iven نوشته شده:با سلام و خسته نباشید
در ساختمان پمپ نداریم مواردی که شما گفتید رو تست کردم هیچ تاثیری ندیدم جالب اینه که اولش آب با فشار کم میاد و بعد کم کم زیاد میشه ! یه چیزی که من بهش شک دارم پیچی هستش که در قسمت پشت کاربراتور آب هستش ( ساچمه داره ) آیا میتونه به اون ربطی داشته باشه؟
سلام
اگر فشار شیرهای آب سرد کم و زیاد نمیشه پس تنها چیزی که به نظرم میرسه اینه که قطعه ای که با فشار دیافراگم حرکت میکنه جام هست و به سختی حرکت میکنه و یا داخل کاربراتور گاز , اون قطعه ای که بعد از باز کردن شیر آب گرم گاز رو وصل میکنه جام هست و به سختی حرکت میکنه
سیستم دیافراگم بوتان چیزی شبیه اینه

[External Link Removed for Guests]
با باز کردنِ شیر آبِ گرم , آبِ سرد از یک سمت وارد میشه و دیافراگم و صفحه ی فلزی رو فشار میده که باعث وصل شدن گاز مشعل میشه . آب از سمت دیگه خارج میشه میره برای کوره (مُبدِّل) تا داغ بشه و سپس آب داغ میره برای مصرف کننده
البته در بوتان آب فقط با دیافراگم تماس داره و اون صفحه پشت دیافراگم هست و اصلاً خیس نمیشه و با فشار دیافراگم حرکت میکنه و راهِ گاز مشعل رو باز میکنه و مشعل روشن میشه
ممکنه همین قطعه به سختی حرکت میکنه
میتونین با نوک پبچ گوشتی از شکاف کانالِ بین کاربراتور آب و گاز , اون قطعه رو هل بدین ببینین راحت حرکت میکنه یا سفت هست
اگر سفت هست باید کاربراتور آب رو جدا کنین و باز کنین و به میله ی اون قطعه کمی گیریس نرم بزنین تا روان بشه و ببندین و امتحان کنین
قبل از بستن , به قطعه ی روی کاربراتور گاز هم فشار بیارین ببینین راحت و روان حرکت میکنه ؟
پیچ تنظیم حساسیت دیافراگم هم ممکنه شل شده باشه و فنرش کم فشار میاره به دیافراگم
البته اگر کسی با پیچ ور رفته باشه و شلش کرده باشه وگرنه خودش خود به خود باز نمیشه
فعلاً چیز دیگه ای به فکرم نمیرسه