mehdi_111 نوشته شده: پنجشنبه ۵ اردیبهشت ۱۳۹۸, ۳:۰۷ ب.ظ
سلام
آقا من هم همین مشکل رو دارم
.
توی یه پستی هم آقا محمد آسمونی عزیز هم پاسخ دادن که از اورینگش هست ولی هم اورینگش رو عوض کردم هم واشر دیافراگمش رو ولی مشکل حل نشد و همینجوری آب چکه میکنه!!!
یه سوال حالا: چرا باید سمت چپ واشر دیافراگم آب باید باشه؟
مگه سمت راست واشر آب نیست؟ این آب چه جوری به این طرف نفوذ کرده وقتی واشرش هم سالمه؟؟
ممنون میشم از آقا محمد که پاسخ بدن...
سلام دوست عزیز
1- در صفحات قبل مفصلاً توضیح داده ام که مکانیزم کار دیافراگم چطوریه
.
در عکس زیر , فلش آبی همون مسیری هست که آب ازش میره پشتِ دیافراگم یعنی سمتِ چپِ دیافراگم (وقتی که همه ی شیرهای آب گرم بسته هست )
در این حالت , فشار آبِ 2 طرفِ دیافراگم کاملاً برابر هست و به همین دلیل دیافراگم اصلاً تکون نمیخوره و پیستونِ دیافراگم رو هُل نمیده و درنتیجه گاز مشعل قطع هست و مشعل خاموشه
.
وقتی که یک شیر آب گرم باز بشه , آبِ پشتِ دیافراگم از همون مسیر فلاش آبی مکیده میشه و سمت چپِ دیافراگم از آب تخلیه میشه طبق خاصیتِ شیپوری در فیزیک . (فلاش زرد همون کانال شیپوری در کاربراتور آب هست )
.
وقتی آبِ پشتِ دیافراگم مکیده بشه پس سمتِ چپ خالی از آب میشه درحالیکه سمت راست پر از آب هست و فشار هم داره و درنتیجه آب فشار میاره به دیافراگم و دیافراگم هم فشار میاره به پیستون دیافراگم و گاز مشعل وصل میشه و مشعل با شعله ی شمعک روشن میشه
.
پیچ vent سرعتِ عبور آب در مسیر فلش آبی رو کنترل میکنه (پیچ vent از چند سال پیش برای کاهش هزینه ی ساخت حذف شده )
.
.

.
عکس زیر یک شیپوری که طبق خاصیت شیپوری در فیزیک , آب با قدرتِ بیشتری مکیده میشه از "1"چون روی قسمتِ باریکترِ لوله قرار داره که سرعتِ عبور آب از اون قسمت بیشتره ودرنتیجه مکشِ قویتری تولید میکنه
.

.
.
2- به احتمال زیاد در آبگرمکن شما , اورینگِ بزرگ نصب شده و میله ی پیستون دیافراگم , محکم و کیپ نمیچسبه به اورینگ و از کنارش نشت میکنه بیرون
.
ممکن هم هست میله ی پیستون زخم شده و زبر شده و به اورینگ صدمه میزنه و گشاد میشه
.
اگر میله ی پیستون صاف و صیقلی هست پس اورینگ بزرگ هست یعنی سوراخِ وسط اورینگ بزرگتر از قطر میله ی پیستون هست
باید اورینگ کهنه رو ببرید مغازه ی تخصصی اورینگ فروشی و یکی مثل خودش رو بخرید
.
ضمناً مطمئن بشید که آب دقیقاً از کجا نشت میکنه . اگر از داخل شکافِ بین کاربراتور گاز و آب نشت میکنه پس از اورینگ میله ی پیستون هست
.
قبلاً توضیح داده ام که چرب بودنِ میله ی پیستون باعث افزایش عمر اورینگ میشه و روش روغن زدن به میله از شکاف رو هم با عکس نشان داده ام
.
بهتره شکاف هم با یک تکه ورقِ آلومینیوم پوشانده بشه تا گرد و خاک نشینه روی میله ی پیستون وگرنه میچسبه به روغنِ روی میله و باعث سایش اورینگ میشه