سلام
تا حالا ندیدم و نشنیدم که از اونطرف آب نشت کنه
ولی حتماً اونطرف هم اورینگ داره , درست شبیه اورینگ میله ی پیستون
.
آب از کجا نشت میکنه دقیقاً ؟
.
مدیران انجمن: رونین, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت
Ehsan166 نوشته شده: ↑جمعه ۲۵ آبان ۱۳۹۷, ۴:۰۵ ب.ظ سلام خسته نباشید من یه آبگرمکن بوتان مدل 3112 دارم که سرویسش کردم حتی دیافراگمشم عوض کردم ولی وقتی آبگرم رو باز میکنم بگیر نگیر داره فشارآب سردخوبه ولی رو آبگرم ضعیف وقوی میشه حتی بعضی وقتاآب گرم قطع میشه ولی آبگرمکن روشن میمونه بعد چند ثانیه قطع میشه والانم شیراب بستس خودبخودروشن وخاموش میشه ممنون میشم جواب این مشکلو بدین بایدچیکارکنم؟ باتشکر
سلامEhsan166 نوشته شده: ↑جمعه ۲۵ آبان ۱۳۹۷, ۴:۰۵ ب.ظ سلام
خسته نباشید
من یه آبگرمکن بوتان مدل 3112 دارم که سرویسش کردم
حتی دیافراگمش هم عوض کردم ولی وقتی آب گرم رو باز میکنم بگیر نگیر داره
فشار آب سرد خوبه ولی رو آب گرم ضعیف و قوی میشه
حتی بعضی وقتها آب گرم قطع میشه ولی آبگرمکن روشن میمونه بعد چند ثانیه قطع میشه
الان هم شیر آب بسته هست ولی خود بخود روشن و خاموش میشه
ممنون میشم جواب این مشکل رو بدین بایدچیکارکنم؟
باتشکر
سلامیکی از دوستان نوشته شده:
سلام دوستان
من یه آبگرمکن دیواری بوتان قدیمی مدل B115 دارم
، مشکلی که اخیرا پیدا کرده این هست که وقتی آب گرم رو باز می کنم، مشعل روشن می شه ولی آب رو به اندازه کافی داغ نمی کنه و الان که هوا سردتر شده وقتی می خوای دوش بگیری با اینکه فقط آب گرم رو باز می کنی نهایتا آب ولرم می شه و نه داغ.
فشار گاز و آب وروردی موردی نداره، فشار آب خروجی هم نسبت به قبل تفاوت محسوسی نکرده
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.
آیا این مشکل می تونه به دیافراگم و یا پیچ تنظیم اون ربط داشته باشه؟
سلامیکی از دوستان نوشته شده:سلام
رادیاتوری که تو اتاق خواب نصب شده وقتی گرم میشه هر چند دقیقه صدای تیک تیک میده
به نظرتون علت چیه؟
Mojtaba rozbahani نوشته شده: ↑سهشنبه ۶ آذر ۱۳۹۷, ۱۱:۴۹ ق.ظ سلام و عرض ادب و خسته نباشید خدمت شما، .
ابگرمکن دیواری بوتان کم مصرف دارم که تا دیروز مرتب کار میکرد اما الان آب رو که باز میکنم صدای تق تق شدید میده و زمانی که شیر آب رو هم میبندم خود به خود روشن میشه و دیروز در حین شستشو در حمام اب قهوه ای رنگی از لوله اومد که مربوط به واشر دیافراگم بود و صدای تق تق هم مربوط به میل سوپاپه چون لرزش داره.