reza1334 نوشته شده:درود بر شما .
از مباحث شما در مورد تعمیر ابگرمکن لذت بردم . وقدرانی می کنم از خالص ومخلص بودن شما .
اجرتان با پروردگار منان.
====================================
خدمتان عرض کنم بنده واشر سیاه رگلاتور اب را عوض کردم و پیستون داخل رگلاتور و داخل رگلاتور گاز را تمیز کردم ولی احساس می کنم پیستون اب وگاز کمی سفت است
سفتی این میله به اندازهای است که شما قوطی کبریتی را دستتان بگیرید و با انگشت در قوطی کبریت را برای بر داشتن سیخ کبریت فشار بدهید
من بیشتر از این موفق نشدم روانش کنم
پیسون قسمت رگلاتور اب را با سمباده نرم تمیز کردم ولی قسمت رگلاتور گاز را چون اب بندی بود که گاز نزند صلاح نبود کاری بکنم ولی هر دو طرف را کریسکاری کردم .
1- ولی مشکل من اینجاست , موقع باز کردن شیر اب گرم اب سرد است و با نگه داشتن انگشتم به مدت 10 یا 15 ثانیه منظور سدکردن اب توسط انگشتم دوباره اب گرم می شود . و اگر مجدد شیر را ببندم باید کار قبلی را تکرار کنم تا اب گرم بیاید ضمنا بمب اب هم دارم .
واین را خدمتان بگویم از ابتدا ابگرمکن دیواری کمی پایین تر (1.5 متر ) از کف خانه است با این تفاصیل ابگرمکن کار می کرد .
این را محض اطلاعتان عرض کردم .
2- ضمنا واشر سیاه به طرفی که یک زائده دایره دارد باید طرف اب باشد و انطرفی که صاف و صفحه پلاستیکی وجود دارد و به پیستون متصل است باشد درست قرار می گیرد؟
3- و بفرمایید داخل رگلاتود اب ان طرف واشر سیاه که ان زائده دایره ای هست یک دکمه متحرک که زیرش فنر است کارش چه می باشد و وضعیت این دکمه از لحاظ سالم بودن چگونه باید باشد؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.
ممنون از شما
رضا
سلام
سمباده زدن قطعات باعث زبر شدنشون میشه . خصوصاً پیستون و ساق پیستونِ دیافراگم نباید سمباده بخوره چون زبر شدنش باعث میشه اورینگش رو بسابه و نشتی آب پیش بیاد
1- آیا فشار شیر آبِ گرم در همه جا خوب هست یا یک جا ضعیفه یک جا قوی ؟ یا همه جا خیلی ضعیفتر از شیر آبِ سرد هست ؟
آیا با باز کردن شیر آب گرم , مشعل روشن میشه ؟
2- واشر لاستیکی (دیافراگم) رو نمیشه پشت و رو بست .
[External Link Removed for Guests]اون طرفی که در این عکس پیداست ,همون طرفی هست که میچسبه به پیستونِ خاکستری رنگِ دیافراگم
3- اون زائده به یک فنر وصله که از بیرونِ رگولاتور یک پیچ داره که با سفت کردنِ اون پیچ , فنر بیشتر فشار میاره به این زائده و زائده هم بیشتر فشار میاره به دیافراگم .
یعنی با سفت کردنِ اون پیچ , حساسیتِ دیافراگم بیشتر میشه و با فشار آبِ کمتر هم مشغل رو روشن میکنه
هشـــدار:
اگر اون پیچ بیش از حد سفت بشه ,مشعل خاموش نمیشه اصلاً حتی وقتی که شیر آب گرم بسته باشه
اگر اون پیچ بیش از حد شل باشه , مشعل اصلاً روشن نمیشه و یا خیلی شعیف روشن میشه