده:

آقا دمتون گرم تازه دارم سایت رو زیرورو میکنم سایتتون عالیه
خب داداش دوباره با سیم فنر و مهره رفتم سراغش ، هرکاری کردم نشد

بعد یه فکر به سرم زد اومدم تو آشپزخانه زیر سینک قطع کن های آب سرد وگرم رو در آوردم وهردو لوله با دوتا شیلنگ خرطومی بهم وصل کردم از وسط دو تا شیلنگ یه شیر گذاشتم قبلش شیر سرد ورودی آبگرمکن رو بستم و از خروجی رادیاتور باز کردم و یه شیلنگ به ورودی لوله دیوار وصل کردم و گذاشتمش تو یه تشت که میگم چرا! ، در واقع من اومدم جهت جریان آب رو عوض کردم که شاید تو برعکس رد کنه و بیاره بیرون و همین طور هم شد در حد نیم کیلو رسوبات با فشار آورد و تو تشت ریخت تشت هم گذاشتم که اگه آشغالی اومد نریزه تو لوله فاظلاب و حداقل اون گرفته نشه!

بعد دوباره جریانو برعکس کردم مثل حالت معمول خودش دیدم آشپزخانه خوب شد اما حمام ودستشویی نه!

خب رفتم همین کارو با دستشویی وحمام کردم باز دوباره کلی رسوبات اومد بیرون

بعد دوباره همه رو از اول نصب کردم دیدم بله فشار خیلی خوب شده و همه چی اوکی هست

درکل عوض کردن جهت جریان خیلی تاثیر داشت اگه کسی خواست اینکارو بکنه حتما و حتما شیر ورودی آبگرمکن رو قطع کنه بعد از اون ور هم خروجیش رو باز کنه و یه سطل جلو لوله دیوار که به خروجی آبگرمکن وصل میشه بذاره

ممنون داداش محمد عزیز خیلی بهت زحمت دادم سپاس
راجب نقش دیافراگم هم ممنون نمیدونستم

سلام
عجب ابتکار جالبی زدید برای باز کردن لوله ها . آفرین
روش جالب و کارآمدی هست
فقط یک سوالِ مُحَیّر العُقول !!! پیش میاد اینجا:
اینهمه آشغال و رسوبات که تمام لوله های آبِ گرم رو مسدود کرده بود چطوری تونسته بود از توریِ ورودیِ آبگرمکن و کاربراتور آبش و لوله های باریک و پیچ در پیچ مُبدّلِ آبگرمکن بگذره و اونها رو مسدود نکنه ؟؟؟!!!

این واقعاً چیز عجیبی هست . چون آبگرمکن اصلاً گرفتگی نداشت اما تمام لوله های پلاستیکی گرفتگی داشت
این رسوبها چی بود دقیقاً؟
گل و لای ؟ سنگ ریزه و شن ؟
رسوبِ گچی ؟ خرده چوب ؟ یا چی بود دقیقاً

تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا

New Member

Re: عیب یابی و تعمیر و نگهداری آبگرمکن و پکیج در این تاپیک

پست توسط sina234 »

خواهش میکنم
خب من اصلا آبگرمکن رو درگیر نکردم نزاشتم ذره ای آشغال توش بره گفتم شیرورودی آب سردکه ابتدای آبگرمکن ومختص آبگرمکن هست رو اونجا بستم ازاون ور خروجیش رو از لوله دیوار جدا کردم من با لوله دیوار که به خروجی آبگرمکن وصل میشه کار داشتم وقتیکه جریانو از طرف آشپزخانه ودستشویی وحمام برعکس میکنم آب از همون لوله دیوارکه به خروجی آبگرمکن وصل میشه بزنه بیرون وآشغال هارو بیاره بیرون
رسوباتو نگاه کردم همش شن های کوچولو و رسوباتی مختص دیواره داخلی لوله های فلزی بود ووقتی بهش دست میزدم خورد میشد،
زنگ آهن و شنریزه و چیزهای هم نمیدونستم چی بود کاش ازش یه عکس میگرفتم!
وقتی جهت جریانو تو لوله هابرعکس کردیم به محض باز گزاشتن جریان آب جریان رو قطع نکنین چون دوباره رسوبات از یه جایی داخل لوله میشینه ودوباره دردسر میشه در حد ۵دقیقه باز میزاری که کامل همه رو بیاره بیرون بعد با قطع وصل کردن های پشت سر هم مونده هارو با فشار میاد بیرون!
New Member

پست توسط sina234 »

sina234 نوشته شده:خواهش میکنم
ببخشی سوالو خوب متوجه نشدم دوباره سند کردم تصویرخب به مرور زمان ذره ذره در طول این چندسال واردش شده ومونده ، فک نکنم یکباره پر شده باشه.
رسوباتو نگاه کردم همش شن های کوچولو و رسوباتی مختص دیواره داخلی لوله های فلزی بود ووقتی بهش دست میزدم خورد میشد،
زنگ آهن و شنریزه و چیزهای هم نمیدونستم چی بود کاش ازش یه عکس میگرفتم!
یه چیزشاید رسوبات مربوط به زنگ آهن از توری که گذشته ووداخل لوله ها شده به مرور روهم افتاده بهم چسبیده باشند شایدم تبدیلاتی با کمک آشغالای دیگه دوباره تشکیل شده باشند مثل اونایی که از بدنه رادیاتور کنده شدن وبطرف لوله ها رفته.
وقتی جهت جریانو تو لوله هابرعکس کردیم به محض باز گزاشتن جریان آب جریان رو قطع نکنین چون دوباره رسوبات از یه جایی داخل لوله میشینه ودوباره دردسر میشه در حد ۵دقیقه باز میزاری که کامل همه رو بیاره بیرون بعد با قطع وصل کردن های پشت سر هم مونده هارو با فشار میاد بیرون!
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

bahmannnnnn نوشته شده:سلام
روز بخیر

من یه ابگرمکن بوتان دارم، اما جدیدا وارد این خونه شدم و نمیدونم کی سرویس شده
طبقه دوم هستیم.
پمپ آب نداریم اما فشار آب خیلی خوبه
حدود یه هفته پیش ابگرمکن بد روشن میشد.(شمعکی هستش). یعنی شیر اب گرم رو که باز میکردم، اب خارج نمیشد و ابگرمکن هم روشن نمیشد اما اب سرد فشار خوبی داشت. گاهی اوقات هم همه چی خوب و عادی بود و ابگرمکن کارشو میکرد
مشکل بدتر شد و از هر 10بار که شیر اب گرم رو باز میکردم فقط یه بار ابگرمکن روشن میشد
کم کم فهمیدم که وقتی ناگهانی شیر اب رو باز میکنم اب از شیر اب گرم خارج نمیشه و ابگرمکن هم روشن نمیشه اما وقتی به تدریج شیر رو باز میکنم درست میشه
اما بعد از دو روز دیگه به هیچ عنوان روشن نمیشه.اما اب از ابگرمکن خارج میشه و مثل قبل نیست که حتی اب هم نیاد
این موضوع رو هم بگم که حتی زمانی که همه چی خوب بود گاهی اوقات با باز کردن شیر اب گرم صدای تق تق مداومی از ابگرمکن میومد وباعث میشد ابگرمکن لرزش داشته باشه. مثلا هر ثانیه 3 4 بار. الان شمعک روشنه اما با وجود اینکه از شیر اب گرم اب خارج میشه، ابگرمکن روشن نمیشه
ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام و خوش آمد به شما
ابتدا باید فشار آب گرم در همه جای خانه رو تست کنین . اگر خیلی از آب سرد کمتره پس یا آبگرمکن رسوب گرفته و یا لوله های آب گرم
باید لوله خروجی آبگرمکن رو از دیوار جدا کنین و آب ورودش رو باز کنین . اگر فشارش خوبه پس آبگرمکن سالمه
اگر فشارش کمه پس یا ورودی کاربراتور آشغال گرفته و یا مبدل رسوب گرفته
اگر فشار آب گرم در همه جا خوبه اما روشن نمیشه , ابتدا با نوک سنجاق قفلی و از شکاف بین کاربراتور آب و گاز یک قطره روغن موتور بزنین به میله ی پیستون از دو طرفش تا نرم و روان بشه
اگر باز هم روشن نمیشه پس دیافراگم باید عوض بشه

تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

amind1366 نوشته شده:سلام ممنون از سایت خوبتون
آبگرمکن من یه مشکلی پیدا کرده و مشکلش اینه که شیر ظرف شویی را باز میکنم روشن نمیشه ولی شیر حمام و دسشویی را باز میکنم روشن شده و آب گرم میشود فقط شیر ظرف شویی را باز میکنم روشن نمیشه و آب گرم نمیشه
ممنون

سلام
به احتمال زیاد شیر آب گرم ظرفشوئی گرفته و فشار آب کمه و برای روشن کردن آبگرمکن کافی نیست
شیلنگ خرطومی آب گرم زیر ظرفشوئی رو باز کنین و توش فوت کنین
احتمالاً رسوب گرفته
با سیخ میشه تمیزش کرد . باید سیخ رو توی شیلنگ بچرخونین
نتیجه رو خبر بدین

تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

54596565 نوشته شده:سلام
آبگرمکن دیواری من بوتان است سه روزی هست آبگرمکن آب را میبندیم آبگرمکن خاموش نمیشود
علت چی میتونه باشه؟

متشکرم

سلام و خوش آمد به شما
آیا میله ی دیافراگم با بازکردنِ شیر آبِ گرم حرکت میکنه به سمتِ چپ ؟
[External Link Removed for Guests]
اگر نه پس یا جام شده به دلیل خشکی و بی روغنی و یا علتی دیگه
با نوکِ پیچ گوشتی باریک , حرکتش بدین به سمت راست
آیا حالا مشعل خاموش هست ؟
اگر بله پس به احتمال زیاد مشکل از همون خشکی هست
باید به این شکل به 2 سر میله یک قطره روغن بزنین با سنجاق قفلی و چند بار شیر آب گرم رو باز و بسته کنین تا روغن بره داخل و میله نرم و روان بشه
نتیجه رو خبر بدین

[External Link Removed for Guests]

تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا

New Member

پست توسط ali.fathabadi64 »

سلام ،ابگرمکن ما بوتان هست از کجا بفهمیم شیر ربع گرد ان خرابه

فرستاده شده از SM-J510Fِ من با Tapatalk
ارسال پست

بازگشت به “دانش عمومی”