saeedhhhhh نوشته شده:
سلام
من تمام قطعات تعویض کردم چون خیلی قطعاتش به خاطر نشتی آبی که داشت و گچ رسوب که روی قطعات گرفته بود مجبور به تعویض شدم
حال که فشار خوب هست ولی مشعل کم فروغ هست
من خودم احتمال گچ گرفتگی لوله های که آب را گرم می کنه باشه
چون آب شهر من خیلی گچ داره
ومن تمام گفته های شما رو اجرای کرده بودم
جز پرده دیافرگم ولی قطعات همه نو وجدید هستند
لطفا راه حل دیگر دارید بگوید
من برای رسوب زدای از لوله ها از محلول که گچ زدای برای کتری و سماور استفاده می کنند استفاده می کنم، به نظر شما کار خوبی هست؟
سلام
1- احتیاجی به تعویض قطعات فلزی نبود . فقط کافی بود با پوشیدن دستکش ظرفشوئی و عینک ایمنی در هوای آزاد با مخلوط آب و جوهر نمک رسوب زدائی بشه
2- دیافراگم اگر معیوب باشه باشه ضعف شعله مشعل میشه . بهتره حتما عوض بشه . یادتون باشه به میله ی پیستون دیافراگم هم کمی روغن یا گیریس بزنین تا نرم و روان باشه
3- شاید فشار گاز به دلیلی افت کرده در منطقه یا ساختمون یا نیمه باز بودنِ یک شیر
4- بهترین علامتِ گرفتگی لوله های مارپیچ مسی (مُبدّل) اینه که فشار آبِ گرم خیلی کمتر از آب سرد هست .
5- اگر کاربراتور آب کهنه باشه باید تمام مجراهای داخلش باز باشه و اگر رسوب گرفته با محلول رسوب گیر رسوب زدائی بشه وگرنه میتونه باعث خوب عمل نکردن دیافراگم بشه . ضعف فشار آب ساختمان هم همینطور .
اگر رسوب گیر کتری به خوبی کچ کتری رو بدون دست زدن به گچها حل میکنه پس برای آبگرمکن هم مناسبه وگرنه به درد نمیخوره
خود تعمیرکارها از محلئل آب و جوهر نمک و یا محلول لوله بازکن استفاده میکنند
البته ممکنه علتش گرفتگی لوله های آب گرم ساختمان هم باشه . اما اکثراً علتش رسوب گرفتگی مبدل هست و یا کاربراتور آب و یا توری ورودی آبگرمکن
6- اگر همه ی اینها درست و سالم و تمیزه پس احتمال کثیفی کاربراتور گاز هست و یا لوله ای که از کاربراتور گاز , گاز میده به مشعل
باز کردن و سرویس و تعمیر کاربراتور گاز میتونه خطرناک و حتی مرگبار باشه . باید هیچ استباهی صورت نگیریه و بعد از بستنش همه همه چیزش با کف چک بشه
مسئولیت ایمنی و هر گونه زیان مالی و جانی با خواننده ی مطالب این تاپیک هست
بنده و این سایت هیچ مسئولتی نداریم
در مورد کار با محلولهای رسوب گیر هم همبنطور
این محلولها اگر بیش از حد غلیظ باشه و یا مدت شستشو زیادی طول بکشه باعث خوردگی لوله ها و قطعات فلزی میشه
استشمام گازش هم خطرناکه .
اگر یک قطره ازش توی چشم بریزه ممکنه صدمه جبران ناپذیر بزنه
باید با دستکش لاستیکی و عینک ایمنی و در هوای باز و دور از بچه ها کار انجام بشه