saeedp96 نوشته شده:سلام،خسته نباشید .
ما یک پکیچ بوتان داریم , الان میخوام شوفاژها روشن کنم
میدونم که باید دکمه پکیج را به سمت زمستانه ببرم.
بعد میخوام بدونم اول شیر شوفاژ را باز کنم بعد دکمه مربوط پکیچ را به سمت زمستانه ببرم؟ یا اینکه اول دکمه مربوط پکیچ را به سمت زمستانه ببرم بعد شیر شوفاژ را باز کنم ؟ یا اصلا فرقی نمیکنه؟
بعد مرحله بعدی در صورت لزوم هواگیری شوفاژ است.
آیا مراحل را درست ذکر کردم ؟
بعد از این مراحل باید کاره دیگه انجام بدم؟
با تشکر
سلام سلامت باشید
1- البته منظورتون از شوفاژها , رادیاتورهای شوفاژ هست که در قسمتهای مختلف ساختمان نصب میشه
2- اول باید شیرهای تمام رادیاتورها رو باز کنین چون با روشن کردنِ حالتِ زمستانه ی پکیج , پمپ آبش هم روشن میشه تا آب گرم رو برسونه به رادیاتورها و آب سرد یا ولرم رو بگردونه به پکیج . یعنی پمپش آب رو به گردش درمیاره پس شیرهای رادیاتورها باید قبلاً باز شده باشه
3- در بعضی پکیجها حتی در تابستان هم باید شیرها باز باشه چون هر چند مدت یک بار به صورت اتوماتیک پکیج آب رو میچرخونه توی رادیاتورها تا آب راکد نمونه در اونها گاز تولید نشه یا کمتر تولید بشه .
4- هواگیری در صورتی لازمه که از توی رادیاتور صدای چکیدنِ آب یا شُرشُر آب بیاد که معنیش وجود هوا یا گاز ئیدروژن در رادیاتور هست .
در بعضی رادیاتورها آب با بدنه ی داخلی رادیاتور واکنش شیمیائی انجام میده و باعث تولید گاز ئیدروژن میشه .
بنابراین باید موقع هواگیری احتیاط کنین چون گاز ئیدروژن قابل انفجار هست یعنی سیگار دستتون نباشه =================================
نکته مهم در مورد هواگیری :
بعضی از نصابها رادیاتور رو کاملاً افقی نصب نمیکنند و شیر هواگیری پایینتر از لوله ی ورود آب به رادیاتور هست .
همین مسئله باعث میشه که هواگیری بی تاثیر بشه و صدای شرشر یا چکه قطع نشه چون هوا سمت لوله ی ورودی جمع میشه نه سمتِ شیر هواگیری
راه حل :باید رادیاتور تراز بشه تا هوای توی رادیاتور بره سمت شیر هواگیری
حتی بهتره که رادیاتور طوری نصب بشه که شیر هواگیری یک سانت هم بالاتر باشه . یعنی رادیاتور کاملاً افقی
نباشه بلکه اون سمتی که شیر هواگیری هست یک سانت بالاتر بشه تا مطمئن بشیم که همه ی گازها جمع میشه کنار شیر هواگیری و با باز کردنش همه ی گازها خارج میشه