خاموش نشدن آبگرمکن مدل بوتانb3115

در اين بخش مي‌توانيد در مورد تمامي مسائل مرتبط با دانش عمومي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member

خاموش نشدن آبگرمکن مدل بوتانb3115

پست توسط hamidab »

با سلام
یک ابگرمکن قدیمی بوتان داشتم که یکبار بعداز بستن شیر ابگرم شعله قطع نشد و کوره ابگرمکن سوخت چون مدل ابگرمکن قدیمی بود .یک ابگرمکن بوتان مدل b3115 نو خریدم یک سال بدون مشکل کار کرد ولی یک روز بعداز حمام کردن وبستن شیر ابگرم شعله قطع نشد وفشار زیاد اب جوش باعث ترکیدن لوله اب گرم منزل شد بعداز درست کردن لوله اب گرم و روشن کردن ابگرمکن متوجه شدم شعله یکسره روشن میماند با چند ضربه به بدنه ابگرمکن شعله قطع شدو ابگرمکن به درستی کار میکرد برای اطمینان ابگرمکن را دادم سرویس باز به مدت چند ماه خوب کار کرد ولی یک بار بعداز بستن شیرابگرم شعله قطع نشد وروشن موند واب بشدت جوش امد چون زود متوجه شدم گاز را سریع قطع کردم .لطفا مرا راهنمایی فرمایید که مشکل از کجاست .ایا امکان داره مشکل از سیستم لوله کشی ساختمان باشه . یا اینکه به صورت اتفاقی هردو ابگرمکن یک مشکل مشترک داشته.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: زمین پهناور خدا ( أرضُ الله الواسعة)
سپاس‌های ارسالی: 4736 بار
سپاس‌های دریافتی: 8759 بار

Re: خاموش نشدن آبگرمکن مدل بوتانb3115

پست توسط MOHAMMAD_ASEMOONI »

hamidab نوشته شده:با سلام
یک ابگرمکن قدیمی بوتان داشتم که یکبار بعداز بستن شیر ابگرم شعله قطع نشد و کوره ابگرمکن سوخت چون مدل ابگرمکن قدیمی بود .یک ابگرمکن بوتان مدل b3115 نو خریدم یک سال بدون مشکل کار کرد ولی یک روز بعداز حمام کردن وبستن شیر ابگرم شعله قطع نشد وفشار زیاد اب جوش باعث ترکیدن لوله اب گرم منزل شد بعداز درست کردن لوله اب گرم و روشن کردن ابگرمکن متوجه شدم شعله یکسره روشن میماند با چند ضربه به بدنه ابگرمکن شعله قطع شدو ابگرمکن به درستی کار میکرد برای اطمینان ابگرمکن را دادم سرویس باز به مدت چند ماه خوب کار کرد ولی یک بار بعداز بستن شیرابگرم شعله قطع نشد وروشن موند واب بشدت جوش امد چون زود متوجه شدم گاز را سریع قطع کردم .لطفا مرا راهنمایی فرمایید که مشکل از کجاست .ایا امکان داره مشکل از سیستم لوله کشی ساختمان باشه . یا اینکه به صورت اتفاقی هردو ابگرمکن یک مشکل مشترک داشته.

سلام و خوش آمد به شما
پاسختون در حدِ اطلاعاتم در تاپیک تعمیر آبگرمکن و پکیج در میشه
به این تاپیک مراجعه کنید
topic-t110735-108.html
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های خودرو
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های زندگی
برنامه‌های کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیه‌های بسیار مهم امنیتی
توصیه‌های بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهای‌نصب،عیب‌یابی،تعمیر،هشدارها،توصیه‌ها)

دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست. 
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست

اگه باور نمی‌کنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا

ارسال پست

بازگشت به “دانش عمومی”